Találatok a következő kifejezésre: A teszt a tüneteim megvannak (10 db)

Négy napja késik a mensim, tegnap reggeli teszt negatív lett (Lili). De a tünetek megvannak. Még reménykedhetünk, hogy mégis baba van?

2 hete hányingerem van, volt folyásom,aztán meg száraz voltam. A melleim bele-belenyilalnak, a melbimbóim sötétebbek és másabbak, gyakran viszketnek. Több napig nagyon keser? ízt éreztem a számban. Folyton úgy érzem,hogy pisilnem kell(fél óránkánt megyek is) felfázva nem vagyok(még soha nem is voltam). A ciklusaim általában 30 naposak,most vagyok a 34.napon. Tegnap azt hittem,hogy megjött,de csak egy kis körömnyi halvány rózsaszínes csík volt a tisztaságin. Aztán semmi. Este együtt voltunk és utána is csak iszonyú halványan látszodott valami kis rózsaszín mikor mosdón voltam(bocsánat a részletekért).Most teljesen tiszta zselés szer? folyásom van. Ti mire gondolnátok a helyemben?

Legjobb válasz: Szia! A tüneteid, és fõleg a mensi késése nagyon jó jel! Azt írod, nem nagyon szokott késni, így lassan, szombat-vasárnap felé tesztelhetnél!:) Bár a folyásod esetleg jelenthet mást is, nekem speciel a mensi elõtt vízszerû tiszta átlátszó folyásom szokott lenni. Elsõ babára vártok? Egyébként én mára nem várom, remélem a legjobbakat magunknak!:)

Szia! A tüneteid, és fõleg a mensi késése nagyon jó jel! Azt írod, nem nagyon szokott késni, így lassan, szombat-vasárnap felé tesztelhetnél!:) Bár a folyásod esetleg jelenthet mást is, nekem speciel a mensi elõtt vízszerû tiszta átlátszó folyásom szokott lenni. Elsõ babára vártok? Egyébként én mára nem várom, remélem a legjobbakat magunknak!:)
Szia nekem is 30 napra kellett volna megjönnie és 3 napja késik. Ma teszteltem negatív lett. :-( Nem érzek semmi különöset csak azt, hogy nincsenek menzi tüneteim (mellfeszülés, idegesség, depi, hõhullám stb.) Bár nem merek reménykedni, a dokim azt mondta még várjak pár napot és ha hétfõn sem jön meg utána teszteljek. Lehet, hogy terhes vagy esély meg van rá, de ilyen sok tünet nem jelentkezik ennyire korán. Nem lehet, hogy nagyon akarod? Mennyi ideje próbálkoztok? Mi kb. fél éve. Hõdet méred? Ovu teszt? Szedsz valamit? Hány éves vagy? Bocs a sok kérdésért.
szia!nekem 15napja késik!a 4napon teszteltem egy negát.de még nem adom fel mert lehet hamar teszteltem én mostmár megvárom a három hét késést és csak akkor tesztelek.úgyhogy még simán lehet baba a dologban.remélem mind a hármunknak pozi lessz!:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! 4 hónapja próbálkozunk, és 26 éves vagyok, 5 éve vagyunk együtt párommal. Igen már nagyobn szeretnénk babát. Egyenlõre nem mértem a hõmet, meg nem is használtam ovu tesztet, csak a testemre figyeltem. Folsavat szedekk meg e-vitamint.
A kérdező hozzászólása: Nektek is mióta meg kéne jönnie(nekem szombat óta) olyan érzésetek van minta meglenne, és bocsánat a kifejezésért, de "ömlenétek"? És közben meg nincs semmi. A fájdalom is megvan, de mondjuk kicsivel enyhébban mint szokott.
A kérdező hozzászólása: Sajnos 4 nap késés után tegnap este megjött:(

Lehetek terhes, ha a tünetek megvannak, de a teszt negatív?

Elkezdtem szedni a Milligest tablettát, az els? 1 havit be is szedtem, de ezalatt már hasfájásaim voltak, ezért a gyógyszerszünet utáni 8. napban már nem szedtem tovább és ugyanúgy alhasi fájdalmaim vannak, cseppvérzés, émelygésem is van, az étvágyam is nagyszer?, viszont a teszt negatívat mutatott (de délutáni id?pontban csináltam meg) .

Legjobb válasz: Tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt. A délutáni teszt gyakran mutat téves eredményt! Mióta késik?

Tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt. A délutáni teszt gyakran mutat téves eredményt! Mióta késik?
elõször is , csináld a tesztet reggel, nem véletlenül írták rá. másodszor a gyógyszered simán bezavarhatott. Most szeretnél babát vagy nem? Miért szedted a gyógyszert ? Ez egy fogamzásgátló???
A kérdező hozzászólása: Elvileg a napokban kellett volna megjönnie, de ez elmaradt a fogamzásgátló miatt.
A kérdező hozzászólása: Igen, fogamzásgátló a Milligest. És azért szedtem, hogy védekezzem, úgyanis ez volt a cél. A babát pedig nem terveztük a párommal, de ha felmerülne, hogy terhes vagyok, akkor szeretném megtartani.Az elsõ gondolatom nekem is az volt, hogy a gyógyszer bezavart, de a tünetek megvannak, és a gógyszert sem szedtem olyan húzamos ideig, hogy az meggátolná a teherbe esést.
Tehát egy havi tabletta utána 7 napos szünet amikoris megjön, aztán nem szedted és most körbe ért a ciklus amikor meg kellene jönnie. Akkor vagy azért mert baba van, vagy azért, mert a gyógyszer kicsit összerendezte a hormonjaidat. reggel tesztelj, hogy kiderüljön.
Várj pár napot, ha továbbra sincs semmi, akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl!
A kérdező hozzászólása: Az is lehet, hogy már a szedés elõtt teherbe eshettem, nem? Mert a szedése alatt is voltak ezek az alhasi szúrkálás, és szednem is úgy kellett, hogy a vérzés elsõ napjától.Ezért nem vagyok tisztában azzal, hogy mikor kéne megjönnie, mert most tartok annál a 6. napnál, amikor már szednem kéne.Holnap nõgyógyász?
holnap nõgyógyász! reggel tesztelhetsz is . Ha az elsõ tabi elõtt lettél terhes akkor már simán ki tudja tapintani, de mérlegelni kell a kockázatokat. ---nem ismerem a teblettád hormontartalmát, okozhat e gondot.
A kérdező hozzászólása: Alacsony hormontartalmú, és az útmutatón leírtakban azt írja, hogy nem károsítja a magzatot, viszont, ha még a szoptatás idején szedem, akkor a hatóanyagok bejuthatnak az anyatejbe és csökkenthetik a tejelválsztást. De nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és egyben a tanácsokat is!

Pozitív teszt után, UH, kóros elváltozás nincs, de a baba sem látszik. Nem mondták, hogy terhes vagyok, a tűneteim megvannak. Az eredményen még az állt, hogy az Endometrium vastagság 19 mm. Lehetek terhes? Endrometrium vastagság 19 mm, mit jelent?

Legjobb válasz: Kb. 4 hetesen csináltak uh-ot nekem, akkor kb. 12 mm volt a méhnyhártya. Pozitív volt a tesztem. A szonográfus szinte kiabált velem, hogy minek megyek ilyen korán... mondtam, hogy csupán az orvos küldött. Dühösen végezte a vizsgálatot, s talán felületesen is. Nagyon rosszul esett a bánásmód... Na de nem is errõl van szó... 5 nappal késõbb elmentem egy magánrendelésre, ahol kellõ figyelemmel és kíméletesen a drbácsi észrevett 2 db petezsákot. Gyönyörûen kivehetõen. A méhnyh. vastagsága nagyon jó, lehet hogy veled sem voltak túl körültekintõek? Attól függ hány hetesnek számítasz.

Kb. 4 hetesen csináltak uh-ot nekem, akkor kb. 12 mm volt a méhnyhártya. Pozitív volt a tesztem. A szonográfus szinte kiabált velem, hogy minek megyek ilyen korán... mondtam, hogy csupán az orvos küldött. Dühösen végezte a vizsgálatot, s talán felületesen is. Nagyon rosszul esett a bánásmód... Na de nem is errõl van szó... 5 nappal késõbb elmentem egy magánrendelésre, ahol kellõ figyelemmel és kíméletesen a drbácsi észrevett 2 db petezsákot. Gyönyörûen kivehetõen. A méhnyh. vastagsága nagyon jó, lehet hogy veled sem voltak túl körültekintõek? Attól függ hány hetesnek számítasz.
Az endometrium a méhnyálkahártya. 19mm a vastagsága ami jó. Talán túl korán mentél azért nem láttak semmit. Menj vissza 1-2 hét múlva.
Szia!Endometrium=méhnyálkahártya, ami belülrõl a méhedet borítja. Ennek a vastagsága a ciklus során folyamatosan változik. A mensi elsõ napjától az utolsóig vastagodik és ha nem történt megtermékenyítés, akkor a ciklus végén leválik és ez okozza a menstruációs vérzést. Az, hogy a 19 mm milyen értéknek számít, attól függ, hogy a ciklusod hányadik napján voltál, peteérés elõtt vagy után. Azt hiszem a be ágyadózáshoz min. 10 mm-es nyálkahártya szükséges.Nagy esély van szerintem a terhességhez.Amikor én mentem dokihoz nekem elõször a megvastagodott nyálkahártyát látta ami a terhességre utal.Most 18 hetes vagyok.Vigyázz Magadra!
Kérdés, hogy az utolsó vérzéshez viszonyítva hány hetes terhes lehetsz. Nagy valószínûséggel túl hamar mentél dokihoz. 6-7 hetes terhesség esetén ha az ultrahangon nem látszik semmit, akkor a terhesség igazolására általában szoktak vérvételt csinálni.
A vastag méhnyálkahártya (19mm endometrium) jót jelent, utalhat terhességre.A korai terhességet, még nem tudja kimutatni az UH.Úgy tudom, csak az 5-6 hetes magzatot tudják már Uh-n is észlelni.Szerintem várj, még pár hetet és utána újra menj el dokihoz.
Mi lenne itt a hasznos válasz? Mert úgy látom senkié nem jó!
Igazat adok az ötödik válaszolónak.Segítõ szándékkal ír az ember aztán meg nem tetszik az illetõnek... no comment
Hasi vagy hüvelyi UH-t csináltak?A hasin még nem látni, mert ez túl korai lenne.A Hüvelyin is csak petezsák lenne látható!Menj vissza késõbb!

Ha úgy érzem és a tünetek is megvannak, hogy terhes vagyok mit kell tennem ha a teszt nem mutatja ki? meddig várjak? Mikor menjek dokihoz hogy lásson is valamit?

Legjobb válasz: Nem törvényszerû, hogy a terhesség általános tünetei terhességet mutatnak. Lehet influenza, vírus, bármi is. Ha késik a menszeszed, elsõ vizeletbõl 10-es érzékenységû teszttel érdemes tesztelni. Elõfordulhat, hogy pár napig még nem mutatja ki. Egy hét múlva tesztelnék újra, akkor már lennie kell kimutatható HCG-nek a vizeletben, amennyiben terhes vagy. Elõször 6 hetesen érdemes dokihoz menni, akkor talán van szívhang. De elõfordulhat, hogy még akkor sincs.

Nem törvényszerû, hogy a terhesség általános tünetei terhességet mutatnak. Lehet influenza, vírus, bármi is. Ha késik a menszeszed, elsõ vizeletbõl 10-es érzékenységû teszttel érdemes tesztelni. Elõfordulhat, hogy pár napig még nem mutatja ki. Egy hét múlva tesztelnék újra, akkor már lennie kell kimutatható HCG-nek a vizeletben, amennyiben terhes vagy. Elõször 6 hetesen érdemes dokihoz menni, akkor talán van szívhang. De elõfordulhat, hogy még akkor sincs.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ akkor várok még pár napot és újra tesztelek!
A nemvárt napján tesztelj, ha nem mutatja ki, ismételd meg 48 óra múlva, ha terhes vagy, akkor már pozitívnak kell lennie, de ha esetleg nem egyértelmû, akkor másnap reggel még egy teszt. Ha pozitív, akkor az utolsó vérzéstõl számított 6-6 hétben érdemes orvoshoz menni, akkor általában már szívhang is van. Sok sikert!
6-7 nem 6-6 :) Bocsi elírtam:)
Szia! Két héttel a nemvárt ideje után menj dokihoz szerintem, ha negatív a teszt. Elküd majd vérvételre, hogy mi lehet a gond. Ugyanis ha még akkor is negatív, az sajnos azt jelenti, hogy nem vagy babás. :-( Hiába a tünetek, azok akkor is lehetnek, ha nem baba miatt késik. Addig is kétnaponta érdemes tesztelni, és ha közben pozi lesz, akkor onnantól számolva két hét múlva lesz értelme dokihoz menni. Drukkolok, hogy sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!és a drukkot!majd írok mi lett!

Émelygés, hányinger és erős hasfájás, 5 nap késés után volt menszeszem, de csak 1 nap. Teszt neg. Voltam dokinál, nem látott terhességet, rá 2 napra meg is jött. De mindig megvannak a tünetek. Valószínű hogy mégis az lehetek? Vagy méhen kívüli?

Vírust nem szedtem össze és tervezzük a babát.Volt már valaki ilyen szituban?Köszi el?re is.

Legjobb válasz: Ha 1-2 hét múlva még fennálnak a tünetek csinálj még egy tesztet. A doki se látja mindig az elsõ pár hétben. De amúgy a méhenkívülinek is lehetnek ilyen tünetei. A menses ellenére lehetsz terhes, de azért ne éld bele magad. Ha hirtelen erõs késszúrásszerû fájdalmat érzel a hasadban, és nagyon rosszul lennél, azonnal menj dokihoz, mert a méhenkívüli terhesség életveszélyes állapot, és azonnali mûtét szükséges. De reméljük nem errõl van szó. Azért sok sikert kívánok neked, remélem hamarosan anyuka leszel!

Ha 1-2 hét múlva még fennálnak a tünetek csinálj még egy tesztet. A doki se látja mindig az elsõ pár hétben. De amúgy a méhenkívülinek is lehetnek ilyen tünetei. A menses ellenére lehetsz terhes, de azért ne éld bele magad. Ha hirtelen erõs késszúrásszerû fájdalmat érzel a hasadban, és nagyon rosszul lennél, azonnal menj dokihoz, mert a méhenkívüli terhesség életveszélyes állapot, és azonnali mûtét szükséges. De reméljük nem errõl van szó. Azért sok sikert kívánok neked, remélem hamarosan anyuka leszel!
kösz hogy lepontoztatok!!!végül is csak a kérdezõvel vagyok egy véleményen!!egyébként nem értem, ha valaki nem azt válaszolja mint a többség, miért kell lepontozni???nem anyáztam, vagy valami!!!
szerintem ha meg jött rendesen, akkor nincs baba.
Egyet értek az elõttem szólóval.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket.Sajnos van ez a hirtelen szúrás fájdalom és szerintem sincs baba, bár nem olyan volt a vérzés, mint kellett volna és egy nap alatt lezajlott.Mindenképp elmegyek újból orvoshoz.
Kedves mindenki...nekem is elég fura problémám van 2honapja hasfájás tér vissza nálam, hányinger reggel, piros a mellbimbom, szintelen szagtalan folyásom van 1hete, nem védekezünk évekota a férjemmel, miután együtt vagyunk több alkalommal csip, a menzeszem kimaradt már augusztusban is és 1-1 nap pecsételõm van ez idáig, a hasam alul sokat kemény, tesztet csin. 2öt egyiksem jelez terhességet.dokinál voltam semit nem tapasztalt. most eltelt 2hét, ujra viszamegyek. szerintetek?terhes lehetek?

A ciklusom 29. napjan pozitivat teszteltem, ma pedig 31. nap, negativ lett a teszt, de a tuneteim megvannak. Most mi a teendo? Elvagyok keseredve.

Segitsetek legyszi

Legjobb válasz: Szia! Sztem tesztelj 2-3 nap múlva megint, másfajta teszttel. Drukkolok! :)

Szia! Sztem tesztelj 2-3 nap múlva megint, másfajta teszttel. Drukkolok! :)
Tesztelj egy másfajta teszttel!Sok szerencsét!
Hat par nap mulva tesztelj megegyszer, de altalaban azt mondjak, hogy a negativ teszt az tevedhet de a pozitv az viszont nem teved!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom!!!Minden tunetem megvan, erzem, hogy nagyobb a mehem, ok.ez a 4.terhessegem?de ugyanaza teszt volt, megprobalom par nap mulva.Ha nem jon meg , es a baba felszivodott, 'elont majd a ver', vagy kimarad 1 honap?
Szerintem keress fel egy dokit. Uh-val megnéznek és kiderül, hogy mi is a helyzet valójában.
A kérdező hozzászólása: El fogok menni, csak ugye várni elég rossz....

Már 2 hete késik és 1 hete a hányingeren kivül megvannak a tünetek, és már 5 féle tesztet próbáltam ki és negativ. Miért nem mutatja ki? Létezik h a teszt nem jó?

pedig reggel csináltam.kevés a hcg-m?

Legjobb válasz: Mikor volt peteérésed? Mert ha pontosan tudod, akkor rá 14. napra már ki kéne mutatnia egy jobb féle tesztnek.

Mikor volt peteérésed? Mert ha pontosan tudod, akkor rá 14. napra már ki kéne mutatnia egy jobb féle tesztnek.
Szia. Nekem a doki igazolta a terhességet, már 2 hete késik és a Clearblue-n csak 20 perc után jelent meg a HALVÁNY +! Szóval ez attól is függ mennyi hcg van a szervezetedben. Bár én tudom hogy késõbb fogant, a 20. nap körül. Ne add fel, szerintem menj dokihoz a jövöhéten, õ biztosat fog mondani. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)

A teszt negatív, a tüneteim megvannak. Mi lehet velem?

Január 10-11.-én volt a mensim, janur 18.-án és 22.-én voltam együtt a Férjemmel! Kb. 2 hete gyomorsavam van,rossz a közérzetem,émelygek és állandóan aludnék,"szagokra" érzékeny vagyok/ilyen próblémáim sosem voltak/! 8.-án 3 nap késéssel megbetegedtem,de alig 24 órán átt tartott és utánna 1-2 napig pisi után barnás vmi. A tüneteim még mindig megvannak,ma csináltam egy tesztet negatív lett!

Legjobb válasz: Azt kihagytam,hogy állandóan szomjas vagyok,gondolom ezért van az is hogy sokat járok pisilni és állandóan ennék valamit gondolom hogy ne érezzem ezt a szörnyû hányingert!?

A kérdező hozzászólása: Azt kihagytam, hogy állandóan szomjas vagyok, gondolom ezért van az is hogy sokat járok pisilni és állandóan ennék valamit gondolom hogy ne érezzem ezt a szörnyû hányingert!?
Szerintem várj pár napot és csináj még egy tesztet. Melyiket használtad? Gyomorsavas problémád volt elõtte is vagy ez vmi új szerzemény?
Lehet hogy még kevés a hcg a szervezetedben.Várj hétvégéig, és csinálj egy másik tesztet.A sógornõmnek is csak a 3-ik teszt mutatott +.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Egyik problémám sem volt elõtte! Gabriel tesztet csináltam!

1.2 hetet kimaradt, a verzesem, es 2 teszt is, terhesseget mutatott. Minden terhes tunetem megvan, most megis nagyon-nagyon erosen menstrualok, a terhes tuneteim tovabbra is megvannak. Mi van ilyenkor?

Legjobb válasz: Azonnal menj dokihoz!! Mióta van meg? Valószínüleg épp mos vetélsz, de nem akarlak riogatni! AZONNAL DOKI!!!

Azonnal menj dokihoz!! Mióta van meg? Valószínüleg épp mos vetélsz, de nem akarlak riogatni! AZONNAL DOKI!!!
doki MOST! sokminden menthetõ, ha idõben mész!
Ez nem mensruáció lesz. Rögtön orvosra van szükséged, egy percet se halogass. Még ma menj el! Szerintem itt csak õ tud segíteni, mi nem.
tesztelj mégegyet!!!!ha az is pozitív irány a doki!!!Ha negatív, akkor sajna nem maradtál babás!!!TESZTELJ MEGINT!!!!! Gondolom az elsõ 2 teszted nem most csináltad...
Irány az ambulancia!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!