Találatok a következő kifejezésre: A tesóm hogy egy amatőr (1 db)

A tesóm közölte, hogy egy amatőr asztrológus azt mondta neki, hogy majd csak év vége felé fogok teherbe esni és jövő augusztus után fogok szülni. Mennyire lehet hinni az asztrológiában?

Legjobb válasz: Gondolataink mestermûve vagyunk és leszünk. Te irányítod az életedet. Ha elhiszed úgy lesz. Változtathatsz. És történhet másképp is. Szóval bízz magadban hogy szupertermékeny vagy és a következõ hónapokban teherbe esel. Ez inkább bejön. A te tudatod a teremtõ hatású. Ha elhiszed amit az asztrológus mondott, akkor úgy is lesz. Szerintem :)

Gondolataink mestermûve vagyunk és leszünk. Te irányítod az életedet. Ha elhiszed úgy lesz. Változtathatsz. És történhet másképp is. Szóval bízz magadban hogy szupertermékeny vagy és a következõ hónapokban teherbe esel. Ez inkább bejön. A te tudatod a teremtõ hatású. Ha elhiszed amit az asztrológus mondott, akkor úgy is lesz. Szerintem :)
Én jókat szoktam nevetni az ilyeneken...a másik kedvencem a jóslás.Abban hiszek, hogy a kispocak, akkor jön, amikor akar.Akkor viszont szedhetsz te fogamzásgátlót, az sem érdekli.De ez csak az én véleményem.Mindenesetre szexeljetek sokat, és szeressétek egymást.Ezek nélkül nem megy.
Nekem azt mondta hogy 2 lányom lesz.Mégis egy fiam született.Még jó hogy az ultrahangnak hittem!!!
Én azt ajánlom, hogyha nagyon akarjátok a babát, akkor ne foglalkozz ilyesmivel, mert ez pszihésen is gátolhat!!Még a végén ezért jön be a jóslat:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Nagyon sokat segített, mert már majdnem elkeseredtem, de nem akarok ezzel foglalkozni. Hogyan lehetne a szervezetemet nyugalomra inteni? Van valami jó praktikátok?
Nekem amikor már minden gondolatom a baba volt, elhatároztuk a párommal, hogy belevetjük magunkat a munkába, pénzkeresés ezerrel, minek hol lesz a helye, és a megvalósításra már nem maradt idõ, rá két hétre:-))Picurink megoldotta a kérdést.
A lényeg, hogy a spermium felszökelljen a méhedig, ha az nincs meg, nem is érdemes próbálkozni. üdv, Thomas
Bevált a jóslat?

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Azt hogy ki milyen aszcendens honnan lehet megállapitani?

1

Mlyen a kos lány a szerelemben?

3

Miért igaz rám (pl. ) annyira a horoszkóp?

Azt értem, hogy általános dolgokat ír, de mégis azt emeli ki, ami a legjellemzőbb.

8

A kínai horoszkópról mi a véleményed?

5

Vonzás törvénye? Hogy van?

Láttam itt gyk _n a vonzás törvényét , és hogy segített másoknak . Elmagyarázná nekem valik hogy hogyan kell alkalmazni ? Milyen helyzetekbe? És fontos dolgokat róla :)

5

Oroszlán csillagjegy, skorpió aszcendens, bak holdjegy? Ez milyen személyiségre utal a csillagok szerint?

Sosem érdekelt eddig igazán, de most szeretném hallani egy hozzáértő véleményét, nem a netes kalkulátorokét.

3

Mi az a "holdjegy"? "Napjegy"? Mégis mik ezek, és hogy lehet megtudni, az enyém mi?

Nézegetem az oldalt, nagyjából most először. És azt hiszem ilyenkor jövök rá, hogy semmit se tudok a horószkópról. (Pedig nagy vagánynak tartottam magam, amiért tudom, hogy csillagjegyem oroszlán, aszcendensem skorpió.) Erre most olyan kifejezésekkel találkozom, hogy csak csuhajja. Nézek mint hal a parton. Felvilágosítana valaki?
Ja, és még valami: ha oroszlán vagyok, skorpió aszcendenssel, melyik jegy van előnyben? Mert ahogy nézem, az oroszlán leírása alig pár dologban illik rám, míg a sorpió teljesen. Ez most hogy is van? Én azt hittem, mindig a csillagjegy van előnyben. Előre is köszönöm, annak, aki segít!

2

Szerintetek sors vagy szabad akarat? Töbszőr megcsinálták már a hotoszkòpomar de nagy marhaságok jöttek ki akkora hülyeségekett írtak hogy hajam az égnek ált. Ezen az asztrològia és egészség oldalon

Meg egyàltalàn hogy van pufàjuk terelni cìmkézni szentimentàlis lírai ilyen meg amolyan érzékenynek beàllitani meg jogy attol leszek boldog hogy direkt fel tépem a lelki sebeimet? ugyan már kretèn banda és nem attòl leszek sikeres hogy àtlag ember lestlzek. Nàllam életem végéig àllarc marad az. aszcendens.külömben 1990 01.30.án születtem Vácon

16

Tudnátok nekem mesélni egy kicsit a bak férfiakról?

főként arra lennék kíváncsi,hogy milyenek a szerelemben,szexben,hogyan bánnak a nőkkel általában?
TAPASZTALATOKAT!

4

A le- és felszálló holdcsomópontokat is szokták tranzitként nézni, hogy épp melyik házamba esik vagy melyik radix bolygómmal alkot fényszöget? Mire enged következtetni egyik és másik jelenlegi helyzete? Az értelmetlen válaszokat hagyjuk!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!