Találatok a következő kifejezésre: A teszt 3 napig tartott (6 db)

A menzim 2 napig tartott az első nap 36.5 volt a hőm a2. nap 36.3 és most a 3. nap megint 36.5. késett egy napot de a teszt- és meg is jött volt rendesen de nem értem a hőm ilyenkor 36.2 szokott lenni. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Azt, hogy nem vagy atomóra. A hõd most lassabban csökken a szokásosnál, illetve ennyi eltérés még bõven elmegy mérési hibának is. Sajnálom.

Azt, hogy nem vagy atomóra. A hõd most lassabban csökken a szokásosnál, illetve ennyi eltérés még bõven elmegy mérési hibának is. Sajnálom.

A teszt negatív, 3 napig tartott az utolsó menszeszem. Most ez terhesség vagy nem?

Ma csinàltam terhestesztet mert hiàba jött meg a mensim jan 10-èn,ami 3 napig tartott terhes tüneteim voltak,vannak.A teszt Negativ lett.A höm reggel 36,9 volt de most meg 37,1.Egyszerüen nem èrtem mi van velem.Volt màr valaki köztetek igy?Szerintetek beteg vagyok?Kèrlek titeket irjatok valami biztatot!! Köszönöm Mindenkinek aki elolvasta a levelem!!

Legjobb válasz: Szia! Nem lehet,hogy nagyon akarod a babát,mert nekem sajnos akkor volt ilyen.Könnyû azt mondani,hogy ne görcsöljön az ember,de sajnos van benne valami.Próbálj egy kicsit másra figyelni,csak szeressétek egymást!Sok sikert a babához!Ma már egy boldog anyuka

Szia! Nem lehet, hogy nagyon akarod a babát, mert nekem sajnos akkor volt ilyen.Könnyû azt mondani, hogy ne görcsöljön az ember, de sajnos van benne valami.Próbálj egy kicsit másra figyelni, csak szeressétek egymást!Sok sikert a babához!Ma már egy boldog anyuka

Megjött de csak 3 napig tartott. Szédelgek, fáj a hasam és a mellem. A teszt negatív. Terhes vagyok, vagy mi?

Gyógyszert szedek, kimaradt egy szem,de pótoltam. Megjött de csak 3 napig tartott (máskor 6) és elég gyengusz volt, meg fura. Napok óta szédelgek fáj a hasam meg a mellem és nam csak képzel?döm. Reggel csináltam egy tesztet (16 nappal a gyógyszerkimaradás után), de negatív.Most mi van?(hétf?n doki,de addig valamit valaki...)

Legjobb válasz: szia!mióta szeded a gyógyszert, mert azt nem írtad.

szia!mióta szeded a gyógyszert, mert azt nem írtad.
A kérdező hozzászólása: kicsit több, mint 2 éve...de még soha nem volt ilyen...
szerintem nem vagy terhes, de azért hallottunk már olyat, hogy gyógyszer mellett lettek emberek azok. A doki hétfõn majd megmondja, hogy mi lehet, de szerintem ne aggódj! Ha már két éve szeded a gyógyszert, semmi értelme a kimarad szemeket másnap bevenned, inkább az maradjon ki és kész ennyi.
A kérdező hozzászólása: Tünetem nincs...csak a hasam alja szúrkál néha.
A kérdező hozzászólása: Hát senki nem segít???

A menstruációm október 3-án volt, a teszt még 2 hete se mutatta ki a terhességet. Most november 16-án megjött és kettő napig tartott. A ciklusaim 24 naposak. Terhes lehetek?

szeretném ha terheslennék, de most nem tudom mi van?

Legjobb válasz: Lehet terhesség,de lehet,hogy csak a hormonok. vegyél még egy tesztet,és reméljük,hogy pozitív lessz,de ha nem ne keseredj el,majd legközelebb sikerül.Szorítok. 32hetes kismama.

Lehet terhesség, de lehet, hogy csak a hormonok. vegyél még egy tesztet, és reméljük, hogy pozitív lessz, de ha nem ne keseredj el, majd legközelebb sikerül.Szorítok. 32hetes kismama.

3 negatív teszt után vagyok, de alig jött meg, vagyis csak 2 napig tartott, ez már a második hogy így jön meg, ez lehet a stressz, fogyás és felfázás miatt?

18 vagyok és a ciklusom 5. napján voltam eyütt a barátommal, igazából 2 perc tán abbahagytuk.lehet hogy csak túlaggódom?

Legjobb válasz: Szerintem tuti nem vagy terhes. A menstruációd a stressz és a fogyás miatt ilyen, ha lelkileg is rendbe jössz, akkor valószínû visszaáll a ciklusod is. Azonban ha nagyon sovány vagy, akkor akár hónapokra is elmaradhat a mensid. Vigyázz magadra!!!

Szerintem tuti nem vagy terhes. A menstruációd a stressz és a fogyás miatt ilyen, ha lelkileg is rendbe jössz, akkor valószínû visszaáll a ciklusod is. Azonban ha nagyon sovány vagy, akkor akár hónapokra is elmaradhat a mensid. Vigyázz magadra!!!
A kérdező hozzászólása: köszi, hát én is remélem, azért az orvost még a héten meglátogatom..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!