Találatok a következő kifejezésre: A terhesseg heteben jelentkezo (30 db)

A mellfeszülés megmarad a terhesség végéig, ha már a 6. héten jelentkezik v ez csak pár hétig/napig lesz igy?

Legjobb válasz: Nekem mellfeszülés volt az elsõ terhességi tünetem, de pár hét után elmúlt, azóta sem nagyon éreztem eddig. Nekem a védõnõ azt mondta, hogy ez természetes, majd lesz olyan amikor megint fogom érezni. Szerintem ez mindenkinél változó. 16 hkm

Nekem mellfeszülés volt az elsõ terhességi tünetem, de pár hét után elmúlt, azóta sem nagyon éreztem eddig. Nekem a védõnõ azt mondta, hogy ez természetes, majd lesz olyan amikor megint fogom érezni. Szerintem ez mindenkinél változó. 16 hkm
Nekem is ez volt az elsõ tünet, kb 2-3 hétig tartott, és nem is jött vissza. 36hkm

Lehetséges h aktus után 1 héttel jelentkeznek a terhességi tünetek? A mellem elég duzzadt és napról napra duzzadtabb. Az alhasam valamint a derekam is fáj időközönként. Más tünetet egyenlőre nem tapasztaltam.

Legjobb válasz: 1 hét alatt még semmiképpen sem, annyi idõ alatt még a teszt sem mutatja ki, pedig az elõbb jelez mint ahogyan te éreznéd. Legkorábban is csak 2-3 hét múlva jelentkeznek az elsõ tünetek.

1 hét alatt még semmiképpen sem, annyi idõ alatt még a teszt sem mutatja ki, pedig az elõbb jelez mint ahogyan te éreznéd. Legkorábban is csak 2-3 hét múlva jelentkeznek az elsõ tünetek.
A tüneteid tipikus menszesz elõtti tünetek (pms). Aktus után 1 héttel ezek mág túl koraiak terhességi tüneteknek. LÉgy türelmes!
ha jövõ hét végén kéne megjönni, akkor nem hiszem, hogy bármit is érezhetsz terhesség miatt, még nagyon korai. Ez más lesz :(
A kérdező hozzászólása: Az alhasam nem tudom h puffadt e. Igazából eddig nem figyeltem és a hõmet sem, bár néha fázom, ez nem tudom mi miatt van. Nekem elvileg csak jövõhét végén nem kellene megjönnie. Drukkolok én is Neked!
Nekem is ezek a tünetek vannak, és a 4-ik dpo-n már a melleim is feszültek, az alhasam puffadt, de mára elmúlt, és a 6-ik dpo-n kis barnás -rózsaszínes pici pötty.Akkor lement a hõm, mára feljebb ment.Hétvégére nem várom.Szerintem reménykedhetsz, és a péd-hez viszonyítsál megtermékenyülést!Én drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Igen gondoltam, viszont eszembe jutott h mensesem elmúltával is együtt voltunk, ami 29.-én volt. Utána 6.-án (itt volt pé.-em). Lehetséges h a korábbi dátumhoz kellene viszonyítanom?
Nekem mind a négy gyereknél már három nap múlva feszült a mellem, hánytam ész nélkül - máskor meg gyakorlatilag soha (kivéve, amikor gyomorinfluenzám volt, de akkr meg mellfeszülésem nem volt.) A lányom ötször volt terhes, neki is egy héten belül voltak már egyértelmü tünetei, az orvos vérvétellel mindig meg is tudta állapitani a terhességet.
Szerintem ez túl korai.
attól függ...ha pont jókor voltatok együtt, akkor akár be is ágyazódhat kb ennyi idõ alatt (bár inkább 8-9 napot szoktak mondani), de kicsi az esély, hogy attól van a tüneted. Mindenesetre hallottam már olyat, aki ilyen korán érezte, de nem ez az általános.
Nekem a 8. napon már voltak tüneteim.

Mikor mutat (hanyadik héten) BIZTOSAT a terhességi tesztet? Mikor jelentkeznek az első tünetek, amik biztosan arra utalnak?

Legjobb válasz: Fogantatás után 3 héttel már tutira biztosat mutat a teszt. Sajnos csak kevesen tudják, mikor fogant a babájuk. A legtöbb nõnek mégis pozitív a teszt a kimaradó vérzés napján, vagy pár nappal utána. A kimaradó vérzés utéán 2 héttel már teljesen biztosat mutat a teszt. Középisõd ovulációnál ekkor már 6 hetes a terhesség, 4 hetes a baba, és van szívmûködése is. Tünetekre ne adj. Lehet, hogy nálad EGYÁLTALÁN nem lesznek tünetek. Van olyan kismama, aki 9 hónapot is kihúz tünetek nélkül, és végigtáncolja a terhességét, csak a nagy hasa utal babára. Szóval ez annyira egyéni, hogy nem lehet belõle kiindulni.

Fogantatás után 3 héttel már tutira biztosat mutat a teszt. Sajnos csak kevesen tudják, mikor fogant a babájuk. A legtöbb nõnek mégis pozitív a teszt a kimaradó vérzés napján, vagy pár nappal utána. A kimaradó vérzés utéán 2 héttel már teljesen biztosat mutat a teszt. Középisõd ovulációnál ekkor már 6 hetes a terhesség, 4 hetes a baba, és van szívmûködése is. Tünetekre ne adj. Lehet, hogy nálad EGYÁLTALÁN nem lesznek tünetek. Van olyan kismama, aki 9 hónapot is kihúz tünetek nélkül, és végigtáncolja a terhességét, csak a nagy hasa utal babára. Szóval ez annyira egyéni, hogy nem lehet belõle kiindulni.
Csak az tudja igazából, hogy mikor fogant a babája pontosan, aki méri a hõjét, mert õ tudja mikor volt peteérése. Mert nem mindig van középidõ peteérés. Nekem például múlt hónapban akkor volt, amikor meg kellett volna jönnie, ebben a hónapban meg középidõ elõtt. De az elõzõ válaszolóval én is egyet értek. 3 hét a fogantatás után már tuti kimutatja.

A terhesség hanyadik hetében jelentkeznek "látható" tünetek? Például reggeli rosszullét, hányinger, ilyesmik.

Legjobb válasz: Változó. Van, aki az elsõ hetekben (megtermékenyülés után 2 hét, vérzés után 5.) már rosszul van. Mások meg annyit vesznek észre, hogy kimaradt a vérzés, és az egész terhesség alatt nem lesznek rosszul. Az elsõ jel általában a vérzés kimaradása. Ennél elõbb nem érdemes aggódni. Ha késik, akkor meg amúgy is "illik" aggódni.

Változó. Van, aki az elsõ hetekben (megtermékenyülés után 2 hét, vérzés után 5.) már rosszul van. Mások meg annyit vesznek észre, hogy kimaradt a vérzés, és az egész terhesség alatt nem lesznek rosszul. Az elsõ jel általában a vérzés kimaradása. Ennél elõbb nem érdemes aggódni. Ha késik, akkor meg amúgy is "illik" aggódni.

Nekem már sajnos volt 2 abortuszom. Az első 2 éve. A 2dik pedig 6 és fél hete. A párrommal a hétvégén nem védekeztünk lehetek terhes? Mennyi idő után jelentkeznek a terhességi tünetek? Mennyire lesz egészséges a babám ha esetleg terhes lennék?

Legjobb válasz: A terhességi tünetek kb 2 héttel az aktus után jelentkezhetnek, mert a fogantatástól a beágyazódásig kb 1-1,5 hét telik el. szóval a várt mensi környékén érezheted. Ha a baba be tud ágyazódni, akkor már jó, hiszen nem régen volt a mûtét, nem tudni mennyire vastagodik meg a méh nyálkahártyája. De ha nem szeretnél babát, mert gondolom így van, tényleg jobb lenne, ha védekeznél! A teherbeesési esélyeidet csökkented az abortuszokkal, s egyszer lehet, hogy még szeretnél babát!

A terhességi tünetek kb 2 héttel az aktus után jelentkezhetnek, mert a fogantatástól a beágyazódásig kb 1-1, 5 hét telik el. szóval a várt mensi környékén érezheted. Ha a baba be tud ágyazódni, akkor már jó, hiszen nem régen volt a mûtét, nem tudni mennyire vastagodik meg a méh nyálkahártyája. De ha nem szeretnél babát, mert gondolom így van, tényleg jobb lenne, ha védekeznél! A teherbeesési esélyeidet csökkented az abortuszokkal, s egyszer lehet, hogy még szeretnél babát!
Egyetértek az elõttem szólóval. Én 9 hónapja küzdök, hogy teherbe essek. Azt írtad 6 és fél hete volt a 2. abortuszod mert nem tartottál igényt a gyerekre és most azt kérdezed, ha újra teherbe estél egészséges lesz-e a baba? Miért, ezt most nem dobnád el? 2 hónap alatt nem sok minden változhatott...
én elvesztettem 11 hetes magzatom decemberben! 9hónapja küzdök egy babáért és nem jön össze és sokat sirok miatta!én lennék a legboldogabb ha már két gyereken tul lennék de az elsõ se sikerül és te 2t eldobsz mert nem kell?!!!!!!
Ne haragudj hogy negatív véleményt írok, de nagyon felelõtlen vagy!!! 2x volt abortuszod és nem védekezel???? Más foggal körömmel harcol egy egézséges terhességért, bújja a peteérés kalkulátort, az ovu tesztet, a mkroszkópot, és végül sírva fakad mert megjött neki, te meg csak úgy dobálod el a magzatokat??? szégyelhetnéd magad!!!!
Ha már 2x voltál terhes, v.színü tudod, hogy milyen.De ekkora felelötlenséget!!!!!!Sok nö meg szenved, hogy babája legyen.Mi is 11 hónapot vártunk a lányomra.Ne haragudj, de ilyet le sem mernék írni.... Miért nem íratsz tabit???Pláne hogy egyetemista vágy, nem vagy egy h...e gyerek!!!!!!
Persze, csak felelõtlenül dugni a nagyvilágba! Szegény, meg nem született gyerekek... Õket sajnálom, téged meg csak lesajnálni tudlak.
Nem hogy védekezni...még helyesírni sem tud.... Egyetemista?? Ja elsõ éves...vagyis 9 napja ...félévig sem fogod húzni!!! Inkább jártál volna felvilágosító órákra... A legelsõ véleményezõ!!!
Ekkora felelõtlenséget, már ne is haragudj! Szerintem neked nem is kellene 30 éves korod elõtt a gyerek fogalmára gondolni! Egy ilyen felelõtlen nõnek minek gyerek? Én ezzel nem dicsekednék a helyedben, hanem elgondolkodnék! Ha ennyire félsz az újabb teherbe eséstõl, akkor vegyél óvszert, az olcsóbb, mint egy abortusz. Én nagyon abortusz ellenes vagyok!!!
A kérdező hozzászólása: nem is akarom ezt csak en tudom h mi is volt
Kérdésedben az állt hogy a 2.-at azért vetetted el mert kezdted a fõsulit....most meg már nem volt norm.terhesség...jaaaj kicsilány....minket lehet hogy átverhetsz, de a saját lelkiismereted NEM.
A kérdező hozzászólása: hat csak annyit mindenki könnyen eltudott itélni de a helyembe lehet ti se tettetek volna mast ide most mindent nem lehet leirni es nem tudtam kifejteni h miért nem tartotam meg a második babát nem azért mert nem akartam hanem mert nem volt egészseges elkezdtem vérezni és az orovosom javasolta az abortuszt.
A kérdező hozzászólása: az elsõ terhességemnél meg csak 18 voltam és meg nem éretségiztem le ezért nem tartotam meg.a masodiknál meg most 20 de elsõ éves egyetemista vagyok ezért nem válaltam be.
Nézegessél, mit csinálsz: http://www.youtube.com/watch?v=UMe6-A9Hifo

Hanyadik héttől jelentkeznek a terhességi tünetek? 2 hét után már lehetséges? Mik lennének azok? 17/L

Legjobb válasz: 2 hetes terhesség nincsen. Illetve a körül ágyazódik be. A tüneteket 3-4 hét múlva érezheted leghamarabb. 34hkm

2 hetes terhesség nincsen. Illetve a körül ágyazódik be. A tüneteket 3-4 hét múlva érezheted leghamarabb. 34hkm
Ha lesznek tüneteid. Nekem nem voltak. Ha eltelt az aktus után 10-14 nap akkor csinálj reggeli elsõ vizeletbõl egy tesztet. Ez a tuti nem a tünetek figyelgetése.
Nekem a hatodik terhességi héten (két hetes menzesz késés után) jött az elsõ tünet. Hányingerem volt. Bár az elmaradt menzesz környékén eléggé görcsöltem.
nekem a beágyazódás körül kezdett feszülni a mellem (messze volt még a nemvárt) és kicsit fáradékonyabb voltam de ahogy látod, mindenkinek más...
úgy látom itt egy nem kívánt terhességrõl lenne szó,
Aktus után 2 héttel már lehetséges hogy van tünet, mondom ezt úgy hogy nekem annyi volt az elsõ tünetem hogy nem jött meg, a második meg az volt amikor elkezdett nõni a hasam (mákos vagyok).
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszokat! Hát nem biztos, hogy terhes lennék ezért tettem fel a kérdést mert az aktus után már eltelt 2 hét, de viszont a menstruációmnak még nem kell megjönnie! Hát apróbb tüneteket észleltem, de szerintem ez a stressz miatt is lehet! Ha nem jön meg a menstruációm akkor mindenféle képen tesztelek egyet!:)

A terhességnek milyen jelei lehetnek? És körülbelül hanyadik héten jelentkeznek ezek?

L/16

Legjobb válasz: 6-8. héten legkorábban, már akinél. Nem törvényszerû. Émelygés, hányás, nagyfokú fáradtság, stb.

6-8. héten legkorábban, már akinél. Nem törvényszerû. Émelygés, hányás, nagyfokú fáradtság, stb.
Hányinger, undor bizonyos ételektõl, szagoktól, megduzzadt, fájó mellek, "mindjárt megjön érzés", és természetesen a menstruáció elmaradása. Az utolsón kívül a többiben nem nagyon szabad "bízni", bármi mástól is lehet, akár vírus, akár a menstruáció elõtti pár nap, akár a túlzott para (amikor bebeszéled magadnak, hogy "jaj, biztos terhes vagyok"). Csak akkor parázz, ha egyébként rendszeres a menstruációd, és kimarad (bár még ez is lehet a parázástól), ekkor már érdemes tesztelni.
Ja, és persze egyik sem törvényszerû, én pl, egyszer sem hánytam, reggelente sem voltam rosszul... :)
6. héttõl
Attól függ, a beágyazódási vérzés 1 héttel a megtermékenyülés után szokott jönni körül belül. De ez nem mindenkinél van. Ez után jön ugye a mellek feszülése és a rettenetesen érzékeny bimbó. De ez is ugyanúgy jele lehet egy normális menstruáció eljövetelének. Általában szokott jönni még reggeli rosszullét is, de ez fõleg csak a felkelés után 1-2 óráig tart a megváltozni kezdõ hormonok miatt. Viszont ezt sem mindenki érzi. A legbiztosabb jel a menstruáció elmaradása. Minden más egyértelmûen terhességi tünet már ezek után következik. Nem véletlenül mondják hogy ez a legbiztosabb jele. Feleségem minden hónapban rosszul volt, érzékenyek voltak a mellei, de nem volt terhes, mert csak beképzelte magának, annyira szeretett volna az lenni. Amikor meg hirtelen összejött akkor meg semmilyen jelbõl nem tudtuk, csak amikor nem jött meg neki, akkor lett gyanús. Nincs egyetemes válasz a kérdésedre. A legnagyobb kérdés az hogy a te szervezeted milyen, és mennyire vagy felkészülve lelkileg a terhességre.

A terhességben lévö puffadás hányadik héten jelentkezik és pontossan hol is fuffad a has? . Ha felpuffad akkor az vissza esik normál alakba vagy mindig puffadt lessz?

Legjobb válasz: Nekem úgy jelentkezett, hogy menszesz elõtt mindig felpuffadok, aztán a vérzés alatt szabályosan mintha leeresztett volna bennem egy lufi, lelappadtam. Nos, most, hogy babát várok, nem lappadtam le, hanem a beleim továbbra is puffadtak maradtak, úgy nézek ki, mintha felszedtem volna pár kilót, pedig a mérleg szerint egy dekát se. Késõbb, amikor a baba már jó nagy, akkor az fog puffadni, nem a beleid, mert azoknak nem sok hely marad a pocakodban. :-) Ahogy az elõzõ válaszoló is írta, a puffadás nem terhességi tünet, fõleg nem a vérzés elõtt. Erre ne építs, akár babát szeretnél, akár félsz egy nemkívánt terhességtõl.

Nekem úgy jelentkezett, hogy menszesz elõtt mindig felpuffadok, aztán a vérzés alatt szabályosan mintha leeresztett volna bennem egy lufi, lelappadtam. Nos, most, hogy babát várok, nem lappadtam le, hanem a beleim továbbra is puffadtak maradtak, úgy nézek ki, mintha felszedtem volna pár kilót, pedig a mérleg szerint egy dekát se. Késõbb, amikor a baba már jó nagy, akkor az fog puffadni, nem a beleid, mert azoknak nem sok hely marad a pocakodban. :-) Ahogy az elõzõ válaszoló is írta, a puffadás nem terhességi tünet, fõleg nem a vérzés elõtt. Erre ne építs, akár babát szeretnél, akár félsz egy nemkívánt terhességtõl.
Szia! A puffadás az egész hasra értendõ. Nem csak a méh dudorodik ki, az nem puffadás. Reggelre általában kicsit jobb, estére nõ a puffadás. Azt azonban fontos tudni, hgy nem csak terhesség okoz puffadást, hanem vagy 10 millió más minden. Ez nem feltétlenül tünet, csak egyeseknél erõteljesebben jelentkezik. Te kisbabát vársz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!