Találatok a következő kifejezésre: A tesóm hogy egy amatőr asztrológus (1 db)

A tesóm közölte, hogy egy amatőr asztrológus azt mondta neki, hogy majd csak év vége felé fogok teherbe esni és jövő augusztus után fogok szülni. Mennyire lehet hinni az asztrológiában?

Legjobb válasz: Gondolataink mestermûve vagyunk és leszünk. Te irányítod az életedet. Ha elhiszed úgy lesz. Változtathatsz. És történhet másképp is. Szóval bízz magadban hogy szupertermékeny vagy és a következõ hónapokban teherbe esel. Ez inkább bejön. A te tudatod a teremtõ hatású. Ha elhiszed amit az asztrológus mondott, akkor úgy is lesz. Szerintem :)

Gondolataink mestermûve vagyunk és leszünk. Te irányítod az életedet. Ha elhiszed úgy lesz. Változtathatsz. És történhet másképp is. Szóval bízz magadban hogy szupertermékeny vagy és a következõ hónapokban teherbe esel. Ez inkább bejön. A te tudatod a teremtõ hatású. Ha elhiszed amit az asztrológus mondott, akkor úgy is lesz. Szerintem :)
Én jókat szoktam nevetni az ilyeneken...a másik kedvencem a jóslás.Abban hiszek, hogy a kispocak, akkor jön, amikor akar.Akkor viszont szedhetsz te fogamzásgátlót, az sem érdekli.De ez csak az én véleményem.Mindenesetre szexeljetek sokat, és szeressétek egymást.Ezek nélkül nem megy.
Nekem azt mondta hogy 2 lányom lesz.Mégis egy fiam született.Még jó hogy az ultrahangnak hittem!!!
Én azt ajánlom, hogyha nagyon akarjátok a babát, akkor ne foglalkozz ilyesmivel, mert ez pszihésen is gátolhat!!Még a végén ezért jön be a jóslat:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Nagyon sokat segített, mert már majdnem elkeseredtem, de nem akarok ezzel foglalkozni. Hogyan lehetne a szervezetemet nyugalomra inteni? Van valami jó praktikátok?
Nekem amikor már minden gondolatom a baba volt, elhatároztuk a párommal, hogy belevetjük magunkat a munkába, pénzkeresés ezerrel, minek hol lesz a helye, és a megvalósításra már nem maradt idõ, rá két hétre:-))Picurink megoldotta a kérdést.
A lényeg, hogy a spermium felszökelljen a méhedig, ha az nincs meg, nem is érdemes próbálkozni. üdv, Thomas
Bevált a jóslat?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nyilas nők jellemzői?

Saját tapasztalataitok alapján, csak kíváncsiságból kérdezem.

15

Mi jellemző a bak fiúkra?

14

8

Születési idő pontosítása? Radix (életóra) beállításához.

Olyan írjon csak aki ismer precíz módszert erre.

11

Igaz, hogy van egy 13. és egy 14. csillagjegy?

És ha igen, ez az jelenti, hogy az emberek egy része rossz csillagjegy alá lett besorolva?

6

Mi a horoszkópom?

1997 10 23-Kor születem nem érdekelnek a horoszkópok de erre kiváncsi vagyok

10

Mérleg horoszkóp oroszlán aszcendens?

Mik jellemz?k arra,aki ezek alatt a csillagzatok alatt született? Kíváncsi lennék olyan véleményére,aki jártas ebben,mivel 2 eléggé ellentétes jegy :)

8

Hogyan lehet otthon elkészíteni valaki horoszkópját?

4

Nagyon tetszik egy fiú, e a holdnaptár miatt most nem nagyon kéne randizgatnom. Mit tegyek? :S

17

A világ legelcseszettebb horoszkópjával születtem!?

Nyilas jegy, skorpió aszcendens és sz?z holdjegy...

10

Egy kos lány/nő és egy ikrek fiú/férfi összeillik?

Kíváncsi vagyok, hogy akinek volt már tapasztalata ebben a 2 jegyben, ?k mit mondanak.. Milyen lehetne a kapcsolatunk? Én kos vagyok, a fiú ikrek. Mit gondoltok? B?vebben fejtsétek ki, el?re köszönöm!

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!