Találatok a következő kifejezésre: A terhességtől a szám (3 db)

Terhességtől jöhetett ki a számban afta (hólyag)?

Legjobb válasz: Nemcsak vírus okoshatja. Lehet bakteriális probléma vagy fogprobléma is a háttérben. Ha nem okoz olyan nagy gondot és nem akarsz rá gyógyszert feliratni, akkor lehet herbateával, zsályafõzettel vagy kamillakivonattal öblögetni.

Nemcsak vírus okoshatja. Lehet bakteriális probléma vagy fogprobléma is a háttérben. Ha nem okoz olyan nagy gondot és nem akarsz rá gyógyszert feliratni, akkor lehet herbateával, zsályafõzettel vagy kamillakivonattal öblögetni.
Az aftát vírus okozza. Jöhetett, de az az összefüggés, hogy terhesség alatt legyengül az immunrendszer, hogy ne lökõdjön ki a baba és emiatt könnyebb elkapni betegségeket.
Vashiány is okozhatja, az pedig terhesség idején gyakori.
Nehogy bevegyen be eseményutánit fogamzásgátló mellett TILOS meddõséget okozhat
NEEEEEE csak esemény utánit ne, ha fogamzásgátlót szed! Szigorúan tilos.
Esemény utáni tablettát érdemes ilyenkor bevenni 120 órán belül, orvosi vény kell hozzá. Egy szemes kiszerelésûek jellemzõen 6000 Ft körül, pl: http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/ellaone_30_..
Nehogy bevegyen be eseményutánit fogamzásgátló mellett TILOS meddõséget okozhat
A kérdező hozzászólása: Nem vett be semmit ! A fogamzasgatlon kivul. a heten kell elvileg megjonnie neki de a gyogyszer tuti meghozza a mensiet nem ?
Ezért kell orvosnak döntenie róla, akkor nem hat a fogamzásgátló, ha szedésének kezdete a tûszõrepedés utánra esett.
Felelõtlenül tényleg nem szabad szedni, de azért meddõséget nem okoz. http://www.webbeteg.hu/orvos_valaszol_orvos_valasz/fogamzasg..
Ez az elsõ hónap, amikor szedi a fogamzásgátlót?
Ezek a tabletták simán védenek már az elsõ szemtõl. Orvos mondta, még mielõtt letámadna vki... Szóval semmi szükség az eseményutánira!!!

A terhességtől megválltozhat a szám szaga?

Nem jukasak a fogaim, nincs semmilyen gyulladás. Nem büdös a szám, csak olyan fura szaga van. Más is tapasztalt ilyesmit?

Legjobb válasz: Szia! Mi az, hogy fura. Az acetonos lehelet lehet a terhességi diabétesz jele. Másról én még nem hallottam.

Szia! Mi az, hogy fura. Az acetonos lehelet lehet a terhességi diabétesz jele. Másról én még nem hallottam.
Szia! Terhesség alatt elõfordul rossz szájíz, gondolom az kihat a szájszagra is. Ez teljesen normális sok kismami tapasztalja. Boldog babvárást.
a száj szagot nem tudom, de a szaglásod biztos felerõsödik. bár ezzel nem azt akarom írni, hogy most szimplán érdzed a szagát....
Én a 7.hétbe léptem, és úgyan iyleneket tapasztalok, ma megyek vádõnõhõz elõszõr és rákérdezek van-e erre valami javaslata. Többet mosok fogat, és használok fogselymet. Lehet olvasni a neten, hogy most jobban oda kell figyelni a fogápolásra, mert az iny ilyenkor megbetegedhet, és ezért szokot sok kismamának szuvasodni, esetleg fájni a foga. Ezzel együtt jár a felsorolt probléma, sajnos:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!