Találatok a következő kifejezésre: A terhességi pozítív lett, de (36 db)

Az mitől lehet, hogy a teszt pozitív lett, de az orvos nem tudta kimutatni a terhességet? Ez hogy lehetséges? !

Legjobb válasz: Mikor kellett volna megjönnie a nem vártnak? Tudod, hogy nagyjából hány hetes lehetsz? Talán az orvos még nem tudja uh-val beigazolni a terhességet, mert még nincs 6-7 hetes a terhességed.

Mikor kellett volna megjönnie a nem vártnak? Tudod, hogy nagyjából hány hetes lehetsz? Talán az orvos még nem tudja uh-val beigazolni a terhességet, mert még nincs 6-7 hetes a terhességed.
szia nekem a 6hétem látta csak a babót, addig csak a megvastagodott nyálkahártyát, ill a petezsákot.

Négy napja késik a mensim, a teszt pozitív lett. Elmentem dokihoz, de sajnos hüvelyultrahanggal sem látott semmit. Viszont talált egy cisztát. A ciszta miatt lehet pozitiv a teszt? Vagy csak azért nem látott semmit, mert nagyon fiatal a terhesség?

Legjobb válasz: A tesztekre rá van írva, hogy ciszta miatt lehet +. Viszont nagyon-nagyon hmar mentél dokihoz. A helyedben nyugodtan várnék legalább egy hetet, és ha nem jön meg addig, akkor mennék vissza a dokihoz, mert akkor már láthat is valamit. Ja, nekem anno volt cisztám hosszú idõn át, de soha nem lett + tõle a tesztem!!!!!

A tesztekre rá van írva, hogy ciszta miatt lehet +. Viszont nagyon-nagyon hmar mentél dokihoz. A helyedben nyugodtan várnék legalább egy hetet, és ha nem jön meg addig, akkor mennék vissza a dokihoz, mert akkor már láthat is valamit. Ja, nekem anno volt cisztám hosszú idõn át, de soha nem lett + tõle a tesztem!!!!!
Túl korán mentél dokihoz, várj egy kicsit még, és gratulálok.
Szia Nekem is így volt. A tesztem pozitív lett. Másnap elmentem a dokihoz, de nem látott akkor "csak" két cisztát. Visszamentem következõ héten és akkor már látta a szikhólyagot, a petezsákot. Szerintem nyugodj meg, van baba, csak még korai volt a vizsgálat. Legközelebb biztos fog találni babát is. :) Én úgy tudom, hogy ciszta nem csinál pozitív terhességi tesztet, mert a tesztek a vizeletben található hcg hormont mutatja ki, ami csak akkor termelõdik, ha baba van. GRATULÁLOK!! :) 6 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most megnyugtattatok! Remélem, hogy tényleg egy gyerkõc van ott elbújva :-)

Ma csináltam terhességi tesztet ami pozitív lett. De tegnap felmondtak a munkahelyemen, mit csináljak?

Legjobb válasz: dehogyis!!!! a terhesség alatt a nõ védettséget élvez, még akkor is, ha nem tudott a terhességrõl, de már terhes volt - vissza kell vennie a munkáltatónak, a felmondás érvénytelenné válik! "A rendes felmondás akkor is érvénytelenné válik, ha a felmondás közlésekor a munkavállaló már terhes volt. Mégpedig függetlenül attól, hogy terhességének megállapítására sor került-e, illetve hogy a munkavállaló terhességérõl tudomással bírt-e." http://www.dura.hu/hirek/2002/03/vedettnok.htm

dehogyis!!!! a terhesség alatt a nõ védettséget élvez, még akkor is, ha nem tudott a terhességrõl, de már terhes volt - vissza kell vennie a munkáltatónak, a felmondás érvénytelenné válik! "A rendes felmondás akkor is érvénytelenné válik, ha a felmondás közlésekor a munkavállaló már terhes volt. Mégpedig függetlenül attól, hogy terhességének megállapítására sor került-e, illetve hogy a munkavállaló terhességérõl tudomással bírt-e." http://www.dura.hu/hirek/2002/03/vedettnok.htm
igen, ez így van! Nem mondhatnak fel, ha bizonyíthatóan már terhes voltál. Ezt megszívták! :-)
Gyerünk a dokihoz, kérj igazolást tõle a feltételezett fogamzási idõpontról és a várható szülési idõpontról. Aztán védõnõ, tõle kiskönyv. Majd vissza a munkahelyedre, ahol mindkettõt nyomd a fõnököd orra alá. Ha ne vonja vissza a felmondást, akkor meg irány a munkaügyi bíróság. Sok szerencsét!
Egyet értek az elõttem szólókkal. Ha bizonytott a terhességed arra az idõpontra amikor felmondtak, akkor nem rúghatna ki. Ha pedig mégis akkor tényleg menj el a munkaügyi bíróságra. Tymy
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat majd írok hogy mi lett!
Nem tudsz mit csinálni. Keress új állást minél hamarabb.

7 napja késik a menstruációm. Csináltam tesztet, pozitiv lett, de alig látszik a csik.4 napja volt egy kis barna folt, de inkább csak maszatnak mondanám. Ezt terhességnek vélhetem?

Legjobb válasz: igen. a + teszt az terhesség... a barna folt nem gond. azért volt világos a csik mert kevesebb volt a hcg szint de elég hogy + legyen. ha megnyugtat csinálj egyet a napokban is és annak már erõsebbnek kell lennie a hcg szint kétnaponta duplázódik.

igen. a + teszt az terhesség... a barna folt nem gond. azért volt világos a csik mert kevesebb volt a hcg szint de elég hogy + legyen. ha megnyugtat csinálj egyet a napokban is és annak már erõsebbnek kell lennie a hcg szint kétnaponta duplázódik.
Vagy csinálsz még egy tesztet egy pár nap múlva, vagy elmész egy nõdokihoz, igaz ha terhes vagy még korai, mert csak petezsákot lát, de akkor legalább megvizsgál és megnyugszol.Mert ha terhes vagy nem kéne barnázni, arra azonnal írna ki gyógyszert.
Elõzõ vagyok, egyáltalán nem megnyugtató a barnázás, azt tudd ha esik a hcg szint az vetélést jelent.Én a helyedben vizsgálatot kérnék, nem megijeszteni akarlak, csak biztosabb a doki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat. A barnáz csak 1 napig tartott, és az is csak nagyon gyengén.
Orvoshoz mindenképp menj el!!!!Az a biztos!:) Nekem is az volt, hogy az elsõ teszt nagyon halvány volt és rá pár napra barnázásom volt 2 napig.Megijedtem és egybõl elmentem a dokihoz, aki azt mondta, hogy semmi probléma. Azóta nincs se barnázás, a hasam fájdogál néha, de az normális!:) 17hetes kismama
Nagyon ritka az álpozitív teszt. Nekem sem volt semmi tünetem, és késõbb sem lett. Gratulálok a babához!
Ma töltöttem a 24. hetet, és egyelõre annyi a tünetem, hogy elkezdtem gömbölyödni! :) Gratulálok!
gratula nekem sem volt tünetem a 9 hónap alatt..:-)) megusztam..:-)) 3 hós kiscsaj anyuja.
Szia! Én a rákszûrésen tudtam meg, hogy 6 hetes babás vagyok.Amúgy is vacakolt a menzim, semmi "tünetem" nem volt.Szerencsére a terhesség alatt sem volt semmi. Viszont volt már 4 terhességem, ahol csináltam tesztet, egyik sem tévedett.De sajnos csak 1 gyermekem van. :( Gratulálok a babához!!! :) )))))

Ma nem jött meg, csináltam tesztet pozitív lett, de a mellemben lévő fájdalom elmúlt, ugye nincs baj a terhességemmel?

A mellemen lév? erek már jobban látszanak, csak az érzékenysége múlt el.

Legjobb válasz: Szia! Nyugodj meg, persze hogy nincs baj, a terhességi tünetek nem mindíg egyformák, és nem is biztos hogy mindegyik jelentkezik nálad! Vigyázz mostmár magadra, pihenj, ne emelgess, és ha betöltöd az 5. hetet, már uh-on is fog látszódni a petezsák!

Szia! Nyugodj meg, persze hogy nincs baj, a terhességi tünetek nem mindíg egyformák, és nem is biztos hogy mindegyik jelentkezik nálad! Vigyázz mostmár magadra, pihenj, ne emelgess, és ha betöltöd az 5. hetet, már uh-on is fog látszódni a petezsák!
A kérdező hozzászólása: Köszi

A terhességi tesztem pozítív lett, de szoktam néha görcsölni, szerencsére nem vérzek. Lehetséges, hogy méhen kívüli terhességem van?

(6 hetes vagyok)

Legjobb válasz: Szia. Menj el az orvoshoz és mond meg neki, hogy görcsölsz. Biztos megnéznek hüvelyi ultrahanggal is. Nekem is volt ilyen már a kezdetektõl és azt mondta a doki, hogy ezek a görcsök (növési fájdalomnak hivják) normálisak. Általában a vékony nõknél fordul elõ sûrûbben. A baba növekedése miatt húzódnak-tágulnak a méh izmai és az inak, ezt lehet görcsnek érezni. Én most vagyok a 12.-ik hét végén és a mai napig szoktam "görcsölni"

Szia. Menj el az orvoshoz és mond meg neki, hogy görcsölsz. Biztos megnéznek hüvelyi ultrahanggal is. Nekem is volt ilyen már a kezdetektõl és azt mondta a doki, hogy ezek a görcsök (növési fájdalomnak hivják) normálisak. Általában a vékony nõknél fordul elõ sûrûbben. A baba növekedése miatt húzódnak-tágulnak a méh izmai és az inak, ezt lehet görcsnek érezni. Én most vagyok a 12.-ik hét végén és a mai napig szoktam "görcsölni"
Az elején elõfordul görcsölgetés, menstruáció-szerû, de nem erõs görcs.Én kaptam rá magnéziumot.Mindenképpen beszéld meg a dokiddal, fõleg hogy így az elején vagy, de nem kell aggódnod a méhen kívülin, nyugodj meg biztos nincs baj.De az orvos tud konkrétumot, meg te érzed a görcs erõsségét.
Ha méhen kívüli terhes vagy, akkor elviselhetetlen görcsöd kell legyen, és akkor azonnal menj orvoshz, mert sürgõsen kezelni kell!! Ha csak görcsöl, fájogat , "meg akar jönni" érzésed van, az normális, nekem is 11 hétig megvolt ez az érzés, utána átalakul mássá. A terhesség végéig nõ a méh, ez okozza a fájásokat, amik teljesen normálisak. Ne aggódj, minden rendben!
Én igazi méhen kívüli terhes voltam, de nem is tudtam hogy az vok, mert megjött a havim, aztán hónap közepén bevéreztem.Még akkor sem hittem el, amikor már a mûtõben feküdtem, és altattak el...A görcsölés rossz elõjel is lehet azért, mert a vetélés is így kezdõdik.De 6 hetesen már illene felkeresni a dokit nem?A hüvelyi UH majd igazat mondd.Ha méhen kívüli lennél(ami sztem nem vagy), akkor még laporoszkópiával vágás nélkül ki tudják venni, én nem voltam ilyen szerencsés, engem 28 cm-ben vágtak...

Máj23-án megjött de nem ugy mint szokott kevesebb volt de 5 napig tartott a 4 napon reggel csináltam egy terhességi tesztet ami pozitiv lett de csak halványan látszott a második csík. Attol hogy meg jött a menszeszem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Igen lehetsz terhes, bár én a helyedbe sietnék a kórházba, hogy segítsenek némi gyógyszerrel vagy hormonnal, nehogy rossz vége legyen. Én legalábbis már jártam így és sajnos ... Csinálj egy újabb tesztet!

Igen lehetsz terhes, bár én a helyedbe sietnék a kórházba, hogy segítsenek némi gyógyszerrel vagy hormonnal, nehogy rossz vége legyen. Én legalábbis már jártam így és sajnos ... Csinálj egy újabb tesztet!
Lehetsz igen.Nekem a két menzi kozott volt kisebb vérzés 2-3 napig.én nemmentem orvoshoz, mert nem is gondoltam , hogy baba van a dologban, csak késobb a teszt mutatta ki , hogy mi a helyzet.
Szia!De jó neked, már tarthatnék én is itt!Gratulálok! Igyál palástfûteát, reggel 1 csészével, az megszünteti a vérzést, barnázást! Jó egészséget!

Hülyeségből meg kellett csináljak egy terhességi tesztet, és pozitív lett, de még soha nem voltam senkivel. De éppen akkor volt megjöve a menstruációm, ez megzavarhatja-e az eredményt?

Terhe tuti nem vagyok, hiszen nem voltam soha senkivel, és mondom, pont akkor volt megjöve a menstruációm, hat napot tartott, mint rendesen jó b? vérzéssel. De mégis idegesít, akkor mi a francért lett pozitív?

Legjobb válasz: Jézus elsõ másodszorra is! Vagy rák! Vagy más fertõzés. Vagy csak szar a teszt. Vagy jó a test csak a BÕ vérzéssel nem tudott mit kezdeni. Hazudsz! és végigment rajtad egész Pest! Álmodban megerõszakoltak és terhes vagy. Idióta vagy, mi fog itt kiderülni?! ORVOS! ajánlom.

Jézus elsõ másodszorra is! Vagy rák! Vagy más fertõzés. Vagy csak szar a teszt. Vagy jó a test csak a BÕ vérzéssel nem tudott mit kezdeni. Hazudsz! és végigment rajtad egész Pest! Álmodban megerõszakoltak és terhes vagy. Idióta vagy, mi fog itt kiderülni?! ORVOS! ajánlom.
a lényeg, hogy nem vagy terhes, de legalább megnevetettél xDDD
jól tolod 19:37 >.<
A kérdező hozzászólása: Gondoltam arra, hogy csinálok, csak szégyelltem bemenni a patikába és kérni. A nyáron töltöttem a 15-öt... Meg nem lehetek terhes! Nõgyógyászhoz elmenni... én attól annyira félek.
mi az ördögért nem csinálsz még egy tesztet??? h van az h az embereknek mindig a legnyílvánvalóbb megoldás nem jut eszébe, helyette kiírják GYIKre a kérdésüket.-.-
A kérdező hozzászólása: Hát nem te vagy az egyedüli, akinek a röhögés volt az elsõ reakciója(bár én mondjuk nem nevettem, de nem tudtam megállni vigyor nélkül, ahogy néztem, a többiek már-már a földön fetrengenek, kivéve a legjobb barátnõmet, és a fiút, aki tetszik nekem - és én is neki).
Miért olyan nagy buli egy terhességi teszt? Ezek adhatnak téves negatív eredményt, de a pozitív az pozitív!
Õszintén nem tudom..
Szia! Ha nem voltál senkivel, akkor minden bizonnyal nem vagy terhes, de ha téged megnyugtat, akkor keress fel egy nõgyógyászt szerintem!
Vannak, amik befolyásolják az eredményt, és hamisan pozitívat mutat, de a terhességi tesztnek a papírján ez le is van írva.
Ha jól értem négy napja késik? Ha igen, akkor nem biztos, hogy látja a doki. Szerintem azért három pozi teszt nem nagyon szokott tévedni.
Most viccel? Ilyen erõs tesztek mellett nem hiszem, hogy megjön.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen , remélem nem lesz gond minden nap, minden percben azért aggódom ne jöjjön meg most már a mensim , mert a doki azt mondta ha megjön vissza sem kell mennem hozzá!
Na látod, ezek szép erõs pozitívak:) )) Gratulálok! Még korai volt, azért nem látott semmit. Örülök Veled:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm sikerült
A kérdező hozzászólása: [link]
A kérdező hozzászólása: szeretnék képet feltenni de ez nem sikerült
A kérdező hozzászólása: file:///H:/DCIM/100MSDCF/DSC00567.jpg
általában 6 hét elõtt nem tudnak teljesen korrekt véleményt mondani.
Elõzõ válaszoló vagyok: Egyébként az alhasi görcsök a hormonváltozásnak és a méh változásának tudhatóak be!
Tehát, ha számolunk 4 hetes lehet a baba majdnem 5 hetes. Az hogy a doki nem látja, nem tudom hogyan mûködik. De a most babás barátnõmnél ugyanezek a tünetek voltak meg, fájt a melle és olyan kis görcsi voltak mintha meg akarna jönni. Neki látszott UH-on. Ja és neki is 3 pozitív tesztje volt. Én annyit mondanék: Gratulálok anyuka :)
A kérdező hozzászólása: ilyenkor természetes ha idõnként görcsölök?
A kérdező hozzászólása: utólsó teszt amit csináltam sokkal erõsebb, csak nagyon félek hogy megfog jönni
Ilyenkor még nagyon kicsi, elõfordul, hogy nem látják. 3 teszt pedig nem szokott tévedni.
Ne stresszeld magad, mert nem tesz jót! Nem fog megjönni! :) Ez szép határozott pozitív mind! Nem lesz semmi baj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!