Találatok a következő kifejezésre: A testápoló folyás (36 db)

Milyen a testápoló szerű folyás?

Csak azért mert nekem kb. 2 napja olyan furcsa a folyásom! Nincs szaga, de sok van. Olyan kérmes és fehér! Mi lehet? Baba?

Legjobb válasz: Szia! A testápoló szerû folyás valóban krémes, és fehér. Más tüneted is van? Elmaradt mensi esetleg?

Szia! A testápoló szerû folyás valóban krémes, és fehér. Más tüneted is van? Elmaradt mensi esetleg?
A kérdező hozzászólása: A mensi jövõ 7en hét végén lenne aktuális! Mi lehet ez? Baba? De jó lenne, de nem akarom beleélni magam semmibe!

A testápoló szerű folyás utalhat terhességre? Még 5 nap a nemvártig, de a folyásom kívül semmi egyéb tünetem nincs! A folyást 2 napja észleltem azóta van nincs szaga! Mitől lehet? Lehet baba a dolgoban?

Legjobb válasz: Hát folyás nem hiszem hogy konkrétan a terhességre utal...Pl nekem akkor van mielõtt megjön a menszeszem,vagy ha "elkaptam" valamit... Ez lehet egy gombás fertõzés is,ami a melegtõl csak "szaporodik" és folyásként válik ki belõled... Nekem így volt. Várj még!! De ha babát akartok,és folyásod van mindenféleképpen menj el orvoshoz,mert lehet hogy a folyás miatt nem fog sikerülni... Mikor nekem ez a gombás valamim volt,írt kúpot az orvos,talán 10 napig nem lehet szexelni miatta,de nagyon hatásos.

Hát folyás nem hiszem hogy konkrétan a terhességre utal...Pl nekem akkor van mielõtt megjön a menszeszem, vagy ha "elkaptam" valamit... Ez lehet egy gombás fertõzés is, ami a melegtõl csak "szaporodik" és folyásként válik ki belõled... Nekem így volt. Várj még!! De ha babát akartok, és folyásod van mindenféleképpen menj el orvoshoz, mert lehet hogy a folyás miatt nem fog sikerülni... Mikor nekem ez a gombás valamim volt, írt kúpot az orvos, talán 10 napig nem lehet szexelni miatta, de nagyon hatásos.

Mitől lehet fehér sűrű folyásom mint a testápoló, semmilyen panaszom tünetem nincs. Dolgozunk a baba programon, még 7 nap van nam várt mensiig?

Legjobb válasz: Én kapásból azt mondanám hogy sok esélyed van a babára!:) Nálam pont ez volt amikor terhes lettem, nem tudtam miért van ilyen folyásom, de a mensó napján a teszt megadta a választ:) Persze mindenkinél máshogy van, van akinek ilyen a folyása mégsem lesz baba. Ha idáig nem tapasztaltál ilyet és még "dolgoztatok" is rajta akkor szerintem van rá esélyed! :)

Én kapásból azt mondanám hogy sok esélyed van a babára!:) Nálam pont ez volt amikor terhes lettem, nem tudtam miért van ilyen folyásom, de a mensó napján a teszt megadta a választ:) Persze mindenkinél máshogy van, van akinek ilyen a folyása mégsem lesz baba. Ha idáig nem tapasztaltál ilyet és még "dolgoztatok" is rajta akkor szerintem van rá esélyed! :)
Szia! Nekem is ugyaz ez van, és sok! Remélem hogy a baba miatt. Mert nekem néha volt ilyen de nem így és nem ilyen sok! Ez nagyon furi!


Ma reggel hirtelen jött fehér folyást vettem észre, nincs szaga, nem csíp, sűrű és fehér, mint a testápoló. 26 naposak a ciklusaim, ma tartok a 20. napon. Tegnap volt egy két csepp barnázásom. Enyhén görcsölök tegnap óta. Sikerülhetett?

Fél éve próbálkozunk de ilyet még nem tapasztaltam.Mensi elött 1-2 nappal vizes folyásom szokott lenni ,de az nem hagy nyomot a fehérnemün ez pedig igen.Ilyenkor a mellem is szokott feszülni most viszont csak nagyobb keményebb de nem fáj.Köszi hogy meg halgattatok.Korai az öröm?

Legjobb válasz: A luteális fázis felénél a legtöbb nõnek krémes a nyálkája. Az egy-két csepp barnázás jó jel lehet. Azt írtad hogy mensi elõtt 1-2 nappal vizes folyásod szokott lenni, de akkor nem értem miért hasonlítod össze a mostani folyásodat az akkorival, mikor most a 20 cn.-en vagy és 26 napos a ciklusod. Igen, korai az öröm, viszont esélyed van rá a barnázás miatt. Szurkolok!

A luteális fázis felénél a legtöbb nõnek krémes a nyálkája. Az egy-két csepp barnázás jó jel lehet. Azt írtad hogy mensi elõtt 1-2 nappal vizes folyásod szokott lenni, de akkor nem értem miért hasonlítod össze a mostani folyásodat az akkorival, mikor most a 20 cn.-en vagy és 26 napos a ciklusod. Igen, korai az öröm, viszont esélyed van rá a barnázás miatt. Szurkolok!
Az öröm midenképpen korai, de ha nem jön meg, 2-3 napra rá csinálj tesztet és minden kiderül. Én szorítok, sok sikert!
Szia!Csati az elõttem szólóhoz, én még mindig a késéstõl számított egy hetet javasolnám tesztelésre, mert korai vetélés nagyon sûrûn elõfordul sajnos, és bizony a teszt attól lehet pozitív, a váladék pedig lehet felfázástól is, hiába nem csíp.Én attól drukkolok, és írj, hogy mi lett a végeredmény.Sok sikert.Egy öreg róka

Mit jelent a testápoló szerű folyás? Nem vagyok terhes!

Legjobb válasz: gondolom a sûrûbb, tejszínû opálos folyásra gondolnak. ha szaga van akkor sztem doki. 27/L

gondolom a sûrûbb, tejszínû opálos folyásra gondolnak. ha szaga van akkor sztem doki. 27/L
szóval, ha szaga van akkor a doki folyik ki onnan?
A kérdező hozzászólása: semmilyen szaga nincsen ... és terhes is 100000%, hogy nem vagyok ... ezek után tudtok valamit ajánlani ??? volt már valakinek ilyen ?
Ha ninc szaga, akkor az normális. Nekem is van, voltam is vele nõdokinál régen. Az mondta, ha nincs szaga és normális mennyiség, akkor ez a jó.

Milyen a vízes és milyen a testápoló szerű folyás? A vízes azért vízes mert színtelen átlátszó a testápolós meg fehér színű?

Legjobb válasz: Szia. A vizes az híg, szintelen, a testápolós meg olyan állagu mint a testápoló.

Szia. A vizes az híg, szintelen, a testápolós meg olyan állagu mint a testápoló.
Nem lehet tudni, sokminden lehet az oka.
Terhességre biztos nem utalhat, de a pozitív teszt igen.
Ez a ciklustól függ. A ciklus során változik a hõmérsékleted, a méhnyak nyitottsága, állása, tapintása és a váladék is.
A kérdező hozzászólása: És én kitudnám tapintani?
Persze! Leguggolsz, és rajta! Termékeny idõszakban olyan puha a tapintása, mint az ajkadé. Terméketlen napokon pedig keményebb, kicsit mintha "porcos" lenne, mint az orrod hegye.
Kicsit részletesebben: http://www.babaterv.hu/mehszaj.php

Sűrű fehér krémes folyás (tényleg mint a testápoló) a 25. napon lehet baba jele? Mindíg csak hallottam róla de eddig soha nem tapasztaltam. Clostit szedtem és sokat voltunk együtt is.

A méhem néha húz, feszít néha izomlázszer?. Eddig meg szurkált. De a cicim csak kicsit érzékenyebb, de ez menzi el?tt is szokott. De ez a folyás így nem megszokott nálam. Fehér volt már de vizesebb, nem ilyen.

Legjobb válasz: Szia! Lehet baba jele:)! Pár nap múlva tesztelj!Drukkolok!

Szia! Lehet baba jele:) ! Pár nap múlva tesztelj!Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszönöm a válaszodat! Remélem hogy igazad lesz és tényleg baba. Már 3 éve várunk rá!
Nekem is a testápolószerû folyás lett gyanús mert sosem szokott csak pé-kor. De amikor terhes lettem ez pé után is megmaradt:) Szóval igen, van esélyed egy babára!!! Drukkolok:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok a mai tesztem NAGYON halványan lett pozitív (?), de éppen hogy csak látszik a csík. Nem tudom hihetek-e neki, 2 nap még a nemvártig! De jó lenne!!!
Szerintem hihetsz neki, nekem 3 nappal elõtte volt halványan pozitív. Pár nap múlva már erõsebb lesz:)
Az teljesen normális. Akkor van baj, ha van szaga.. akkor már gyanakodhatunk fertõzésre.
Ha a ciklusod közepén jársz akkor lehet peteérés. Ha pedig a mensód közeleg vagy esetleg helyette van ez a folyás akkor terhes is lehetsz!( nálam ez tipikus tünet volt)
Akkor nagy valószínûséggel peteérés!
A kérdező hozzászólása: oké:) köszi szépen.ez akkor peteérés? vagy sima folyás:S
A kérdező hozzászólása: a mensim kb 2hét mulva jönne meg.

A 21. napon mit jelenthet a testápoló szerű krémes folyás?

Ma tapasztaltam pedig már elmúlt a pém...

Legjobb válasz: Senkinek nincs ötlete ohh de szomorú vagyok:-((((

A kérdező hozzászólása: Senkinek nincs ötlete ohh de szomorú vagyok:-((((
Szia!Elsõ válaszoló vagyok!Sajnálattal olvastam, hogy nem lett baba, pedig már szurkoltam neked, ha már nekünk nem jön össze!Igaz nekem már vannak gyerekeim és mivel mindig nehezen jöttek össze együttérzek mindenkivel, akinek még egy sincs!Mit találtak?Miért kell mûtetni magad?Ha akarod ird majd meg!Vigyázz magadra!Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Szia. 2 nappal elöbb jött mint kellett volna sajnos de megyünk meddõségibe e hónap végén fognak mûteni. Köszönöm szépen hogy nem felejtettél el nagyon aranyos vagy jól esett.... Pusz Ildika
Mi lett az eredményed??????
A kérdező hozzászólása: Szia. Felététlenül megirom. Pusz
Szia!Megérdemelnél egy ilyen kis ajándékot, ha már ennyi ideje próbálkoztok!Majd ird meg az eredményt!Szoritok neked:) !
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Nagyon remélem igazatok lesz mert már 3 éve várunk rá!!!! Nagyon örülnénk neki. :-DD
Ha továbbra is fenn marad a hõd, elég valószínû, hogy babás vagy.Gratuala!
A kérdező hozzászólása: Szia. A jó isten szólna ki belõled hogy igazad van , most igazán feldobtad a napomat és 28 naposak a ciklusaim általában de valamikor 27 és ha nem jön meg akkor nemvárt napján tesztelek jó kis ajándék volna apáromnak akkor lesz a névnapja... :-DD
Szia!Én a görbékhez nem értek, de elképzelhetõ, hogy terhes vagy!Ha nem jön meg, nem irtad hány napos a ciklusod, akkor csinálj majd egy tesztet a megnem jött után!
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszönöm szépen a válaszod nagyon jól esett hogy gondoltál rám. Még nem találtam egyikünknél sem bajt és laparoszkópiára megyek hátha ott van a gubanc mert a hsg szerint minden jó de hátha mivel a hsgn annyira megkínoztak hogy azt mondta a dokim hogy lehet elrontottak valamit mert a zárón is összevissza van irva minde.... Remélem használ majd a lapar mert ha nem nemtudom mi lesz mert nincs pénzünk beültetésekre... :-((


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!