Találatok a következő kifejezésre: A terhességi pozítív lett, (117 db)

Négy napja késik a mensim, a teszt pozitív lett. Elmentem dokihoz, de sajnos hüvelyultrahanggal sem látott semmit. Viszont talált egy cisztát. A ciszta miatt lehet pozitiv a teszt? Vagy csak azért nem látott semmit, mert nagyon fiatal a terhesség?

Legjobb válasz: A tesztekre rá van írva, hogy ciszta miatt lehet +. Viszont nagyon-nagyon hmar mentél dokihoz. A helyedben nyugodtan várnék legalább egy hetet, és ha nem jön meg addig, akkor mennék vissza a dokihoz, mert akkor már láthat is valamit. Ja, nekem anno volt cisztám hosszú idõn át, de soha nem lett + tõle a tesztem!!!!!

A tesztekre rá van írva, hogy ciszta miatt lehet +. Viszont nagyon-nagyon hmar mentél dokihoz. A helyedben nyugodtan várnék legalább egy hetet, és ha nem jön meg addig, akkor mennék vissza a dokihoz, mert akkor már láthat is valamit. Ja, nekem anno volt cisztám hosszú idõn át, de soha nem lett + tõle a tesztem!!!!!
Túl korán mentél dokihoz, várj egy kicsit még, és gratulálok.
Szia Nekem is így volt. A tesztem pozitív lett. Másnap elmentem a dokihoz, de nem látott akkor "csak" két cisztát. Visszamentem következõ héten és akkor már látta a szikhólyagot, a petezsákot. Szerintem nyugodj meg, van baba, csak még korai volt a vizsgálat. Legközelebb biztos fog találni babát is. :) Én úgy tudom, hogy ciszta nem csinál pozitív terhességi tesztet, mert a tesztek a vizeletben található hcg hormont mutatja ki, ami csak akkor termelõdik, ha baba van. GRATULÁLOK!! :) 6 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most megnyugtattatok! Remélem, hogy tényleg egy gyerkõc van ott elbújva :-)

Az mitől lehet, hogy a teszt pozitív lett, de az orvos nem tudta kimutatni a terhességet? Ez hogy lehetséges? !

Legjobb válasz: Mikor kellett volna megjönnie a nem vártnak? Tudod, hogy nagyjából hány hetes lehetsz? Talán az orvos még nem tudja uh-val beigazolni a terhességet, mert még nincs 6-7 hetes a terhességed.

Mikor kellett volna megjönnie a nem vártnak? Tudod, hogy nagyjából hány hetes lehetsz? Talán az orvos még nem tudja uh-val beigazolni a terhességet, mert még nincs 6-7 hetes a terhességed.
szia nekem a 6hétem látta csak a babót, addig csak a megvastagodott nyálkahártyát, ill a petezsákot.
Ha jól értem négy napja késik? Ha igen, akkor nem biztos, hogy látja a doki. Szerintem azért három pozi teszt nem nagyon szokott tévedni.
Most viccel? Ilyen erõs tesztek mellett nem hiszem, hogy megjön.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen , remélem nem lesz gond minden nap, minden percben azért aggódom ne jöjjön meg most már a mensim , mert a doki azt mondta ha megjön vissza sem kell mennem hozzá!
Na látod, ezek szép erõs pozitívak:) )) Gratulálok! Még korai volt, azért nem látott semmit. Örülök Veled:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm sikerült
A kérdező hozzászólása: [link]
A kérdező hozzászólása: szeretnék képet feltenni de ez nem sikerült
A kérdező hozzászólása: file:///H:/DCIM/100MSDCF/DSC00567.jpg
általában 6 hét elõtt nem tudnak teljesen korrekt véleményt mondani.
Elõzõ válaszoló vagyok: Egyébként az alhasi görcsök a hormonváltozásnak és a méh változásának tudhatóak be!
Tehát, ha számolunk 4 hetes lehet a baba majdnem 5 hetes. Az hogy a doki nem látja, nem tudom hogyan mûködik. De a most babás barátnõmnél ugyanezek a tünetek voltak meg, fájt a melle és olyan kis görcsi voltak mintha meg akarna jönni. Neki látszott UH-on. Ja és neki is 3 pozitív tesztje volt. Én annyit mondanék: Gratulálok anyuka :)
A kérdező hozzászólása: ilyenkor természetes ha idõnként görcsölök?
A kérdező hozzászólása: utólsó teszt amit csináltam sokkal erõsebb, csak nagyon félek hogy megfog jönni
Ilyenkor még nagyon kicsi, elõfordul, hogy nem látják. 3 teszt pedig nem szokott tévedni.
Ne stresszeld magad, mert nem tesz jót! Nem fog megjönni! :) Ez szép határozott pozitív mind! Nem lesz semmi baj!
Ugy emlékszem, h 15 mm, de nem biztos..
A kérdező hozzászólása: szia! köszi az érdeklõdést. Tegnap voltam, 19 mm-t mértek, így vagy elmérték a múltkor, vagy így megvastaqgodott...de van egy sárgatest cisztám ami 48 mm-es, és nagyon nem tetszik a dokimnak, mert nagynak találja... Emiatt pénteken újra kell mennem...majd meglátjuk, , de próbálok nyugodt lenni, mert az idegeskedéssel csak ártok a babámnak. Mást meg úgysem tehetek.
Majd írd meg mi volt! Megy a drukk! A vékony méhnyálkahártyás már 19 hetes km :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást! Holnap megyek dokihoz, majd meglátjuk mit mond.
Szia! Én vagyok az 5 mm-es. Nekem rá 1 hétre látták már a petezsákot, vagyis 5 hét 4 naposan, majd rá két hétre mentem vissza és akkor már volt szívhang is :) Nyugi! Ne rettegj nem lesz semmi baj. Én is ettõl féltem egyébként a vékony nyálkahártya miatt... olyan szinten hogy amikor köhögtem már szúrt az egyik oldalon... próbálj meg megnyugodni, jó helyen lesz a Pici!!!! 18 hetes km
17 mm. Nem várt után 1 nappal.
Én a nem várt után 8. nap teszteltem pozitívat, a 10. nap voltam elõször orvosnál. 14, 8 mm-es megvastagodott méhnyálkahártyám volt, petezsák még nem volt látható. Egy hét múlva hívott vissza, ekkor már 13x9 mm-es petezsák és ép szikhólyag volt, embriócsomó csak sejthetõ. Utána 1 nap múlva már 7, 8 mm-es élõ magzat és szívmûködés is volt. Ekkor már a 7. hetet kezdtem, mensi szerint a 9.-et, a nemvárt óta több mint 3 hét telt el. Szerintem nagyon korán mentél, bár én nem vagyok orvos. 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nekem nem várt elõtt egy nappal 7 mm... Douglasban közepes mennyiségû folyadék. Hcg-m vérbõl is pozi, meg a terhes tesztjeim is. De azzal rémisztgetnek, hogy ha van folyadék, és ennyire vékony a méhnyálkahártyám, akkor több, mint valószínû, hogy méhen kívüli terhességem van... Rettegek, szó szerint... :( Pedig felhõtlen boldogságot kéne éreznem...tervezett második baba. Az elsõnél 4 nap késénél 16 mm-es volt. Kedves utolsó! Neked mikor láttak petezsákot, ill. szívhangot?
Nekem 5 mm volt 3 erõs pozi teszt mellett 4 nap késésnél. A doki erre semmit nem mondott, itt pedig közölték hogy lehetetlen így a terhesség... azóta is jól vagyunk! 18 hetes km
szia lett babád?
Irány a nõgyógyász!
van olyan akinek terheség alatt is van menzesze. de inkább a biztonság kedvéért menj el orvoshoz
van olyan akinek terheség alatt is van menzesze. de inkább a biztonság kedvéért menj el orvoshoz!
Nem minden esetben duzzad med egyböl a mell.Nekem is a hasam fájt, mintha megakart volna jönni a mensim.Nekem ahogyan pozitív lett a tesztem mentem másnap a dokihoz. Ne idegeskedj, azzal nem segítesz, csak ártasz mindketötöknek.Nem lessz gond.Menj holnap orvoshoz.!!!!! Gratula a babához.
Nem minden tünet jelentkezik mindenkinél, a hasgörcs pedig nem biztos, hogy rossz. Ha enyhe, menstruációs görcsöket érzel, az tök normális. De így is úgyis mész az orvoshoz, igaz?
Én is ugyan így voltam, 3 tesztet is csináltam (1 negatív, 2 pozitív lett). A hasam fájt (még most is-5 hetes vagyok), viszont a melleimen semmi változás. Ettõl én is megijedtem, és rohantam az orvoshoz-azt mondta "ahány terhesség annyi féle". Ne aggódj, nem lesz semmi baj. De azért orvoshoz tényleg menj el.
Nem szabály hogy a melleknek mindjárt duzzadniuk kell, aki amugy kicsit mellesebb annak késobb duzzad de ez természetes, neizgulj fog még duzzadni !!!

Voltam dokinál mert a terhességi tesztem pozitív lett! Õ nem látott semmit! Lehet, hogy még korai volt? De lehet az is, hogy méhen kívüli? ! Nagyon félek

19 éves lány vagyok, most volt az eljegyzésem és nagyon szeretnénk babát, de most nagyon félek ett?l az egészt?l, és a párom is! ha valaki tud nekem tanácsot adni, kérlek segítsetek köszönöm

Legjobb válasz: A terhességi tesztek egy része, már néhány nappal a menstruációd kimaradása után is kimutatják a terhességet. Ilyenkor a magzat még nincs egy hónapos, és a terhességre jellemzõ változások, amik vizsgálattal is érzékelhetõk, nem mindig egyértelmûek. Még a jó orvost is "becsaphatják". Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, persze érthetõ, hogy ha szeretnétek babát, jó volna biztosat tudni. Ha a terhességi teszted egyértelmûen pozitív lett, akkor szinte 100%, hogy a baba már "elkészült", de lehet, hogy nem épp félidõben fogant, és ezért még tényleg nagyon picike. Amit a teszt mutat, az az, hogy a terhességi hormon már termelõdik a szervezetedben. 1 hét, tíz nap múlva menj el újra orvoshoz egy friss teszttel, vagy ha az megnyugtat, keress fel egy másik orvost. De semmiképp ne idegeskedj:-D

A terhességi tesztek egy része, már néhány nappal a menstruációd kimaradása után is kimutatják a terhességet. Ilyenkor a magzat még nincs egy hónapos, és a terhességre jellemzõ változások, amik vizsgálattal is érzékelhetõk, nem mindig egyértelmûek. Még a jó orvost is "becsaphatják". Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, persze érthetõ, hogy ha szeretnétek babát, jó volna biztosat tudni. Ha a terhességi teszted egyértelmûen pozitív lett, akkor szinte 100%, hogy a baba már "elkészült", de lehet, hogy nem épp félidõben fogant, és ezért még tényleg nagyon picike. Amit a teszt mutat, az az, hogy a terhességi hormon már termelõdik a szervezetedben. 1 hét, tíz nap múlva menj el újra orvoshoz egy friss teszttel, vagy ha az megnyugtat, keress fel egy másik orvost. De semmiképp ne idegeskedj:-D
Lehet hogy korán mentél, az is lehet, hogy az ultrahangkészülék nem a legjobb minõségû. Nagy eltérések vannak, ezt tapasztalatból mondom! Lehet, hogy egy korszerûbb gépen már simán látszódik a baba!
Szerintem várj még kb. egy hetet, akkor csinálj még egy tesztet, és utána menj dokihoz/ultrahangra :)
Nem értem, hogy az orvos miért nem mondta el ezeket azonnal? Különben sem egy ulranahng alapján szoktát megállapítani a terhességet. Ha a teszt pozitív az orvos is elõször egy labortesztet csináltat, az egyértelmûen igazolja a terhességet. Ezután szoktak ultrahangot csinálni a számított terhességi kor függvényében, de általában nem elõbb, mint a 6.-7.hét, mert akkor még könnyen elõfordulhat, hogy nem látszik (jól) a picurka. Én is a kimaradt mensi után már 1-2 nappal pozitiv teszttel rohantam a dokihoz, másnap megvolt a labortól is a pozitív lelet, de a gratuláció után csak a következõ hétre hívott vissza uh-ra a fent elmített okokra hivatkozva. Örökkévalóságnak tûnt! De most van egy 7 éves, szuper kisfiam. Nyugi! Vigyázz magadra, kerüld az extrém fizikai megterheléseket, egyél könnyû, vitaminban és rostban gazdag ételeket! Gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönjük a választ, egy kicsit megnyugtatott, mert már nagyon ideges voltam! Reménykedünk Köszönjük
A kérdező hozzászólása: Egy magánrendelõben voltam, és elég modern cuccok voltak ott! Nem tudom, hogy mit higyek! Félek Jövõ héten majd mennek kell a kórházba, hogy csináljanak egy ultrahangot, és ha ott sem látszik semmi, akkor vérvétel!

Kismamák! Lett valakinek dpo 11.12. napon nagyon halványan pozitív a terhességi tesztje, sajnos csak kb. fél óra után? Lett belőle erős teszt és baba?

Osszátok meg légyszi tapasztalatokat a terhességi tesztekr?l?

Legjobb válasz: Szia! Nekem pozitív lett, de az 10-es érzékenységû volt. Minden nap csináltam és egyre erõsödött. Sokszor tévedett teszt szellemcsík is lehet. Szerintem érdemes újat csinálni reggel!

Szia! Nekem pozitív lett, de az 10-es érzékenységû volt. Minden nap csináltam és egyre erõsödött. Sokszor tévedett teszt szellemcsík is lehet. Szerintem érdemes újat csinálni reggel!
A kérdező hozzászólása: Clearblueval csináltam. Az úgy tudom jónak számít.
Jó, csak nem annyira érzékeny. Ilyenkor még kevés a HCG a szervezetedben, és egy érzékenyebb teszt tutibb lenne. Keress rá itt neten a tesztek érzékenységére, nézz utána melyik lenne a legjobb. Én a netrõl rendeltem anno 10-est, és már a 10-ik naptól teszteltem. Sokszor láttam szellemcsíkot, mert a köv.nap vagy nem volt ott, vagy nem erõsödött, nem is lett babó belõle. A nagyon halvány az nagyon nagy remény, holnap reggel lõjj el egyet, akkor biztosabb lehetsz! Sõt, hogyha vastagabbat veszel (pl.Medilab, igaz ez 20-as v 25-ös), ketté tudod vágni ollóval.
Én egy órával a tesztelés után keveredtem vissza a fürdõbe és akkor láttam, hogy a teszt, amit 10 percig szugeráltam, kétcsíkos lett! Néhány nap múlva 5 perc alatt csíkos lett, többet nem is csináltam. Ez nem rágörcsölés, hanem BABAVÁRÁS, kedves elõttem (le)szólók. A clearblue csak drága, de nem elég érzékeny. Amúgy nem a "görcsöléstõl" lesz v nem lesz valaki terhes, szóval "görcsölj" csak nyugodtan, minden normális családtervezõ szeretné tudni az elmaradt mensi körül hogy terhes-e vagy sem. Jézusom. Minden jót, boldog babavárást! 25 hetes + 21 hós
Mit fáj ez neked, nem a te pénztálcádból húzzuk ki az árát hanem a sajátunkból. Mi annak a szalonnának az árát vonjuk meg magunktól amit te megveszel! Ennyi. Jesszus.
Ez már beteges amit mûveltek már ne is haragudj... ennyire nem lehet görcsölni---
Szerintem minden áldott nap teszteljetek...hátha. Mensikor is... Jézusom...
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtatást. Sajnos ma reggel a gravi neg. lett. De nem adom fel, végülis még nagyon az elején vagyok. Szerintetek?
Mi történt veled azóta? Lett már pozitív teszted?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem. Ma kezded az elsõ clostys hónapom. Köszi az érdeklõdést!
Szia! Hogy alakult a Clostys idõszakod ?

Furcsa dolog történt velem. Az éjjel azt álmodtam hogy pozitív lett a terhességi tesztem. Még várok a megcsinálásával, hogy tutit mutasson. Járt már valaki így hogy megálmodta az eredményt?

Legjobb válasz: Én is így voltam, azért csináltam meg a tesztet, mert éjjel azt álmodtam, hogy pozitiv lett, ezért reggel nagy nehezen visszatartottam és a munkahelyemen beérve elszaladtam tesztért, és tényleg pozitiv lett! 11 hetes kismami

Én is így voltam, azért csináltam meg a tesztet, mert éjjel azt álmodtam, hogy pozitiv lett, ezért reggel nagy nehezen visszatartottam és a munkahelyemen beérve elszaladtam tesztért, és tényleg pozitiv lett! 11 hetes kismami
Szia. Én ugyan nem pozitív tesztrõl álmodtam, de hasonlót. Hétfõn kellett volna elvileg megjönnie. Pénteken azt álmodtam, hogy anyukám kistestvért szült nekünk. Szombaton azt álmodtam, hogy mentem szülni a kórházba. Erre hétfõn nem jött meg. Még csak azt sem mondhatom, hogy görcsösen akarom a babát és azért álmodok ilyeneket. ("Hivatalosan" még nem álltunk rá a babaprojectre) De ez érdekes. :-)
Igen.A múlthéten.Éreztem is valamit a hasamban, persze álmomban.Nem teszteltem még én sem, mert nyillaldosik a derekam, s gondolom azért mert meg akar jönni. Hányadik napnál tartassz?
A kérdező hozzászólása: Szia! 3. napon járok, de várni akarok egy pár napot még. Hátha nem csak álom lesz a pozitív teszt! :) ) Sok sikert neked is!
Én is megálmodtam. decemberben volt az álom, januárban pedig pozitív lett a teszt! :) 7-8 hetes kismama :)
Hát én is megálmodtam a pozi tesztet de nekem azóta sem lett az :( De neked szorítok hogy pozi legyen :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek, bízom benne, hogy valóraválik :)
Érdekes ez a téma. Én pár napja vettem észre néhány terhességi tünetet, csináltam tesztet, negatív lett. :( Nem akartam elmondani a páromnak, de aztán 2-3 nap múlva elmesélte, hogy azt álmodta, megint terhes vagyok. Akkor mondtam el neki, hogy vettem tesztet.
A kérdező hozzászólása: Hát igen elég érdekes ez a téma. Fõleg, hogy nekem is van más tünetem az álmon kívül. Feszül és fáj a cicim, tegnap elõttig 4 napon keresztül megjön érzésem volt, de eddig hála az égnek semmi és a megjön érzés tegnap óta megszûnt csak a cicim fáj, hogy már az nem igaz! :) )

Volt már olyasvalaki köztetek, akinek a terhességi tesztje csak több óra elteltével lett pozitív és valóban terhes is volt?

Legjobb válasz: Például itt vagyok én. Megcsináltam a tesztet, vártam és a megadott idõn belül leolvastam, hogy negatív. Viszont elfelejtettem kidobni. Elmentem itthonról és amikor hazajöttem megláttam, mondom kidobom, de azért ránéztem és ott volt a nagyon-nagyon halvány csík. Elolvastam a használati utasítást (úgy 5-ször) és elvileg értékelhetetlen. Aztán másnap is csináltam tesztet egy másfajtával ami szintén negatív lett, de kíváncsiságból vártam a megadott idõn túl jócskán. Ebbõl is halovány pozitívlett. Na ennek 38 hete és várjuk, hogy megszülessen a kislányunk. Már a doki is megállapította a terhességet, mire végre határozott pozitívat teszteltem, mert még az orvosnak sem akartam hinni.

Például itt vagyok én. Megcsináltam a tesztet, vártam és a megadott idõn belül leolvastam, hogy negatív. Viszont elfelejtettem kidobni. Elmentem itthonról és amikor hazajöttem megláttam, mondom kidobom, de azért ránéztem és ott volt a nagyon-nagyon halvány csík. Elolvastam a használati utasítást (úgy 5-ször) és elvileg értékelhetetlen. Aztán másnap is csináltam tesztet egy másfajtával ami szintén negatív lett, de kíváncsiságból vártam a megadott idõn túl jócskán. Ebbõl is halovány pozitívlett. Na ennek 38 hete és várjuk, hogy megszülessen a kislányunk. Már a doki is megállapította a terhességet, mire végre határozott pozitívat teszteltem, mert még az orvosnak sem akartam hinni.
van ilyen, de ezt vedd negatívnak, az igazi az, ha a használati utasítás szerint öt percen belül mutat eredményt, ha nagyon türelmetlen vagy próbálj 10ml/U-s tesztet, az biztosan megmutatja
Én is így jártam. Nekem kb. 1 órával a teszt elvégzése után lett +, de egy elég érzékeny teszt volt, és utána virított a csik. Másnapi már azonnal halvány lett.

Van olyan, akinek a terhessége alatt sosem lett pozitív a terhességi teszt?

Legjobb válasz: Hát egy 7 hetes terhességet mindegyiknek ki kell mutatnia, rendezett ciklusok esetén. Ha nem rendszeresek a ciklusok, akkor akármikor lehet pozitív, tehát mondjuk azt, hogy fogantatás után kb. 3-4 héttel egyszerûen kizárt, hogy semmilyen biokémiai reakciót nem ad a vizelet a HCG teszttel.

Hát egy 7 hetes terhességet mindegyiknek ki kell mutatnia, rendezett ciklusok esetén. Ha nem rendszeresek a ciklusok, akkor akármikor lehet pozitív, tehát mondjuk azt, hogy fogantatás után kb. 3-4 héttel egyszerûen kizárt, hogy semmilyen biokémiai reakciót nem ad a vizelet a HCG teszttel.
A terhességi teszt végig pozitív, nem csak 3-4 hónapos korig. Kizárt, hogy legyen ilyen. azt el tudom képzelni, hogy nagyon késõn, de hogy soha, azt nem.
Nincs. 1 dbnak minimum , h pozinak "illik" lennie. (persze kb. 3-4 hónapos korig)
Én voltam így. De a baba elment. Amikor erõs a tapadás, és szépen fejlõdik, akkor termelõdik a HCG minden esetben, és a teszt erre reagál. Tuti kimutatja a terhességet!
A kérdező hozzászólása: Mennyire nagyon késõn?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!