Találatok a következő kifejezésre: A terhessegi 5 percig (13 db)

A terhessegi tesztet 5 percig vagy 5 masodpercig kell a vizeletben tartani? Ugy altalaban?

Legjobb válasz: nem kell 5 percig pisilni! pohárba kell felfogni és abba kell tartani 5 percig!..

nem kell 5 percig pisilni! pohárba kell felfogni és abba kell tartani 5 percig!..
mindegy, kb fél percig amßugy, míg aza papír szerü át nem ázik.
5mp...de mindez rajta van a betegtájékoztatón.Amúgy az 5 perc az baromi sok lenne.Ha elõtte megiszon egy hordó sört akkor sem tudok öt percig pisilni.(Gondolom a vizelet sugaras tesztre gondoltál.)
van olyan teszt amit vizeletsugárba kell tartani, és van olyan, amit poharas pisibe..általában5-10 másodperc... ha sokáig áztatod akkor nem értékelhetõ az eredmény.. Reggeli vizeletbõl kell és az eredmény fog 5 percen belül mutatkozni, mert 30 perc után már nem értékelhetõ.
van amelyiknek csak rákell pisilni kb 10 másodpercig. meg van olyan aminek 5 percig kell vizeletbe tartani

Tényleg 5 percig kell a vizeletbe mártani a Medi-Lab terhességi gyorstesztet? Akik használták tényleg megbízható ez a fajta teszt?

A betegtájékoztatón az van írva,hogy 5percig hagyjam a vizeletben.Kicsit furcsálom mert más teszteket max 30 másodpercig kell belemártani.Soha nem használtam még ezt úgy ajánlották.Elõre is köszönöm a választ :)

Legjobb válasz: Nem 5 másodperc akar az az 5 perc lenni? Általában az eredmény olvasható le 5 percen belül.

Nem 5 másodperc akar az az 5 perc lenni? Általában az eredmény olvasható le 5 percen belül.
A kérdező hozzászólása: Idézem a betegtájékoztatót: "Fontos, hogy a tesztcsík csak a végén található kicsi nyilakkal jelölt részéig merülhet a mintába kb. 5 percig (maximum 10 percig)." Ez az idõn kívül csak azt írja, hogy 10 perc után ne olvassam le az eredményt.Lehet nyomtatási hiba?
Neten utánaolvastam most, ott is 5-10 percet írnak. Elég fura, nem vennék ilyen tesztet, fogja a fene percekig a pisibe mártogatni, mikor az összes többi tesztet elég pár másodpercig benne tartani, aztán csak leteszed és vársz.
A kérdező hozzászólása: Ha ezt tudom akkor Én sem veszem meg.Sõt azt írják ha halvány 2 csíkos teszt az még nem biztos, hogy baba...
én azt is mint az összes áztatósat csak pár másodpercig hagytam benne
Szia! Dobd ki azt a tesztet. Nekem kb 0 HCG mellett gyönyörû pozitívat mutatott. Nem kell mondanom mekkora csalódás volt. Poén az, hogy többet is csináltam belõle, mind pozi volt. Egyébként tényleg 5 percet írnak. Az egyetlen teszt amit javasolni tudok az a zöld végû one step. Na azon még sosem volt semmi egy csíkon kívül nálam. Az még mindig egyértelmû negatív volt.
Szia!szerintem 10masodperc, de 5 is elég normális esetben. sosem hallottam meg errol a tesztrõl, de nagyon fura :-( Az intimed, x epil, clear blue eddig nekem mindig jót mutattot!
Csináld úgy, ahogy a használati útmutatóban van. Én elsõ babámmal egyetlen tesztet csináltam, ilyen volt, és tökéletesen kb 3 mp-en belül pozi lett, már nem számított a további 4 perc 57 másodperc. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tegnap délután megcsináltam és csont negatív lett, de a 2 csík helye fehéren látszik.Ezt még soha eddigi teszteken nem láttam.Tudom, hogy negatív a teszt na de majd hátha valamelyik a napokban pozi lesz :)

Ha 5 perc után lett halvány pozi a terhességi teszt az mit jelent? Elfelejtettem időben megnézni. De úgy érzem mindjárt meg fog jönni (ma /nem/kellene).

Legjobb válasz: Mennyire halvány? Van róla képed? Mit jelent az 5 perc után? Hogy lehet elfelejteni egy tesztet megnézni?! :D Szerintem ismételd meg holnap:) 24 hkm

Mennyire halvány? Van róla képed? Mit jelent az 5 perc után? Hogy lehet elfelejteni egy tesztet megnézni?! :D Szerintem ismételd meg holnap:) 24 hkm
akkor pozitiv Gratuuu miota probálkoztok
még nagyon fiatal a terhesség, kevés a hcg -hormon ezért nem jelezte egyszerre..talán a hasfájás a beágyazódástól is lehet...
mondtam én :) ) (szombat 12.41 vagyok) gratulálok!!!!!
végre egy jó hír..vigyázz magadra...
A kérdező hozzászólása: Ma reggel 25-ös X-epil halvány 2 csíkos!!! ÁÁÁÁÁÁ EL SEM HISZEM :DD
tegnap 11:15 vagyok! Ez pozitív és még erõsödött is!!!! :) Éljen!!! :)
szerintem ezek pozitívak :) nekem is ilyenek voltak nemvárt elõtt 4 nappal, aztán folyamatosan erõsödtek a csíkok. ma már 10 hetes vagyok. próbálj meg másfajtával is tesztelni, ha azok is 2 csíkosak akkor már biztos.
gratulálok...szorítok hogy sikerüljön..majd írj..
A kérdező hozzászólása: Ja és elméletileg ma vagyok a 12. dpo napon. Akkor még azért ilyen halovány?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem bírtam várni még 2 napot, ma teszteltem: http://kepfeltoltes.hu/120204/DSCN1104_www.kepfeltoltes.hu_... http://kepfeltoltes.hu/120204/DSCN1106_www.kepfeltoltes.hu_... http://kepfeltoltes.hu/120204/DSCN1108_www.kepfeltoltes.hu_... 5 percen belüli képek. Az elsõ teszt a tegnapi volt. Ezek mind 10-es tesztek. De folyamatosan úgy érzem, hogy meg fog jönni. Nem görcsöl a hasam, inkább olyan mintha folynék... Bárcsak sikerülne!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem is volt olyan, hogy halvány csíkos volt és még aznap megjött. Hátha ma nem így lesz.
én nem akartam hinni tegnap a szememnek, mikor az egyik teszten elolvastam, hogy 10 perc után akkor is megjelenik a második csík, ha negatív a teszt. Így is lett, pozitívat mutatott, mára meg megjött. :( De mondok ellenpéldát is. Két nagyon halovány tesztem eredménye ma már 5 és 2 éves. :) Én inkább ennek drukkolok. :) Holnap tesztelj és vidd magaddal a géphez, én ezt csinálom. :D
A kérdező hozzászólása: Belemeregtem a gyakori kérdések olvasásába :D Ezért felejtettem el megnézni. Ugye ma már ne teszteljek? Mindenképp a reggeli kell? Egyébként 10-es teszt volt.
Ha nagyon halvány akkor lehet akár párolgási csík is. Én is jártam már így, csak annyiból másabb volt, hogy idõben megnéztem ami negatív lett, aztán nem tudom mennyivel ránéztem és ott volt egy nagyon halvány csík. Sajnos nem volt terhesség. Orvos mondta, hogy az párolgási csík lehetett. Csinálj másik tesztet, szerintem is.
Olvasd el, mi van a tesztre irva, a legtöbbnél a késöbb megjelenö második csik nem feltétlen jelent terhességet. Inkább tesztelj még egyszer, és idöben nézd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Csinaltam terhessegi tesztet, kijott a 2 csik, majd ra5 percere elhalvanyult, es meg ra 5 percere teljesen eltunt.2 nap mulva egy masik teszt azt mutatta nem vagyok terhes. Akkor most mi van?

Legjobb válasz: Vegyél még egy tesztet,de a legolcsóbbat,az a tuti!Fõleg,hogy mást mutattak az eddigiek!A teljesen biztos az a nõgyógyász szerintem!

Vegyél még egy tesztet, de a legolcsóbbat, az a tuti!Fõleg, hogy mást mutattak az eddigiek!A teljesen biztos az a nõgyógyász szerintem!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen! az elso teszt egy olcso teszt volt, a masik a draga kategoriaba tartozik.Mar van ido pont az orvosnal, par nap mulva okosabb leszek, csak nem birok varni :)

Szolíd kardioedzés a terhesség alatt? 20 kg túlsúllyal kezdem a 2. terhességem. Elliptikus trénerrel heti háromszor 45-60 perc tekerés ellenállás nélkül mehet? Mennyi lehet a max. Pulzusszám? 5 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem ne az elliptikus trénerrel próbálkozz! Nekem is van, én is edzettem elõtte vele, amikor terhes lettem,akkor mondta a doki és a védõnõ is,hogy ha ne nagyon erõltessem az elsõ 3 hónapban. Utána mehet, de akkor se többet 30-40 percnél! Késõbb meg már nekem nem is lett kényelmes,hogy "ugrál" a hasam!:) 27 hkm

Szerintem ne az elliptikus trénerrel próbálkozz! Nekem is van, én is edzettem elõtte vele, amikor terhes lettem, akkor mondta a doki és a védõnõ is, hogy ha ne nagyon erõltessem az elsõ 3 hónapban. Utána mehet, de akkor se többet 30-40 percnél! Késõbb meg már nekem nem is lett kényelmes, hogy "ugrál" a hasam!:) 27 hkm
Én pont akkorra fogytam le vele 15 kilót, mikorra teherbe estem, úgyhogy nagyon féltem ezt az eredményt (elsõ terhességem 25 kiló pluszt hozott). Én megkérdeztem a dokimat, engedélyezett heti 2-3 edzést (terhesség elõtt naponta nyomtam). Nálam ez a valóságban úgy mûködik, hogy másnaponta 30 percet edzek, 6-os fokozaton (a 8-ból, elõtte 7-es 8-ason nyomtam), kellemesen izzasztó tempóban, ahogy jólesik. És mondhatom, nekem nagyon jól esik minden alkalommal, pedig sokszor nincs sok kedvem elkezdeni. De én az elsõ 12 hétben csak nagyon ritkán mertem használni, utána kezdtem el aktívabban. Maximális pulzusszám szerintem ugyanúgy számolandó, mint egyébként, de most csak annyira betartva, hogy jól érezd magad közben. Ellenállás nélkül szerintem pláne nyugodtan edzhetsz, de csak amíg tényleg jól esik. De ha lehet, várd meg az elsõ trimeszter végét.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek!
szerintem nagyon kicsi max 1-2%
te ennyire buta vagy?
ha használtatok ovszert akkor mi a baj? mitöl félsz?
A kérdező hozzászólása: Kérdezõ vagyok, még annyit fûznék hozzá, hogy 2 napja fáj a hasam. :S
A kérdező hozzászólása: Teszteltem reggel és negatív lett.
A kérdező hozzászólása: Anyával beszéltem, vettem a bátorságot, és mondtam hogy fáj a hasam, de szerinte sem ott ahol egy fennálló terhesség esetén fájna, egyébként semmi más tünetem nincs.
lehet, hogy a hormonjaiddal van gond. mikor nekem ilyen összevissza volt a menstruációm, elküldtek laborba, mert sokaknál amiatt rendszertelen. ugyanígy voltam én is, hogy csak megszakítással védekeztünk - hála az égnek, sosem lett belõle gond, de azért mikor így késegetett a mensim a rendszertelen ciklusom miatt, volt idegeskedés... szerintem is csinálj tesztet, aztán ha látod, hogy nem vagy terhes, megnyugszol kicsit, mert lehet, hogy nagyon rástresszeltél, és amiatt nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék babát, így remélem, hogy megjön még ma vagy holnap. Illetve holnap reggel tesztelek és bízom benne, hogy negatív legyen. Reménykedem, hogy megint az zavart be, hogy most itthon vagyok, mivel nyár van, mert szeptemberbe nem jött meg 2 hónapig, hogy elkerültem máshova tanulni..
Ha 2 hetet kesik a mensid, s volt szexualis kapcsolatod, mindenkeppen csinalj egy tesztet (mar nyugodtan a nap barmely szakaban), az elvileg meg fogja mutatni. Egyebkent az elovaladek is tartalmaz spermat, s tobb olyan tapasztalat van, hogy attol estek teherbe nok. Kivanok, hogy nalad az legyen, amit szeretnel.
A kérdező hozzászólása: A terhesség alatt hol kéne fájni a hasamnak? Sok helyen alhasi fájdalmakról számolnak be, de nekem nem fáj az alhasam, inkább feljebb.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem élvezett belém, de tényleg kb 2-3 percig volt csak bennem, bõven az elején!
lehet az elovaladekban is sperma. de most akkor kesobb beled elvezett?
Terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: És ma meg is jött! :)
nõgyógyász.. 72 órás tabletta.. mindent megold.. :)
Szinte semmi.De ha nagyon beakarod biztosítani magad eseményutáni tabi
A kérdező hozzászólása: és vény nélkül lehet kapni?
Jaja.. a neve Escapellin..6500 vagy 7500 forint, de felevente csak 1-t szabad Te meg a szerencsesebb esetbe tartozol, en amikor belelveztem akkor vettem eszre hogy elszakadt. :D
A kérdező hozzászólása: deakkor szerintetek kellene tabletta vagy nemszükséges ?mert tényleg nemisvoltsemmi a gumiban és szakadt egyböl eszrevettem
Ajjajj, itt már csak a NYELVTAN ÓRA segíthet...
Nõjél fel a szexhez kis taknyos! A szex felelõsségvállalással jár!
Ugyan már, húzott gumit, felelõsen kezdtek neki... Gyakorlatilag 0 az esély. A gumik általában spermiciddel kezelt felületûek, ergo ha bármilyen molekuláris mennyiségû elõváladék ki is jutott volna, akkor azon segít.
szerintem nem kell. Amugy is a tablettätol nem lesz valami jol a csajod, sok rossz mellekhatäsa is van. Szerintem hagyd...

A melleim fájnak, bizseregnek, vagy épp csiklandoznak. Sokat fáj a fejem. Hányingerem max 5 percekre szokott lenni és a nap bármelyik szakában előjön. Ez lehet terhesség?

égóta próbálkozunk a párommal, remélem, hogy most összejött.:D

Legjobb válasz: Ez így önmagában sokmindentõl lehet. A ciklusod hányadik napján vagy?

Ez így önmagában sokmindentõl lehet. A ciklusod hányadik napján vagy?
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom megmondani. mert nagyon rendszertelen. :(
De a menszeszhez vagy idõben közelebb nem? Utolsó vérzés elsõ napja? (a nõdoki elsõ kérdése is ez lesz) A mellfájdalom utalhat a mensesre is, fõleg ha hirtelen elmúlik, mert akkor másnap meg fog jönni valószínûleg.
de már ki is maradt a mensid? Vagy? Ha kimaradt, akkor miért nem tesztelsz, ha meg még nem, akkor ne éld bele magadat!
A kérdező hozzászólása: Jan 21.-én volt meg utoljárra. tudtommal nem maradt ki.
"megmosta a kezét"..... további kérdés?
de ha spermás kézzel nyúl be, akkor is lehetetlen.. a gyerekhez kell az a lüktetés, amit a pénisz végez kilövelléskor:D
utolsó, ugyan :D igen, a sima víz is elég.. sõt, az is elég, ha letörli.. szabad levegõn gyorsan elpusztulnak ám:D
A kérdező hozzászólása: lemosta a kezét mert rá ment a spermám és utána 5-10 perccel késõbb benyúlt vele a hüvelyébe van esély arra hogy terhes lesz?
nem hiszem el h ezt komolyan kérdezed.. tisztában kellene elõtte lenni olyan alapdolgokkal, mint pl az, h h lesz a gyerek..... mondtad, h LEMOSTA a spermát, akkor meg mi a fenétõl lenne terhes???
A kérdező hozzászólása: sima viz is elég?
lehetsz az bár kicsi az eséj a szokásos kézmoso szerek ne olne meg mindnt egy nagyon kis eséj vanrá . de ezért szedjen fogamzásgátlót.
szaxi után a szájacskáját is mosd meg szappannal mert estleg 6os ikreket köp majd nyolc hónappal késõbb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!