Találatok a következő kifejezésre: A teszt 3 (515 db)

Ovulacio után 10 nappal negatív terhességi teszt! Mennyi az esélye, hogy még is terhes vagyok? Lehet korai volt a teszt? 3 nap múlva kéne megjonni-e! Gabriel tesztet használtam!

Legjobb válasz: 14. Nap utan erdemes tesztelni. Elotte csak a szerencse kerdese, hogy nem siirod tele a parnad, mert negativ a teszt. Varj vele meg!

14. Nap utan erdemes tesztelni. Elotte csak a szerencse kerdese, hogy nem siirod tele a parnad, mert negativ a teszt. Varj vele meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönom a választ!Várok még!
Nekem csak miután elmaradt 1 hét múlva lett pozitív a tesztem... Addig éreztem hogy fáj a mellem de nem úgy mint szokott, hanem, mint amikor Fiamnál a tej indult be... 4 negatív tesztem volt, egy mielõtt meg kellett volna jöjjön (nem elsõbõl), egy másnap amikor meg kellett volna jöjjön (elsõ vizeletbõl) és mind a kettõ negatív lett... itt gyõztek meg hogy a hõgörbe miatt csináljak aznap egy tesztet és az 1 héttel a kimaradás után volt.
Elég sok, szerintem az esélye, hogy mégis terhes vagy! :) Nekem is negatív volt, csak a nemvárom utáni napon lett + ! Azóta már kiderült, lett + teszted?

Ha ma reggel pozitív a teszt - 3 napos késés után - akkor már örülhetek?

Olyan boldog vagyok, 6 hónap próbálkozás után az el?bb pozitívat teszteltem:) juhéjjjjj:):):) még fel sem fogom.

Legjobb válasz: Gratulálok, örülhetsz :))) Ez teljesen normális, hogy azt érzed, mindjárt megjön. Egyébként mostmár a hCg szintet meg tudják nézni vérbõl, az mindig nulláról indul, tehát ha ennél több, akkor biztos, hogy terhes vagy!

Gratulálok, örülhetsz :) )) Ez teljesen normális, hogy azt érzed, mindjárt megjön. Egyébként mostmár a hCg szintet meg tudják nézni vérbõl, az mindig nulláról indul, tehát ha ennél több, akkor biztos, hogy terhes vagy!
Gratula és ne is gondolj a vetélésre.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat. Vigyázni fogunk magunkra! Millió puszi mindannyiotoknak és kívánok minél hamarabbi baby-áldást:)
Szívbõl gratulálok, és ugyanakkor irigy is vagyok. Légy nagyon türelmes, és vigyázz magatokra.
Igen, sajnos a vetélést nagy valószínûséggel észre lehet venni, mert vérzik. DE NEM SZABAD ERRE GONDOLNI!!!! A 2. válaszoló vagyok. A nagy izgalomban el is felejtettem, h. GRATULÁLOK én is a BABÁDHOZ!!
Örülhetsz!!!Tiszta szívbõl gratulálok!!!!Csak pihenj sokat, mert az elsõ 12 hét biztos tudod, hogy húzos!!!!
Ne gondolj most ilyesmire, mert csak stresszeled magad! Örülj a babócádnak, hidd el, semmi baj nem lesz!!! Hallgass szép zenéket, olvasgass, pihenj, ne cipekedj, és fõleg, ne idegeskedj, mert a baba esetleg megérzi!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a Babádhoz!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Drága vagy, köszönöm szépen a választ. De ugye ez már nem lehet negatív???? Lehet, hogy buta kérdés, de úgy félek, hogy mire elmegyek 6hetesen az orvoshoz, nem fog látni semmit. De ahhoz el kéne (dehogy kéne!!!) kezdenem vérezni, hogy elmenjen a picike, ugye?
Szia! Ugyanaz nálam is!!! Ma reggel elhatároztam, h. tesztelek 3 napos késés után, és halványabban ugyan, mint a kontroll csík, de ott van alatta a második is! El sem hiszem! De a férjemmel együtt teljesen készek vagyunk, annyira örülünk, de még nem akarom elkiabálni. És az a fura, h. már alig feszül a mellem, a hasam görcsölget, viszont a hõm folyamatosan fent van. Hát gratulálok mindkettõnknek és remélem, nem fog kinegatívosodni! Ami sajnos bekövetkezhet sajnos bármikor a 12. hétig, de nem szabad erre gondolni! A megjön érzés van akinél végig a várandósság alatt megmarad, amikor a mensi ideje lenne, de ez legyen a legkevesebb. Vigyázz magadra, egészséget kívánok!
NAGYON NAGYON GRATULÁLOK NEKTEK!!!!!!VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!!!!!!

Tesztet szeretnék venni mert nem védekeztünk de nem tudom h mennyi idő után mutat vmit a teszt 3-4 nap után mutathat?

Legjobb válasz: Nem, ekkor még nem mutat, legalább 2 hetet várj, a ciklusod melyik napján voltál, amikor nem védekeztetek?

Nem, ekkor még nem mutat, legalább 2 hetet várj, a ciklusod melyik napján voltál, amikor nem védekeztetek?
10 nap a teszt én ugy tudom. De hülye vagy. OLYAN NEHÉZ EGY ÓVSZERT TALÁLNI????? MIRE JÓ EZ??
Igen, és akár az ügyeletes gyógyszertárban is kiadják, az egyik ismerõsömnek recept nélkül adta oda a gyógyszertáros.A legtermékenebb nap meg a 14. és ha a 17.napon volt ez az együt lét akkor a petesejted már kevésbé fogékony a megtermékenyülésre.De ha nem védekeztek ilyenkor ha más nincs akkor nem forro de türhetõ meleg vízsugárral óvatosan mosd ki a hüvelyed és méhkörnyékedet.Vízben a hímivarsejt is elpusztul illetve a vízzel együtt távozik.
vannak ügyeletek, ahol szintén felíarnak ilyesmit. ha jól tudom, nem feltétlen nõgyógyász.
Háh az én háziorvosom nem áldoki mégis õ írta fel...4322ft volt, Rigesoft...
A háziorvos nem írhatja fel!!! Persze az áldokik igen! Ha még benne vagy a 72 órában, akkor irány a nõgyógyász!Az eseményutáni tabletta ára kb. 5500 FT. Ha nem, akkor várj addig, amikor meg kellene hogy jöjjön és utána tesztelhetsz! Addig fölösleges!!! DE MI A FRANCNAK NEM VÉDEKEZTETEK???
Ha még nem telt el 72 óra, menj el nõgyógyászhozz, irass fel eseményutánit. Sajna a termékeny napjaidban voltatok, uhogy nem értem, mi a frásznak nem védekeztetek.
A kérdező hozzászólása: de ha elmegyek a háziorvoshoz megtudják s szülõk mert ott dolgoznak és azt nem tudod h mennyibe kerül??
Nem, nem csak a nõgyógyász! Nekem a háziorvosom is felajánlotta egyszer, hogy ha kell, nyugodtan szóljak... õ felírja...
A kérdező hozzászólása: esemény utáni tablettát is csak a nõgyógyász írhat fel ugye???
az elmaradt menstruáció elsõ napjától már elméletileg kimutatja. de miért nem védekeztetek? az elõváladékban is lehetnek spermiumok. mondanám, hogy esemény utáni tabletta, ha még nem késõ (72 óra), de nem tudok, mikor volt az eset. könyörgöm... erre találták ki az óvszert, hogy a szülõk ne öljék meg a lányukat...
A kérdező hozzászólása: 17 napján voltam de naon messze volt még h elélvezzen!!! ha terhes vagyok akkor engem kinyírnak a szüleim!!!
Hogy lehetsz ennyire idióta??!ha már ennyi eszed volt húzz el orvoshoz irasd fel az esemény utánit felírja a háziorvos!Nehogy nagyobb gáz legyen belõle!

Hallottatok olyanról, hogy a teszt 2-3 hónapos terhességet se mutat ki?

Legjobb válasz: Én még nem. A mai tesztek általában a nem várt napján már 98%-os biztonsággal mutatják ki a terhességet, de 1-2 hét késéssel biztos. Hisz a hcg-t mutatják ki ami 2naponta duplázódik és 25mIU/ml-t már kimutat (25-ös érzékenységû teszt). Ha egy 2-3 hónapos terhességet sem mutat ki akkor ott nincs is terhesség vagy nagyon nagy baj van. A HCG szint alakulása a terhesség alatt: Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3......5 - 50 4......3 - 426 5......19 - 7,340 6......1,080 - 56,500 7-8......7,650 - 229,000 9-12......25,700 - 288, 000 13-16......13,300 - 254,000 17-24......4,060 - 165,400 25-40......3,640 - 117,000

Én még nem. A mai tesztek általában a nem várt napján már 98%-os biztonsággal mutatják ki a terhességet, de 1-2 hét késéssel biztos. Hisz a hcg-t mutatják ki ami 2naponta duplázódik és 25mIU/ml-t már kimutat (25-ös érzékenységû teszt). Ha egy 2-3 hónapos terhességet sem mutat ki akkor ott nincs is terhesség vagy nagyon nagy baj van. A HCG szint alakulása a terhesség alatt: Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3......5 - 50 4......3 - 426 5......19 - 7, 340 6......1, 080 - 56, 500 7-8......7, 650 - 229, 000 9-12......25, 700 - 288, 000 13-16......13, 300 - 254, 000 17-24......4, 060 - 165, 400 25-40......3, 640 - 117, 000
Szia!Nekem kimutatta!Ám a barátnõmnek egyik terheségét sem mutatta ki!Neki csak a tünetek megjelenése, majd utána az orvosi vizsgálat, volt a bizonyosság!
A tesztek az elsõ 12 hétben pozitívak. Kb 9.hétig termelõdik a HCG, utána fokozatosan alakul ki a lepény, és az veszi át a terhesség fenntartásának feladatát. mivel ezután már nem termelõdik hcg, így nincs mit kimutatnia.

Mit jelent, hogy már 3 napos terhességet a beágyazódást követően kimutat a teszt?

Ha késik 1-2 napot, akkor már azt is mutatja? Sajnos nem els? vizeletb?l csináltam, így negatív lett, nem tudom hihetek-e neki. De nem jött meg rendesen, csak barnáztam 2 napig és most nagyon ideges vagyok, nem szeretnénk még tesót. Tüneteim is vannak, de lehet csak beképzelem az idegesség miatt.

Legjobb válasz: A megtermékenyülés után 3-4 napig "vándorol" a petevezetékben, mire a méhedhez ér és ott beágyazódik. Ez még a következõ menses elõtt van. Úgy hogy, ha már 1-2 napot késik, azt már általában ki szokta mutatni a teszt. Nálam 1 nap késést követõen már pozi teszt volt.

A megtermékenyülés után 3-4 napig "vándorol" a petevezetékben, mire a méhedhez ér és ott beágyazódik. Ez még a következõ menses elõtt van. Úgy hogy, ha már 1-2 napot késik, azt már általában ki szokta mutatni a teszt. Nálam 1 nap késést követõen már pozi teszt volt.
Hát ha nem akarsz tesót, biztos védekeztetek rendesen... Egyébként reggeli elsõbõl tesztelj, úgy már ki kell, hogy mutassa.
A kérdező hozzászólása: És Te reggeli elsõ vizeletbõl csináltad?
A kérdező hozzászólása: De ha nem vagyok terhes, akkor nem tudom miért nem jött még meg, ilyen még soha nem volt. 1-2 nap múlva újra tesztelek elsõ vizeletbõl, remélem akkor is negatív lesz.
A kérdező hozzászólása: Írjon már még valaki!!!
A beágyazódást követõen 3 nap azt jelenti, hogy a 15. napon már kimutatja. Ha késik egy-két napot, akkor már ki kell mutassa, csináld meg reggel elsõbõl, és ha negatív akkor nincs tesó. A tüneteket simán beképzelheted, ahogy az is elképzelhetõ, hogy az ideg miatt késik, vagy jött meg furán. Holnap reggel kiderül.
A kérdező hozzászólása: Tegnap ahogy rádöbbentem, azonnal lettek tüneteim is. Ezért remélem, hogy csak hipohonder vagyok.
Igen, reggeli elsõbõl mutatta ki nekem. Nyugi van, én is tudtam képzelõdni, mert már nagyon vártam. Ez fordítva is igaz.
Legkorábban a fogantatástól számított 12.-13. napon érdemes tesztet csinálni!7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, és a fogantatástól számított 7 nap múlva megkezdõdik a beágyazódás.Ez 5 napig tart, tehát a 12. napon fejezõdik be, innentõl kezdve rohamosan nõ a HCG mennyisége és a 14. napon már kimutatható.ha rövidebb a ciklusod, akkor már 1-2 nappal hamarabb is.

Kimutatja már a teszt a 3. hónapban napközben is a terhességet?

Csináltam egy tesztett 2 napja, mert émelyegtem párszor napokig... Januárban történt az eset azzóta megjött rendesen és nagyon nem sok változást vettem észre magamon... Most a teszt negatív lett, kb 3 óra felé csináltam....Attól lehetek még terhes? ui: csak értelmes választ

Legjobb válasz: "Kimutatja már a teszt a 3. hónapban napközben is a terhességet?" Erre a kérdésre, hogy szeretnél értelmes választ? Persze, hogy kimutatná, de te nem vagy terhes, ha jól értelmezem januárban voltál együtt valakivel, azóta rendesen menstruálsz. A teszt negatív, tehát nem vagy terhes. Milyen harmadik hónapról írsz?

"Kimutatja már a teszt a 3. hónapban napközben is a terhességet?" Erre a kérdésre, hogy szeretnél értelmes választ? Persze, hogy kimutatná, de te nem vagy terhes, ha jól értelmezem januárban voltál együtt valakivel, azóta rendesen menstruálsz. A teszt negatív, tehát nem vagy terhes. Milyen harmadik hónapról írsz?
te rögeszmés vagy!
A kérdező hozzászólása: ÉS mégy egy kérdés... Most a 4. menstruációm késik.. lehet ez a stresztõl is? VAgy aggódjak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az értelmes válaszokat! az elsõ kommentelõnek annyit, hogy Gondolkozz é stájössz milyen harmapik hónap.... -.- :D De azért neki is köszi
ööö én úgy tudom, hogy egy bizonyos idõ után nem mutatja ki a túl magas hcg szint miatt. de ettõl függetlenül biztos, hogy nem vagy terhes...
miért gondolod, hogy terhes vagy, ha amúgy semmi okod rá? egyébként nekem az együttlét után 10 nappal kimutatta, este. most 3 hónapos vagyok, szerintem ha rátüsszögnék, bepirosodna:D nem vagy terhes, nyugi.
Biztosan kimutatja a teszt. Már a megtermékenyülés után legkésõbb a 25. napon kimutatja.
Nem lehetsz terhes. kimutatta volna napközben, sõt késõ este is. Azért lett negatív, mert egyáltalán nem vagy állapotos.
hát figyelj. volt már olyan csoda h valaki menstruált terhesen. a teszt 3 hónap után már lehet h n em mutatja ki. menj el dolihoz, az tutira megmondja neked, és vége lesz a bizonytalanságoknak.
Kicsi az esély, hogy téved a teszt. Talán nem örülsz?
+ teszt nagyon-nagyon ritkán téved, mondhatni szökõnapokon és azon belül is csak ha valami egészen különleges a csillagállás, szóval mondhatjuk hogy babát vársz. Gratulálok!
terhes vagy, nem hiszem, hogy téved, hisz már lassan 1 hete késik, fájnak a melleid. Lassan mehetsz a nõgyógyászhoz. Kitartást, 4 gyerek nem semmi. De ha már vannak tizenéves gyerekeid, akkor sokat tudnak segíteni.
Hát nagy valószínûséggel nem téved a teszt.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor lesz még egy babó
Pedig ez minden bizonnyal pozitív.
Hát nagy valószínûséggel nem téved a teszt.
A kérdező hozzászólása: Most nem volt tervben, 3 gyerkõcöm már van abortuszra pedig nem akarok menni
Nagyon nagy rá az esély, hogy babát vársz. Nem terveztétek?
Én nekem is február harmadikán kelet volna megjönnie elsõ baba lenne már nagyon szertenénk ha össze jönne de eddig semmi. én szivesen lennék a helyedben..

A teszt mennyi idő alatt mutassa ki h pozitiv? Mert vártam kb 3-4 percet, de sajnos csak egy csik volt.

gondolom ha még várk pár percet,akkor se jelent volna meg mégegy csik.vagy elképzelhet??

Legjobb válasz: szerintem ha terhes vagy akkor nem kell sokat várni hogy elõ bukkanjon a másik csík!Sajnálom!de tényleg gondolom milyen lehet!3-5 percet kell amúgy várni de az attól is függ hogy mennyire érzékeny a teszt amit vettél!ne keseredj el!

szerintem ha terhes vagy akkor nem kell sokat várni hogy elõ bukkanjon a másik csík!Sajnálom!de tényleg gondolom milyen lehet!3-5 percet kell amúgy várni de az attól is függ hogy mennyire érzékeny a teszt amit vettél!ne keseredj el!
Nálam szinte egyszerre jött ki a két csík mikor terhes voltam.Ha késik és nagyon vártátok és szeretnéd minnél elõbb tudni menj el a nõgyógyászodhoz.Elsõ alkalommal nem vizsgál elküld egy béta hcg vizsgálatra ami azt jelenti hogy vesznek egy kis vért és abból nézik meg.1000%-os-an kimutatja.Biztosabb mint a teszt.Nekem a 3. babámnál a teszt nem mutatta ki negatív lett.Ez a vizsgálat már másnap kimutatta

Hogyan keressek a teszen vaerán olyan ruha szettet ami egy felső és egy hozzávaló harisnya (3 évesre)?

Szettek, együttesek között? Vagy hogy lehetne hogy egy keresésb?l ezeket mind kikeresse? Vessz?vel válasszam el hogy fels?, harisnya, vagy plusz jellel?

Legjobb válasz: Találtam Neked egyet(tudom méretileg kisebb,de sok van 3-4 évesre is):http://divat-ruha.teszvesz.hu/babaruhazat_babaholmi/babaruha.. Én rengeteget látok a teszen,általában Next cuccok.Keresgélj a kiemelt ajánlatok között is,illetve ha találsz egyet egy eladónál,nézd végig az összes termékét.

Találtam Neked egyet(tudom méretileg kisebb, de sok van 3-4 évesre is):http://divat-ruha.teszvesz.hu/babaruhazat_babaholmi/babaruha.. Én rengeteget látok a teszen, általában Next cuccok.Keresgélj a kiemelt ajánlatok között is, illetve ha találsz egyet egy eladónál, nézd végig az összes termékét.
A kérdező hozzászólása: Köszi óó ez de jó ilyesmit keresek.
Igen, a next ruhák közt keresgélj, mert azok között sok van olyan ami kollekció.

Mensi előtt 3 nappal lehet pozitív a teszt? (délutáni pisiből) Tapasztalat?

Vagy holnap reggelib?l megcsinálhatom?

Legjobb válasz: Szia A reggeli töményebb így mensi elõtt inkább azzal próbálkozz.Lehet + 3 nappal (sõt lehet 5 nappal utána pozitív helyett negatív). Nekem mint kiderül késöbb volt peteérésem és mensi kimaradása után 5 nappal azért nem volt még + a teszt.De pár nap múlva már + lett. Majd írj mi a végeredmény!

Szia A reggeli töményebb így mensi elõtt inkább azzal próbálkozz.Lehet + 3 nappal (sõt lehet 5 nappal utána pozitív helyett negatív). Nekem mint kiderül késöbb volt peteérésem és mensi kimaradása után 5 nappal azért nem volt még + a teszt.De pár nap múlva már + lett. Majd írj mi a végeredmény!
Szia, nekem pozitív lett! Sok sikert! 14 hetes kismami
Nekem is mensi elõtt 3 nappal lett pozitív. Azóta 32 hetes terhes vagyok :) A szervezetben lévõ HCG két naponta duplázódik meg. Tehát ajánlatos 2 nappal késõbb megcsinálni újra, ha nem "hiszel a szemednek" :) De ha a teszted egyértelmûen pozitív lett, akkor az baba, mert tévesen pozitív eredmény nincs. Szóval: gratulálhatok....? :)
Szerintem inkább amikor meg kellene jönnie, de nem jön, utánna nézd meg teszttel(nem fontos reggeli vizelet), az a biztos! Nekem elõtte nem mutatta ki, csak amikor már késett.
A kérdező hozzászólása: Még ne gratulálj, mert most csináltam egyet (szerdán kéne megjönnie) és negatív. De teljesen. :((
Lehet még korai volt a tesztelés. Azért remélem majd azt fogok pár nap múlva írni, hogy + lett :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!