Találatok a következő kifejezésre: A teszt a menzis napok (3 db)

milyen teszt?
Nekem pl. a kimaradt mensi után 2 héttel is negatív lett a teszt. És babás voltam! Ez eléggé egyén és tesztfügõ. A teszteknek van egy bizonyos érzékenységük, ettõl is függ. Na meg, hogy mi van ráírva, mit ajánl. :-)
Egészen addig amig egy nõgyógyász nem adott választ én sem tudtam :) , nem írnak egyértelmûen le semmit az útmutatón. Elvileg a beágyazódás után 1 v.2 nap ..., naja de mennyi a beágyazódás: ja hát attól függ hol lett megtermékenyítve. szóval marha nehéz volt nekem is :) , egyébként az elõttem szólónak van igaza, bár nekem egy napos késésnél kimutatta, nagyon halványan, csak én láttam a párom nem, de én annyira akartam, és ott volt :::) )) SOK SIKERT!! Ja aki meg ba..ogat, hogy tudatlan vagy ne foglalkozz vele. Valakibe mindig belekötnek:)
Kérdezz nyugodtan! Nem te vagy itt az egyetlen aki sokmindent nem tud! Ha gondolod kérdezz priviben válaszolok! Egyébként ha nem jött meg, és máskor pontosan vagy közel pontosan jött meg, akkor kezdhetsz gyanakodni. Terhességi tesztet szerintem csak a kimaradt mensi után pár nappal érdemes csinálni, mert ha babás vagy, akkor azt már tuti kimutatja. Szerintem várd meg hogy késsen pár napot aztán tesztelj! De kérdezz nyugodtan, ha tudok válaszolok rá! Írj privibenaztán beszélünk! :)
igen itt lehet kérdezni, de azért szerintem te magadnak is olvass utána dolgoknak, mert itt azért nem mindenkire igazak, amiket írnak. Ezek itt csak tapasztalatok, amibõl nem jó, ha te magadra általánosítasz. mennyi idõs vagy, ha nem vagyok indiszkrét?
A kérdező hozzászólása: hát most szeretnék pontosan informálódni...., azt hittem ez az a hely ahol, kérdezni lehet, nem az ahol mindenki tud mindent.
na akkor mikor kimarad a mensid rá egy hétre ajánlják, mert sok embernek a kimaradás napján még nem mutat semmit. De ha babát szeretnél, ezeket miért nem tudod?
A kérdező hozzászólása: bocsi, h rosszul tettem fel a kérdést!!!Tehát: A terhességi teszt, az együttlét után, csak a menzis napok után mutatt pontos negatív vagy pozitív eredményt? vagy mikor lehet megnézni h baba vagy nem baba van a dologban. KÖSZÖNÖM!!!
ha viszont a kérdés az akart lenni, hogy furi volt a mensi inkább csak barnázás, vagy rózsaszínes és híg, akkor lehet babás még és akkor lehet a terhességi tesztre gondolt.
na ja
Végülis a terhességi teszt mensi után normál esetben felesleges, az ovu teszt meg mitõl lenne pontos? Vagy mi a pontos a kérdés kiírójának?
még a kérdést sem értem
Én is ezt akartam kérdezni! :-)
igen csak menzi után. nekem ezt az orvos mondta, de hallottam már hogy kimutatta elõtte is.

Miért van nagyon hányingerem? 1 napja késik, de a teszt negatív volt tegnap. Menzis érzéseim vannak, az a "na most! " és szurkál is.

A folyásom kevés és fehér. A h?m reggel 37.0

Legjobb válasz: Szia ugyanígy vagyok, csak nekem három napja késik. A reggeli hõm csak 36,6-36,8 között ingadozik. A hüvelyemben 37,5 volt. Szúúrkél a hasam, de a mellem nem fáj.A tesztem negatív lett sajna:-(

Szia ugyanígy vagyok, csak nekem három napja késik. A reggeli hõm csak 36, 6-36, 8 között ingadozik. A hüvelyemben 37, 5 volt. Szúúrkél a hasam, de a mellem nem fáj.A tesztem negatív lett sajna:-(
J, és délutám és este van enyhe hányingerem, a folyásom krémes fehér.És megvan a mindjárt megjön érzés is.
Szia! Én hasonlóan jártam, annyi különbséggel, hogy nem volt fehér folyásom. nekem sajnos 2 nap késés után megjött, de csak 1 napig volt. A tesztem negatív volt. Megvolt minden tünetem, köztük a hányinger is, de amikor elmentem a dokihoz, õ azt mondta, nincs semmi. Sajnos. De neked jó jel a fehér folyás, és a magas hõ. Drukkolok neked! Szerintem 2-3 nap múlva tesztelj megint, ha nem jönne meg, aztán irány a doki!

5 nap a nemvártig! Lehetnek már tünetek? Szédülés, enyhe hányinger és gyenge menzis görcs? Hozzá teszem, hogy szedem a Premens tabit!

Legjobb válasz: Az émelygés lehet a mensi miatt is.Éna nemvárt elõtti naptól nagyon fáradt vagyok.Tesztem pozitív lett miután 3 napot késett.

Az émelygés lehet a mensi miatt is.Éna nemvárt elõtti naptól nagyon fáradt vagyok.Tesztem pozitív lett miután 3 napot késett.
Szia nekem 4 nap van a nemvártig. Együtt drukkolhatnánk. :) Nekem semmi tünetem nincs, max annyi hogy állandóan ennék - de ez mensi elõtt mindig így van. Mikor akarsz tesztelni? Mióta próbálkoztok? És hogy a kérdésre is válaszoljak, lehetnek tünetek, egy barátnõmnek egyhe menzis görcsei voltak és szédült. De ez úgy tûnik mindenkinél változó.
A kérdező hozzászólása: Szia!! Akár drukkolhatunk egymásnak!! Nekem nagyon fájnak a cicieim, szédülök egyre jobban!!Hát ami a próbálkozást illeti már 1 éve!!Jó lenne már ha végre sikerülne!!
Második vagyok. Helyzet nálad kedves kérdezõ? Nekem még nem jött meg, de érzem ma hogy megfog.
A kérdező hozzászólása: Szia!! Ez megint nem jött össze nekem!! Majd talán legközelebb!! :((


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!