Találatok a következő kifejezésre: A terhessegi 5 percig vagy (5 db)

A terhessegi tesztet 5 percig vagy 5 masodpercig kell a vizeletben tartani? Ugy altalaban?

Legjobb válasz: nem kell 5 percig pisilni! pohárba kell felfogni és abba kell tartani 5 percig!..

nem kell 5 percig pisilni! pohárba kell felfogni és abba kell tartani 5 percig!..
mindegy, kb fél percig amßugy, míg aza papír szerü át nem ázik.
5mp...de mindez rajta van a betegtájékoztatón.Amúgy az 5 perc az baromi sok lenne.Ha elõtte megiszon egy hordó sört akkor sem tudok öt percig pisilni.(Gondolom a vizelet sugaras tesztre gondoltál.)
van olyan teszt amit vizeletsugárba kell tartani, és van olyan, amit poharas pisibe..általában5-10 másodperc... ha sokáig áztatod akkor nem értékelhetõ az eredmény.. Reggeli vizeletbõl kell és az eredmény fog 5 percen belül mutatkozni, mert 30 perc után már nem értékelhetõ.
van amelyiknek csak rákell pisilni kb 10 másodpercig. meg van olyan aminek 5 percig kell vizeletbe tartani

Csinaltam terhessegi tesztet, kijott a 2 csik, majd ra5 percere elhalvanyult, es meg ra 5 percere teljesen eltunt.2 nap mulva egy masik teszt azt mutatta nem vagyok terhes. Akkor most mi van?

Legjobb válasz: Vegyél még egy tesztet,de a legolcsóbbat,az a tuti!Fõleg,hogy mást mutattak az eddigiek!A teljesen biztos az a nõgyógyász szerintem!

Vegyél még egy tesztet, de a legolcsóbbat, az a tuti!Fõleg, hogy mást mutattak az eddigiek!A teljesen biztos az a nõgyógyász szerintem!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen! az elso teszt egy olcso teszt volt, a masik a draga kategoriaba tartozik.Mar van ido pont az orvosnal, par nap mulva okosabb leszek, csak nem birok varni :)

Szolíd kardioedzés a terhesség alatt? 20 kg túlsúllyal kezdem a 2. terhességem. Elliptikus trénerrel heti háromszor 45-60 perc tekerés ellenállás nélkül mehet? Mennyi lehet a max. Pulzusszám? 5 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem ne az elliptikus trénerrel próbálkozz! Nekem is van, én is edzettem elõtte vele, amikor terhes lettem,akkor mondta a doki és a védõnõ is,hogy ha ne nagyon erõltessem az elsõ 3 hónapban. Utána mehet, de akkor se többet 30-40 percnél! Késõbb meg már nekem nem is lett kényelmes,hogy "ugrál" a hasam!:) 27 hkm

Szerintem ne az elliptikus trénerrel próbálkozz! Nekem is van, én is edzettem elõtte vele, amikor terhes lettem, akkor mondta a doki és a védõnõ is, hogy ha ne nagyon erõltessem az elsõ 3 hónapban. Utána mehet, de akkor se többet 30-40 percnél! Késõbb meg már nekem nem is lett kényelmes, hogy "ugrál" a hasam!:) 27 hkm
Én pont akkorra fogytam le vele 15 kilót, mikorra teherbe estem, úgyhogy nagyon féltem ezt az eredményt (elsõ terhességem 25 kiló pluszt hozott). Én megkérdeztem a dokimat, engedélyezett heti 2-3 edzést (terhesség elõtt naponta nyomtam). Nálam ez a valóságban úgy mûködik, hogy másnaponta 30 percet edzek, 6-os fokozaton (a 8-ból, elõtte 7-es 8-ason nyomtam), kellemesen izzasztó tempóban, ahogy jólesik. És mondhatom, nekem nagyon jól esik minden alkalommal, pedig sokszor nincs sok kedvem elkezdeni. De én az elsõ 12 hétben csak nagyon ritkán mertem használni, utána kezdtem el aktívabban. Maximális pulzusszám szerintem ugyanúgy számolandó, mint egyébként, de most csak annyira betartva, hogy jól érezd magad közben. Ellenállás nélkül szerintem pláne nyugodtan edzhetsz, de csak amíg tényleg jól esik. De ha lehet, várd meg az elsõ trimeszter végét.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek!

A melleim fájnak, bizseregnek, vagy épp csiklandoznak. Sokat fáj a fejem. Hányingerem max 5 percekre szokott lenni és a nap bármelyik szakában előjön. Ez lehet terhesség?

égóta próbálkozunk a párommal, remélem, hogy most összejött.:D

Legjobb válasz: Ez így önmagában sokmindentõl lehet. A ciklusod hányadik napján vagy?

Ez így önmagában sokmindentõl lehet. A ciklusod hányadik napján vagy?
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom megmondani. mert nagyon rendszertelen. :(
De a menszeszhez vagy idõben közelebb nem? Utolsó vérzés elsõ napja? (a nõdoki elsõ kérdése is ez lesz) A mellfájdalom utalhat a mensesre is, fõleg ha hirtelen elmúlik, mert akkor másnap meg fog jönni valószínûleg.
de már ki is maradt a mensid? Vagy? Ha kimaradt, akkor miért nem tesztelsz, ha meg még nem, akkor ne éld bele magadat!
A kérdező hozzászólása: Jan 21.-én volt meg utoljárra. tudtommal nem maradt ki.

Ha napkozbe a hom 36, 5 vagy 36, 7-es digitalis homerovel merem nyelvalatt kb.3-percig merem mindig napkozbe, ez utalhat terhessegre? Ma kellett volna megjonnie de csak halvany rozsaszin folyas van itt-ott!

Legjobb válasz: A napközbeni hõd semmiképp nem utalhat terhességre.Ha már méred akkor az ébredési hõdet mérd, persze rendszeresen.Az viszont jó, hogy még nem jött meg.De a halvány rózsaszín folyásod sajna még átválthat mensire.Ha késik még egy pár napot, akkor csinálj egy tesztet.

A napközbeni hõd semmiképp nem utalhat terhességre.Ha már méred akkor az ébredési hõdet mérd, persze rendszeresen.Az viszont jó, hogy még nem jött meg.De a halvány rózsaszín folyásod sajna még átválthat mensire.Ha késik még egy pár napot, akkor csinálj egy tesztet.
Szia! Lett belõle baba?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!