Találatok a következő kifejezésre: A teszt a tüneteim (162 db)

Félek a méhen kívüli terhességtől. Orvosom 2 hétig szabin van. Kimutatja a teszt a méhenkívülit is? Milyen tünetei lehetnek?

6 nap késéssel megjött a mensim. 3 negatív tesztem volt mensi nem várt napján és utána lév? nepokon. 2 napos volt.Els? nap nagyon er?s barnás,a második nap barnás pirosas kevés.Azóta a jobb oldalam szúr,fáj.

Legjobb válasz: A méhen kívüli terhességet is ugyanúgy kimutatja a teszt, ugyanolyan tünetei vannak, mint a normális terhességnek, annyi különbséggel, hogy ha van vérzés és erõs görcsök, akkor lehet méhen kívüli. De az orvos uh-gal meg tudja állapítani.

A méhen kívüli terhességet is ugyanúgy kimutatja a teszt, ugyanolyan tünetei vannak, mint a normális terhességnek, annyi különbséggel, hogy ha van vérzés és erõs görcsök, akkor lehet méhen kívüli. De az orvos uh-gal meg tudja állapítani.
A méhenkívülit elméletileg kimutatja a teszt, sõt, gyakran erõsebbek a tünetek, és a teszt hamarabb is pozitív, mint "kellene"! De mindenképp menj dokihoz, mert a mensid nem igazán mondható normális mensinek, és ki kell deríteni az okát! Esetleg itt az oldalon keress rá, hogy méhenkívüli, nagyon sok hasznosat fogsz találni!
Szia!Sajnos nekem már volt méhenkívülim.Rossz volt a közérzetem, megjött a mensim, de kevés volt és kávézaccra emlékeztetõ, a teszt pozitív lett, de csak halvány második vonallal.Nagyon fontos hogy minél elõbb kiderüljön!!! Menj orvoshoz.Szorítok.
szia nekem 10 napot késett de aztán megjött sajnos amúgy a méhen kívülit nem mutatja ki a teszt a barátnõm éppen most volt dokinál mert neki meg már 1 hónapja késik és nem látott neki semmit meg a mensije sem jött meg
Szerintem nyugodtan menj másik dokihoz, csinál egy UH -ot és meg tudja állapítani.

Miért negatív a teszt, ha tünetek vannak? Émelygés, éhségérzet, s a mai naptól pedig fáj a baloldalt a petefészkem is, elég kellemetlenül, vizes folyásom is van, pedig mielőtt megszokott jönni, mindig teljesen száraz voltam.

Legjobb válasz: Lehet, hogy korán csináltál tesztet. Nekem az elmaradt menstruáció 3.napján sem mutatta még ki. De -nem elkeserítésképpen- én mikor egy évig próbálkoztunk, mindíg ilyeneket éreztem, de semmi. Aztán egy év után, amikor nem éreztem semmit, akkor lettem terhes, és nekem csak a 7. hét körül jelentkeztek a tünetek, és azt is mondják, hogy azelõtt még nem is nagyon lehetnek. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes, csak az ember szívesen belegondol mindent, mert annyira szeretné. Ha már vagy 7 hetes, akkor menj dokihoz, nem mindenkinek mutatja ki a teszt, ha még nem, akkor tesztelj késõbb.

Lehet, hogy korán csináltál tesztet. Nekem az elmaradt menstruáció 3.napján sem mutatta még ki. De -nem elkeserítésképpen- én mikor egy évig próbálkoztunk, mindíg ilyeneket éreztem, de semmi. Aztán egy év után, amikor nem éreztem semmit, akkor lettem terhes, és nekem csak a 7. hét körül jelentkeztek a tünetek, és azt is mondják, hogy azelõtt még nem is nagyon lehetnek. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes, csak az ember szívesen belegondol mindent, mert annyira szeretné. Ha már vagy 7 hetes, akkor menj dokihoz, nem mindenkinek mutatja ki a teszt, ha még nem, akkor tesztelj késõbb.
Késik már? Mert ha még nem, akkor ne csodálkozz, hogy még negatív a teszt.
A tesztek is tévedhetnek sajnos, csinálj még esetleg másik fajtából, és az eredménytõl függetlenül, ha maradnak a tünetek, menj dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, hogy válaszolt. Az igazság az, hogy még nem késik, csak hát azt olvastam, hogy a tüneteket a HCG hormon okozza, ezért gondoltam úgy, hogy tünetek vannak, akkor már biztos mutatná a teszt is. Várok még akkor pár napot, s ha késik, akkor tesztlek.
ha babás vagy akkor az ilyen tüneteket tényleg a hcg okozza.de ha nem vagy terhes akkor bármitõl lehetbnek ilyen tüneteid.ezek önmagában nem terhes tünetek.majd ha késik és továbbra is vannak tüneteid akkor tesztelj megint.

Az együttlét után mikortól lehet észlelni a terhesség tüneteit és mikortól mutatja ki a teszt a terhességet?

1,5 hete voltam együtt a barátommal védekezés nélkül.2-3 napja terhességi tüneteim vannak.terhes vagyok, vagy valami más bajom van?a mensimnek hónap végén kell megjönnie

Legjobb válasz: Mindenkinél más, van aki már másnap állítja, hogy tüneteket érez, de 10 nap a beágyazódás, állítólag ez alatt nem jellemzõ. Sokan csak a mensi elmaradását észlelik, néhányan mensi elõtt 1 héttel már produkálnak tüneteket. EGyéni. TEsztet csinálhatsz, már mensi elõtt is lehet +, de inkább a mensi elmaradása után 4-5 nappal, a reggeli vizeletbõl. Ha együtt voltatok és nem védekeztetek, miért ne lehetnél terhes? Ha nem akarsz babát, védekezz!! Ha nem jön meg, menj orvoshoz.

Mindenkinél más, van aki már másnap állítja, hogy tüneteket érez, de 10 nap a beágyazódás, állítólag ez alatt nem jellemzõ. Sokan csak a mensi elmaradását észlelik, néhányan mensi elõtt 1 héttel már produkálnak tüneteket. EGyéni. TEsztet csinálhatsz, már mensi elõtt is lehet +, de inkább a mensi elmaradása után 4-5 nappal, a reggeli vizeletbõl. Ha együtt voltatok és nem védekeztetek, miért ne lehetnél terhes? Ha nem akarsz babát, védekezz!! Ha nem jön meg, menj orvoshoz.
Még korai lenne a terhességi tünet.Hiszen még a beágyazodás folyamata sem zárult le, pedig csak utána jöhetnek a tünetek, de akkor sem mind.Várj még a mensi elsõ napjáig, akkor tesztelj, lehet már kimutatja h + vagy, ha tényleg az vagy!sok sikert!
Szia, ha nem védekezel és szexelsz, terhes bármikor lehetsz.Nem mindenki ovulál hónap közepén, a nõk 35 %a mensi közben, mensi elõtt közvetlenül, lehet ilyen.Terhességi tünetek még nagyon nagyon koraiak nálad, sztem inkább csak bebeszéled magadnak.A teszttel én is legalább 4-5 napot várnék mensi kimaradás után, mert más is okozhatja a kimaradást, és meg is jöhet közben.Én voltam terhes is, úgy hogy megvolt a mensim, de már voltam álterhes, és közben kimaradt pár napra.De a te döntésed.Egy (24 éves)öreg róka

Mikor mutatja ki legkorábban a teszt a terhességet? Ezek a tünetek terhességre utalnak?

Mellfeszülés, alhasi fájdalom, megjön érzés 1 hete, és egy héttel a szeretkezés(ápr.20.) után pecsételésem volt pár napig(barnás, enyhén vöröses). Sajnos vszín? került belém el?váladék, és peteérés el?tt 2-3 nappal volt az együttlét! Ha terhes vagyok, akkor kalkulátor szerint 3 hetes 2 napos.

Legjobb válasz: ha már 3 hetes terhes vagy azt a menstruációtól függetlenül ki mutatja a teszt!!!

ha már 3 hetes terhes vagy azt a menstruációtól függetlenül ki mutatja a teszt!!!
3 hetes terhességet már régen kimutat. Van akinek 5-6 naposat is (ritka, de elõfordul).
A kérdező hozzászólása: Nem én tettem fel azt a kérdést:) Amúgy szombaton fogok tesztelni, mert elvileg akkor kéne megjönni és ha nem jön meg akkor már 99%-ra kimutatja a teszt:D Szorítsatok nekem!!!!
Gabriel, Gravi hcg, vagy állítólag a lilly is jó.Mindenképp ezek közül valamelyiket.Sok sikert és holnap írd meg az eredményt!!!
A kérdező hozzászólása: :D Holnap veszek tesztet mindenképpen:) És majd jelentkezem! Milyen tesztek vegyek??
Szia!Hát én vagyok az ellenpélda úgy látom!Csak azért írom meg hogy tudd ilyen is van és ha negatív lesz a teszted ne keseredj el egybõl!Szóval nekem több mint egy hete késett és a tesztjeim sorra negatívak lettek.Már kezdtem elkeseredni mikor rászántam magam az utolsó teszt megvételére és több mint egy hetes késésnél felfedeztem egy halvány csíkot, csak épp idõn túl.Elmentem orvoshoz mert tudtam hogy terhes vagyok de nem értettem a teszteket.Annyi volt csupán, hogy késõn volt a pé.-m és késõbb ágyazódott be a baba de ott volt!Ma már elmúlt 2 éves!Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: szia:) írj privit:) mert én nem tudok neked:S nagyon szívesen beszélgetnék veled!!
szia másfél 2napig de nekem még ha jól számolk 3hetes körüli a terhességem a gabriell tesztet próbálhatod szerintem nyugodtan én 21évesen szültem az elsõt nagyon családcentrikusak vagyunk a férjemmel mi is késöbbre terveztük de örültünk mellesleg késöbb se könnyebb igazából nincs mire várni... tesztelj és jelentkezz, szorítok:) privizni kéne:)
Szia! Nekem is a nemvárt napján mutatta ki erosen a teszt. Elotte 3 nappal csak halvány csík volt rajta. Szerintem szombaton tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Közbe írtak:D Szal utolsó elõttinek szól:D
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszolóm! Neked hány napig tartott a barnázás? Persze h akarom a babát:) Csak igazából várhatott volna még 1 évet:) De ha jön örülünk neki:) Most bizti meglepõ, de még csak 20 évesek leszünk a párommal:)
4-5 hetes terhességet mutat csak ki a legtöbb teszt, ugyanis amikor meg kéne jönnie, akkor számít általában egy kismama 4 hetesnek (kb.). Ha szombaton kéne megjönnie, akkor szerintem legkorábban a legtöbb teszt olyan csütörtök-pénteltõl mutatná ki, de mivel vannak kivételek ezért van akinek hamarabb is.
szia én is igy vagyok épp de én a barnás cucc után rögtön teszteltem és pozitiv lett uh-on még nem látszott holnap megyek ujra ha akarod a babát tesztelj és menj orvoshoz ha nem akkor is ez a teendõd simán kimutatja már a teszt én a Gabriellre esküszöm:)
A kérdező hozzászólása: szombaton kéne megjönni!! akkor még nem mutatja ki:S? A kalkulátor szerint 3 hetes 2 napos lennék.
Ezt hetente megkérdezik 10-en :) ) A tünetek nem feltétlenül koraiak, mindenkinél máskor jönnek , nem lehet általánosítani. Amikor meg kéne jönnie Neked, azelõtt 1-2 nappal a jobb tesztek már kimutatják, de van amelyik csak utána pár nappal.
A kérdező hozzászólása: De ezek a tünetek lehetnek?? Nem túl korai még?:D
A tesztek már 5 nap után valós eredményt muatnak!
A kérdező hozzászólása: Nem jött meg, de a teszt - lett. Azóta 1 hetet késik, a hõm 37, 2...

Volt köztetek valaki akinek későn mutatta ki a teszt a +? Semmilyen tünete sem volt? Vagy ciszta?

Az is lehet hogy cisztás vagyok, pénteken megyek uh-ra. A dokim azt mondta hogy előre nem bocsátkozik találgatásokba. Nem fáj semmim csak olyan fura enyhe bizsergést érzek a petefészekben vagy a méhben.

Legjobb válasz: szia!nekem nem várt után a 11.nap lett pozitiv! sajnos méhen kívüli volt..kórházba kerültem és figyelgettek pár napig, majd mûtét...de azt mondták késõi peteérésem lehetett..

szia!nekem nem várt után a 11.nap lett pozitiv! sajnos méhen kívüli volt..kórházba kerültem és figyelgettek pár napig, majd mûtét...de azt mondták késõi peteérésem lehetett..
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, remélem azóta minden rendben van. Nekem volt némi barnás folyásom 3 napig de a tisztasági betét is soknak bizonyult a folyáshoz képest.

Ha már tünetek vannak biztos kimutatja a teszt a babát?

Legjobb válasz: Miért nem hiszed,hogy baba lenne???? Hisz a kérdésed is errõl szól:)))) Tesztelj! Írd meg az eredményt jó?

Szerintem tesztelhetsz nyugodtan, abból fogod megtudni. Az orvos ilyen korán nem nagyon fog még látni semmit.
Miért nem hiszed, hogy baba lenne???? Hisz a kérdésed is errõl szól:) ))) Tesztelj! Írd meg az eredményt jó?
A tünetek mindig viszonylagosak lehet hányingered beágyazódás után kevéssel is.. Aluszékonyság is ott körül van A nemvárt mestruáció idejében tesztelj akkor biztosan jó eredményt kapsz.
A kérdező hozzászólása: jól van, rendben megirom:)
Nekem már a nemvárt elõtt farkasétvágyam volt, és a mensi kimaradásának a napjától minden este gyötört a hányinger! A teszt a kimaradástól számított 5. nap reggel mutatott pozitívat, elõtte a 3. nap csináltam délután! Az még negatív volt! Mikor az elsõ gyerköccel terhes voltam, már a 3. nap pozitív volt a teszt!
A kérdező hozzászólása: én igazság szerint nem hiszem, hogy baba lenne.Majd meglátjuk:)
Babagyanús nekem.... én tesztelnék UH elött:) )
A kérdező hozzászólása: tüneteim csak annyi, hogy pár napja éhes is vgyok, eszem és olyan mintha nem ettem vna semmit, szinte mindig éhség érzésem van vmikor nem megy az evés.Tegnap megszédültem, melleim fájnak.Mensis fájdalmam nincs pedig elõtte pár nappal szokott lenni.
de az uh lehet, hogy csak késõbb mutatja, mint a teszt. vagy maximum ugyanakkor
A kérdező hozzászólása: nem, még nem teszteltem és nem is fogok mert 2-án úgyis megyek uh-ra.Csak kiváncsi voltam:)
Milyen tüneteid vannak? Azért a mensi elõtt ritkán vannak egyértelmû babaára utaló tünetek. Már megpróbálhatod 10-es teszttel reggeli pisibõl.
már tesztelhetsz. ++++++
A kérdező hozzászólása: holnap kellene megjönnie kb.11-e körül volt peteérésem.
A kérdező hozzászólása: ma megjött de köszi mindenkinek:)

Akinek már menszi előtt pár nappal kimutatta a teszt a + eredményt, annak már voltak ekkor tünetei?

Ha igen, akkor milyen tünetek és kb mikor jelentkeztek?

Legjobb válasz: Köszönöm! Jól jönnek ezek a tapasztalatok! ;-)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Jól jönnek ezek a tapasztalatok! ;-)
szia Nekem a nem várt elõtti tüneteim megjön érzés és rettenetesen feszültek a melleim alig bírtam hason feküdni és ezzel ki is merültek a tünetek az elsõ 12 hétre :)
Hasszurka, derékfájás és szagérzékenység. Ezek már kb 1 héttel a nemvárt elõtt, a teszt pedig nemvárt elõtt 3 nappal lett pozitív:)

Ha már vannak tünetek, akkor a teszt már tutira kimutatja?

Legjobb válasz: A tüneteket, amire a szervezet reagál, a hormonváltozás váltja ki. Nagyjából egyidõben a teszt is kimutatja. Ez persze picit lehet eltérõ, de max. néhány napig. A teszt érzékenységétõl is függ és a szervezet érzékenységétõl is. De alapvetõen elmondható, hogy ha tünetek vannak már, akkor egy tizes érzékenységû teszt reggelibõl már tuti kimutatja.

A tüneteket, amire a szervezet reagál, a hormonváltozás váltja ki. Nagyjából egyidõben a teszt is kimutatja. Ez persze picit lehet eltérõ, de max. néhány napig. A teszt érzékenységétõl is függ és a szervezet érzékenységétõl is. De alapvetõen elmondható, hogy ha tünetek vannak már, akkor egy tizes érzékenységû teszt reggelibõl már tuti kimutatja.
10. dpo-n nekem már a 25-ös teszt halvány eredményt mutatott, 2 nap múlva erõs pozi lett hasonlóan egy 25-ös teszt, nemvárt napján pedig full pozi. 10. napon ébredtem erõs fejfájással és hányingerrel, amely émelygésre váltott át, cicik pedig "dagadnak".

Terheség korai tünetei is lehetnek? Csak akkor jelez a teszt ha már nemvárt után tesztelek?

jan 22 én volt utoljára és 30-4 ig volt peteérésem lehetséges h korai jeleket érzem pár napja fáj a mellem szurkál a bal petefészkem a derekam is elég fáj és krém szerü folyásom is van , de csináltam tesztet reggel de negativ lett akkor esélyesek vagyunk még

Legjobb válasz: Még bõven korán volt tesztelni, várj egy hetet, vagy legjobb tényleg ha megvàrod, elmarad-e a mensesed. A tünetek... a terhességi tüneteket a hcg okozza. Ha nincs annyi hcg a szervezetedben hogy a teszt kimutatnà, akkor tüneteket se nagyon okozhat.

Még bõven korán volt tesztelni, várj egy hetet, vagy legjobb tényleg ha megvàrod, elmarad-e a mensesed. A tünetek... a terhességi tüneteket a hcg okozza. Ha nincs annyi hcg a szervezetedben hogy a teszt kimutatnà, akkor tüneteket se nagyon okozhat.

Miben külömböznek a mensi előtti tünetek a poz. teszt előtti tünetektől?

Legjobb válasz: Szia. Szinte semmiben,ezért is mondják,hogy a várandósság elsõ tünete a menzesz kimaradása.De!!!Ha valakinek a szervezete egyébként is elég erõteljes tüneteket produkál más behatásokra,az észreveheti már szinte a beágyazódást is. A magam két terhessége után a következõket tudom tüneteknek említeni: Mensi:A testhõmérséklet mensi elõtt drasztikusan legalább 0,5 fokot leesik,ha volt,akkor a mellfeszülés megszûnik,2-3 nappal mensi elõtt átesek egy "hisztinapon",amikor semmi sem jó,és belekötök még a hangyába is,valamint a mérleg 1-2 kilóval többet mutat,mert a vízháztartásunk tartalékai az elkövetkezõ vérzés miatt vizet halmoznak fel a szervezetben. Terhesség:A testhõ magasan marad,nem esik le,a mellfeszülés állandósul és kellemetlenné válik,mensiszerû apró görcsök jelentkeznek,de vérzés nem,a hisztinap derûs nyugalommá szelídül,én mindkét terhességemnél a kimaradt mensi környékétõl aluszékonyabbá váltam,valakinél már kisebb émelygések is jelentkeznek,és sûrûbben járunk pisilni,de ez már inkább a pozitív teszt utáni 1-2 hét "ajándéka". Más tüneteket nem nagyon tudtam megállapítani,a magam részérõl.Lizy

Szia. Szinte semmiben, ezért is mondják, hogy a várandósság elsõ tünete a menzesz kimaradása.De!!!Ha valakinek a szervezete egyébként is elég erõteljes tüneteket produkál más behatásokra, az észreveheti már szinte a beágyazódást is. A magam két terhessége után a következõket tudom tüneteknek említeni: Mensi:A testhõmérséklet mensi elõtt drasztikusan legalább 0, 5 fokot leesik, ha volt, akkor a mellfeszülés megszûnik, 2-3 nappal mensi elõtt átesek egy "hisztinapon", amikor semmi sem jó, és belekötök még a hangyába is, valamint a mérleg 1-2 kilóval többet mutat, mert a vízháztartásunk tartalékai az elkövetkezõ vérzés miatt vizet halmoznak fel a szervezetben. Terhesség:A testhõ magasan marad, nem esik le, a mellfeszülés állandósul és kellemetlenné válik, mensiszerû apró görcsök jelentkeznek, de vérzés nem, a hisztinap derûs nyugalommá szelídül, én mindkét terhességemnél a kimaradt mensi környékétõl aluszékonyabbá váltam, valakinél már kisebb émelygések is jelentkeznek, és sûrûbben járunk pisilni, de ez már inkább a pozitív teszt utáni 1-2 hét "ajándéka". Más tüneteket nem nagyon tudtam megállapítani, a magam részérõl.Lizy
Szia. Utólag visszagondolva, Én csak annyit észleltem, hogy nem úgy fájnak a melleim, mint szoktak. Nem csak "kívül" érzékenyek, hanem belül is, a mellkasom felõl, és a mellbimbóim fájtak szabályosan. De ez csak a menzi környéki napokban kezdõdött, és akkor fel sem tûnt annyira, csak amikor már kimaradt, és pozitív lett a tesztem. Drukkolok Neked!
A kérdező hozzászólása: inszeminációnk volt még 4 nap a mensiig ugyan úgy néha begörcsöl az alhasam mint eddig a mellem is úgy feszül mint eddig...akkor biztos hogy nem sikerült?:(
Nekem ugyanugy volt mensis tunetem, mellfajas amikor jonni szokott, azt is hittem hogy biztos megjon..csak teltek a napok es hiaba volt mensis gorcs, mellfajas megsem jott meg..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!