Találatok a következő kifejezésre: A természetes a közvetlen (12 db)

Az elpárolgott vizet lehet pótolni közvetlen csapvízzel? Természetesen a vízcserék állott csapvízzel történnek.

Legjobb válasz: nem lehet. mindig legyen otthon bekészítve állott csapvíz.

nem lehet. mindig legyen otthon bekészítve állott csapvíz.
ja, és 100 literhez nem 1:100 az arány, hanem 1:1000
persze, egy deci nem gond... de szerintem ha csak egy deciról van szó, akkor simán várhat egy napot, amíg készítesz elõ csapvizet, nem? mert azért ha 100 literbõl hiányzik 1 deci az nem a világvége
A kérdező hozzászólása: Persze mérem és keményítem is szódabikarbónával minden vízcserénél egy adott értékre, mert nálunk túlságosan lány. Mivel sok a kõ, kb. 100 liter víz van benne. Ehhez most akkor hozzáönthetõ 1 deci csapvíz vagy nem? Mert nem tudtam kivenni az utóbbi hozzászólásokból. Kicsit megzavarodtam. Kéthetente van vízcsere, így kéthetente (vízcserék közötti hét végén) kerül bele egy alkalommal kb. 1 deci víz utánpótlásnak. 100 liter vízhez 1:100-hoz arányban már csak nem gond a szûrõbaktériumoknak... Valaki egy végleges, de biztos választ ezek alapján?
Vegyél egy 300 Ft-os keménységtesztet, hamar kiderül. Nézd meg neten a halaid toleranciáját, és a vizet kb arra az értékre állísd be. Majd 2 hét molva, vagy 1 hónap mulva megint mérd meg, akkor látod legjobban a változást. Azért gondolom szoktál csinálni vödör vízcserét is néha és hiába párolog és sûrûsödik a víz, azt a keményebb vizet néha leszívod, és kerül bele megint rendes csapvíz, így felhígul. Nem biztos hogy kell az a desztvíz. Mérni kell! :) Párszor megméred, utána már automatikusan tudni fogod.
Azért 1 dl nem mennyiség , fõleg ha jó nagy az akvárium.
A kérdező hozzászólása: Jah, ezek szerint gond. Rosszul olvastam...
A kérdező hozzászólása: Ez sügéres akvárium, szóval a vízkeménység nem gond. Szóval nem probléma, ha heti 1-2 alkalommal hozzá öntök fel deci-egy deci közvetlen csapvizet? Köszi!
Jobb ha desztvízzel pótlod, mert akkor nem kezd el felfelé araszolni a vízkeménység. De az állott csapvíz is megteszi.
A kérdező hozzászólása: Ja, tényleg 1:1000, valamiért literrel számoltam.

Közvetlen edzés utánra milyen kaját javasoltok? Sok helyen olvastam a whey proteint, de inkább maradnék a természetes fehérjeforrások mellett.

Elég gyors az emésztésem (ectomorph) és nehezen megy a hízás, viszont semmiképpen sem szeretnék valami szuperfinomított szupertápanyaghoz nyúlni, aminek mostanság elég nagy a divatja. Tehát mellõznék mindenféle poros táplálékkiegészítõt.

Legjobb válasz: Edzés után én is tiszta ételeket szoktam enni, fõleg ezeket. párolt vagy sült csirkemell zöldséges rizzsel túró paradicsommal gombás rántotta-1tk oliva olajon pulykamellpörkölt brokkolival tojásos lecsó

Edzés után én is tiszta ételeket szoktam enni, fõleg ezeket. párolt vagy sült csirkemell zöldséges rizzsel túró paradicsommal gombás rántotta-1tk oliva olajon pulykamellpörkölt brokkolival tojásos lecsó
Feherjetartalmu legyen az edzes utani etkezes, mert regeneralni kell az izmoknak. Husok, halak, gomba, kefir, turo vagy sovany sajt alapu etelek.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi mindkettõtöknek! :)

A természetes és a közvetlen ugyanaz?

viselkedésben ...

Legjobb válasz: Nem ugyanaz. Csatlakozom az elõttemszólóhoz.

Nem ugyanaz. Csatlakozom az elõttemszólóhoz.
szerintem a természetes az, hogy nem játszod meg magad, nem álmosolyogsz, nem erõlködsz, hogy jó benyomást tegyél és nem nyögsz be állandóan idegesítõ poénokat hogy elfogadjanak. a közvetlen pedig kedvességet és nyitottságot jelent az emberek felé.
Persze hogy nem ugyanaz. Természetes:önmagad adod. Közvetlen:a természetedbõl adódóan nyílt vagy másokhoz, és extrovertált típus.Lehet úgy valaki természetes, hogy nem közvetlen, hiszen valaki önmga visszahúzódó, és õ így adja önmagát. Nem tudom, érthetõ-e:)

Szülhetek majd természetes úton ha a bal vesém a kismedencében van közvetlen a baba alatt ha egy kicsit kinyomja valamijét lennt azonnal érzem hogy ki kell menni? Vagy császár lesz belőle?

10 hetesen urológián a vélemény a bal vese a köldök magassága alatt helyezkedik el a kismedencében.A terhesség további szakaszaiban ill.szülés során jelenthet gondot a bal oldali distopiás vese.Most egyébként 21 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Ezt szerintem nem tõlünk kéne kérdezni, hanem szakembertõl, orvostól.

Ezt szerintem nem tõlünk kéne kérdezni, hanem szakembertõl, orvostól.
Szia! A vizelési ingert a hugyhójagod "megrugdalása" okozza, nem a vesédet nyomja ilyenkor. Az urológiai véleményben benne van a válasz a kérdésedre. Tehát igen, okozhat gondot a veséd, lehet hogy császár lesz a vége.
Nem biztos hogy császár lesz, terhesség alatt azért rendesen átszervezõdnek a belsõ szerveid helyileg, mivel a baba helyet csinál magának. Azt hogy milyen úton szülsz, úgyis majd csak az utolsó hónapban, vagy két hétben mondja majd meg a doki, addig is nyugi! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat.De az átszervezõdésre visszatérve a vesém nem megy innen sehova mert születési rendellenesség és nem pl.vándor vese.

Szülhetek majd természetes úton ha a bal vesém a kismedencében van közvetlen a baba alatt ha egy kicsit kinyomja valamijét lennt azonnal érzem hogy ki kell menni? Vagy császár lesz belőle?

10 hetesen urológián a vélemény a bal vese a köldök magassága alatt helyezkedik el a kismedencében.A terhesség további szakaszaiban ill.szülés során jelenthet gondot a bal oldali distopiás vese.Most egyébként 21 hetes vagyok.

Ha a virágot kiteszem az ablakba, úgy hogy nem éri közvetlen napsütés, csak a természetes fény amit mostanság lát az ember 4 óra fele, tud fotoszintetizálni ugyanúgy mintha kitenném a napra, és közvetlenül érné a fény?

Legjobb válasz: nem olyan intenzitassal, de fog fotoszintetizalni, ennek hatasare kisse megnyulhat es vilagosabb zold lesz. de persze fugg attol, h milyen noveny. Vannak arnyekkedvelok, arnyekturok, fenykedvelok.

nem olyan intenzitassal, de fog fotoszintetizalni, ennek hatasare kisse megnyulhat es vilagosabb zold lesz. de persze fugg attol, h milyen noveny. Vannak arnyekkedvelok, arnyekturok, fenykedvelok.
A kérdező hozzászólása: ez konkrétan egy aloe vera
Javítsatok ki, de úgy emlékszem, hogy az aloe vera szereti a direkt napfényt. Egyébként pontosan milyen természetes fényre gondolsz 4 óra fele ami nem napfény?
A kérdező hozzászólása: hát mint amilyen akkor van amikor a fény nem süt be az ablakodon, de a szobádban mégis világos van:)
Muskátlinak kell a napfény!

Betegség lehet, vagy ez természetes? A barátomnak mikor megfogom a péniszét, a tövében aprócska mondhatni kemény, közvetlen a vékony bőr alatt ilyen csomók vannak.

Tényleg elég aprók. Tegnap el?tt is együtt voltunk, és azt vettem észre, hogy ezek elszaporodtak az egészen, tehát már a teteje felé is vannak. Világosba nem engedi megnézni. A húgycs?nyílás vagy hogy mondjam, szóval az meg be volt vörösödve. Mi lehet a baja? Vagy ez normális?

Legjobb válasz: zsírcsomók asszem. ha nem piszkáljátok õket maguktól elmúlnak. de ha mégse.. nem okoz gondot.

zsírcsomók asszem. ha nem piszkáljátok õket maguktól elmúlnak. de ha mégse.. nem okoz gondot.
A kérdező hozzászólása: köszi
Nekem is ilyenek vannak, akkor megnyugodhatok? elmúlnak? voltak nagyobbak is de eltüntek megpirosodtak és hogyismondjam... kifakadtak de azóta jöttek újak is és én azthittem hogy valami betegség.

Nő a bölcsességfogam, de a közvetlen amellett lévő fogamban érzek fájdalmat. A bölcsességfog növése okozza? Ez természetes, vagy rendellenesen nő a bölcsességfogam?

Kizárólag akkor fáj ha ráharapok, oldal irányú mozgatásra nem érzékeny, de hidegre/melegre.2. napja fáj.

Legjobb válasz: antibiotikumot szedek, háziorvos írt fel, fogorvosnál még nem voltam, de lehet el kéne menni.

A kérdező hozzászólása: antibiotikumot szedek, háziorvos írt fel, fogorvosnál még nem voltam, de lehet el kéne menni.
Valószínûleg az okozza, de jobb lenne minél hamarabb felkeresni egy fogorvost, mielõtt komolyabb problémákat is okozna. Begyulladhat, akkor antibiotikum kellhet, stb.
Szerintem menj el, mert minél elõbb mész, annál kisebb a beavatkozás. Csinálnak róla egy röntgent, és akkor tudják hol a bibi, de lehet, hogy már ránézésre is.
Az 1. válaszoló idióta.Természetesen károsít, de nem tudom, hogy mennyivel ártalmasabb a cigarettánál.Egy alkalomtól viszont nem lesz bajod.
Az égvilágon semmi bajod sem lesz tõle. Baja is csak annak lesz tõle aki túlzásba viszi, vagy rendszeresen szívja. 100 ból 95 en már szívtak ilyesmit, mégha nem is valják be.
A szervezetedet ennyi semmilyen mértékben nem károsítja, és a kimutathatóságra is elhanyagolhatóan kicsi az esély. Nyugi.
Hello! Látom itt is összegyûlt egy értelmes társadalmi réteg, és mindenkinek ott villog a neve elõtt a "Dr." Válasz: Írtó kicsi az esélye annak, hogy egyetlen füves cigi füstjét belélegezted, semmi bajod nem lenne ha belélegezted volna, nem tudom honnan vetted azt, hogy a hajszállból, és a bõrödbõl kimutatható, de tesztet csak vizelettel, és vérrel szoktak végezni (vér: pár nap, vizelet: pár hónap)... Mellesleg: Ha valamihez valaki nem ért akkor nem kell mindenféle baromságot írni, és tévhiteket terjeszteni... Illetve nem leszel attól szakértõ, hogy beleolvastál egy szennylap cikkjébe...
Milyen klub az, ahol nyilvánosan lehet drogozni? És te mit kerestél ott? Kényszerítettek?
nagyon nem valószínû hogy bármi bajod is lenne.
A kérdező hozzászólása: és mennyi idõ mire távozik a szervezetembõl végleg?
Nem hinném, hogy ezt ilyen komolyan kellene venned. A levegõben jobban szétterjed a füst, nem közvetlenül a cigibõl szívod, így sztem sokkal kevesebb hatóanyagot nyeltél be.
A kérdező hozzászólása: és akkor rám is ugyan az érvényes a kimutathatóságban: bõr: pár nap vér: 3 hónap hajszál: örökre benn marad a THC
A kérdező hozzászólása: komolyan? :O ne már :(
Ha arra vagy kíváncsi, hogy a drogteszt kimutatja-e így is, akkor a válasz: igen.
A kérdező hozzászólása: de most akkor olyan mint ha én is szívtam volna? :S
Ha zárt térben vagy, és közvetlen melletted füstölnek, akkor akár még be is szívhatsz - haverom barátnõje rendszeresen így áll be. :D De ez csak kis szobákra igaz, ha egy szórakozóhelyen voltatok (ami nagy valószínûséggel jóval nagyobb, mint egy szoba), akkor erre vajmi kevés esély van. A kimutathatóságról nem tudok nyilatkozni, de hacsak nem rendfenntartó szervhez készülsz dolgozni, akkor ne parázz. Mellesleg engem is az érdekelne igazán, hogy milyen szórakozóhely ez? Tudtommal a cigi is mindenhonnan ki van már tiltva...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!