Találatok a következő kifejezésre: A testvérem én (119 db)

Miért nem hasonlitok a testvéreimre? Én csendes, félénk, visszahuzodó vagyok már születésem óta, és ök velûk minden ok.

Legjobb válasz: Hasonlítsd össze magad a postásotok gyermekeivel, ott nagyobb lesz a hasonlóság, biztos vagyok benne

Hasonlítsd össze magad a postásotok gyermekeivel, ott nagyobb lesz a hasonlóság, biztos vagyok benne
8 generáción át öröklünk... szerinted hány felmenõd volt addig? akármelyik tulajdonságait örökölhetted..
Sztem is, sõt egyre viccesebb :D
Ha fizikailag hasonlítasz valakire nagyon a rokonságból, akkor van okod aggódni...A természetbeli összefüggés minimális.Bár én is és apám is kibas**ottul csökönyös emberek vagyunk.Szal a postás az nem dolgoztt be.
A kérdező hozzászólása: nagyon vicces
Milyenek voltak a nagyszüleid? Ha a tulajdonságaid inkább valamelyik nagyszülõdéáhez hasonlít, akkor sincsen gond. A családban én nagypapámra hasonlítok a legjobban, tulajdonságaimat tekintve, a testvéreim meg simán letagadhatnának.
Miértne lenne vicces...:D Most õszintén, milyen választ vártál?
A kérdező hozzászólása: nagyon vicces
[link]
A csendes, visszahúzódó jellemedet egyáltalán nem biztos hogy a szüleidtöl vagy a nagyszüleidtöl örökölted. Egyszerüen csak ilyen vagy. Esetleg állhat valami betegség vagy trauma a háttérben, de lehet hogy csak ilyen a személyiséged.
A házat (és ami bizonyíthatóan az 1es testvér tulajdona) nem
Hacsak nem a házra vett fel jelzálogkölcsönt akár a másik beleegyezésével. Illetve, ha a másik tesó kezesként szerepel a kölcsönben.

Édesapám testvére a keresztapám. Édesapám és ő is meghaltak, gyermekük nincsen. A házukat, ha nincs végrendelet a testvérek öröklik? Édesapám részéről pedig én a nővéremmel?

Legjobb válasz: Igen. Ha valamelyik testvér sem él már, akkor helyükre a leszármazottak lépnek. A hagyatékot annyi részre osztják, ahány testvér volt, az lesz az egy ágra jutó rész. Ti ketten vagytok így a felét örökölitek az egy testvérre jutó résznek.

Igen. Ha valamelyik testvér sem él már, akkor helyükre a leszármazottak lépnek. A hagyatékot annyi részre osztják, ahány testvér volt, az lesz az egy ágra jutó rész. Ti ketten vagytok így a felét örökölitek az egy testvérre jutó résznek.
1. válasz oké, kivéve, ha volt végrendelet.


Nős vagyok, babát várunk, a táv miatt ritkán járunk haza. Õ sose jön nálunk. Amikor megyünk, a testvérem (26) kijön köszönni, és eltűnik. Menjek be én utána? Miközben én vagyok a vendég? Választanátok ilyet keresztszülőnek?

Legjobb válasz: Tökmindegy mik a körülmények, ha ilyen negatív érzésed van vele szemben ne válaszd. DE te sem lehetsz valami jó testvér, ha a testvéredre azt írod, hogy "ilyet" Jelen esetben meg vagyok gyõzõdve, hogy az érmének két oldala van.

Tökmindegy mik a körülmények, ha ilyen negatív érzésed van vele szemben ne válaszd. DE te sem lehetsz valami jó testvér, ha a testvéredre azt írod, hogy "ilyet" Jelen esetben meg vagyok gyõzõdve, hogy az érmének két oldala van.
Biztos, hogy nem választanék olyat, akivel nem vagyunk jóban. Nekem is rossz érzés lenne, meg õ sem örülne a felkérésnek.
Nem
Nem. Sõt. Keresztszülõt sem választanék.

Én arra lenéék kíváncsi, hogy ha meghalnak egy családban a szülők, és két gyerekre, vagyis egy testvérpárra mard a lakás, és az egyik be akar költözni a házba annak ki kell fizetnie a testvérét? Másmint a lakás árának afelét köteles kifizetni?

egyikük sem lakik aházban de az egyik most be akar költözni

Legjobb válasz: Kifizeti a lakás értékének a felét a testvérének és akkor 1/1-ben tulajdonos lesz. Amennyiben csak beköltözik, a testvér igényt tarthat használati díjra, mivel az Õ részét is használja. Ha normális a két testvér egymással, természetesen van szívességi lakáshasználat is.

Kifizeti a lakás értékének a felét a testvérének és akkor 1/1-ben tulajdonos lesz. Amennyiben csak beköltözik, a testvér igényt tarthat használati díjra, mivel az Õ részét is használja. Ha normális a két testvér egymással, természetesen van szívességi lakáshasználat is.
Semmi nem kötelezõ. Ilyenkor kizárólag a konszenzusos megoldás lehet megoldás.

Az én testvérem feleségének a húga mióta a sógornőm? Õ a testvérem sógornője nem?

Csak mert most volt a széf cím? m?sorban, hogy Harry hercegnek Pippa Middleton a sógorn?je... Pedig ? Vilmosnak a sógorn?je nem?

Legjobb válasz: De, így van. A te sógornõd pedig a testvéred felesége.

De, így van. A te sógornõd pedig a testvéred felesége.
hivatalosan a tesód házastársa a sógorvalamid. DE: a széfesek sem tévedhetetlenek, ugyebár :D
Szerintem is, itt valamit benéztek a széfesek szerintem...
Én is úgy gondolom, hogy a Pippa csak a Vilmos sógornõje, a Harrynek senkije sem...
Én is ezen gondolkodtam, szerintem ez hülyeség...
Mindkettönek sógornöje.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem én vagyok teljesen hülye:) ) Köszi!!!

Lehet ennek következménye? Megbírságoltak mert nem volt nálam bérlet . Mivel az én bérletem már egy hete nincs meg megadtam a testvérem adatait. Ikrek vagyunk. Amikor beviszem bemutatni a bérletet a diákigazolvánnyal, lehet belőle baj?

Legjobb válasz: Ha egypetéjû ikrek vagytok akkor úgysem tudnak megkülönböztetni, fogod a testvéred iratait és bemutatod az õ bérletét. Kutyának nem fog feltûnni.

Ha egypetéjû ikrek vagytok akkor úgysem tudnak megkülönböztetni, fogod a testvéred iratait és bemutatod az õ bérletét. Kutyának nem fog feltûnni.
Ahogy az elsõ mondja
ez azért van mert a facebook intelligens és aki nem a testvéred akkor azt fekete fehéren hagyja

A testvéremet megcsalta a párja. Õ megbocsátotta neki, de én nem? !

Most akkor melyikünk a hülye?

Legjobb válasz: mert szolgalelkû a testvéred. két atyai füles helyepofozná.

mert szolgalelkû a testvéred. két atyai füles helyepofozná.
Mi közöd van a testvéred kapcsolatához?
A kérdező hozzászólása: Semmi, különösebben nem szólok bele a kapcsolatukba, de többé nem jópofizok a párjával, ha kénytelen vagyok egy légtérben lenni vele. De ha lehet, inkább el is kerülöm az ilyen alkalmakat.

Én is utáljam ezért a testvéremet?

A ház amelyben élünk egy faluban van,fele a testvéremé fele az enyém.A tesomék a közeli városban laknak albérletben mert három gyerekük közűl kettő beteg és közel kell lenniük.Én a két lányommal,anyukájukkal és anyámmal élek itt.Lányaim és anyukájuk utálják a testvéremet és az ő családját.Talán az lehet az oka,hogy régen nagyon sok adósságot halmozott fel és ennek nagy részét én fizettem ki.Anyu és én most is segítünk nekik ahol tudunk de egyre kevésbé megy.Már csak egy adóssága van amit nem tud fizetni mert munkanélküli.Ezért van rá esély,hogy árverezni fogják a közös házunk rá eső részét és már nekem sincs semmi lehetőségem,hogy mentsem a helyzetet mégsem tudom utálni őt ezért.

Legjobb válasz: Nem tudnám utálni a testvéremet. Mindig számíthatunk egymásra. És a gyerekeimet is úgy nevelem, hogy szeressék egymást és tartsanak össze, hiszen a szülõk sem élnek örökké. Õk lesznek ott egymásnak az életben.

Nem tudnám utálni a testvéremet. Mindig számíthatunk egymásra. És a gyerekeimet is úgy nevelem, hogy szeressék egymást és tartsanak össze, hiszen a szülõk sem élnek örökké. Õk lesznek ott egymásnak az életben.
Lehet utálni, csak attól senkinek nem lesz jobb.
Anyukáddal közös házat árverezik? Nem tudtok ágy vagy szobabérlõt odavenni? Csak egy ötlet. Nekem is közös házam van a testvéremmel, nekem csak kifizetni kell õt. Mivel lassan megy õ is utál engem, nem is beszélünk. A háttérben azonban más van, irig y a szakmai sikereimre. A közös ház és a kötelességem felé egy jó ürügy hogy utáljon.
Ahogy én értelmeztem, ez szerencsétlenség a részérõl, nem bûn.
A kérdező hozzászólása: Tényleg szerencsétlen a sorsa de a sok hitelt senki sem kényszerítette rá.És nem tudnám utálni.Rossz nekem, hogy a gyerekeim így éreznek de ez van.A házat féltem nagyon.Lenne lehetõség, hogy anyu nevére irassuk a testvérem részét de horror pénz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!