Találatok a következő kifejezésre: A terhességi mennyi idős terhességet (22 db)

A terhességi teszt mennyi idős terhességet mutat ki először?

Legjobb válasz: Én ugy tudom h a mostani tesztek már a 10napos terhességet kimutatják.

Én ugy tudom h a mostani tesztek már a 10napos terhességet kimutatják.
Igen, igaza van az elõttem válaszolónak. A Clearblue tesztre rá is van írva, hogy már mensi elõtt 4nappal is kimutathatja a terhességet. De jobb, ha megvárod a kimaradt mensit szerintem, és csak utána tesztelsz.
A menzi elõtt 4 nappal a terhesség már 3 hetes és 3 napos, tehát 24 napos (szabályos, 28 napos ciklus esetében). A 10 nap, amirõl beszéltek, a megtermékenyüléstõl van számítva, de a terhességet az utolsó menzi elsõ napjától kell számolni. Szerintem viszont nem érdemes elõbb tesztelni, mint a 35. nap környéke az utolsó menzitõl számítva. A terhesség akkor már 5 hetes (3 héttel vagy a megtermékenyülés után), és a teszt biztos eredményt ad. Ettõl függetlenül, Nekem 4 hetesen már kimutatta a teszt, de egyértelmû teszteredményem az 5. héten lett. Két erõs csík az egy héttel azelõtti haévány második csíkkal szemben.
Legelõbb az elmaradt menstruáció napján érdemes tesztelni. Érzékeny teszttel. Állítólag a clearblue jó nagyon. De ha a terhesség fennáll már a legtöbb teszt kimutatja a tecskós 700 Ft os is :)
Nekem anno 4 hetes terhességet (tehát 2 héttel a "megfoganás" után) kimutatott, bár nagyon halvány volt az a 2. csíkocska. 5 hetesen már egyértelmû, vastag 2. csíkot láttam.

Lehetek terhes? Mennyi idős terhességet mutatnak ki a tesztek?

Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy lehetséges, hogy "teherbe estem" de a barátom stresszel és rám hozta a szívbajt. Az eset úgy történt, hogy eddig mindig védekeztünk de vasárnap közvetlen fürdés után kb 10 másodpercig úgy csináltuk, hogy nem volt rajta óvszer, de aztán húzott. Ráadásul el?tte lév? nap múlt el a menzeszem és még régebben volt egy hosszabb kapcsolatom amikor szinte sose védekeztünk, megszakításos módszert használtuk és sohasem volt semmi bajom. Én úgy gondolom, hogy roppant kicsi az esélye a terhességnek de azért csinálunk majd egy tesztet. Szerintetek kimutatná a max 3 napos terhességet egy érzékeny teszt?

Legjobb válasz: a legjobb bolti teszt is a kérdéses aktustól számítva legkorábban 2 hét múlva mutatja ki a terhességet Amúgy attól, hogy a régi kapcsolatodban mûködött a megszakításos, az újban nem feltétlen tud, mivel lehet, hogy a régi barátod spermája terméketlenebb volt mint az újé, és azért nem voltál terhes, vagy genetikailag vagy fiziológiailag nem illettél vele össze, és egyébként se tudtál volna tõle teherbe esni de lehet, hogy csak szerencsétek volt, szóval szerintem ilyenre ne alapozz mindenesetre egyelõre így se úgyse tudod megnézni teszttel

a legjobb bolti teszt is a kérdéses aktustól számítva legkorábban 2 hét múlva mutatja ki a terhességet Amúgy attól, hogy a régi kapcsolatodban mûködött a megszakításos, az újban nem feltétlen tud, mivel lehet, hogy a régi barátod spermája terméketlenebb volt mint az újé, és azért nem voltál terhes, vagy genetikailag vagy fiziológiailag nem illettél vele össze, és egyébként se tudtál volna tõle teherbe esni de lehet, hogy csak szerencsétek volt, szóval szerintem ilyenre ne alapozz mindenesetre egyelõre így se úgyse tudod megnézni teszttel
A kérdező hozzászólása: Értem. De ez csak kisebbik érv volt. Az is nagyban csökkenti a kockázatot, hogy elõzõ nap múlt a menstruációm ugyebár. Ráadásul mégcsak megszakításos se volt a dolog mert komolyan, 10 mpig sem tartott a gumi nélküli szakasz. Ráadásul úgy, hogy elõtte már csináltuk és még valamilyen szinten ki is volt ürülve. Mindezek felett elmentem alaposan fürdeni, hogy maradék se legyen rajta. Én nem is aggódtam, eszembe sem jutott mert annyira abszurdumnak találom, hogy ennyitõl teherbe essek. Még az orgazmus közelébe sem jutott el. Csak tényleg az õ ijedtsége ragadt rám egy pillantra és gondoltam megkérdezek pár nálam tapasztaltabb embert is. :)
Hát elég elhanyagolható az esély a terhességre. De nem értem miért kísérted a sorsot, ha nem akarsz gyereket. A biológiában nincsen 100%.
Öhm, épp most mondtál egy nagyon jó érvet arra miért ijedhetett meg a barátod. Ha már csináltátok elõtte, akkor simán maradhatott spermium a húgycsövében, ami a 10 mp alatt könnyedén beléd juthatott. Szóval reménykedj, hogy nincs korai ovulációd ebben a ciklusban. Amúgy a megszakításos egy nagyon fontos szabálya, hogy nem lehet egymás után alkalmazni, hacsak nem pisil közte a pasi, ami az egyetlen módja, hogy maradéktalanul eltávolítsa a spermiumokat a húgycsövébõl. Remélem azt is tudod, hogy a spermiumok 3 napig is életképesek maradnak benned. Szóval ezzel, hogy elõtte csináltátok jóval nagyobb az ok aggodalomra.
A kérdező hozzászólása: Hál'istennek pisilt is utána... És köszönöm a válaszokat! (:

Mennyi idős terhességig lehet megcsináltatni a 4D uh-ot és Szekszárdon mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szio!!!én most vagyok a 28.hétben,s mi is csináltatni akarunk,s mi Kecskeméten fogjuk,s itt 15.000,s amikor bejentkeztem megkérdeztem mikor a legaktuálisabb,s azt mondta a direkt erre specializálodott UH-s doki,hogy a legjobb idõ a 31-és 32.hét!!!Sajna azt nemtudom arra felétek mennyibe kerül,de remélem azért ezzel is tudtam segíteni!!! Üdv 28heteske

Szio!!!én most vagyok a 28.hétben, s mi is csináltatni akarunk, s mi Kecskeméten fogjuk, s itt 15.000, s amikor bejentkeztem megkérdeztem mikor a legaktuálisabb, s azt mondta a direkt erre specializálodott UH-s doki, hogy a legjobb idõ a 31-és 32.hét!!!Sajna azt nemtudom arra felétek mennyibe kerül, de remélem azért ezzel is tudtam segíteni!!! Üdv 28heteske
Hány hetes vagy? Gondolom azért kérdezed, hogy neked érdemes e elmenni még. Van aki azt mondja, hogy hamarabb jobb, mert akkor még benne van a képben egészben. De sokak szerint inkább késõbb, a 28-30. hét körül. Akkor sokkal szebbek. Viszont kevesebb a helyük, így könnyebben elbújnak. Mi is a 28-29. héten megyünk majd. Nálunk (Mosonmagyaróvár) 10.000 Ft.
Szia! Mi elöször 17hetesen voltunk, de most megyünk megint, a doki szerint 25-30hét között érdemes mégegyszer menni. Mi Debrecenben voltunk 9800Ft volt 40perces volt az uh. Boldog Babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Mi most vagyunk 30 hetesek ezért érdekelt hogy ilyen késõn még érdemes e elmenni!
Szerintem még érdemes, ha kapsz idõpontot a 31-32. hétig. Legalábbis én tuti mennék. Sokan azért mondják, hogy nem érdemes késõn menni, mert kicsit kevesebb helye lesz, könnyebben elbújhat. Na de 20 hetesen ugyanúgy takarhatja a kis arcát. Szóval én már csak az élmény miatt is mondom. Megéri!

Mennyi idős terhesség esetén nem tartják vissza a babát infúzióval?

Koraszülés gyanús vagyok, és érdekelne, hogy hányadik hétre engedik megszületni a babát?

Legjobb válasz: 36. heten engedik megszuletni, elotte visszatartas.

36. heten engedik megszuletni, elotte visszatartas.
Szia állítólag a 36 héttõl nem tartják vissza.De szerintem korháztól is függ.A barátnõmet 36 hetessen elkapta a szülés és visszatartották neki még 2 hetet.Ettõl kicsit félek mert az orvosom szerint bármikkor jöhet nálam a baba, mert mind a 2 méhszáj nyitva van.Remélem már 37 hetemet töltöm kedden, és ha elkap akkor nem tartják vissza.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! És a visszatartás infúzió, majd hazaengednek, vagy bent is fognak a végéig? Azért kérdezõsködök ennyit, mert van egy 18 hónapos kisfiam is, és nem akarok bent lenni a kórházban. Viszont ma (gondolom az idõjárás) már nagyon nem jól voltam. 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Az elsõ kifiam 36 hetes 4 naposan született, õt már hagyták, a Barossban szültem, most is ott fogok.
Szeritnem ez attól is függ, hogy mi okozza a szülés megintdulását. De a 36 hét reális, utána már nem nagyon szokták tartani, hacsak nem annyira gyenge a szülési folyamat, hogy érdemesnek tartsák még visszatartani. Én vérzés miatt voltam 29 hetesen Pécsen kórházban, ott kaptam egy 24 órás infúzót, és egy hetet tartottak bent. A szembeágyon görcsökkel volt bent a hölgy, többször is kapott infúzitó (24 órásat), de hazaengedték 32 hetesen. a másik vérzõ hölgyet annak ellenére, hogy minden reggel vérzett, 2 infúziókúra után 36 hetesen hazaadták, mondván, hogy ha beindul a szülés, nem baj... Azért jó lenne, ha gondoskodnál valakirõl, aki tudja vállani a picit, ha benntfgonának... És ne félj, nem biztos, hogy most is koraszülés lesz, engem is azzal fenyegetnek azóta, és egyben vagyunk 37 hetesen:-)
Szia a második válaszoló vagyok.A barátnõmet bentfogták korházba 1 hétig, utánna hazaengedték.Ne félj mert én is rosszul voltam 32 hetessen, már akkor bent akkartak fogni a korházba, de énsem maradhatok bent, mert van egy kisfiam.Görcsöltem sokat és a méhszájjam is elkezdett kinyilni, kaptam 5 napig valami szurit, attól elmultak a görcsök.Azt mondták hogy nemfogom kihúzni csak pár hétig.Szerencsére még 37 hetessen egyben vagyok.De sajnos a görcsölgetés megvan plussz még derékfájás.Boldog babavárást!!!!

Mennyi idős terhességet kell/illik közölni a munkáltatóval?

Még csak próbálkozunk, de elbizonytalanodtam, hogy mikor lenne érdemes hivatalosan bejelenteni, ha már terhes leszek. Várjam meg a 3 hónapot, amikor már stabilnak tekinthető a terhesség, vagy korábban? Más mikor közölte a terhesség tényét?

Legjobb válasz: Ha a munkaköröd megengedi, akkor ne siesd el! Például: nem nehéz fizikai munkát végzel, nem vegyszerek, vagy sugárzó anyagok között, stb. 3. hónap után bõven elég. Arra is, hogy nézzenek helyetted mást!

Ha a munkaköröd megengedi, akkor ne siesd el! Például: nem nehéz fizikai munkát végzel, nem vegyszerek, vagy sugárzó anyagok között, stb. 3. hónap után bõven elég. Arra is, hogy nézzenek helyetted mást!
Védettnek a terhességed bejelentésétõl számítasz, így ha nem atombiztos a munkád, akkor érdemes mielõbb bejelenteni, mert csak akkortól nem küldhetnek el.Én közalkalmazott vagyok, így a 12-ik hét után jelentettem be, de a sógornõm vállalkozónál dolgozik, õ a 8 hetes ultrahang után szólt a fõnökének.(Jól tette, pár héttel késõbb 3 dolgozó lett elküldve mondvacsinált okkal.)
A kérdező hozzászólása: Elég stabil a munkahelyem. A fõnököm nagyon humánus, rendes ember. Gondolkodtam rajta, hogy esetleg informálisan korábban szólok majd, hogy legyen ideje a pótlásomról gondoskodni - másrészt 3. hónapig ugye bármi történhet. Ezért hezitálok.
A kérdező hozzászólása: Fizikai terhelésnek nem vagyok kitéve (szellemi ülõmunka). Hacsak nem lesz orvosi ellenvélemény, s zeretnék majd a szülés elõtti 1-2 hétig dolgozni.
12. hetet ha betöltöd, ráérsz szólni. Már nem vagy próbaidõs ugye? Mert akkor mindenképpen várd meg a próbaidõ végét. A 12. heti ultrahangot mindenképpen várd meg. Én úgy jártam, hogy bejelentettem - igaz csak a családban -, aztán az UH-n meg kiderült, hogy már nincs meg a baba... :(((
A kérdező hozzászólása: A próbaidõn már túlvagyok, fél éves a munkaviszonyom a jelenlegi munkáltatónál. Nekem is pont az jutott eszembe, hogy az elsõ három hónapban jobban fennáll a magzat elvesztésének az esélye (ha alapvetõ genetikai hiba van, ilyenkor még szelektál az anya szervezete, vagy magától elhal a magzat).

Misszionárius pózban mennyi idős terhességig lehet biztonsággal szeretkezni, hogy a babának ne essen baja?

Legjobb válasz: ameddig te kapsz levegõt. A babát nem tudjátok megnyomni, mert vízben van és a folyadék összenyomhatatlan.

ameddig te kapsz levegõt. A babát nem tudjátok megnyomni, mert vízben van és a folyadék összenyomhatatlan.
42-ik hétig. tovább nem hordhatod úgy sem a babát. Miért lenne baja a sextöl? A sextöl nyilhat a méhszáj, vagy beindíthatja a szülést stb... de a gyereknek semmi baja nem lesz.
Ameddig neked is jólesik. Ha nem vagy problémás terhes, akkor bármennyi szex megengedett.
Az elsõ gyerekünk ezért jött majd egy hónappal hamarabb, misszionárius pózban nagyon könnyen megnyomódhat a pocak.

Mennyi idős terhességig normális a hasszurka, ill. a hüvelyszurka? 10 hetes vagyok és néha még erzek hasszurkát. Normális ez?

Legjobb válasz: Persze,hogy normális,lesz majd még rosszabb is :) Boldog babavárást!

Persze, hogy normális, lesz majd még rosszabb is :) Boldog babavárást!

Kimutatja a teszt? Mennyi idős lehetek, ha tényleg terhesség?

Ha nekem a múlt hó 4-n jött meg,és 5 napig tartott,azóta semmi,akkor már kimutatja a teszt,ha csinálok?Tünetek csak annyi,hogy megnövekedett az étvágyam,puffadt a hasam a medencecsont között,egy kevés fehéres folyás.Már csináltam 1 tesztet tegnapel?tt,de az neg.lett,lehet korai volt?Köszi a válaszokat!!!!!!

Legjobb válasz: Ha szabályos 28 napos ciklusaid vannak, akkor ez már több mint egy hetes késés. A tesztnek igen csak mutatni kellene már valamit.

Ha szabályos 28 napos ciklusaid vannak, akkor ez már több mint egy hetes késés. A tesztnek igen csak mutatni kellene már valamit.
Állítólag a HCG hormon mennyisége 2 naponta duplázódik a vizeletben. Próbálkozz újra!
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy a múlt hóban, miután elmúlt, rá kb 10 napra volt olyan barna folyásom, ami kb 3 napig tartott, azóta semmi, csak a már leírtak!Az befolyásolhat vmit, vagy mitõl lehetett?Köszönöm szépen a válaszokat!!

Terhesség mennyi idősen nő a has látványosan? És hanyadik héttől szineződik el a mellbimbó?

Legjobb válasz: Már akinek! nekem nem szinezodott el! Hogy melyik héten mi tortenik, figyelemmel kovetheted itt: http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/1

Már akinek! nekem nem szinezodott el! Hogy melyik héten mi tortenik, figyelemmel kovetheted itt: http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/1

Az ultrahang mennyi idős terhességet mutat ki? Előfordulhat, hogy a 7 hetes még nem látszik?

Legjobb válasz: Nekem már 6 hetesen látszott. De szerintem függ attól is hogy hová és hogyan ágyazódott be a picúr. Biztosan ott van. :) Szorítok.

Nekem már 6 hetesen látszott. De szerintem függ attól is hogy hová és hogyan ágyazódott be a picúr. Biztosan ott van. :) Szorítok.
7 hetes terhességnek vagyis a petezsáknak már látszania kell.Az elsõ terhességemnél 6 hetesen már észlelték az ultrahangon a kicsit.
Nálam 7 hetesen már a kis szívdobogását is lattuk/hallottuk. Szerintem nem létezik.
Nem akarlak elszomorítani, de nekem is kimutatta már 5 hetesen a petezsákot, nagyon jól látszott.Nem írtad, de gondolom tesztet csináltál, és pozitív lett.Szerintem csinálj egy másikat is.Majd szurkolok! 10 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!