Találatok a következő kifejezésre: A testápoló folyás utalhat terhességre (3 db)

A testápoló szerű folyás utalhat terhességre? Még 5 nap a nemvártig, de a folyásom kívül semmi egyéb tünetem nincs! A folyást 2 napja észleltem azóta van nincs szaga! Mitől lehet? Lehet baba a dolgoban?

Legjobb válasz: Hát folyás nem hiszem hogy konkrétan a terhességre utal...Pl nekem akkor van mielõtt megjön a menszeszem,vagy ha "elkaptam" valamit... Ez lehet egy gombás fertõzés is,ami a melegtõl csak "szaporodik" és folyásként válik ki belõled... Nekem így volt. Várj még!! De ha babát akartok,és folyásod van mindenféleképpen menj el orvoshoz,mert lehet hogy a folyás miatt nem fog sikerülni... Mikor nekem ez a gombás valamim volt,írt kúpot az orvos,talán 10 napig nem lehet szexelni miatta,de nagyon hatásos.

Hát folyás nem hiszem hogy konkrétan a terhességre utal...Pl nekem akkor van mielõtt megjön a menszeszem, vagy ha "elkaptam" valamit... Ez lehet egy gombás fertõzés is, ami a melegtõl csak "szaporodik" és folyásként válik ki belõled... Nekem így volt. Várj még!! De ha babát akartok, és folyásod van mindenféleképpen menj el orvoshoz, mert lehet hogy a folyás miatt nem fog sikerülni... Mikor nekem ez a gombás valamim volt, írt kúpot az orvos, talán 10 napig nem lehet szexelni miatta, de nagyon hatásos.
Nem lehet tudni, sokminden lehet az oka.
Terhességre biztos nem utalhat, de a pozitív teszt igen.
Ez a ciklustól függ. A ciklus során változik a hõmérsékleted, a méhnyak nyitottsága, állása, tapintása és a váladék is.
A kérdező hozzászólása: És én kitudnám tapintani?
Persze! Leguggolsz, és rajta! Termékeny idõszakban olyan puha a tapintása, mint az ajkadé. Terméketlen napokon pedig keményebb, kicsit mintha "porcos" lenne, mint az orrod hegye.
Kicsit részletesebben: http://www.babaterv.hu/mehszaj.php

Jövő hét csütörtökön nem kellene megjönnie, a méhszájam alig kitapintható zárt, és kemény, sűrű testápoló szerű folyásom van, a mikroszkópom vegyes mintázatot mutat, utalhat ez terhességre?

Legjobb válasz: mérd meg a hõdet,ha 37 körüli akkor igen utalhat terhességre.ha nemtudod eldönteni hogy az a hõ amennyit mértél az jo e akkor ird meg hogy mennyi a hõd.

mérd meg a hõdet, ha 37 körüli akkor igen utalhat terhességre.ha nemtudod eldönteni hogy az a hõ amennyit mértél az jo e akkor ird meg hogy mennyi a hõd.
A kérdező hozzászólása: Mindegy hogy mikor mérem meg a hõmet, vagy reggeli hõmérséklet kell?
nem!!! mindig egy idõben kell mérni, ha azt akarod tudni, hogy mikor van a peteérésed.de ha most megméred és valamivel több mint szokott, többet tudsz meg.mert ha valamivel föntebb van pl.37 akkor lehetséges hogy babad lesz. mérd meg, és ird le hogy mennyi
A kérdező hozzászólása: Szia!Megmértem tegnap este is, meg ma reggel, és 36, 9 volt!Szerinted?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!