Találatok a következő kifejezésre: A teszt a (12085 db)

Mehen kivuli terhesseget barmilyen teszt kimutat? Egyaltalan minden esetben kimutatja a teszt a terhesseget?

20.-an volt a nemvart elso napja. (Remeltem is hogy nem jon meg) Aztan ma megis megjott :( Viszont nagyon faj a derekam (mar egy hete) es most mar a hasam alja is. Elso terhesseg elott mindig gorcsoltem ilyenkor, de miota megvan a fiam azota nem csak most. De ez most kegyetlen. Igy kicsit aggodom! Elore is koszi az ertelmes valaszokat :) !

Legjobb válasz: ki kell hogy mutassa a teszt, ez hormon- és nem helyfüggõ. ha ez sem nyugtat meg, nyugodtan fordulj orvoshoz, az a dolguk, hogy segítsenek (ha csak szóban is).

ki kell hogy mutassa a teszt, ez hormon- és nem helyfüggõ. ha ez sem nyugtat meg, nyugodtan fordulj orvoshoz, az a dolguk, hogy segítsenek (ha csak szóban is).
Hogy érted, hogy minden teszt? Egy teszt nem mutatja ki, hogy hova ágyazódott be! Ha megjött rendesen, akkor nem vagy terhes! Ezt most csak egy ilyen ciklus. Én pl. évekig meg sem éreztem a mensim, aztán egyszer csak elkezdtem görcsölni. Eltartott hónapokig, aztán megint semmi!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy vannak fals tesztek is. De pl. ha mehen kivulim van akkor azt ki tudja mutatni a teszt? :) Bocsi, ha kicsit zavarosan fogalmaztam :)
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem mutatja ki hogy hova agyazodott be. De ha veszek egy tesztet, hogy lassam nem-e mehen kivuli all fenn akkor tok mind1 milyen tesztet veszek? (A mehen kivulinel egyik tunete, hogy verzel de a teszt pozitiv) Ezert is veszelyes. Es mi ismet probalkoztunk igy kicsit parazom :)
Lehet, hogy én vagyok homály de még mindig nem tiszta! Kedjük az elejérõl, mert ahogy látom neked sem mindent tiszta. Szóval a teszt ugyanúgy pozi lesz, ha méhenkívüli a terhesség, mintha nem az lenne. És nem feltétlen jár vérzéssel. Unokatesómnak két hónapja volt, neki begörcsölt a petefészke körül úgy, hogy alig bírt felkelni. De nem vérzett. Szóval sajnos nem lehet tudni, hogy hova ágyazódott be. Én többek között azért is mentem viszonylag korán dokihoz, ahogy pozi lett a tesztem! Továbbra is mondom, ha neked nega a teszted és rendes vérzésed van, akkor csak erõsebb mensi. Ha annyira fáj, hogy nem bírsz kiegyenesedni, akkor menj dokihoz!
volt méhenkívülim, de nem teszteltem, mert idõre jött meg a menzim, 0 fájdalommal, de idõben el is múlt. aztán megjött megint, nagy fájdalommal nagyon erõs vérzéssel kb 6 napig, majd további 1 hétig barnáztam. ekkor mentem dokihoz, de hétvége lévén nem tudtak ultrahangozni. Hétfõre szétrobbant a petevezetékem---> majdnem 5 órás életmentõ mûtét, de esküszöm az utolsó pár napban már nem fájt annyira ( talán azért sem erõltették a dokik az UH-t. Állítólag a terhességi teszt épp úgy kimutatja mint a rendes terhességet.
A kérdező hozzászólása: Ok. Akkor veszek egy tesztet :) Mar epp venni akartam, mert remenykedtem, de kozben megjott. Viszont mint mar irtam nagyon fajt es mar azelott vagy egy hetig a derekam is fajt. Az ejjel szurt a petefeszkem es fajt a vegbelemnel is :((( Nagyon remelem, hogy megsem mehenkivuli es az elso HSZ ironak lesz igaza es ez most csak egy nehezebb havi mert mehen kivulit nem szeretnek... Koszi szepen az eddigieket mindenkinek!!!!

Peteérés/beágyazódás után hány nappal késöbb mutatja ki a teszt a terhességet?

Jól tudom,hogy ha 14.-én volt peteérésem akkor a beágyazódás 20.-án lesz(persze csak ha összejött)? Ez után hány napot kell várni a tesztel? Azt olvastam,hogy 3 nap után kimutatja,de ez biztos?

Legjobb válasz: Szia, Clearblue teszttel már 24-e után megpróbálhatsz tesztelni. Kb 10 napot kell számolni a peteéréstõl, illetve a nem várt mensitõl vissza 4 napot. Corax Be sure is kimutatta nekem 4 nappal nem várt menstruáció elõtt. Azonban nem mindenkinek mutatja ki ilyen korán. Az elmaradt menstruáció napján viszont legtöbb esetben már bármelyik teszt kimutatja.

Szia, Clearblue teszttel már 24-e után megpróbálhatsz tesztelni. Kb 10 napot kell számolni a peteéréstõl, illetve a nem várt mensitõl vissza 4 napot. Corax Be sure is kimutatta nekem 4 nappal nem várt menstruáció elõtt. Azonban nem mindenkinek mutatja ki ilyen korán. Az elmaradt menstruáció napján viszont legtöbb esetben már bármelyik teszt kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Meg fogom csinálni 24.-én:-) pluszba azért is akarom megtudni, még 31.-e elött, hogy tudjam, hogy szilveszterkor szabad-e innom, mert ha baba van, akkor csak a gyümölcslé marad:-)
Akkor se keseredj el, ha esetleg nem jön meg, és negatív a teszted. Valaki csak egy hét késésnél kap pozitív eredményt. Ez attól függ, milyen hamar történt a beágyazódás.

Miért negatív a teszt a 43. napon és miért negatív a teszt?

43. napon vagyok. 37. napon volt egy pozitív tesztem, azután 40. napon negatív, majd a laboratóriumi vizeletteszt negatív lett kedden. Ma a doki azt mondta (SZTK), hogy nem tudja miért volt pozitív egyszer a tesztem és azt sem tudja, miért nem jön meg. Azt mondta várjak türelmesen, hogy megjöjjön. Már ez a 7. hónap, hogy abba hagytam a fogamzásgátlót és semmi:( És most meg sem jön. Mit csináljak? Mi lehet?

Legjobb válasz: Miylen tesztet használtál? Azt hiszem a medilab (nem tudom jól írtam-e) szokott tévesen pozitívat mutatni. A többi teszt megbízható.

Miylen tesztet használtál? Azt hiszem a medilab (nem tudom jól írtam-e) szokott tévesen pozitívat mutatni. A többi teszt megbízható.
A kérdező hozzászólása: Medilabot használtam:( De miért nem jön meg?
Hát nálunk a sógornõmnek a fogamzásgátló abbahagyása után egy évig nem jött meg... senki nem tudja miért, a doki sem, és nem is esett teherbe. Csak rá 2 évre. Pedig nem védekeztek. Nekem meg a gyógyszer abbahagyása után 2 héttel sikerült teherbe esnem. Szóval ez eléggé egyénfüggõ, mindenkinek más a szervezete. Szóval a legokosabb amit tehetsz, hogy türelmesen vársz, sajna mást nem igazán tudsz csinálni.:( Szorítok Neked!!!
Az különben nagy gond, ha a doki nem tudja miért jön meg. Szeritnem várj pár napot és menj el egy másik dokihoz. lehet, h ciszta és ezért nem jön meg. A bab a dologban meg valóban légy türelmes. Tudom, h nem könnyû. Ne stresszelj rá. :)
ja, elsõ válaszoló voltam
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek.
A fogamzásgátló abbahagyása után nekem is kb. másfél évig szinte nem is volt menzim, talán kétszer, de azt olvastam hogy valakinek ez is normális. Aztán megjött ahogy szokott, nagyon fájdalmasan és utána megint nem volt meg 3 hónapig. Mindez tavaly nyáron pont egy éve történt, közben kiderült, valószínûleg másfél év után akkor volt elõször peteérésem ésmindjárt utána terhes is lettem. ( Azért nem volt a menzi után 3 hónapig semmi, mert már terhes voltam.) Úgyhogy nyugalom van akinek sokkal több idõre van szüksége a tabletta után, van aki már egy hónap abbahagyás után terhes lesz , kitartás! Türelem!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolótól kérdezném, hogy amikor 3 hónapig nem jött meg neki, mert már terhes volt, csinált tesztet? Volt tünete?
nekem se jott meg vagy fel evig a gyogyszer abbahagyasa utan, aztan egy eve tokeletesvolt mar, kiveve az uccsot, mert az kb egy nap barnazas volt. teszt 37. napon negativ..most varok, hogy mi van.....

Akinek keson mutatta ki a teszt a terhesseget, hany nap kesesnel lett vegre pozitiv?

mar 5 napja kesik,sorban csinalom a teszteket,de eddig negativak,a ma reggeli tesztemen mintha latnam a masodik csikot,de borzaszto halvanyan!!!

Legjobb válasz: Nem mindenkinél egyformán hamar mutatja ki a teszt a terhességet. Így legbiztosabb eredményt a nemvárt után 1 héttel lehet kapni. Persze sokaknak hamarabb is kimutatja a teszt. De ha biztosra akarsz menni, akkor pár nap múlva ismételd meg újra a tesztelést reggeli elsõ vizeletbõl!

Nem mindenkinél egyformán hamar mutatja ki a teszt a terhességet. Így legbiztosabb eredményt a nemvárt után 1 héttel lehet kapni. Persze sokaknak hamarabb is kimutatja a teszt. De ha biztosra akarsz menni, akkor pár nap múlva ismételd meg újra a tesztelést reggeli elsõ vizeletbõl!
Nekem 5 nap késés után mutatta ki halványan, aztán erõsödött.Ha késõbb volt peteérésed akkor késõbb fogja mutatni.Amúgy x-epillel negatívat teszteltem, egy másikkal meg pozitívat másnap.
Az elsõ gyerekemmel 8 nap után volt egy teszt, ami idõn túl lett pozitív, aztán másnap (azaz 9 napos késésnél) már egyértelmûen pozi volt. Egy héttel késõbb fogant, ez az uh-n derült ki. (Természetesen elõtte egy hét alatt volt pár negatív tesztem is.)
szia nekem a nem várt napján negatív volt. Másnap elmentem dokihoz, mert a köv. havi Closti-t kellett felíratni, meg is vizsgált, csak annyit mondott, hogy kicsit megvastagodott a méh nyálkahártyája. Ezért 2 nap múlva, berendelt vérvételes tesztre. Ez pozitív lett. A vizeletteszt csak a nemvárt után egy héttel, volt egyértelmûen pozitív.

Kimutatja már a teszt a 3. hónapban napközben is a terhességet?

Csináltam egy tesztett 2 napja, mert émelyegtem párszor napokig... Januárban történt az eset azzóta megjött rendesen és nagyon nem sok változást vettem észre magamon... Most a teszt negatív lett, kb 3 óra felé csináltam....Attól lehetek még terhes? ui: csak értelmes választ

Legjobb válasz: "Kimutatja már a teszt a 3. hónapban napközben is a terhességet?" Erre a kérdésre, hogy szeretnél értelmes választ? Persze, hogy kimutatná, de te nem vagy terhes, ha jól értelmezem januárban voltál együtt valakivel, azóta rendesen menstruálsz. A teszt negatív, tehát nem vagy terhes. Milyen harmadik hónapról írsz?

"Kimutatja már a teszt a 3. hónapban napközben is a terhességet?" Erre a kérdésre, hogy szeretnél értelmes választ? Persze, hogy kimutatná, de te nem vagy terhes, ha jól értelmezem januárban voltál együtt valakivel, azóta rendesen menstruálsz. A teszt negatív, tehát nem vagy terhes. Milyen harmadik hónapról írsz?
te rögeszmés vagy!
A kérdező hozzászólása: ÉS mégy egy kérdés... Most a 4. menstruációm késik.. lehet ez a stresztõl is? VAgy aggódjak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az értelmes válaszokat! az elsõ kommentelõnek annyit, hogy Gondolkozz é stájössz milyen harmapik hónap.... -.- :D De azért neki is köszi
ööö én úgy tudom, hogy egy bizonyos idõ után nem mutatja ki a túl magas hcg szint miatt. de ettõl függetlenül biztos, hogy nem vagy terhes...
miért gondolod, hogy terhes vagy, ha amúgy semmi okod rá? egyébként nekem az együttlét után 10 nappal kimutatta, este. most 3 hónapos vagyok, szerintem ha rátüsszögnék, bepirosodna:D nem vagy terhes, nyugi.
Biztosan kimutatja a teszt. Már a megtermékenyülés után legkésõbb a 25. napon kimutatja.
Nem lehetsz terhes. kimutatta volna napközben, sõt késõ este is. Azért lett negatív, mert egyáltalán nem vagy állapotos.
hát figyelj. volt már olyan csoda h valaki menstruált terhesen. a teszt 3 hónap után már lehet h n em mutatja ki. menj el dolihoz, az tutira megmondja neked, és vége lesz a bizonytalanságoknak.

Hányadik terhessegi héttol mutatja ki a teszt a terhességet?

Legjobb válasz: Az elmaradt menstruáció után 1-2 nappal már biztosan, reggeli vizeletbõl, 10-es érzékenységû teszttel.

Az elmaradt menstruáció után 1-2 nappal már biztosan, reggeli vizeletbõl, 10-es érzékenységû teszttel.
ha nem középidõben fogant akkor késõbb jelzi ki a teszt. szerintem menj dokihoz ha nem jön meg hogy megnézze késik-e vagy baba van. és ha csak késik akkor mitõl
menses elmaradása után mutatja ki ami hozzávetöle 4 hét hacsak ha nem kisebb késöbbi peteérés
A kérdező hozzászólása: a menzim is elmaradt, az 1 2 nap is eltelt, és a teszt is negetiv lett
akkor nem vszínû hogy terhes vagy
akkor nem vagy terhes
Nekem is volt ilyen, és kiderült hogy abban a ciklusban nem volt tüszõérésem... Pedig úgy örültem hogy összejött! Sokáig még nem jött meg, béta HCG vérvételre is elküldtek, aztán a dokim adott gyógyszit, hogy na kelljen várni a csodára. Az meghozta:/
ha jól tom 2-3 nap
nézd ha az aktus napján megfogan a zigóta annak legalább 6 nap a beágyazódási ideje. De az esetek többségében a sperma tök jól elvan pár napot amíg megérik a petesejt és akkor támadja be. Amit az orvos is javall: várható menstruáció idején érdemes már csinálni.
az aktus utáni 7ik napon már kimutatja! és egyet jól jegyezz meg minden csík csík akár halvány akár erõs!!!
A kérdező hozzászólása: kõsznõm mindenkinek a válaszokat.

Lehetséges beágyazódási vérzéskor mikor mutatja ki a teszt a terhességet?

Ha a mai rózsaszínes, pecsétel? vérzés, esetleg beágyazódási,akkor a holnapi teszt már kimutatja a terhességet?

Legjobb válasz: Hát a dokid jó nagy butaságot mondott. Pozitív teszt után nem lehetett beágyazódási vérzés, hiszen pont attól lesz pozi a teszt, hogy a beágyazódás UTÁN elkezdni termelni a hcg-t a szervezet! Szóval nem értem miért mond ilyeneket! Szerintem várj még egy-két napot. Van akinek nagyon kevés hcg-t termel a szervezete!

Hát a dokid jó nagy butaságot mondott. Pozitív teszt után nem lehetett beágyazódási vérzés, hiszen pont attól lesz pozi a teszt, hogy a beágyazódás UTÁN elkezdni termelni a hcg-t a szervezet! Szóval nem értem miért mond ilyeneket! Szerintem várj még egy-két napot. Van akinek nagyon kevés hcg-t termel a szervezete!
Nekem másnap már a 20-as 25-ös teszt is kimutatta mensi elõtt 3 nappal.
Nekem lombikom volt. 5 naposan kaptam vissza. 4 nap múlva volt egy pici vér amikor pisiltem a wc papíron, ekkor tudtam, hogy beágyazódott a pici. De terhességi tesztet egy hét múlva mertem csak csinálni, igaz az intézetben is vérvétel volt. Ott már 48-as értékû volt a hcg-m. 4 nap múlva már 150-es. De beágyazódás után tényleg legalább 3-4 napot kell várni, hogy a vizeletben is kimutatható legyen.

Lehetséges, hogy még nem mutatja ki a teszt a terhességet? Tegnapra nem vártam és ma reggel a Gabriel teszt negatív, viszont a Maria Romed (ami nem igazán megbízható) halványan pozitív. A peteérésem középidőben volt.

Legjobb válasz: Szia! Persze, elõfordulhat, hogy még korán csináltad a tesztet! Várj 2 -3 napot és ismételd meg újra reggel. Maria Romed miért nem megbízható? Egy teszt nem lesz csak úgy halvány csíkos! (ha színtelen a csík, akkor szellemcsík, de ha színes, akkor annak oka van!) Én mindenképp optimista lennék a helyedben! :))

Szia! Persze, elõfordulhat, hogy még korán csináltad a tesztet! Várj 2 -3 napot és ismételd meg újra reggel. Maria Romed miért nem megbízható? Egy teszt nem lesz csak úgy halvány csíkos! (ha színtelen a csík, akkor szellemcsík, de ha színes, akkor annak oka van!) Én mindenképp optimista lennék a helyedben! :) )
A kérdező hozzászólása: Drukkolok, hogy tényleg pozitív legyen!
én most várakozósba vagyk... egyik teszte nega másik pozitiv de eltünt pár ora mulva a csikom, a másik pozi de 2 halvány csik jelent meg+ a controllcsik, a teszveszen rendeltem a tesztekent!
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos megjött. És nálad mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Drukkolok nektek, hogy baba legyen. Ha holnap nem jön meg még nem tesztelek. Vasárnapig várok. De majd írok, hogy mi lett. Ti is írjatok!
nekem 12. napon tüszörepedés után... és szellemcsikom lett, hogy mennyi igaz azt nemtudom még majd tesztelek holnap is.
Maria Romed teszt már nekem is volt erõs pozitív, a hcg tesztem meg negatív.1 napon csináltam õket, és nem voltam babás.:)
Én ugyanebben a cipõben járok. Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma teszteltem, de nem tudom eldönteni, szellemcsík amit látok, vagy halvány pozitív. Én a Lily tesztet használtam. Holnap tesztelek még egyet. :-) Majd írd meg mi volt nálad! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot! Már nagyon várjuk a kistesót.
Én Suresign-t vettem a dm-ben, és két nappal nemvárt elõtt, délután pozitív lett. A Gabrielre sokan mondják, hogy csak késõbb mutatja ki. Érdekes, hogy ez a M R álpozitív, azt mondják, olyan nincs. Drukkolok, hogy baba legyen! (persze csak ha azt szeretnéd)!
A kérdező hozzászólása: Itt olvastam, hogy nagyon sokan csalódtaka a Maria Romed tesztben, mert téves pozitív eredményeket adott és nem is mindig jelenik meg a kontroll csík. Hát nekem sem egyértelmû a csík, még a kontroll sem. Viszont két óra elteltével a Gabrielen megjelent egy halvány, de látható csík, ami inkább szürke. Ez most mit jelent? Már rengeteg tesztet csináltam életem során és még sosem jelent meg rajta a 2. csík, kivéve, ha babás voltam.
Szia. Nekem 10 nappal a nem várt után lett csak pozitív a Gabriel teszt, bár akkor már tudtam hogy valami más...:)
Szerintem lehetséges. Csinálj egyet holnap reggel, egy harmadik félét. Én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van, de én nagyot csalódtam a Maria Romedes tesztekben. Nem is igazán tudtam értékelni, mert a tesztcsík sem ott jelent meg, ahol kellett volna. Szerintem akkor tuti nem voltam terhes, mint bizonyítja másnap meg is jött, de már a következõ hónapban nem, és a kisfiam azóta itt rugdos a pocakomban.

4 hetesen kimutatná a teszt a terhességet?

Ha nem, mikor èrdemes tesztelni?

Legjobb válasz: 4 hete volt az ovuláció vagy a legutóbbi menstruáció? mert ha az elõbbi, akkor már bármelyik kimutatná bármelyik napszakban, ha az utóbbi, akkor reggeli elsõ vizelettel próbálkoznék egy érzékenyebb teszttel

4 hete volt az ovuláció vagy a legutóbbi menstruáció? mert ha az elõbbi, akkor már bármelyik kimutatná bármelyik napszakban, ha az utóbbi, akkor reggeli elsõ vizelettel próbálkoznék egy érzékenyebb teszttel
4 hetes terhességet? többnyire igen, bár lehet még halványan. ugye a "nemvárt" napján mutatja ki elõször elméletileg, az ugye aktus után kb. 10 nappal van, tehát az 4 hetes terhesség. de ha úgy érted, hogy 4 hete voltatok együtt, akkor azt már biztosan, hisz akkor a mensi is már 2 hete késik, na meg az 6 hetes terhesség :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!