Találatok a következő kifejezésre: A testvéremnek egy (301 db)

Ki osztott meg egy szobát egy vagy két testvérével? Mekkora volt a szoba? Ez milyen hatással volt rátok? Ha lenne gyereketek őt is a testvérével egy szobába tennétek?

kicsit buta a kérdés de nagyon érdekel,hogy milyen hatással van egy gyerekre ha úgy n? fel,hogy pl 20 négyzet méteren 3 gyermek van.pl volt csak.volt külön kis életetek?vagy alig vártátok,hogy elköltözetek.

Legjobb válasz: Ez a minden gyereknek külön szoba,csak újabban lett divat,már ahol akkora a lakás,hogy ez megoldható. Még ma is sok család él panelban,vagy csak 2-3 szobás házban.És itt nem lehet minden gyereknek külön szobája.Mint elõttem is írják,sokkal jobb a viszony a testvérek között,megtanulják,hogy alkalmazkodjanak egymáshoz stb.,mintha külön szobában lennének.Ez késõbb is csak hasznukra válik.Pl.ha koleszba vagy albérletbe költöznek.A lányaim is egyszobában laktak,de ez nem zavarta õket abban sem,hogy felhívják a barátaikat.Jól elvoltak közösen.

Ez a minden gyereknek külön szoba, csak újabban lett divat, már ahol akkora a lakás, hogy ez megoldható. Még ma is sok család él panelban, vagy csak 2-3 szobás házban.És itt nem lehet minden gyereknek külön szobája.Mint elõttem is írják, sokkal jobb a viszony a testvérek között, megtanulják, hogy alkalmazkodjanak egymáshoz stb., mintha külön szobában lennének.Ez késõbb is csak hasznukra válik.Pl.ha koleszba vagy albérletbe költöznek.A lányaim is egyszobában laktak, de ez nem zavarta õket abban sem, hogy felhívják a barátaikat.Jól elvoltak közösen.
Mi kb. 20-23m2-en osztoztunk a bátyámmal, ez elég nagy ahhoz, hogy saját sarkod legyen, de más egyébre kicsi :) Konkrétan nem is emlékszem olyanra, hogy bonyodalom lett volna ez miatt. Kapcsolat normális.
Szia! 22 éves fõiskolás lány vagyok. Hugommal(aki 15 éves)osztom meg a szobám. Épp, hogy elfér benne a két ágy, meg egy szekrény. Nem tehetünk ez ellen semmit, másik szobában szüleim laknak.Nekem nehezemre esik pl a tanulás, ezenkívül ha egyeüdl szeretnék lenni a gondolataimmal vagy a barátnõimet szeretném felhozni, le kell mondanom róla.Nagyon nehéz.Hugom is ugyaniigy van.Nem tud felhozni senkit, mert én otthon vagyok, tanulok.Minden embernek szüksége van nyugalomra, egy külön kis kuckóra ami csak az övé, ahol tud pihenni.Nálunk ez sajnos nem mûködik.Alig várom, hogy külön lakhassak.
Húgommal 3 év van köztünk, 14 éves koromig egy szobában voltunk (panel). Néha kicsit sok volt belõle, alig volt hely és tökre örültem az új szobának. Nem kellett kompromisszumokat kötni, kibontakozhatott a személyiségem. És ez nem jelenti azt, hogy nem állunk közel egymáshoz, mert már elköltöztünk otthonról, és együtt lakunk. 22/L
Szia! Bár én egyke vagyok és nem lakom együtt a testvéreimmel, de most kerültem el albérletbe egyetem miatt és tudom milyen együtt lakni egy szobába hárman. Elég nagy a szobánk így elférünk benne, nem ezzel van a gond. Hanem pl egyikünk aludni szeretne másik tanulni harmadik filmet nézni elég nehéz összeegyeztetni. Azzal is gond szokott lenni ha felhozok valakit, nem azért mert a többieket zavarja, hanem mert pl nem tudnunk kettesben lenni a barátnõimmel, barátommal. Nekem ha lesznek gyerekeim biztos arra fogok törekedni, hogy tudjak külön szobát biztosítani nekik, még ha kicsi szobába is lesznek de külön inkább legyen az, minthogy nagyba de többen.
Én a bátyámmal osztoztam a szobán ami kisebb volt mint 20 négyzet méter. Milyen hatással volt rám, jó :) Õ az idõsebb õ volt néha kényelmetlen helyzetben :) De így is felnõttünk. És meg is sirattam amikor elköltözött otthonról pedig már akkor 17 éves voltam, sokáig furcsa volt hogy nem alszik ott
Szia! Én mind a mai napig egy szobában vagyok a most 17 éves öcsémmel (jelenleg 16 nm-en). Most fogok elköltözni otthonról, de nem azért, hogy külön legyek tõle :) Szerintem jó dolog, hogy egy szobában "nõttünk fel" egyrészt mert elég szoros kötelék alakult ki köztünk, másodszor megtanultunk alkalmazkodni. Nem rossz dolog, nekem hiányozni fog :( 23/L
Én egy rövid ideig a báttyámmal osztottam meg a szobám a felujitás miatt ugy kb 1 évig alapból imádtuk egymást de igy mégközelebb kerültünk egymáshoz! azóta is folyton egymás szobályában csücsülünk:) :) Klasz dolog volt a közös szoba! 20L Báttyám 27
12 nm egy lány testvérrel. Szerettem a nõvéremmel lakni, nem vagyunk lelkileg nyomorékok, jó viszony van köztünk. Azonos nemû gyerekeket egy szobába, ellentétes nemû gyerekeket gyermekkorukban egy szobába (szerintem igénylik). Késõbb ha az anyagi helyzet engedi és szeretnék, akkor külön szobába.
nekünk is közös szobánk volt testvéremmel, egészen addig amíg egyetemre nem mentem, nekem öcsém van ráadásul.3 év van köztünk. igazából amíg kicsik voltunk jó volt, de kamaszkorban azért már nem . a szoba elég nagy volt ez volt a jó oldala.sajnos nem tehettük meg anyagilag, hogy máshova költözünk így hát maradt ez a megoldás. szerintem kb 10 éves korig oké a közös szoba de utána jobb ha mindenkinek van külön szobája.
Mi öten voltunk másfél szobában, a kis szobát függönnyel választották le a szüleim, ott volt a nagymamám. Rémes volt az egész gyerekkorom, gyûlöltem, egy pici magánszférám sem volt. Most 25 vagyok, van egy másfél éves lányom, külön szobája van. Igen, én alig vártam, hogy elköltözzek. A mai napig bennem van az, hogy szeretnék külön szobát. Pedig már nem lesz, hiszen a párommal van közös hálószobánk. Mindezektõl eltekintve nagyon jó a kapcsolatom a családommal, nem õk tehetnek róla.
Mi 3an vagyunk tesók én vagyok a legkisebb. Bátyám és nõvérem már nem velünk laknak , de mind a 3oknak külön szobája volt. A szülök ugy gondolták, hogy mind a 3oknak kell a "magánélet".
Ja, elõzõ vagyok, még annyi, hogy ugye öcsém van, én meg lány vagyok, szóval mi így voltunk egy szobában.
Én 12 éves koromig laktam egy szobában a 3 évvel fiatalabb öcsémmel. Mi így gyerekkorban igen jól elvoltunk a közös szobában, igaz, nem volt nagyon kicsi szoba. Emeletes ágyunk volt, így volt helyünk mellette játszani bõven. Húú, mennyit hülyéskedtünk esténként... :) Tök jó volt :) Amikor 12 éves lettem, akkor kaptunk külön szobát, anyuék felszámolták a hálószobát (ami egy félszoba), és kiköltöztek a nappaliba, így lett külön szobánk. Akkor már nagyon örültünk neki, fõleg én, de addig nagyon jól éreztük magunkat együtt.
mi is egy szobában vagyunk öcsémmel, õ 14 éves, én 17. jó dolog, elég szoros kapcsolat lett közöttünk, de szerintem ez akkor is meglenne, ha külön szobánk lenne :) de sajna nincsen rá lehetõség..esténként néha beszélgetünk még az ágyból, azt szeretem:D csak néha hiányzik, hogy egyedül legyek pl a barátommal..mert jó kimegy olyankor a szobából, csak mégis jobb lenne, ha külön lennénk..szóval nem tudom :D
alig 20nm-es szobában a nõvéremmel együtt laktunk..A húgom apám szobájában amíg kicsi volt.Késõbb õ is többször átjött hozzánk vagy velem vagy a nõvéremmel aludt..Jó volt, mert este még alvás elõtt amikor apánk ránk csukta az ajtót avval, hogy lámpaoltás, mi még utána jókat nevettünk, szórakoztunk..Amikor már volt lehetõség külön szobába menni, akkor is együtt maradtunk..
egészségtelennek tartom igazából. az exem 27 éves létére még mindig a 24 éves húgával lakik egy szobában, mivel nem tudnak elköltözni, vagy nem is akarnak... Hááát... Had ne a mondjam. A csaj egy kicsit fura. Meg se szólal. Nincsenek barátnõi, zárkózott, semmi nõiesség nincs benne... Örülök, hogy nem kell már vele naponta találkoznom ... :S Elég gáz volt odajárkálni, úgy már 3-an voltunk egy szobában...
Én kb. 12 éves koromig voltam az öcsémmel egy szobában (lányként), aki 1, 5 évvel fiatalabb. Nekem természetes volt, se rossz, se jó, olyan "ez az élet rendje".
Mi lenne, ha a testvéredet kérdeznéd?
mivel magyar allampolgar is vagy ezert rad is az vonatkozik mint a magyarokra.
jo lenne ha valaki tudna erre a kerdesre adni egy konkret valaszt
Magyar allampolgarsagodon nem ront/kisebbit az hogy mas allamnak is allampolgara vagy. A valasz tehat igen, a amgyar utlevellel utazhatsz gond nelkul, mivel nem kell vizum Kanadaba (turistauthoz)

Lehet úgy kereszteltetni babát hogy a testvér egyike református, másik katolikus?

Azt beszéltük meg a férjemmel még a baba elõtt hogy ha lány lesz akkor református,~én vallásomat kapja, míg ha fiú az ő vallásat kapja ami katolikus.a lányunk így református,fiúnk most született 1 hónapja, szerintetek lehetséges ez?vagy vallás ellenes? hogy egy család ellentétes vallású gyerekkel?

Legjobb válasz: Senki meg nem kérdezi a testvér vallását a keresztelonel.... Adott vallás szerint fogjátok õket nevelni?

Senki meg nem kérdezi a testvér vallását a keresztelonel.... Adott vallás szerint fogjátok õket nevelni?
Biztos lehet!Nálunk Anyu Katolikus, Apu evangélikus.A legkisebb húgommal katolikusak vagyunk, a nagyobb hugom evangélikus.
Persze, lehet, sõt, sok helyen szokás, ha eltérõ felekezethez tartoznak a szülõk, hogy egyik ilyen, másik olyan lesz (fõleg úgy, hogy a fiúk az apuka vallását kapják, a lányok az anyukáét). Nekem voltak is ilyen osztálytársaim, amikor egyházi gimnáziumba jártam, ikrek voltak, egyik fiú, másik lány, és a fiú katolikus volt, a lány evangélikus.
Persze, lehet. Viszont ha tényleg egyiket így, másikat úgy is akarjátok nevelni, macerás lesz. Rokoni körben van ilyen, õk is ünnepekkor felváltva járnak közösen templomba, "szimpla" vasárnap reggel meg külön irányba indulnak a lányok, külön a fiúk.
Természetesen lehet. De ha valóban vallásos nevelésben akarjátok részesíteni a gyerekeket, akkor sokkal jobb, ha egy vallást követknek. Elég fura, és sok kérdést fel fog vetni a gyerekekben, hogy miért külön templomba mennek, mirt nem együtt mennek misére/istentiszteletre, stb.
Nálunk pont ez a felállás.semmi gond nem volt.a kicsi katolikus lett
Ismerek olyan családot, ahol így van: a fiúk (2) apa után katolikusok, a lányok (3) anya után reformátusok. Õk templomba járó, bibliaolvasó család, felváltva járnak református istentiszteletre és katolikus misére. De ismerek olyat is, ahol a szülõk (egyik ref, másik kat)megegyeztek, hogy egy vallásra (ref) keresztelik a gyerekeket (eddig 2 van), hogy ne legyen az, hogy nekem a pap bácsi ezt mondta, nekem a pap bácsi azt mondta.
Édesapámék 6-an vannak testvérek, náluk is így van. A lányok evangélikusok, a fiúk reformátusok. Mindez a II. világháború elõtt és közvetlen utána. Ha akkor lehetett, szerintem most is lehet, legfeljebb nem minden papnál.
Általában ami az elsõ, akkor az lesz a második is! Oké hogy isten hívõ mindd a két vallás, de az egyik így, a másik úgy tanít, az egyiknek ezt meséled, a másiknak azt!? Pláneost hogy kötelezõ tantárgy a hittan, s egyik katólikus, másik református hittanra jár majd!?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen hogy irtatok!:) Akkor igy lesz. Szeretnénk hogy a párom vallása is megmaradjon:)


Ez így nem mehet tovabb. A testverem egy kocka. Mit tegyek?

En naponta max. 3 orat, ha gepezek, es a tesom kockanak hiv. A tesom minden nap gepezik, de tobbet mint en. Raadasul o meg telefonon folytatja, ha anya elkuldi... Van hogy amint felkel telozik, ebed kozben is, es neha rajtakapom, hogy hajnali 2kor meg telozik. Akkor most ki a kocka? Raadasul ha hozza merek szolni, akkor leharapja a fejem. Mivel egesz nap az agyaban fekszik, brobalom buzditani dolgokra, de ahelyett hogy jonne, inkabb megpukkad, es elmond anyanak. Anya persze megszid, aztan elmondja az osszes rokonunknak hogy milyen gonosz vagyok. Ebbol elegem van. Mit lehetne tenni? En: 13/L Tesom: 11/F

Legjobb válasz: Még gyerekek vagytok. Hadd játszon. Majd kinövi. Ezzel sokan voltunk így.

Még gyerekek vagytok. Hadd játszon. Majd kinövi. Ezzel sokan voltunk így.
nyugi én 8 orákat ûlõk a gép elõt oszt már néha szédûkõk is tõle xd
Az én öcsém is ugyan ilyen.Én kitaláltam neki programokat pl. amikor valamit el kellet intéznem akkor õt is magammal vittem v. elvittem magammal a plázába. Ez megtetszett neki és utánna már õ mondta hogy menjünk valahova és mondta hogy ez jobb mint kockulni
Egy brtnõm öccse is kocka... De Õ sem tud mit tenni, bár õ egész nap WoW ozik, stb, ninncsennek haverjai
Szerintem egy jó kis verekedés mindjárt javítana a kapcsolatotokon , ez nálunk is mindig beválik. Tesóm is ugyanilyen volt aztán piszkálgattam és harcoltunk , mostmár nem ül annyit a gép elött , és ennek anyum is örül.
A kérdező hozzászólása: Helyesbitek: a bartnoimmel nem jatszani szoktunk, hanem biciklizni, gorkorizni, es filmeket forgatni :P :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. Igazabol azt probalom elerni a tesommal, hogy a kapcsolatunk ne 0-an legyen. Ha mondok, vagy mutatok neki valamit, akkor ez a valasz: Aha! Na, de hadd nezzem a videot... Vagy valami hasonlo szokott lenni.
3. válaszoló vagyok. A 2. válaszolónak teljesen igaza van. Viszont ez ellen te semmit sem tudsz tenni, csak a szüleid. Annyit tehetsz, hogy te ne kockulj :) hanem játssz inkább a barátnõiddel.
Ne foglalkozz ezzel. Miért nem játszol a barátnõiddel? Tesód meg hagyd gépezni, ha azt akar.
Az öcsem a kocka... Napi 8- 10 órát gépezik, az alvás rovsára, amikor iskolaba járt, akkor is, most már dolgozik, most is... Õ is így kezdte mint ti, jelenleg a szociális kapcsolatai 0- val egyenlõek. A szüleim s vették komolyan, most látják mi lett, és kapkodják a fejüket, persze ha szóltam én voltam a hü...e Nem mondom, én is napi sok órát ülök gép elõtt, de van mellette életem. azért a 3 óra sem kevés (kb ennyit föltök én is gép elõtt, de ennek nagyrésze olvasás, mivel nem papír alapú könyvet olvasok, hanem a táblagépemen) Nem tudom mit szetnél tenni, mi a konkrét kérdés, mert ha nem a tesód, akkor te ülnék a gép elõtt az sem jobb... Családilag kellene tenninvalamit, programokat csinálni, egyedül az égvilágon aemmit nem tudsz tenni, ez a tapasztalatom, tesóm és köztem 3 év van... Kb 12-13 évesen kezdõdötta gond, pedig abban az idõben még telefon sem volt mindenkinek (akkor kezdett terjedni) 26/ n
Azt veszem észre, hogy a számítógép teljesen megszünteti közöttetek a testvéri szeretetet, ebbõl már még a beszélgetések is elmaradnak, sõt közömbösek lesztek egymás számára, a sok hadakozás végett. Édesanyád meg még rá is tetõz ezzel, hogy nem helyesen dönt amikor egymással szemben vitába szálltok, értéktelen dolgoknak tekintitek egymást. Ilyenkor anyukád részérõl bölcsebb döntést kellene hoznia. Óvatosabban bánni a számítógép használatával, hogy ki mikor, és mennyit ülhet a gép elõtt A számítógép szinte függõvé teszi az embereket, lehet, hogy a testvéred is az már? Éppen ezért kérd édesanyádat, hogy figyeljen jobban a testvéredre, késõbbiekben ez az egész életére kihat. Üdvözlettel: nyugalom

A testvérem egyre jobban lezüllik!?

Sziasztok.Én 15 éves vagyok és a tesóm 17.Mióta 9. be más iskolába,más társaságba került azt vettem észre hogy fokozatosan egyre lejjebb csúszik.Eleinte nem volt nagy változás,suli után hazajön beül a gép elé és este lefekszik.Mostanában mindennaposan járkál el valami haverokkal.Gyakran egész éjjel nincs itthon,reggel jön haza onnan suli és utána itthon fekszik le aludni.Alszik este 7 ig vagy míg valaki felzargatja és utána megint megy el.Mostanában egyre gyakoribb hogy suli után is ittas állapotban jön haza,hétvégéken meg teljesen szétcsapja magát.Folyamatosan kavar mindenféle csajjal,de viszont még nem volt 3 napnál hosszabb kapcsolata.A múlt héten történt hogy én nem mentem suliba betegség miatt amiről ő nem tudott(persze honnan is tudhatná...) és délelőtt 11 fele mikor suliba kellet volna lennie hazaállít egy csajjal,mondanom sem kell nála csak én lepődtem meg jobban...Napi rendszerességgel váltja a csajokat,általában az 1-2. lefekvés után.Mostanában annyira eltávolodtunk hogy hetente kb 2 mondatot dumálunk.Meddig mehet még ez?Mi történt vele?Mit tehetnék én hogy észhez térjen??

Legjobb válasz: Beteg szülõk, beteg életvitel!

Beteg szülõk, beteg életvitel!
Igen, olvastam, hogy 17 éves a gyerek. De még gyerek. De ahogy írtam is, ezt már elcseszték vastagon. Tenni meg te sem fogsz tudni semmit, ha a kedves szüléknek nem sikerül. Bár gondolom, azért olyan nagyon vehemensen nem is tesznek ellene.
A kedves szüleitek nem laknak otthon, hogy ezt nem veszik észre? És ha igen, akkor miért nem nevelik meg a gyereket? Bár, már úgy sejtem, hogy régen elcsesztek valamit.
A kérdező hozzászólása: A gyerek 17 éves és a kedves szüleim nem tudnak már mit csinálni.
Nincs ez elcseszve, majd megy biztonsági õrnek mint a hozzá hasonló "élj a mának" emberke! :) xD
A kérdező hozzászólása: Mikor kérdik hogy mégis mibõl akar megélni mindig ez a válasza: "Te csak ne félj emiatt, ha majd kell lesz biznisz..."
Az õrködés manapság elég jó biznisz xD
A kérdező hozzászólása: Örülök hogy ennyire komolyan veszitek.
Õrködés xD

Szeretném elvinni a testvérem, egy teljes körű kivizsgálásra. Budapesten milyen magán klinikát ajánlanátok?

A hugom mostanában elég rosszul van, rosszul is néz ki. 4 éve volt egy nőgyógyászati műtéte. Anorexiás. Nem merném azt mondani, hogy már kigyógyult belőle. Az iskolában nem tud figyelni, otthon letört, zárkózott, nem barátkozik. Tudom, hogy pszichológusra lenne szükség, de először szeretném, ha fizikailag helyre jönne. Mindenféleképp magán klinikára gondoltam, mivel külföldön élünk. A vizsgálatok pedig időigényesek, sokat kell várni már egy beutalóra is.

Legjobb válasz: Az anorexiásokat jobb ha lelkileg kezelik elõbb. Vidd pszichológushoz,vagy pszichoterapeutához, majd õ segít a legjobb számára való hely megtalálásában is. Sok erõt a nagy küzdelemhez, mindkettõtöknek!

Az anorexiásokat jobb ha lelkileg kezelik elõbb. Vidd pszichológushoz, vagy pszichoterapeutához, majd õ segít a legjobb számára való hely megtalálásában is. Sok erõt a nagy küzdelemhez, mindkettõtöknek!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy pszichológusra van szüksége, de mivel fizikai jelei is vannak arra, hogy nem túl jó az állapota, ezért elõször azt kell helyrehozni.
http://telkiegeszsegcentrum.hu/ Én itt voltam, és még létezett a kórházuk itt is mûtöttek. Egy rossz szavam nem lehet, korrekt, pontos, precíz munkát végeznek. Javaslom: http://telkiegeszsegcentrum.hu/komplex-szures

Szeretnek a testveremnek egy figuras tortat venni a szulinapjara, hol?

Budapesten lakunk es a hetvegen tartjuk a szulinapjat. Egy Simpsom csalad figuras tortat szeretnek neki adni. Hol tudnek venni ilyet es mennyibe kerul?

Legjobb válasz: Kérdezd meg a Daubner Cukrászdában.

Kérdezd meg a Daubner Cukrászdában.

A testvérem egy [email protected] Elmondjam a pasijának?

Szóval van neki egy barátja, de e mellett még összejár egy másikkal dugni néha. Szeretnék els?sorban a húgommal kibaxni. Szerintetek, hogy mondjam el neki?

Legjobb válasz: Éljen a szeretett ünnepe :DD

Éljen a szeretett ünnepe :DD
Szerintem ne mond el, ez a tesód magánügye, még akkor is, ha nagyon gusztustalan dolgot mûvel.
Nem gondolom, hogy ez szemétség lenne. A hugica szemszögébõl az, a megcsalt srác szemszögébõl viszont az lenne szemétség, ha nem szólna. Én írnék a srácnak egy emailt, illetve személyesen elmondanám neki. Nem kell ezt túlbonyolítani és azon sem kell rágódni, hogy elmondd-e vagy sem.
így igen. tanulja meg, hogy nem csaljuk a párunkat.
Szerintem köpd szemen magad, mert te meg sz.mét vagy!
te most fiú vagy lány vagy? Irigy vagy nem? Mert neked nem jut senki õneki meg kettõ is
Mekkora egy tapló vagy. Ásd el magad.
Jesszusom, de gáz család :D Miért haragszol a húgodra? Lefeküdt a te pasiddal is? :D
Megmondhatod, de ha majd felnõtök ne csodálkozz, ha nem tartja majd veled a kapcsolatot.
"Megmondhatod, de ha majd felnõtök ne csodálkozz, ha nem tartja majd veled a kapcsolatot." ilyen "emberrel" én sem tartanám, aki megdugatja magát a barátommal, meg hetente mással.
Mond el a pasijának h mit mûvel! én elmondanám!
Nem vagy te beteg?
A kérdező hozzászólása: teszek is, tönkreteszem a játékát. egy életre nem áll vele szóba senki...
elég nulla csaj lehetsz ha a pasid lecserél a hugicára, én nem itt hõbörögnék hanem tennék arról, hogy még egy ilyen ne forduljon elõ
én már úgy megvertem volna hogy nem lenne foga:D:D:D
Szia! Részben megértelek, de ha a pasid nem akarta volna megb.szni a tesód, akkor nem tette volna. Szóval mindig kettõn áll a vásár. Ha a férfi nem akarja, akkor csinálhat a lány bármit, akkor sem fog felállni, mivel valamilyen szinten tudják befolyásolni.
"le hát" :D Hugica gyakrabban ül mások pasijának az ölében, mint széken. :D
A kérdező hozzászólása: le hát
A kérdező hozzászólása: Elsõ, pontosan olyan vagy, mint az anyám! Õ is leszarja, hogy a lánya az õsi mesterséget ûzi, és csak az aggasztja, hogy miért foglalkozok vele. Nem is zavarna, ha nem az lenne az általános beszédtémája, hogy mekkora lúzer vagyok, hogy nem fekszek össze mindenkivel.
szóval ne szólj bele, milyen érzés volna ha egyszer csak a tesód húzna át ilyen aljas modon.

A testverem egy 6 evvel nagyobb mind en es mindedki azt mondja, hogy en szebb vagyok mind o es csinosabb me o hajas. Es mergesiti ot semmit se enged nekem. Mit mondjak hogy nekihogy azt vehessek amit akarok?

nagyon mergesit mert a 18 eves es en 13 de sokan meg az o baratjai is engem szebbnek tartanak mind ot es akkor o nagyon mergelodik..

Legjobb válasz: Lehet, hogy te szebb vagy, de ettõl még a "mind" és a "mint" szó közötti különbséget neked is meg kéne tanulni.

Ha esetleg leírjuk neked helyesen a kérdésed, abból tanulsz valamit? A testvérem 6 évvel idõsebb nálam, és mindenki azt mondja, hogy én szebb vagyok mint õ, és csinosabb, mert õ túlsúlyos. Ez mérgesíti õt, és semmit se enged nekem. Mit mondjak neki, hogy azt vehessek, amit akarok. Kb így nézne ki. Egyébként mit nem enged neked venni? Mért õ határozza meg hogy mit vehetsz? Lehet h nem olyan vékony mint te, viszont ehelyett tud írni, kicsit okosabb, mûveltebb és szerényebb mint te. Kezdésnek ne nevezd hájasnak...
õõ húúhh.. :D
síkerült szerintem, átkódólni amit a kérdezö próbált írni.. : A testvérem 6 évvel idösebb nálam, és mindenki azt mondja hogy én szebb vagyok nála, csinosabb. Ö hájas. Ezért mérges, és semmit se enged nekem. Mit mondjak neki hogy azt vehessek amit akarok? Nagyon mérges lessz mikor a barátjai is azt mondják hogy én szebb vagyok nála. Ès ilyenkor ö mérgelödik. Ö 18 én 13
Lehet, hogy te szebb vagy, de ettõl még a "mind" és a "mint" szó közötti különbséget neked is meg kéne tanulni.
Ennek fuss neki inkább még egyszer...
Súlyos gond az a fránya írástudatlanság látom. Mi az , hogy mergesit? mind? "me o hajas"ez minek a kódja?
ez nem lehet magyar?
2. komment nagyon nagy xD tényleg hányinger vagy és az irásod is:D
azért írni megtanulhattál volna 13 éves korodra. a legtöbb 8 éves tud... egyébként vérciki vagy, egyet értek az elõttem szólókkal.
Hányok tõled. Pofám leszakad.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 22:18 Te sem írsz helyesen. :) ) Beratyizok tõled!
22.27-nek Felvidítottad a napomat!!!Köszönöm!!!!
Az lehet, hogy vékonyabb vagy, mint testvéred, de az is biztos, hogy nagyon buta vagy, rosszindulatú, és írni sem tudsz. Undok, beképzelt lány vagy. Sajnálom a testvéredet, hogy ilyen rosszindulatú vele a húga.
Kicsivel az én húgom is szebb mint én. Annyi h rajtam 8 kg plusz van, rajta meg 6... És sokkal többet törõdik a külsejével. Annyi h nekem van egy barátom, aki gyönyörûnek tart, vagy legalábbis ezt mondja :) Õ meg még ellibuskodik a haverjaival egy darabig, aztán majd ha fele annyi haja lesz mint nekem, rájön h nem kéne vasalgatni minden nap, és minden másnap mosni. Nem lehet mindenki ugyan olyan szép, viszont lehet ugyan olyan boldog. No meg a pasiknak is különböznek az ideáljai. No meg egy 30 kg-os szõke libát mindenki h.lyének fog nézni, h nem jó másra, csak egy kis idõtöltésre. (esze semmi, d.gd meg jól...) Még akkor is ha okos. Nem minden a külsõ.
Nálunk is ez van, õ szerinte csúnya vagyok, de mindenki azt mondja hogy sokkal szebb a vagyok nála, szülõknek is mondják.DE én ezzel nem foglalkozom. Mellesleg megtanulhatnál írni....
Az én tesóm 20 éves, én 15. Már 13 éves koromba is szebb voltam mint õ(mondjuk õ is csinos), de õ elhitette velem h ocsmány vagyok és hányadék, mert idegesítette h én sokkal szebb vagyok mint õ, és egy csomóan mondták neki h a hugod mennyivel szebb nálad. Egy fél évvel ezelött öntudatomra ébredtem, és azóta nem hiszem el h csúnya vagyok, és tudom h a tesóm féltékeny rám. Én azzal bántom, h mindig mondom neki h nem tehetek arról h én szebb vagyok mint te.
Légy boldog a tudattal és örülj, mint majom a farkának. Várj, lefordítom a nyelvedre: "Ledjel b oldog ogy cep vagx és örüjjé mind majóm a farkjanak"
Hát, inkább ne szállj el magadtól, mert lehet ez majd még fordítva is (tapasztalat).
12. jól mondod xddddd jót röhögtem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!