Találatok a következő kifejezésre: A testvéremnek egy törpehörcsöge (3 db)

Szeretném szaporítani dzsungáriai törpehörcsögeimet, de a főkanhörcsög már kicsit impotens. Szeretnék TELJESEN egészséges hörcsögöket, összeengedhetek egy párt, ha azok testvérek? Nem születhetnek debil hörcsögök, ha a testvérek párzanak?

Legjobb válasz: De igen! Még az sem egészséges ha az unoka testvérek párosodnak. Nézd meg például hogy a Habsburg házban vagy a Hohenzollner családban mennyi a debil ahogy te fogalmaztál.

De igen! Még az sem egészséges ha az unoka testvérek párosodnak. Nézd meg például hogy a Habsburg házban vagy a Hohenzollner családban mennyi a debil ahogy te fogalmaztál.
Az állatvilág teljességében a közvetlen testvérek vagy unokatestvérek, egyéb rokoni szálak között a párosodás minden esetben ugyanahhoz vezet: a megszületett kölyök ideggyenge lesz, agresszív, beteges és nem él sokáig. Ha mindez az otthonodban történik az rád nézve is veszélyes, mert megharaphatnak. A többiekre nézve szintén: egymásnak támadnak és megeszik egymást. Ez utóbbi a hörcsögöknél önmagában sem ritka dolog, hátha még egy nagyfokú idegbántalom is járul hozzá!

A testvéremnek van egy törpehörcsöge. Nagyon fürge! Hogyan lehet megszelídíteni?

Legjobb válasz: Az nagyon fontos, hogy nagyonsokat foglalkozzon vele, és sok finomságot adjon neki pl. répa, saláta. próbáljátok meg!

Az nagyon fontos, hogy nagyonsokat foglalkozzon vele, és sok finomságot adjon neki pl. répa, saláta. próbáljátok meg!
a tesód fiú vagy lány?
A kérdező hozzászólása: A tesóm lány, de ezt miért kérdezted?
az elso napokba nem kell foglalkozni vele az etetesen kivul. utana megprobalhatja a kezebol adni a finom falatokat aztan kezbe is lehet venni
amikor csak teheti a kezébõl etesse, sokat legyen a kezében.
anyit tudok erre mondani hogy sokat foglalkozzon vele pl vegye kézbe néha adjon neki finom kaját és megszelidül. tudni fogja hogy nincs mitõl félnie

Egy törpehörcsög fel tudja csinálni a testvérét?

Legjobb válasz: ÉS te feltudod?Amúgy igen,de ha megpróbálod megkereslek és letöröm a kezed!Belszaporulat,ami nem jó,nagyon nem jó...

ÉS te feltudod?Amúgy igen, de ha megpróbálod megkereslek és letöröm a kezed!Belszaporulat, ami nem jó, nagyon nem jó...
Jah. Nem szász be hozzánk?
Amennyiben ellenkezõ nemûek, miért ne tudná?
Fel. Megjegyzés az elsõhöz: ki mondta, hogy a beltenyészet nem jó?! Mert hülyeség. A homozigóta gének arányát növeli, ami ugyanúgy lehet negatív és pozitív eredményû is. Lásd állatenyésztés...
Igen, kerüld el! Mik a beltenyésztés következményei? A folytonos rokonok közötti pároztatás lehetséges eredménye: a kicsik soványabbak, gyengébbek mint egészséges társaik, hamarabb betegek lesznek, valamilyen fogyatékossággal születnek (hiányzó láb, vakság, stb.), sterilek (nem képesek utódokat nemzeni), esetleg már halva születnek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!