Találatok a következő kifejezésre: A tesóm hogy egy amatőr asztrológus (1 db)

A tesóm közölte, hogy egy amatőr asztrológus azt mondta neki, hogy majd csak év vége felé fogok teherbe esni és jövő augusztus után fogok szülni. Mennyire lehet hinni az asztrológiában?

Legjobb válasz: Gondolataink mestermûve vagyunk és leszünk. Te irányítod az életedet. Ha elhiszed úgy lesz. Változtathatsz. És történhet másképp is. Szóval bízz magadban hogy szupertermékeny vagy és a következõ hónapokban teherbe esel. Ez inkább bejön. A te tudatod a teremtõ hatású. Ha elhiszed amit az asztrológus mondott, akkor úgy is lesz. Szerintem :)

Gondolataink mestermûve vagyunk és leszünk. Te irányítod az életedet. Ha elhiszed úgy lesz. Változtathatsz. És történhet másképp is. Szóval bízz magadban hogy szupertermékeny vagy és a következõ hónapokban teherbe esel. Ez inkább bejön. A te tudatod a teremtõ hatású. Ha elhiszed amit az asztrológus mondott, akkor úgy is lesz. Szerintem :)
Én jókat szoktam nevetni az ilyeneken...a másik kedvencem a jóslás.Abban hiszek, hogy a kispocak, akkor jön, amikor akar.Akkor viszont szedhetsz te fogamzásgátlót, az sem érdekli.De ez csak az én véleményem.Mindenesetre szexeljetek sokat, és szeressétek egymást.Ezek nélkül nem megy.
Nekem azt mondta hogy 2 lányom lesz.Mégis egy fiam született.Még jó hogy az ultrahangnak hittem!!!
Én azt ajánlom, hogyha nagyon akarjátok a babát, akkor ne foglalkozz ilyesmivel, mert ez pszihésen is gátolhat!!Még a végén ezért jön be a jóslat:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Nagyon sokat segített, mert már majdnem elkeseredtem, de nem akarok ezzel foglalkozni. Hogyan lehetne a szervezetemet nyugalomra inteni? Van valami jó praktikátok?
Nekem amikor már minden gondolatom a baba volt, elhatároztuk a párommal, hogy belevetjük magunkat a munkába, pénzkeresés ezerrel, minek hol lesz a helye, és a megvalósításra már nem maradt idõ, rá két hétre:-))Picurink megoldotta a kérdést.
A lényeg, hogy a spermium felszökelljen a méhedig, ha az nincs meg, nem is érdemes próbálkozni. üdv, Thomas
Bevált a jóslat?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Skorpion jegyu embernek a Venusza lehet a Merleg, a Skorpio es/vagy a Nyilas jegyben?

Vagyis a Skorpio elott es utan kovetkezo jegyek mindkettojeben is, attol fuggoen, hanyadikan szuletett? Vagy a Nyilas mar nem johet szamitasba ?

2

A bak férfi és skorpió nő jó párosítás? Hosszú távon mire számíthatok?

5

Milyen csillagjegyű az a munkatárs, akivel a legnehezebben jösztök ki? Miért?

3

Szűz nő és mérleg férfi összeillik?

hogy jön ki egymással ez a két jegy? A mérleg férfinek hogyan lehet a kedvére tenni? Hogyan lehet elérni, hogy felfigyeljen rám?

6

Milyenek a kos pasik a szerelemben? Nehéz eset, hódítani szeret?

2

Hogyan kell értelmezni pontosan ezt?

Asztrológustól rákérdeztem egy kollegámra, hogy horoszkópunk alapján össze illünk e.
Azt válaszolta rá, hogy ezzel a pasival jók az állásaink. Lehet hogy ő lesz a befutó, lehet, hogy nem.
Ez mit jelent pontosan, hogy jelen pillanatban olyanok a csillagok állásai hogy összeillünk, vagy úgy egészen teljesen összeillünk a születési időnk alapján?

6

Skorpió férfi oroszlán aszcendenssel milyen?

2

Hogy van ez a kínai horoszkópos dolog? Tudom hogy a születési dátumtól függ hogy milyen állat vagy, de azt honnan lehet tudni hogy mi az elemed?

1

Oroszlán férfi, nyilas nő hogy illik össze?

5

Mi a kínai horoszkópja a ráknak és az oroszlánnak?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!