Találatok a következő kifejezésre: A teszt 3 napig tartott az (2 db)

A menzim 2 napig tartott az első nap 36.5 volt a hőm a2. nap 36.3 és most a 3. nap megint 36.5. késett egy napot de a teszt- és meg is jött volt rendesen de nem értem a hőm ilyenkor 36.2 szokott lenni. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Azt, hogy nem vagy atomóra. A hõd most lassabban csökken a szokásosnál, illetve ennyi eltérés még bõven elmegy mérési hibának is. Sajnálom.

Azt, hogy nem vagy atomóra. A hõd most lassabban csökken a szokásosnál, illetve ennyi eltérés még bõven elmegy mérési hibának is. Sajnálom.

A teszt negatív, 3 napig tartott az utolsó menszeszem. Most ez terhesség vagy nem?

Ma csinàltam terhestesztet mert hiàba jött meg a mensim jan 10-èn,ami 3 napig tartott terhes tüneteim voltak,vannak.A teszt Negativ lett.A höm reggel 36,9 volt de most meg 37,1.Egyszerüen nem èrtem mi van velem.Volt màr valaki köztetek igy?Szerintetek beteg vagyok?Kèrlek titeket irjatok valami biztatot!! Köszönöm Mindenkinek aki elolvasta a levelem!!

Legjobb válasz: Szia! Nem lehet,hogy nagyon akarod a babát,mert nekem sajnos akkor volt ilyen.Könnyû azt mondani,hogy ne görcsöljön az ember,de sajnos van benne valami.Próbálj egy kicsit másra figyelni,csak szeressétek egymást!Sok sikert a babához!Ma már egy boldog anyuka

Szia! Nem lehet, hogy nagyon akarod a babát, mert nekem sajnos akkor volt ilyen.Könnyû azt mondani, hogy ne görcsöljön az ember, de sajnos van benne valami.Próbálj egy kicsit másra figyelni, csak szeressétek egymást!Sok sikert a babához!Ma már egy boldog anyuka


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!