Találatok a következő kifejezésre: A terhességre hogy (3383 db)

Van itt olyan anyuka aki ugy indult neki a terhessegnek, hogy gerincproblemai voltak (gerincserv, ferdules, kopas), fajt a hata? Hogy ment a terhesseg, hasznaltatok valamit?

Legjobb válasz: Nekem gerincferdülésem van, de nem is okozott nagyon problémát terhesség elõtt sem néha fájt de alig alig. Terhesség alatt se kínlódtam vele szerencsére nagyon.

Nekem gerincferdülésem van, de nem is okozott nagyon problémát terhesség elõtt sem néha fájt de alig alig. Terhesség alatt se kínlódtam vele szerencsére nagyon.
A terhességek nagyon jól lementek. Viszont most érik, hogy felkeressem a dokimat, mert lassan élni se tudok, annyira fáj a hátam. Kinéz egy helyretevõ mûtét:S(elég régóta riogat vele, és sajna nem javul hanem romlik)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolso nagyon sajnalom!Mielobbi javulast!Gerincserv problemad van? Terhesseg elott kozvetlenul nem fajt a derekad? Varok tovabbi valaszokat, megkoszonnem!
16 éves korom óta állandóan fáj a hátam, amit sajna elhanyagoltam, sima gerincferdülésbõl odáig jutottam, hogy az alsó két csigolyám teljesen elcsúszott, és elkoptak. És nem tesz nekik jót a két kicsi cipelése se. És sajnos a mindennapi életet megkeseríti a hátfájás(se ülni se feküdni, se állni, hajolni...) és erre nincs az a gyógyszer ami használna:S Marad az orvos- és a korrekció:(
terhesség elõtt 3évvel mûtöttek gerincsérvvel. amikor már növögetett a pocakom akkor eléggé fájdogált. de tudtam simán szülni. azt hittem majd nem tudok kitolásnál félig felülni és tartani magam de akkor ott erre nem is figyeltem
Súlyos gerincferdülésem volt, megoperálták 13 éves koromban, fémlemezeket rögzítettek a gerincemhez a nyakamtól a fenekemig. A terhesség alatt nem volt különösebb gondom vele, bár a vége fele elég sokat fájt a hátam, de ha lefeküdtem, akkor jobb lett. Persze csak a császáros szülés jöhetett szóba, és 3 héttel a kiírt idõpont elõtt kellett megcsinálni, mert akkorra már nagyon feszítette a bordáimat a baba, és a lemerevített gerincem miatt nem tudott idomulni a terhességhez a testem. (biztos láttad már, hogy a terhes nõk tartása megváltozik, máshogy alakul a gerincük íve, na ez nálam nem mûködött, ezért kellett elõbb kivenni a babát, de szerencsére az alacsony születési súlyt leszámítva teljesen egészségesen született)

Hol van a babám? Ennyire fiatal még a terhesség, hogy nem lehet látni, vagy nincs is baba?

ha az utolsó mensi els? napjától számoljuk, ma vagyok 5 hetes és 2 napos terhes. a tesztjeim pozitívak, de tegnap elkezdtem picit barnázni rohantam a sürg?sségire. a doki megnézett és nem látott semmit. ma reggel ismét UHval kezdtünk, de semmit nem talál a nyálkahártyám 8mm, bal oldali ováriumban 40x30as folyadék tartalmú képlet, douglasban folyadék nincs - ez került a papíromra. ilyenkor mi van??? hcg vérvétel eredményért holnap megyek,de érzem, hogy ott van az a kicsi baba. volt valakivel hasonló eset? köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Nagyon kicsi még a terhességed, lehet hogy egy pár nappal késõbb készült mint ahogy számoltad. Nekem az elsõ babámnál volt ez, több pozi tesztem is volt és 2 x akartak meggyõzni róla hogy a teszt hazudik:) és nincs is baba, elõször 8 mm-es majd 2 nap múlva 10mm es nyálkahártyát mértek és azt mondták csak mensizni fogok. Levették a béta hcg-t aminek 2 nap múlva lett eredménye 1000-es lett szóval egyértelmû terhesség :) És rá 10 napra mentem újra akkor már szívhang is volt!! Az h a petefészkedben van egy képlet, lehet egy másik tüszõ is, nekem 2 volt terhesség mellett, de felszívódtak a 12.hétre. Úgyhogy a vérvételbõl ki fog derülni van e baba!! Én szurkolok neked!! Majd írd meg mi lett!!

Nagyon kicsi még a terhességed, lehet hogy egy pár nappal késõbb készült mint ahogy számoltad. Nekem az elsõ babámnál volt ez, több pozi tesztem is volt és 2 x akartak meggyõzni róla hogy a teszt hazudik:) és nincs is baba, elõször 8 mm-es majd 2 nap múlva 10mm es nyálkahártyát mértek és azt mondták csak mensizni fogok. Levették a béta hcg-t aminek 2 nap múlva lett eredménye 1000-es lett szóval egyértelmû terhesség :) És rá 10 napra mentem újra akkor már szívhang is volt!! Az h a petefészkedben van egy képlet, lehet egy másik tüszõ is, nekem 2 volt terhesség mellett, de felszívódtak a 12.hétre. Úgyhogy a vérvételbõl ki fog derülni van e baba!! Én szurkolok neked!! Majd írd meg mi lett!!
Én 5 hetes voltam mikor elõször mentem dokihoz.De már látta.Visszarendelt 2 hét múlva addigra már szívhangja is volt.Majd holnap kiderül az eredményeidbõl.Nem lehet hogy egy kicsit késõbb fogant a baba?Mert akkor lehet hogy azért nem látta.
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ: nagyon köszönöm a válaszod, megnyugtató volt olvasni. mindenképpen írok, hogy mi lett a hcg eredmény. drukkoljatok nagyon kérlek, úgy szeretném ezt a kicsit :) 2. válaszoló: köszi Neked is, a próféta szóljon belõled és remélem ez lehet az ok, hogy késõbb fogant a babóca :)
Nekem 5 hetesen azt mondta a doki, hogy semmi értelme még UH-t csinálni. Nem is csinált - 2 múlva mentem, akkor már volt szívhang!!
A kérdező hozzászólása: és szerintetek a 8mm endometrium nem kevés?? mindenhol sokkal többet olvasok :(
Szia! Nekem 4 hét 5 naposan egyértelmûen látszott a terhesség. Igaz hüvelyi uh-gal néztek, ez nagyon nem mindegy, a hasival nem valószínû, hogy látható ilyen pici babácska. Meg a gép minõsége sem mindegy, és az orvos gyakorlata sem a dologban. Azért mindenképp érdemes a barna miatt progeszteront szedni, a hiánya okozhatja a barnát, pedig létfontosságú. Erre általában Ultrogestan tablettát írnak fel, vagy esetleg Duphastont. Drukk, minden jót! 28 h km
Szia! Lehet, hogy csak késõbb sikerült a babóca. Én is ma voltam UH-on, mensi alapján 6+3 hetes terhes vagyok, de csak 6-7 mm-es petezsákot láttak, meg 3 cm-es sárgatestet, szõval kb. 2 héttel fiatalabb. Jövõ hét végén megyek megint. A tesztem is csk a nemvár után 1 héttel lett pozitív, úgyhogy nagyon reménykedem. Nem értek az ultrahanghoz, de a 40*30-as izé akár sárgatest is lehet, nem?
A kérdező hozzászólása: betelefonáltam a kórházba, 202 lett a hcg :) már csak az a kérdés hol a babó, de ezek szerint van valahol :) igen, lehet késõbb készült, soha nem lehet tudni...:)

Ha az orvos megállapította a terhességet, hogy lehet, hogy a vérkép nem mutatja a Hcg-t?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, lehet, hogy nem kért hcg vizsgálatot, mert már úgy is megállapította a terhességet. Megnéztem az én papíromat és az enyémen sincs hcg, én is úgy voltam vérvételen, hogy elõtte való nap megállapította a terhességet! Nyugi minden rendben! Ez miatt ne idegeskedj! Boldog babavárást! Elsõ voltam! 17 hós kislány anyukája és 18 hetes kismama

Nem feltétlenül, lehet, hogy nem kért hcg vizsgálatot, mert már úgy is megállapította a terhességet. Megnéztem az én papíromat és az enyémen sincs hcg, én is úgy voltam vérvételen, hogy elõtte való nap megállapította a terhességet! Nyugi minden rendben! Ez miatt ne idegeskedj! Boldog babavárást! Elsõ voltam! 17 hós kislány anyukája és 18 hetes kismama
Megint elsõ vagyok: amikor én voltam a dokinál az én babámnak sem volt még szívhangja, még sem kért a doki hcg-t. Ma már 18 hetes vagyok és szépen fejlõdik a baba!
Ezt nem nagyon értem! Hogyan állapította meg? Uh-val? Hány hetes terhességet állapított meg?
A kérdező hozzászólása: Igen, Uh-val, 5 heteset. Aztán rá egy napra mentem vérvételre, de az eredményben nem látok ilyet, h Hcg..pedig elvileg kellene legyen, nem?
kell, de mit mondott? mert a barátnömnél volt olyan hogy látott valamit az orvos vérvételre küldte (ismétldöröe 2 nap múlva megint) és mivel egy alacsony hcg szint volt de nem növekedett ezért egy elhalt magzata volt, ami sima menstruációval távozott kb egy hétre rá. szóval a doki felelötlenül jelentette ki hogy egy életképes terhesség, mert 5 hetesen tuti nem volt szívhang sem még.
A kérdező hozzászólása: Azt nem is mondta, h van szívhang, csak annyit, h 5 mm-es gesztációs zsákot lát. Ráadásul semmi tünetem nincs, úgy értem, sem mellfeszülés, sem hányinger, semmi...Egyszóval nem értem. És csak jövõ héten tudok visszamenni hozzá.
Szia! A vérvétel eredményében csak akkor szerepel, a hcg szó is, ha a doki kérte ezt a hormon vizsgálatot. Lehet a Tied nem kérte, mert nem a terhesség tényét vizsgálta, hiszen látja a babát, hanem csak az állapotodra volt kíváncsi...vas...stb. Gratulálok amúgy :)
Szia! Igaza van 12:21-nek, ha már elõtte nap megállapította, akkor nem feltétlen kért HCG-t, csak ugye amúgy is kérnek vérvételt, ha kiderül, hogy terhes vagy. Legalábbis nálunk így volt, aztán amikor olyan vérvételre küldött, hogy konkrétan a HCG-t nézte, na akkor rajta volt a papíron, hogy Béta-hcg, illetve az értéket is feltüntették. Remélem segítettem. Üdv.
Ha a doki megállapítja a terhességet, akkor nem kér HCG-t. Csak akkor, ha odamész, hogy volt pozi teszted, de õ mégsem lát semmit!
attól függ mennyire súlyos...mert azért azt a kicsit fel is kell nevelni... és nem tölthetek heteket kórházban
Körültekintõen, mérlegelve a kockázatot, sok kontroll mellett igen. Nekem is van alapbetegségem, vállaltam a második babát, pedig 3 orvosból kettõ nem javasolta. Hetente jártam ellenõrzésre, szerencsére minden rendben ment és most van két gyönyörû, egészséges gyermekem.
Én igen. A babát nem veszélyeztetném, de saját kockázatot vállalnék egy gyermekért.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nekem is van már egy.:) ) neked, mi volt az alapbetegség? gratulálok a lányokhoz!!! miért nem ajánlották az orvosok?
nekem is van többféle betegségem.igy vállaltam a 4-dik babát.az orvos abortuszt akart.most 8 hós egészséges kislány.
Ház ez jó kérdés. Attól függ, hogy milyen betegség. Nekem mozgásszervi bajom van, ahogy anyósomnak is :-D Egyikünknek sem javasolták a szülést. Anyósom 4 gyermeket szült és egyelõre hármat. szerencsére semmi baj nem történt terhesség alatt. Viszont nõvéremnek érrendszeri bajt diagnosztizáltak. Így inkább elkötette magát, mert az abotruszt nagyon ellenzi, viszont egy terhességgel nem akarja azt kockáztatni, hogy a másik 2 gyermekének nem lesz anyukája.
17.00-s vagyok. Egy ritka vesebetegségem van, ami nem gyógyítható. Neked?

Kinek volt ilyen terhesség alatti orrdugulás vagy hasonló eset mint nekem vagy már eleve úgy indult neki a terhességnek hogy allergiás-bedugult orr?

Az első terhességemmel valami kialakult olyan 16 hetesen és bedugult az orrom el kezdtem használni a rhino spay pluszt ez volt olyan 2012.áprilisban.Azt hittem hogy majd elmúlik mint másoknak na de nem így lett azóta folyamatosan használom az orrspray és még használ .Lányomnak nem lett semmi baja szerencsére.Azt tudom hogy allergiás vagyok de őszintén nehezemre esett elmenni a fül-orr gégészetre mert lehet polip vagy orrsövény ami nem kellemes!Most megint kismama vagyok és muszáj használnom mert nem kapok levegőt jelenleg 9 hetes vagyok de remélem nem lesz baj belőle.Valaki volt így régi kérdéseket olvastam és egy kettő kismama járt így de most is van.Néha kétségbe esek mivel az elsővel csak a 16. héttől használtam.

Legjobb válasz: Ugyan én nem tapasztaltam ilyet, de gondoltam azért válaszolok. Úgy tudom, hogy kevés olyan gyógyszer van, ami fejlõdési rendellenességet okoz a babáknál...mondanám, hogy menj el allergológushoz és õ majd megmondja, hogy mit és hogyan használhatsz, de mire kapsz idõpontot, addigra talán meg is szülöd a babát :o( Esetleg magán úton jobban járnál. A 12. hétig mindene kifejlõdik a kicsinek, ezért mondják ezt az idõszakot kritikusnak, de egyes gyógyszerek késõbb is gondot okozhatnak...mondjuk én nem gondolnám, hogy az orrspray ezek közé tartozna, hiszen elméletileg helyileg fejti ki a hatását...persze nem vagyok orvos! Tudom sokat sajnos nem segítettem... Boldog allergiamentes babavárást ;o)

Ugyan én nem tapasztaltam ilyet, de gondoltam azért válaszolok. Úgy tudom, hogy kevés olyan gyógyszer van, ami fejlõdési rendellenességet okoz a babáknál...mondanám, hogy menj el allergológushoz és õ majd megmondja, hogy mit és hogyan használhatsz, de mire kapsz idõpontot, addigra talán meg is szülöd a babát :o( Esetleg magán úton jobban járnál. A 12. hétig mindene kifejlõdik a kicsinek, ezért mondják ezt az idõszakot kritikusnak, de egyes gyógyszerek késõbb is gondot okozhatnak...mondjuk én nem gondolnám, hogy az orrspray ezek közé tartozna, hiszen elméletileg helyileg fejti ki a hatását...persze nem vagyok orvos! Tudom sokat sajnos nem segítettem... Boldog allergiamentes babavárást ;o)
Szia. Én mind az 5 terhességemmel végigszenvedtem ezt az allergiás, orrdugulálos idõszakot. Én coryzaliát szedtem, és rinochort aqua orr sprayt kaptam az orvostól. Homeopátiás mindegyik. Torok fájásra angin heel, köhögésre bronhaalis heel a csoda szer. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Fúúúú köszönöm a válaszokat megnyugtató a számomra....és végül is igaza van az elsõ válaszolónak...második válaszoló meg ki fogom próbálni ezeket a homeopátiás bogyókat illetve valahogy elmegyek fül-orr gégészhez!!!

Volt aki úgy csinálta végig a terhességét, hogy közben családi tragédia történt?

Hogy bírtátok?Mi történt pontosan?

Legjobb válasz: Igen, édesanyám, mikor engem várt! 4 hónapos terhes volt amikor a hozzá legeslegközelebb álló ember (az édesapja) meghalt, ráadásul nem tudott elbúcsúzni tõle, mert pont elutazott 2 napra és abban a 2 napban halt meg a papám :( nagyon szörnyû volt neki, de rám nem lett hatással a dolog a terhessége alatt!

Igen, édesanyám, mikor engem várt! 4 hónapos terhes volt amikor a hozzá legeslegközelebb álló ember (az édesapja) meghalt, ráadásul nem tudott elbúcsúzni tõle, mert pont elutazott 2 napra és abban a 2 napban halt meg a papám :( nagyon szörnyû volt neki, de rám nem lett hatással a dolog a terhessége alatt!
Nõvéremnek meghalt a férje, elsõ baba, 30 évesek voltak. Fogalmam sincs, hogyan bírta ki. Erõs csaj. De azért évek kellettek hozzá hogy túltegye magát rajta, bár szerintem teljesen soha nem fogja, hiába van azóta boldog párkapcsolata.
Sógorom feleségének halt meg az édesapja a 2. terhessége közben. A kislánnyal semmi gond, egyedül az anyukát viselte meg annyira, hogy a stressztõl pl. elment a teje :(
Anyós halt megelsõ babámnál (8hónapos terhes voltam)
Nekem apósom halt meg 1hónappal szülés elõtt. Rossz volt de férjem miatt próbáltam tartani magam.
Meghalt a nagymamám aznap amikor pozitiv lett a tesztem. Nagyon megviselt, elõször azt hittem elveszitem a babát is, de azután erõt adott a kicsim Nekem is és anyukámnak is.
Nekem a dédpapám halt meg a születésem napján a hír halat tán hogy megint lány lett kapott egy szívinfarktust. Ráadásul még tetõzi az hogy november 1je volt.
Nálunk a napokban derült ki hogy apukám nagyon beteg , 1 éve mûtötték a vékony belével , amivel januárban vissza került a kórházba, most kiderült hogy baktérium 2 db is van a vérében amivel nem mehet haza mert bele is halhat , 10 nap alatt 5 szor mûtötték meg lassan 4 hónapja hogy kórházban van , egyrészt Boldog vagyok a kisfiam miatt márészt pedig szomorú mert élet halál között van .
Bocsi az lemaradt hogy 19+4 hetes terhes vagyok .
12 hetes terhesen eltemettük a papámat, 36 hetesen édesapámat... Borzalmas volt.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek õszinte részvétem, kedves utolsó tényleg szörnyû lehetett, hogy sikerült végig csinálnod?

Befolyásol valamit a terhességben, hogy eleinte annyi tűnetem volt, hogy ki volt száradva a szám meg fáradtabb voltam és sajna ittam bort bár nem sokat meg hajat festettem meg 2 szem algoflexet vettem be?

És most úgy néz ki hogy biztos hogy terhes vagyok! Szerintetek lehet baja a babának?

Legjobb válasz: Ha ne adj Isten van is valami, akkor nem ezzel okoztad. Algoflexet szabad amúgy is, éppen nem kettesével, de alkalmanként..hajat festeni is szabad, csak beszagolni nem jótékony. A borról meg annyit, ha minõségi vörösborról van szó, ami tudja mi a szõlõ, akkor heti egy-két alkalommal 1 dl vacsihoz jót is tesz..vérszaporító hatású. Ha pedig túl korai a terhesség a 10-12. hétig nem sok kapcsolat alakul ki kémiailag közted és a baba közt..ahhoz kell a placenta is ami kb. a 12. hétre alakul ki. Emellett mostantól jobban vigyázz és óvatosan mindennel... keresd fel a dokidat és majd elküld a megfelelõ vizsgálatokra.

Ha ne adj Isten van is valami, akkor nem ezzel okoztad. Algoflexet szabad amúgy is, éppen nem kettesével, de alkalmanként..hajat festeni is szabad, csak beszagolni nem jótékony. A borról meg annyit, ha minõségi vörösborról van szó, ami tudja mi a szõlõ, akkor heti egy-két alkalommal 1 dl vacsihoz jót is tesz..vérszaporító hatású. Ha pedig túl korai a terhesség a 10-12. hétig nem sok kapcsolat alakul ki kémiailag közted és a baba közt..ahhoz kell a placenta is ami kb. a 12. hétre alakul ki. Emellett mostantól jobban vigyázz és óvatosan mindennel... keresd fel a dokidat és majd elküld a megfelelõ vizsgálatokra.
elõzõ válaszolónak Hu de jó , hogy felvetõdött ez a kérdés.Én is érintett vagyok , ugyanis külföldön voltunk, jól éreztük magunkat és ittam is. Nagyon kérlek írd meg , honnan tudod ezt a placenta dolgot , mert iszonyuan idegesít, hogy ártottam a babának és a válaszod egy kicsit megnyugtatott. Soha nem ittam, se elõtte se utána. Nagyon kösz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!!! max 4 hetes lehetek még de most akkor megnyugodtam!Akkor még nem tudtam hogy terhes vagyok!
Szia! Nyugodj meg, egy genetikus nekünk is azt mondta, hogy az elsõ két hétben /vagyis a mensi napjáig/ nincs kémiai kapcsolat mama és baba közt. Szóval nem árthattál a babának vele. Jó egészséget!

Ha netan babás lennék, árthat e a terhességnek, hogy kihagyom a reggelit?

Nekem mar lassan 1egész hete késik.Olyan munka helyem van,ahol csak leghamarább delelött 11:30 körül jutok kajához.Nemszoktam,csak ritkan reggelizni,kivéve hétvégenként.

Legjobb válasz: Ha nagyon éhes vagy, próbálj meg enni, de amúgy nem hinném hogy árt.

Ha nagyon éhes vagy, próbálj meg enni, de amúgy nem hinném hogy árt.
Ha teszteltél mindenképp írj! Nagyon szorítok! +++teszteket!:
A kérdező hozzászólása: Nincs hanyingerem, se semmi mas tünetem.Ma a 6.napja hogy kesik, azota csak gyenge mindjart megön erzesem van, de semmi...
nyugodj meg, nem árthat.Elszöör is 2 hétig nincs is kapcsolat az embrió és az anya között.Utána meg ha beágyazódik, akár eszel akár nem , a te szervezetedtõl õ mindenképp elveszi a számára szükséges tápanyagokat.De ez nem azt jelenti természetesen, hogy nem kell enni... Ha már 1 hete késik a teszt kimutatja.Tesztelj, és ha babás vagy, akkor állj rá a rendszeres és vitamindús étkezésre
Nem feltétlenül. Én sem reggeliztem régen, de mikor terhes lettem, már reggel is éhes voltam. :) Meg próbáltam odafigyelni, hogy normális, egészségesebb kajákat egyek. Meglátod majd, hogy mit kíván a szervezeted!
Nem fog ártani, fõként, ha eddig is így csináltad. Ilyenkor inkább azért fontos a reggeli, mert a szervezeted sokkal jobban igénybe van véve. Na meg a reggeli rosszullétek erõsebbek lehetnek ha még a gyomrod is korog. azért hétvégén, mikor nem dolgozol, próbálj rendesen reggelizni, mert fõként a terhesség közepe, vége táján már nagyon érezni fogod, hogy szükséged van rá!
Ártani azért nem hiszem, hogy fog, de jobb lenne, ha otthon reggeliznél. A baba egyébként ha nem eszel a te tartalékaidat éli fel, õ megszerzi amire szüksége van. De lehet egyre nehezebben fogod így bírni a munkát. Hányingered nincs?
A kérdező hozzászólása: Sajnos a 39.napra máma delelött megindult a verzesem! :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Persze, mindenféleképp megírom, ha mar tudni fogom, köszönöm!

Lehet tünete a terhességnek, hogy peteérés óta szúrkál a hasam?

Ma vagyok a 31. napon. Elvileg holnap vagy vasárnap (NEM) kellene megjönnie. A h?met rendszeresen mérem: 37-37.2 között mozog már 17 napja. Nálam a luteális fázis 18 napos. Folyásom nincs, a hasam néha görcsölget és szúrkál. Már több, mint egy éve abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Szerintetek lehet baba, vagy csak felfáztam (mert olyan érzés)?

Legjobb válasz: Ha nincs mas tuneted, akkor lehet csak felfaztal. Csinalj tesztet, ha negativ es nem jon meg, akkor menj el orvoshoz vervizsgalatra.

Ha nincs mas tuneted, akkor lehet csak felfaztal. Csinalj tesztet, ha negativ es nem jon meg, akkor menj el orvoshoz vervizsgalatra.
A kérdező hozzászólása: Köszi! A napokban voltam vérvizsgálaton. (más miatt) De gyulladás nincs a szervezetemben...
A kérdező hozzászólása: És peteérés után kb. 1 hétig nem szúrt a hasam, most újra kezdte, kb. 2-3 napja. Ugye lehet baba??? Pisi nem csíp.
Szia! Nekem a mensi elõtt kb 1 héttel kezdödött a hasszurka érzés. Fáradékonnyá és ingerlékenyebbé váltam. Ha késik a jövöhéten már tesztelhetsz. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ma reggel emelkedett a hõm 36, 9-rõl 37, 15-re, pedig ilyenkor már 36, 6 szokott lenni. Szóval reménykedem, remélem, nem fogok csalódni... Ja és reggel csináltam egy jóstesztet, amin látszódott a második csík, igaz, halványan. SZORÍTSATOK!!!!!!
Majd mesélj ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!