Találatok a következő kifejezésre: A testápoló folyás utalhat terhességre Még (2 db)

A testápoló szerű folyás utalhat terhességre? Még 5 nap a nemvártig, de a folyásom kívül semmi egyéb tünetem nincs! A folyást 2 napja észleltem azóta van nincs szaga! Mitől lehet? Lehet baba a dolgoban?

Legjobb válasz: Hát folyás nem hiszem hogy konkrétan a terhességre utal...Pl nekem akkor van mielõtt megjön a menszeszem,vagy ha "elkaptam" valamit... Ez lehet egy gombás fertõzés is,ami a melegtõl csak "szaporodik" és folyásként válik ki belõled... Nekem így volt. Várj még!! De ha babát akartok,és folyásod van mindenféleképpen menj el orvoshoz,mert lehet hogy a folyás miatt nem fog sikerülni... Mikor nekem ez a gombás valamim volt,írt kúpot az orvos,talán 10 napig nem lehet szexelni miatta,de nagyon hatásos.

Hát folyás nem hiszem hogy konkrétan a terhességre utal...Pl nekem akkor van mielõtt megjön a menszeszem, vagy ha "elkaptam" valamit... Ez lehet egy gombás fertõzés is, ami a melegtõl csak "szaporodik" és folyásként válik ki belõled... Nekem így volt. Várj még!! De ha babát akartok, és folyásod van mindenféleképpen menj el orvoshoz, mert lehet hogy a folyás miatt nem fog sikerülni... Mikor nekem ez a gombás valamim volt, írt kúpot az orvos, talán 10 napig nem lehet szexelni miatta, de nagyon hatásos.
Nem lehet tudni, sokminden lehet az oka.
Terhességre biztos nem utalhat, de a pozitív teszt igen.
Ez a ciklustól függ. A ciklus során változik a hõmérsékleted, a méhnyak nyitottsága, állása, tapintása és a váladék is.
A kérdező hozzászólása: És én kitudnám tapintani?
Persze! Leguggolsz, és rajta! Termékeny idõszakban olyan puha a tapintása, mint az ajkadé. Terméketlen napokon pedig keményebb, kicsit mintha "porcos" lenne, mint az orrod hegye.
Kicsit részletesebben: http://www.babaterv.hu/mehszaj.php


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!