Találatok a következő kifejezésre: A termékeny mikor nagyobb a (2 db)

A termékeny napokon mikor nagyobb a teherbe esés esélye? Ha minden lehetséges időt együtt töltünk vagy ha kihagyunk egy napot és újra próbálkozunk?

Legjobb válasz: Nem árt kihagyni egy napot,egyrészt mert a spermiumok 24-48 óráig még életképesek odabent,és a párodnak is kell egy kis regenerálódás,h a gyakori együttlétek miatt ne vaktölténye legyen.:-)

Nem árt kihagyni egy napot, egyrészt mert a spermiumok 24-48 óráig még életképesek odabent, és a párodnak is kell egy kis regenerálódás, h a gyakori együttlétek miatt ne vaktölténye legyen.:-)
Ne ezt nézd, inkább érzésre csináljátok, ha minden nap kívánjátok, akkor minden nap, ha két naponta, akkor úgy. Egyébként a tv-ben láttam nemrég, hogy egy egészséges férfi minden nap képes életképes hímivarsejteket elõállítani.

Mik az ovuláció jelei? Ovuláció után meddig vagyok nagyon termékeny, meddig van nagyobb esély a babára?

Legjobb válasz: Általában tojásfehérjés nyák, a hõ leesik ov elõtt, majd emelkedni fog. Ovu elõtt 2-3 nap, az ovu napja és utánna 24 óra amikor a terhesség bekövetkezhet, mivel a hímivarsejtek több napig is életben maradhatnak bennekd, s várják az érett petesejtet.

Általában tojásfehérjés nyák, a hõ leesik ov elõtt, majd emelkedni fog. Ovu elõtt 2-3 nap, az ovu napja és utánna 24 óra amikor a terhesség bekövetkezhet, mivel a hímivarsejtek több napig is életben maradhatnak bennekd, s várják az érett petesejtet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!