Találatok a következő kifejezésre: A tesóm hogy egy amatőr asztrológus (1 db)

A tesóm közölte, hogy egy amatőr asztrológus azt mondta neki, hogy majd csak év vége felé fogok teherbe esni és jövő augusztus után fogok szülni. Mennyire lehet hinni az asztrológiában?

Legjobb válasz: Gondolataink mestermûve vagyunk és leszünk. Te irányítod az életedet. Ha elhiszed úgy lesz. Változtathatsz. És történhet másképp is. Szóval bízz magadban hogy szupertermékeny vagy és a következõ hónapokban teherbe esel. Ez inkább bejön. A te tudatod a teremtõ hatású. Ha elhiszed amit az asztrológus mondott, akkor úgy is lesz. Szerintem :)

Gondolataink mestermûve vagyunk és leszünk. Te irányítod az életedet. Ha elhiszed úgy lesz. Változtathatsz. És történhet másképp is. Szóval bízz magadban hogy szupertermékeny vagy és a következõ hónapokban teherbe esel. Ez inkább bejön. A te tudatod a teremtõ hatású. Ha elhiszed amit az asztrológus mondott, akkor úgy is lesz. Szerintem :)
Én jókat szoktam nevetni az ilyeneken...a másik kedvencem a jóslás.Abban hiszek, hogy a kispocak, akkor jön, amikor akar.Akkor viszont szedhetsz te fogamzásgátlót, az sem érdekli.De ez csak az én véleményem.Mindenesetre szexeljetek sokat, és szeressétek egymást.Ezek nélkül nem megy.
Nekem azt mondta hogy 2 lányom lesz.Mégis egy fiam született.Még jó hogy az ultrahangnak hittem!!!
Én azt ajánlom, hogyha nagyon akarjátok a babát, akkor ne foglalkozz ilyesmivel, mert ez pszihésen is gátolhat!!Még a végén ezért jön be a jóslat:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Nagyon sokat segített, mert már majdnem elkeseredtem, de nem akarok ezzel foglalkozni. Hogyan lehetne a szervezetemet nyugalomra inteni? Van valami jó praktikátok?
Nekem amikor már minden gondolatom a baba volt, elhatároztuk a párommal, hogy belevetjük magunkat a munkába, pénzkeresés ezerrel, minek hol lesz a helye, és a megvalósításra már nem maradt idõ, rá két hétre:-))Picurink megoldotta a kérdést.
A lényeg, hogy a spermium felszökelljen a méhedig, ha az nincs meg, nem is érdemes próbálkozni. üdv, Thomas
Bevált a jóslat?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Igaz, hogy a vízöntőknek jobb a természettudományos intúíciója?

Nemrég végeztem természettudományi szakon és vízöntő is vagyok. Olvastam, hogy nekünk jobbak az affinitásunk a fizikához, kémiához, matekhoz. Ismerős elmondta, hogy nekem könnyű volt vízöntőként elvégezni jó eredménnyel, míg ő bika volt és kínlódott. Milyen tapasztalataid vannak ?igaz ez?

6

Van itt tapasztalt asztrológus?

Szintén asztrológiával foglalkozom. Viszont nincs egyértelmű tapasztalatom a következőről, melyről az asztrológusok meglátása megoszlik: a Merkúrt ill a Holdat hol vegyes hatásúnak írják le, hol meg harmonikusnak. A tapasztalt elemzőket kérdem: ti melyiket vélitek jellemzőnek egyikre ill másikra, és miért?

29

Hogyan tudom kideríteni, melyik a domináns bolygóm?

11

Mi a bajuk a rák férfiaknak? !

Mérleg nő vagyok, egy rák férfivel flörtölök kb 2 éve. Eddig kapcsolatban voltam, aminek hónapok óta vége. Reméltem, hogy a flört "továbbfejlődik", de a srác hátraarcot csinált, alig keres, ha beszélünk, akkor sem esik szó arról, hogy történhetne köztünk valami..
Nem értem,hogy mi változott..

8

Mérleg pasikhoz használati útmutató?

3 hónapja ismerkedem egy mérleg jegyű fiúval, nagyon tetszik, de kicsit tartok is tőle, mert eddig nem igazán volt még komoly kapcsolata. Azt mondta, hogy nagyon kedvel, mert kedves vagyok, jókat tud velem beszélgetni és "nem hisztizem".
Olyan lányok válaszára lennék kíváncsi, akiknek volt/van tapasztalata mérlegekkel és hasznos tanácsokat, tippeket tud adni itt, vagy priviben. Persze mérleg pasik is írhatnak, elvégre ők ismerik a legjobban magukat.
Kissé szkeptikus vagyok az asztrológiával kapcsolatban, de sokszor tapasztaltam, hogy az a pasi, akit „kidobtam az ajtón, visszamászott az ablakon”, kos volt, aki a „csillagokat is lehozta volna” pedig halak… szóval érdekes dolognak tartom, de persze nem ez alapján fogom megítélni az embereket. A válaszokat előre is köszönöm. Trollokat nem etetek!

4

Az itt lévők közül kinek mi a?

Horoszkópja?

39

Mi a véleményetek a szűz csillagjegyű nőkről?

6

Társkereső férfiak közül miért a nyilas csillagjegyűek vannak legkevesebben?

Megnéztem egy társkereső oldalt, és a többi csillagjegyhez képest ők jóval kevesebben vannak fent.

Mi lehet ennek az oka?

3

Na szkeptikuskáim! , ehhez mit szoltok? :Ha az asztrológia hazudott volna, halott lennék

"Sajnos abban igazat kell adnom nektek, hogy a különböző ezoterikus irányzatok művelői között nagyon sok a kókler. Ennek különösen felháborító változata az általatok is említett késő esti műsorokban kínált emelt díjas horoszkóp elemzés, kártyavetés meg a többi sorsjobbító „szolgáltatás", varázspraktika.

DE !

Súlyos nikotinfüggő voltam

Nem átvitt, hanem a szó nagyon-nagyon konkrét, fizikai értelmében. Hiszen minden racionális érv utóbbi mellett szólt. Az asztrológia segített két, a fentebbinél - talán kisebb horderejű, de számomra életbevágóan fontos változás kieszközlésében is. Egyikük a dohányzás abbahagyása volt. Éveken keresztül szenvedélyes dohányos voltam, végül már napi két csomag cigarettánál tartottam. Olyannyira rabja voltam függőségemnek, hogy esélyt se láttam arra, hogy felhagyjak vele, noha átláttam anyagi és egészségi vonzatait is, valamint azt is hogy a szenvedélybetegség bármilyen változata összeegyeztethetetlen a szellemi utammal.

Asztrológiai ismereteimnek azonban e tekintetben is hasznát vettem. Ily módon feltérképezhettem ugyanis dohányzási mintámat, azaz kideríthettem, mi áll nikotinfüggőségem hátterében. Így már egyszerűbb volt vele analóg, egészségesebb tevékenységeket találni, amelyekkel a napi többszöri rítust helyettesíthettem. Sikerült alkalmas időpontot is választani, amikor nagyobb esélyem volt visszaesés nélkül végigcsinálni a leszokással járó tortúrát, mint máskor. És végül, de nem utolsó sorban egy asztrológiai alkatomhoz illő étrendet is összeállítottam, megfelelő tisztító kúrákkal, mozgásformákkal, relaxációs és meditációs gyakorlatokkal kiegészítve, melyek csökkentették egyébként hónapokon át komoly szenvedést okozó elvonási tüneteimet. Így mindenfajta külső segítség, addiktológus, nikotin tapasz, stb nélkül sikerült letennem a cigarettát. Az utolsó csikket 2004 április 10-én nyomtam el."

A néni súlyos betegségéből, melyre a hivatalos tudomány már nem volt képes kigyógyítani az asztrológia gyógyította ki!

21

Segítene valaki? Mi lehet az aszcendensem?

ahány oldalon megnéztem annyi különbözőt adott ki.. valaki segítene? adatokat is írok!!

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!