Találatok a következő kifejezésre: A terhesseg heteben jelentkezo alhasi fajasokat (1 db)

A terhesseg 20-ik heteben jelentkezo alhasi fajasokat mi idezheti elo? (Szuro, eles fajas)

Legjobb válasz: Nekem is volt hasonló, és végig kisérte a terhességet,de azt mondta a dokim, h ártalmatlan méh összehúzódásokról van szó.Hááát, nem tom azért kérdezd meg a saját orvosodat.

Nekem is volt hasonló, és végig kisérte a terhességet, de azt mondta a dokim, h ártalmatlan méh összehúzódásokról van szó.Hááát, nem tom azért kérdezd meg a saját orvosodat.
Nekem is volt ilyen, B vitamint írt fel az orvosom. Kérdezd meg róla a nõgyógyászod!
Remélem már elmentél a nõgyógyászodhoz!Nekem ezek a fájások a 26.héten jelentkeztek.Kiderült a baba beékelte megát és készen áll az érkezésre.Nagy szerencsém volt, hogy idõben mentem az orvoshoz /Szülési fájásokkal /még sikerült visszafordítani a dolgot.A 41.hétig kihúztuk 4 kilós kislány lett:) :)
Ha az alhasból indul, és lefelé sugárzik, akkor a méhfüggesztõ szalagok fájdalmát érzed. Ilyenkor azok az ínszalagok nyúlnak meg, amelyek a méhet felfüggesztik. Ha a fájdalom komoly, azonnal orvoshoz kell menni vele, mert különbözõ komplikáció jelei lehetnek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

38/4 napos kismama vagyok hogyan tudnám elösegiteni hogy beinduljon a vajudás?

éles nyilalások lesugárzo görcsökvannak de rendszertelenek és a mészály zárva mivel tudok segiteni hogy rendszerezödjön?

6

Név kérdés? Jól döntök?

Akik sokat töprengtetek,variáltatok, hogy mi legyen a gyereketek neve...
A kicsi születése után nem bántátok meg,hogy azt választottátok végül,amit?

Furcsa kérdés tudom,de talán másnak is eszébe jutott már hasonló...

6

34 hetes vagyok leereszkedett a hasam, torzul az arcom. Volt még valaki így?

5

Mit jelentenek ezek az adatok?

BPD:42mm, OFD:53mm, TAD:36mm, FL:24mm
18 hetes uh.

2

Akinek progis császára volt, hogy alakult az időpont kérdése?

Programozott császárnál hogy döntik el, hogy mikor szülessen a kicsi? Egyeztetnek a kismamával vagy nem?
Egyáltalán hogy is mondjon egy kismama bármit is arról, hogy mikor jöjjön a világra a kicsi?

8

Terhességi toxémia hányadik héten kezd körülbelül kialakulni?

Sajnos világ éltemben magas volt a vérnyomásom, de gyógyszeres kezelés mellett sikerült a normál érték közelébe levinni. Amikor terhes lettem másik vérnyomás csökkentőt kaptam, Dopegyt-et. Az első 4 hónapban nem volt semmi probléma,3*felet szedtem, de aztán el kezdett emelkedni, és orvosi utasításra ma már napi 3*2 szedek. Minden nap háromszor mérem a vérnyomásom és 125/80-154/95-ig mindenfélét mérek. Eddig 9 kg-ot híztam, jelenleg a 25-26-dik héten járok. Nem vizesedem. Jövő héten megyek vérvételre. Első terhesség. Szerintetek korai még aggódnom a toxémia miatt? Kb. hányadik héten szokott kialakulni?

2

Erdődi drról érdekelne minden?

Terhes vagyok, róla sok jót hallottam. Ha még nem voltam nála hogyan működik? Hol rendel és mennyiért? Milyen nála a szülés? Mennyi egy vizsgálat, mennyit kér a szülésért? Minden érdekelne.

2

Valaki segítene? Dr Theiss Antioxid kapszulát szabad szedni várandósan is?

1

A 18-20. hetes ultrahangra vinni kell az AFP eredményt is? És ha nem kapom meg addig?

9

Szolnoki kismamák! Emődi dr úrról tudnátok mesélni?

Terhes vagyok, róla sok jót hallottam. Ha még nem voltam nála hogyan működik? Hol rendel és mennyiért? Milyen nála a szülés? Mennyi egy vizsgálat, mennyit kér a szülésért? Minden érdekelne. Köszönöm szépen.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!