Találatok a következő kifejezésre: A testhőmérsékletem 36 fok, de (5 db)

A mensiig 6 napom van még, de a testhőmérsékletem 36, 9 fok. Babaprojektben vagyunk, már van egy kislányom, viszont még szopizik, és nem úgy veszem észre a jeleket, mint az első terhességemkor. Tesztet még korainak tartom. Szerintetek?

Legjobb válasz: A teszt kori. A 36,9 az ébredési hõmérsékleted? Ha nem, akkor nem számít semmit, mivel a nap közben mért hõ nem informatív. Ha az ébredési hõd ennyi, az se jelent semmit, hiszen menzeszig mindenképpen magasnak kell lennie, ha volt ovu. Majd akkor derül ki, hogy sikerült-e a baba, ha akkor is magas lesz, mikor meg kellene jönnie.

A teszt kori. A 36, 9 az ébredési hõmérsékleted? Ha nem, akkor nem számít semmit, mivel a nap közben mért hõ nem informatív. Ha az ébredési hõd ennyi, az se jelent semmit, hiszen menzeszig mindenképpen magasnak kell lennie, ha volt ovu. Majd akkor derül ki, hogy sikerült-e a baba, ha akkor is magas lesz, mikor meg kellene jönnie.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, reggeli hõ.De pont megválaszoltad, amit szerettem volna! :) )
Szia!Én nem mérek hõt, de mi is babaprojektben vagyunk. A fiam is szopizik még. Pont gondolkoztam, hogy olyanok lesznek-e a jelek, mint a fiamnál, de a szoptatás miatt gondolom, hogy nem. Pl. a cicifájás, az tuti nem, mert 7 foga van a picimnek...
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megírom pár napon belül, hogy mi történt, sikerült-e a babó, vagy most nem. :) Én korábban arról vettem legelõször észre, hogy mindkét cicimen rikítottak a kék erek. :) )) De ez most ugyebár alapból ilyen a szopiztatás miatt. :)
A kérdező hozzászólása: Ma 37 fok, barnázás, de icipici.Csak csináltam tesztet, de negatív.Mondjuk elsõ babónál is a mensi elmaradása utáni 3. napon iszonyú halvány volt a 2. csík.Tehát reménykedem! :)
A kérdező hozzászólása: 29.nap és halvány +!!!!!!jupiiiiii
gratulálok
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!! :)

A testhőmérsékletem általában 36 fok, de szokott lenni ezalatt is. Ez enyhe hypotermia. Mitől ennyire alacsony?

Hiába van a lakásban 30 fok, mindig mindenem hideg.

Legjobb válasz: Rossz a vérkeringésed. ha minden nap edzel 30 percet, nem lesznek ilyen problémáid.

Rossz a vérkeringésed. ha minden nap edzel 30 percet, nem lesznek ilyen problémáid.
Azért attól is függ, milyen hõmérõvel méred a hõdet. Ha digitálissal méred, állítólag hónaljban 3-4 csipogást ki kell várni, csak akkor mutatja meg a hõmérõ a megfelelõ hõt.

Rendszeresen 36 fok alatt, 35 valamennyi a testhőmérsékletem, a családból én vagyok így egyedül, a többiek 36-37 között vannak, igazából megvagyok, nem érzek különösebben problémát magamon, de érdekelne, hogy ez mitől van így?

alacsony, 151cm magas, vékony, 42kg huszonéves n? vagyok, mindig ilyen volt az alkatom, ezt a testh?mérsékleti dolgot már általános iskola vége felé észrevettem

Legjobb válasz: Szerintem nem öltözöl fel rendesen, vagy rossz helyen, ill. rosszul méred magad. Ha csak egy póló van rajtam akkor nekem is 35, 36. Ha pulóverben vagy egy darabig és azt leveszed és úgy méred akkor szerintem jó lesz.

Szerintem nem öltözöl fel rendesen, vagy rossz helyen, ill. rosszul méred magad. Ha csak egy póló van rajtam akkor nekem is 35, 36. Ha pulóverben vagy egy darabig és azt leveszed és úgy méred akkor szerintem jó lesz.
A kérdező hozzászólása: Fel vagyok öltözve rendesen általában, annak ellenére ennyi. Tény, hogy a családom nem a legnyugodtabb, illetve hát rengeteg a gond, szóval valóban nem érzem jól magam a körükben, de akkor is ennyi, ha nem itt vagyok, hanem huzamosabb ideig máshol, de a család többi tagja se érzi jól magát, mégse ilyen alacsony nekik.
A testhõmérséklet nem állandó. Hajnalban és reggel mindenkinél alacsonyabb- ekkor lehet akár - 35-36 Celsius körüli. Este 22 óra körül megy fel, és 01 óra körül van a maximum. A másik: Hol méred? A hónaljban 10 percig kell mérni. A végbélben 2 percig. Az utóbbi 0, 5-08Celsiussal magasabb. Fontos a hõmérõ pontossága is. Sok elektromos hõmérõ gagyi. A maghõmérséklet, a máj kapuvénában van, itt a legmagasabb, ezt közelíti a végbél hõmérséklet. Fontos, hogy a hónaljban, ha izzadt, akkor érvénytelen a mért eredmény.


Az cseppet sem alacsony, megfelelõ.
A kérdező hozzászólása: köszi.mégvalaki??
nem kell aggódni normális . Nekem is volt hõemelkedésem . 2 gyermekes anyuka

Miért van az, hogy peteérésem óta (menszesztől 15. nap), 36.8 és 37 fok között ingadozik a testhőmérsékletem? Már 3 hónapja csinálom a hőmérőzést, de még ilyen nem volt.

Legjobb válasz: Peteérés után ha a tüszõrepedés is megvolt, felmegy a hõmérséklet. Ez mutatja általában, hogy megvolt tényleg a tüszõrepedés. (Persze vannak kivételek). Van esetleg görbéd? Többet tudnék mondani, ha látnám. Esetleg elõzõeket is mutathatnál. Ha biztos, hogy a 15. napon vagy tr. után, akkor akár baba is lehet a dologban. Persze az ovuláció nem mindig pontosan a középidõben történik...

Peteérés után ha a tüszõrepedés is megvolt, felmegy a hõmérséklet. Ez mutatja általában, hogy megvolt tényleg a tüszõrepedés. (Persze vannak kivételek). Van esetleg görbéd? Többet tudnék mondani, ha látnám. Esetleg elõzõeket is mutathatnál. Ha biztos, hogy a 15. napon vagy tr. után, akkor akár baba is lehet a dologban. Persze az ovuláció nem mindig pontosan a középidõben történik...
A kérdező hozzászólása: Szia!! Köszönöm a válaszod. Nem tudom hogy hogyan tudnám a netre felrakni a görbét, mert Én egy füzetbe írom... De megpróbálok rájönni és rögtön felteszem ide. Egyébként a 15. nap átlag, mert volt hogy 13. nap volt hirtelen magas a hömérsékletem, de volt hogy 16. nap. Nem folyamatosan 15. napon van peteérésem. De olyan még nem volt hogy már 8. napja folyamatosan ugyanazon a szinten van a hõmérséletem. Nemsokára felrakoma görbét...
Megint én. Ha regisztrálsz a http://www.ciklus.hu oldalon, akkor oda be tudod írni az értékeket, és ha az adott görbe linkjét bemásolod, akkor én is meg tudom nézni azt.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/?p=6
A kérdező hozzászólása: Remélem jó lesz és meg tudod nézni.Köszönöm szépen!!
Egy hosszabb linknek kellene lennie a ciklus görbéd alatt, ha a bal oldalon látható menüpontok közül rákattintasz a ciklusgörbe menüre. Remélem segítettem. :)
A kérdező hozzászólása: uh, bocsi.Mostmár rájöttem.:-) Akkor ez lesz az: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fec26707012ec8bf4efc6f..
A kérdező hozzászólása: a legelsõ a decemberi. ez a novemberi: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fec26707012ec8bf4efc6f.. és ez az októberi: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fec26707012ec8bf4efc6f..
A kérdező hozzászólása: Az októberi hónapban azért van magasabban a hõm, mert 2 hétg beteg voltam akkor. Igen, ha minden igaz ma kéne megjönnie, de remélem nem fog.:-))Rá fogok menni az oldalra. Nagyon köszönöm a segítséget!!! Szia!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!