Találatok a következő kifejezésre: A terhességi zavar a köldökpiercing (1 db)

A terhességi ultrahangnál zavar a köldökpiercing?

Volt már valaki, akivel esetleg kivetették? vagy nem zavarja a vizsgálatokat? Én még csak 12 hetesen voltam, ott nem szóltak, de kés?bb talán zavaró lehet?

Legjobb válasz: Késõbb zavarni fog a piercing a köldököd teljesen ki fog fordulni szóval sztem vedd ki!

Késõbb zavarni fog a piercing a köldököd teljesen ki fog fordulni szóval sztem vedd ki!
Én 30 hetes kismama vagyok és még mindig bent van a piercingem. Szerintem jól mutat. Amikor UH-ra megyek kiveszem, és ennyi. Jó babavárást.
Én 7 hetes terhes vagyok, kb.két hete kivettem, mert azt hallottam a lyuk iszonyúan kitágul és ronda. Kicsit furi, mert szinte hozzám nõtt, de inkább megvagyok nélküle, mint egy óriási, kinyúlt lukacskával! Gratula a babához!
Nem hiszem, h jó dolog az oda, mert én most látom, 21. héten, h elkezdett kifordulni a köldököm, és az a rész ahova lövik a piercinget fáj és húzódik néha esténként, és veszettül elkezdett nyúlni a bõr. De szerintem alkati kérdés, h kinek mi marad ott a helyén.Ez pont olyan mint a narancsbõr.Barátnõm kb 10 kilóval volt könyebb nálam mégis sokkal narancsbõrösebb volt mint én.
Érezni fogod, amikor ki kell venni, egy idõ után nekem kellemetlen volt. Meg a férjem szerint a nagy pocakhoz nem illik a piercing.
Én a teherbeesésem elõtt 1 évvel kivettem és mégis nagyon nagy lyuk van ott. Nem szép. 35. hétben vagyok a hasam óriási. Azért remélem a kislányomnak így is tetszeni fogok:)
Szia! Nekem van köldök pircingem elsõ terhességemnél a 24 hét körül vettem ki, bár igaz elég lassan nõtt a pocakom. Viszont a második terhességemnél már a 14 hét körül kivettem. Nekem nem szóltak soha sem az uh-on sem az orvos, hogy vegyem ki. szerintem amíg kényelmesnek találod, és nem nõl a pocakod addig nyugodtan hagyd bent.Ösztönösen megérzed, hogy mikor kell kivenned!
Szia! Szerintem is vedd ki. Még nem zavarja az UH vizsgálatot, hiszen a baba jóvala köldök alatt van. Néhány hét múlva 20-22 héten a baba feljön egészen a köldök vonaláig. Akkor bizony zavarni fogja majd az UH vizsgálatot. Mindemellett egyetértek az elõzõ hozzászólókkal, hiszen ahogy nõ a pocakot, nyúlik a bõröd, úgy lesz egyre kényelmetelnebb a piercing, nembeszélve arról, hogy a köldök is kifordulhat. (persze nem a piercingtõl) Az meg elég gáz, hogy egy kifordult köldökön ott a piercint. Majd szülés után visszrakatod. Üdv, egy 21 hetes kismama
Szia.Minnél elöbb vedd ki, mert csúnya lessz i´gy is a heje.Ahogy nyúlni fog a böröd, vele együtt a lukacska is.
Az ultrahangot nem zavarja, de a helye elég csúnya lesz ahogy nyúlik a bõröd. De nem muszály kivenni, lehet kapni pocakos-piercinget is, én is ilyet viseltem, ez egy nagyon puha és hosszú szárú szilokon ékszer.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor vált láthatóvá a baba mocorgása/rugása nálatok? És mikor kezdett el a hasatok tetején rugdosni?

6

Ha egy egyedülálló nő idegen spermadonortól inszemináció vagy lombik útján teherbe esik, utána nem kívánt terhességre hivatkozva elvetetheti azt?

12

Milyen teát ihatok?

Milyen teákat ihatok terhesség alatt? Ilyen főzött, filteres teára gondolok! :)

7

11 héten nektek volt ilyen?

Amint terhes lettem, elmaradt a menzeszem.
De azóta is van egy kis színtelen folyásom. Azt mondta a doki, hogy ez rendben van. Biztonság kedvéért kaptam gombaellenes intimgélt.

Az előbb voltam pisilni, és a folyásom most egy picit olyan... bézs színű volt. Nem barna, nem véres, de sötétebb.

Mitől lehet? Nektek volt hasonló?

10

Kínosabb kérdés, mit tegyek?

Nagyon valószínű,hogy a hétvégén megszületik a kisbabám előrehozott császárral.
Ez a hétvége viszont a nagyomnak(4,5 éves)apás 7vége.
Minduntalan eddig arról volt szó,hogy telefonálunk neki ha történik valami,de attól félek akkor nem akar tovább apjánál lenni ha meghallja a hírt.És azt apja nem nézné jó szemmel.A járható út az volna ha vasárnap előbb kérném haza,de akkor nem telefonálhatunk neki úgy ahogy megígértük.Ez mindhármunk számára fontos,nem szeretném ha kihagyva érezné magát.

5

Védőnő lakóhely szerinti?

A védőnőt lakóhely szerint kell megkeresnem? Én hivatalosan egy másik kerületben vagyok bejelentve lakcím ügyileg, de életvitelszerűen nem ott élek! Ilyenkor melyik kerülethez tartozó védőnőt keressem fel?
Köszönöm a válaszokat!

7

Sperti kenőcs használt valakinek? Mennyi idő után? Nagxon fájt előtte?

2 napja iszonyatosan fáj az aranyerem.Már nem tudok másra koncentrálni.Tegnap kaptam a patikustól spertit, de nem érzem jobban magamat.Várjam még a hatást egyáltalán? 32hkm

4

5 hetes vagyok, és sárgás folyásom van, ez normális?

3 napja sárgás a bugyim, ilyen erős sárga kicsit okeres

4

30 hetesen 2 heten belul osszesen 40 orat kell utaznom autoval. Felvaltva vezetunk.4X 10 ora. Mire figyeljek?

4

Kivel fogok szülni 2014. Júniusban?

Arra lennék kiváncsi, hogy ki fog ugyanakkor szülni, mint én?:)

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!