Találatok a következő kifejezésre: A terhesseg heteben jelentkezo alhasi (2 db)

A terhesseg 20-ik heteben jelentkezo alhasi fajasokat mi idezheti elo? (Szuro, eles fajas)

Legjobb válasz: Nekem is volt hasonló, és végig kisérte a terhességet,de azt mondta a dokim, h ártalmatlan méh összehúzódásokról van szó.Hááát, nem tom azért kérdezd meg a saját orvosodat.

Nekem is volt hasonló, és végig kisérte a terhességet, de azt mondta a dokim, h ártalmatlan méh összehúzódásokról van szó.Hááát, nem tom azért kérdezd meg a saját orvosodat.
Nekem is volt ilyen, B vitamint írt fel az orvosom. Kérdezd meg róla a nõgyógyászod!
Remélem már elmentél a nõgyógyászodhoz!Nekem ezek a fájások a 26.héten jelentkeztek.Kiderült a baba beékelte megát és készen áll az érkezésre.Nagy szerencsém volt, hogy idõben mentem az orvoshoz /Szülési fájásokkal /még sikerült visszafordítani a dolgot.A 41.hétig kihúztuk 4 kilós kislány lett:) :)
Ha az alhasból indul, és lefelé sugárzik, akkor a méhfüggesztõ szalagok fájdalmát érzed. Ilyenkor azok az ínszalagok nyúlnak meg, amelyek a méhet felfüggesztik. Ha a fájdalom komoly, azonnal orvoshoz kell menni vele, mert különbözõ komplikáció jelei lehetnek.

Lehetséges h aktus után 1 héttel jelentkeznek a terhességi tünetek? A mellem elég duzzadt és napról napra duzzadtabb. Az alhasam valamint a derekam is fáj időközönként. Más tünetet egyenlőre nem tapasztaltam.

Legjobb válasz: 1 hét alatt még semmiképpen sem, annyi idõ alatt még a teszt sem mutatja ki, pedig az elõbb jelez mint ahogyan te éreznéd. Legkorábban is csak 2-3 hét múlva jelentkeznek az elsõ tünetek.

1 hét alatt még semmiképpen sem, annyi idõ alatt még a teszt sem mutatja ki, pedig az elõbb jelez mint ahogyan te éreznéd. Legkorábban is csak 2-3 hét múlva jelentkeznek az elsõ tünetek.
A tüneteid tipikus menszesz elõtti tünetek (pms). Aktus után 1 héttel ezek mág túl koraiak terhességi tüneteknek. LÉgy türelmes!
ha jövõ hét végén kéne megjönni, akkor nem hiszem, hogy bármit is érezhetsz terhesség miatt, még nagyon korai. Ez más lesz :(
A kérdező hozzászólása: Az alhasam nem tudom h puffadt e. Igazából eddig nem figyeltem és a hõmet sem, bár néha fázom, ez nem tudom mi miatt van. Nekem elvileg csak jövõhét végén nem kellene megjönnie. Drukkolok én is Neked!
Nekem is ezek a tünetek vannak, és a 4-ik dpo-n már a melleim is feszültek, az alhasam puffadt, de mára elmúlt, és a 6-ik dpo-n kis barnás -rózsaszínes pici pötty.Akkor lement a hõm, mára feljebb ment.Hétvégére nem várom.Szerintem reménykedhetsz, és a péd-hez viszonyítsál megtermékenyülést!Én drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Igen gondoltam, viszont eszembe jutott h mensesem elmúltával is együtt voltunk, ami 29.-én volt. Utána 6.-án (itt volt pé.-em). Lehetséges h a korábbi dátumhoz kellene viszonyítanom?
Nekem mind a négy gyereknél már három nap múlva feszült a mellem, hánytam ész nélkül - máskor meg gyakorlatilag soha (kivéve, amikor gyomorinfluenzám volt, de akkr meg mellfeszülésem nem volt.) A lányom ötször volt terhes, neki is egy héten belül voltak már egyértelmü tünetei, az orvos vérvétellel mindig meg is tudta állapitani a terhességet.
Szerintem ez túl korai.
attól függ...ha pont jókor voltatok együtt, akkor akár be is ágyazódhat kb ennyi idõ alatt (bár inkább 8-9 napot szoktak mondani), de kicsi az esély, hogy attól van a tüneted. Mindenesetre hallottam már olyat, aki ilyen korán érezte, de nem ez az általános.
Nekem a 8. napon már voltak tüneteim.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!