Találatok a következő kifejezésre: A testvérem én vagyok a nagybácsi (1 db)

A testvérem gyermekének én vagyok a nagybácsi. És ő ki nekem?

(nem unokahug)

Legjobb válasz: Õ az unokaöcséd, vagy unokahugod

Õ az unokaöcséd, vagy unokahugod
Ha nem unokahug, akkor unokaöccs.
Én ismerek olyat akinek lett gyereke és az után öccse. Ugyhogy lehet unokanõvér meg unokabátyád is


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen egy igazi apa-lánya kapcsolat/szeretet?

6

Tudnátok segíteni nekem ecomap készítésében?

Égetően fontos lenne és a neten szinte semmi magyar nyelvű infót nem találok.

3

Miért nem ér a kisöccséhez a párom?

A párom 18 éves. Az öcsikéje pedig pár hónapos. Az anyukája megkéri a páromat, hogy legalább a fejét simítsa meg. De nem teszi meg, és panaszkodik az anyukája, h beszéljem rá a páromat! Tudom nagy a korkülömbség is!
Szerintetek, mi okozhatja ezt? Féltékenység? Korkülömbség?
Vagy micsoda, sajnálom őt, és segítséget kérnék tőletek!

11

Vannak itt Szeleczki vezetéknevűek?

Mivel apám családjáról oly keveset tudok, kissé nehezen megy a családfa kutatás. Nem reménykedem benne, hogy találok itt egy távoli rokont, de ki tudja. A remény hal meg utoljára:)

6

Õ ki nekem?

Anyám apjának a testvérének a lányának a lánya

18

A lányomnak kie, anyosomnak a huga?

7

Hogy tudom felkeresni egy gyermek szüleit ha a gyermek meghalt 6 évesen?

A temetőben csak egy fotó van és annyi van kiirva hogy: 1959-1905 Terikénk és Apuka Anyuka még valószínű él... de fontos lenne hogy megtaláljam legalább 1 hozzátartozót. Amúgy a kislány Dunakeszin a "gólyás" temetőben van eltemtbe... (egy lezárt régi temető) S.O.S!!!

46

Ha az unokatestvéremnek apa a nagybátyja, akkor apának kije az unokatestvérem?

6

Nincs senkim? Miben lehetek hibás?

A családomban elég labilis a helyzet. Apukámmal kb 0 a kapcsolatunk, anyukám sokszor úgy érzem mintha csak érdekből tartana. Vagyis tudom, h szeret, de igazából csak a kényszer veszi rá.
Van egy nővérem, ő ár nem él velünk, de vhol a szíve mélyén imádja az orrom alá dörgölni, h nincs senkim. Vagy lehet, h csak én veszem támadásnak???!!!
Barátaim nincsenek, mindig is akartam őket, próbálkoztam is, de a végén így lassan 20 éves koromra rá kellett jönnöm, h nem megy a dolog nekem.
A pasikról ne is beszéljünk.
Kívülről erősnek mutatom magam, de a szívem mélyén csak arra vágyom, h vki egyszer azt mondja, h "K., szeretlek téged" és, h megöleljen. Nem tudom lesz e ilyen ember az életemben. Mindenesetre Próbálkozom vhogy elindítani a jövőmet.. Nem tudom, h minek szeretnék tanulni viszont úgy érzem jót tenne egy kis környezet változás, úgyhogy nyártól ki szeretnék menni au-pairnek. Nagyon nevetségesen hangzik? vagy gyávának tűnök? Kicsit olyan, mintha megszöknék a gondjaim elől?
20 éves vagyok, magányos, senkire nem számíthatok. Szükségem van rá, h megtaláljam önmagam. De mit tehetnék?

8

Miért kivételeznek ennyire a hugommal?

Nem vagyok már kislány és tényleg nem esz a féltékenység még mielőtt valaki ezt válaszolná..
De mostanában egyre inkább veszem észre, hogy kivételeznek vele.
Most derült ki, hogy havonta kap a kártyájára 5.000et csak úgy...és mindemellett még hisztizik anyuéknak, hogy új ruhát kell vennie mert ide megy meg oda megy... Én mindig a hugom szöges ellentéte voltam, soha nem erőszakoskodtam hogy de már pedig nekem ez kell, soha nem kértem semmit se, se szülinapra se más alkalomra. Nem vártam el semmit se, mert tudtam hogy nem állunk jól anyagilag. Itthon is mindent én csinálok és anyu. Én takarítok ő főz, hugom meg hisztizik valahányszor megkérem hogy porszívózzon.
Valahogy nem gondolom úgy, hogy megérdemelné ezt a pénzt. Igaz mostanra sokkal jobban állunk anyagilag, de főleg ha még tiszteletlen is, nem is segít semmiben és mindenre csak a száját húzza nem értem neki miért jár?

én 22L vagyok ő 16L

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!