Találatok a következő kifejezésre: A terhességi kimutatja a terhességet úgy (8 db)

Úgy hallottam, hogy az LH teszt is kimutatja a terhességet. Igaz? Akkor milyennek kell lennie a csíknak? Erősnek vagy gyengének?

Legjobb válasz: H az LH tesztet ún. jóstesztelésre szeretnéd használni, akkor elõször is reggeli elsõ vizeletet kell használnod (mint a terhességi tesztnél). A pé után kb. 8-10 nappal érdemes elkezdened és figyelned kell a tesztcsík erõsödését, kb. a 12.-13. nap körül már hasonló erõsségûnek kell lennie a két csíknak. Én egyszer próbáltam ki megmaradt tesztekkel (naivan azt hittem, hogy nem lesz rá szükségem a következõ hónapban...), nekem végig hófehér volt, akárcsak a terhességi teszt és meg is jött. Sajnos pozitív élményekrõl még nem tudok beszámolni... Reméljük Nálad zebrás lesz!

H az LH tesztet ún. jóstesztelésre szeretnéd használni, akkor elõször is reggeli elsõ vizeletet kell használnod (mint a terhességi tesztnél). A pé után kb. 8-10 nappal érdemes elkezdened és figyelned kell a tesztcsík erõsödését, kb. a 12.-13. nap körül már hasonló erõsségûnek kell lennie a két csíknak. Én egyszer próbáltam ki megmaradt tesztekkel (naivan azt hittem, hogy nem lesz rá szükségem a következõ hónapban...), nekem végig hófehér volt, akárcsak a terhességi teszt és meg is jött. Sajnos pozitív élményekrõl még nem tudok beszámolni... Reméljük Nálad zebrás lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszi.A ciklusom 28 napos, mégis a 23. napon volt p.érésem.Ma vagyok a 30. napon...és semmi.Semmi mellfeszülés, csak szúrkál a petefészkem.A hõm: 36, 8 körül mozog.A hüvelyben: 37, 5Nem tudom, mikor teszteljek. Az LH teszten van egy halvány csík.
Reggeli vizelettel csináltad? Ha igen, akkor az biztató! Ha még marad, csinálj belõle, és figyeld, hogy erõsödik-e a csík! A tüneteid is jók, a hõd is, szerintem ha nem jön meg (reméljük!), akkor 3-4 nap múlva egy terhességi teszttel is próbálkozhatsz!
A kérdező hozzászólása: Hát...nem reggeli vizelet volt:-( Amúgy meg parázok, hogy megjön. Most is úgy érzem, hogy a szeméremcsontom kiszakad.
Ne parázz, amíg nem jött meg van remény! Egyébként át tudom érezni a helyzeted, már mi is fél éve próbálkozunk, az állandõ méricskélés, idõzítés, mensi nem várása, stb. teljesen õrületbe tudja kergetni az embert! Írd meg, hogy mi lett, szurkolok nagyon!
én is próbáltam jóstesztelni lhval legutóbb, ott is volt az erõsödõ csík napról napra, aztán rendes idõben mégis megjött. Nem tudom mennyire mérvadó, nekem nem jött be, de van akinek bejött.
Igen, bistosan.
A kérdező hozzászólása: de most miert kell jonni az ovszerrel meg a ciklusommal ha egyszer nem errol kerdeztem?...nem ertem miert nem lehet normalisat valaszolni ha azt sem tudjatok mirol van szo...koszy a normalis valaszokat:*
A kérdező hozzászólása: 10-ediken kezdott 16 vege lett 20 lefekudtunk ra 2 het 3-adikan megjott......
Menzid után 4 nappal voltatok egyutt és rá 2 hetire megjott?Hány naposak a ciklusaid?
A gumióvszer olcsóbb mint minden aktus után 6-8 teszt.
A kérdező hozzászólása: bocsy! nem 6 hanem 3 :) ..valamiert ferre irtam
A kérdező hozzászólása: kezdem elejetol: a mensim utan 4 nappal voltunk egyutt, ra 2 hetre megjott a mensim, es mar 6 teszteltem de mind negativ lett.. de azert meg mindig aggodok nemhogy terhes vagyok.. ezert holnap is tesztelek egyett es holnap utan is..vagy esetleg mind2 holnap:)
IGEN.nem mondod hogy kibírtad, hogy ne csinálj egyet.
igen
A kérdező hozzászólása: teszteltem!!!...negativ!

Elvileg a 6hetes terhességet már kimutatja a teszt ugye?

Csak mert késik a mensim és jöv? héten megyek a dokihoz de már van 4negatív tesztem!

Legjobb válasz: Igen elvileg azt már nagyon erõsen ki kellene mutatnia. Nekem négy napja késik és nega minden tesztem:(

Igen elvileg azt már nagyon erõsen ki kellene mutatnia. Nekem négy napja késik és nega minden tesztem:(
Szia!Szinte egy rugóra mûködünk.Jan 30.án volt meg nekem utoljára, febr 27.-én este már pozitív lett a tesztem.Ebbõl azt szûröm ki, hogy nekem tuti középidõben volt pém, bár késõbb éreztem szúrkákat, ami lehet már a beágyazódás volt.Szerintem lehet nálad is késõbb volt pé, ezért negatívak még.Vagy tényleg nincs baba, de akkor meg ne keseredj hanem minél elõbb doki, hogy miért nem jön meg, hogy utána lehessen megint akciózni...Nekem amúgy a barátcserje használt.Elsõ cserjés hónapom volt.Csak ajánlani tudom!!!!Kitartás és ne csüggedj, szorítok!!!!5+4 km
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen....ezt nem is tudtam! :) Akkor ma tényleg elmegyek mert délután rendel a házi orvosom! :) akkor holnap már többet fogok tudni :) elvileg! Nagyon köszönöm az infót!:)
Igen lehet, nekem a háziorvosom adott beutalót és megnézték a második terhességnél, mondtam neki, hogy tudnom kell mert sokára kaptam idõpontot a nõdokitól és addig beleõrülök a várakozásba:) megkaptam a beutalót másnap reggel elballagtam vérvételre és délután már meg is volt az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Ilyet lehet csak úgy csináltatni?:) Akkor délután megyek is a beutalóért! :) Hátha tényleg igazad van ! :) Köszi a válaszokat! :)
Azért ne keseredj el, van még remény, mert mi van ha mondjuk mégsem 16-án ovuláltál, ok.meg volt a folyás, az ovus fájdalom de a tüszõd csak rá két vagy három napra repedt meg, akkor még van esély. Én szurkolok neked minden kép! Én tuti mennék a háziorvoshoz és kérnék egy beutalót béta hcg-re nézzék meg vérbõl.
A kérdező hozzászólása: hát az!:( mert akkor ezek szerint nem vagyok babás... :( jövõhét csütörtökön megyek dokihoz!Azért elõtte még tesztelek egyet hátha....meg azért tudjam mire számíthatok!De szerintem nem sok jóra! :(
Egen akkor kb március 2.án lett volna aktuális a mensid, nem tudom sajna miért nem jön meg neked, most azt sem mondhatom, hogy lehet ciszta miatt, mert nekem volt cisztám életem során többször is és nem befolyásolta a mensim idejét. Nincs más választásod, vagy vársz még, vagy elmégy dokihoz. Nagyon rossz lehet neked a bizonytalanság.
A kérdező hozzászólása: Utolsó mensim január 31.-én volt!30Napos ciklusaim vannak napra pontosan.olyan 16.nap volt a pete érésem mert éreztem hogy fáj a hasam meg volt folyás is!Aztán nem jött meg a mensim!Vártam 3napot aztán teszteltem negatívat!Aztán még csináltam 3tesztet de mindegyik negatív!Hasam fáj és görcsölget....amúgy meg semmit nem érzek!Gyógyszert nem szedek és gyógyteát nem ittam!:(
De figyi ha valaki már hat hetes terhes az azt jelenti, hogy két hete nem jött meg neki. Neked ennyit késik??Máskor is szokott? Nem kezdtél el a legutolsó ciklusodban valami gyógyteát inni vagy gyógyszert szedni ami bezavarhatta a mensid? Félidõben volt peteérésed? Vagy kb hanyadik nap körül, mert nekem mikor az elsõvel terhes lettem akkor mensi elõtt pár nappal volt a peteérésem és mensi alatt csak barnás pecsételés és kb 12 nappal késõbb lett csak a teszt pozi.
A kérdező hozzászólása: :( Hát köszike!
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is! :) Akkor majd még tesztelgetek!:)

Egy terhességi teszt nagyon drága? hogy tudnék úgy menni orvoshoz menni h anya ne tudja meg? ha a menstruáció 5napja már elmaradt a terhességi teszt már kimutatja ilyenkor már h terhes vagyok e?

Legjobb válasz: A terhességi tesztek úgy 800 ft-tól indulnak. Ha 5 napot késik és volt szexuális kapcsolatod, akkor a teszt már kimutatja a terhességet. Szóval vegyél egyet, és a reggeli vizelettel csináld meg. Nem tudom hány éves vagy, de ha elmúltál 14 akkor anyukádnak nem kell tudnia, ha nõgyógyászhoz mész. Ha fiatalabb vagy, akkor igen, mivel a 14 éven aluliakkal való szexuális együtlétt elviekben tiltott. Elõször csinálj tesztet és ha pozitív, akkor szólj anyukádnak vagy idõsebb nõi rokonnak, segíteni fognak.

A terhességi tesztek úgy 800 ft-tól indulnak. Ha 5 napot késik és volt szexuális kapcsolatod, akkor a teszt már kimutatja a terhességet. Szóval vegyél egyet, és a reggeli vizelettel csináld meg. Nem tudom hány éves vagy, de ha elmúltál 14 akkor anyukádnak nem kell tudnia, ha nõgyógyászhoz mész. Ha fiatalabb vagy, akkor igen, mivel a 14 éven aluliakkal való szexuális együtlétt elviekben tiltott. Elõször csinálj tesztet és ha pozitív, akkor szólj anyukádnak vagy idõsebb nõi rokonnak, segíteni fognak.
Változó az ár.a Gabriel típusú kb 720 ft, de szerintem ha gond van anyukáddal beszéld meg mielõbb!Szerintem már kimutatja, de ha utána se jön meg, tesztelj megint.A beszélgetést ne húzd sokáig!
elmeletileg ha az vagy es rendszeres a ciklusod kimutatja, de ha nem eleg sok a terhessegi hormonod mutathat negativat is.jobb lenne ha anyukaddal beszelnel, de elobb tesztelj, mert ha nincs gaz ne idegesitsd.de jobb lenne ha vedekeznel, es ezt anyuddal kene megbeszelned.
Az általam ismert legolcsóbb teszt a medilab, 550Ft, de nem minden patika ezt árulja.Ha most nem is lennél terhes, én mindenképp beszélgetnék anyukáddal errõl a dologról, mert a félszeg kérdésbõl ítélve talán még korai neked ez az együttlét a pároddal, és lehet, hogy nem vagy tisztában a védekezési formákkal. A te korodban gyereket vállalni oltári felelõsség lenne!
Nem akarlak elkeseríteni, de az orvos azonkívül, hogy meghallgatja a panaszodat mást nem fog tenni veled, bár ezt sem teheti meg a szüleid nélkül. Attól, hogy esetleg még csak 14 éves vagy(lehet, hogy nem)de, ha a fogantatás pillanatában még nem voltál annyi, a gyermek apja nagyon megütheti a bokáját, ha kiderül, hogy õ az apa. A szüleidet is meghúrcolják, mert õk a felelõsek érted. Bármennyire nem tetszik el kell mondanod anyukádnak. Egyébként az orvosnak jelentenie kell, ha így történt, mert akkor nemi erõszaknak minõsül, akkor is ha te is akartad. Ennek a büntetési tétele az apára nézve 5-10 év is lehet. Máskor gondolkozz mielõtt cselekszel.Kívánom, hogy ne legyen baba, de véletlenek csak egyszer vannak.
mit kell riogatni? ha van esze a szexhez akkor tudjon egy-két dolgot a menstruációról is. amugy meg egy jó teszt 3-400 forint egy rossmannba.
Respect! Egy ROMED terhességi tesztcsík 390-tõl van, de egy jó ROMED GYorsteszt kb 790-tõl kapható a gyógyszertában - ahol még gumit is diszkréten adnak mellé, szintén 3-400 Ft körül, ha már nagyon be van az illetõ indulva:P
1: A teszt nem drága, ha jó helyen veszed. A mindennõnek oldalon 300-700 Ft között van az ára és megbízható. 2- Szerintem nem érdemes elhallgatni a dolgokat, késõbb úgy is minden kiderül. 3. A ROMED tesztnek pont ez a lényege, hogy már az 1. napon is kimutathatja a terhességet. Vegyél egyet, ne parázz! CHEERS gumióvszer is elég olcsó ezen a weboldalon!

A terhességi teszt kimutatja a terhességet úgy is, ha már 2 napja használok Canesten kombit?

Állandó szédülés és hányinger miatt muszáj lenne teszet csinálnom, de nem tudom, hogy ez nem befolyásolja e az eredményt.

Legjobb válasz: Igen kimutatja a terhességet! Nyugodtan tesztelj!

Igen kimutatja a terhességet! Nyugodtan tesztelj!

A hüvelyi uh a nagyobb terhességet is kimutatja? Úgy értem, hogy ha már legalább félidős a terhesség, nem kellene hasi uh-t csinálni? A hüvelyi is kimutatja?

Legjobb válasz: Nálunk (Miskolc, Semmelweis) már a 12 hetes UH is hasi a kórházban. Nekem a nõdokinál a legelsõ UH volt hüvelyi, 8 hetesen. Azóta õ is csak hasit csinál. Elõzõ terhességem alatt viszont csak hasi UH volt.

Nálunk (Miskolc, Semmelweis) már a 12 hetes UH is hasi a kórházban. Nekem a nõdokinál a legelsõ UH volt hüvelyi, 8 hetesen. Azóta õ is csak hasit csinál. Elõzõ terhességem alatt viszont csak hasi UH volt.
A kérdező hozzászólása: Ezt a választ köszönöm, ámbár nem a kérdésemre érkezett. Várom, hátha valaki érti, mit szeretnék :-) nem sértés, kedves Elõzõ, köszönöm a válaszod.
Hogy elõször a kérdésedre válaszoljak: A hüvelyi UH mindent kimutat, amit a hasi US is kimutat. Fordítva ez nem feltétlenül van így. De miért akarsz hüvelyit a hasi helyett? Miért nem jó neked a hasi UH?
Igen, a hüvelyi UH-on is jól látszik a terhesség. Azoknál szokták ezt használni, akik nagyon túlsúlyosak és a hasi UH-on nem jó a kép. (nõdoki mondta nekem)
Igen, kimutatja, de még nem hallottam róla, hogy valakinek ennyire elõrehaladott terhességet nem hasin csináltak volna, de biztos vannak kivételek, vagy indokok, amiért az hüvelyit csinálja az orvos.
1. vagyok. Bocsi. Igen, így utólag már rájöttem... :-)
A kérdező hozzászólása: Hasit szerettem volna, de hüvelyit csinált. Kizárta a terhességet vele. Köszi a válaszokat!!!! :-)
Nekem a 8 és 12 hetes volt hüvelyi a 16 hetes már hasi..de remélem hasi is marad mostmár:)
Egyértelmûen kimutatja, de félidõs terhességet már uh nélkül is simán észre venne.

A 12. naptól lehet tesztet csinálni, ugye? 12 napos terhességet biztos kimutatja?

A drogériákban kapható 800 forintos tesztem van.

Legjobb válasz: Persze lehet, de nem biztos hogy kimutatja. Van akinek igen, van akinek meg csak pár napos késéssel mutatja a babát. Egy próbát megér ha türelmetlen vagy, de szerintem még 2 napot minimum várj. Minden jót! 35 hetes km

Persze lehet, de nem biztos hogy kimutatja. Van akinek igen, van akinek meg csak pár napos késéssel mutatja a babát. Egy próbát megér ha türelmetlen vagy, de szerintem még 2 napot minimum várj. Minden jót! 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: One Minute.DM-be vettem.:) Már nagyon türelmetlen vagyok!:) Kellemes babavárást nektek is!:)
A kérdező hozzászólása: kösziiiii:) )) dejóó lenne két csíkot látni :) )))
igen kimutatja elvileg. A reggeli elsõ pisibõl csináld, az a biztos. Milyen fajta teszted van?
regel csináld meg, és aztán írd le h mi volt :) .
A kérdező hozzászólása: megvárom inkább a 14.napot, de ha megcsináltam leirom az eredményt:)
Megy a drukk!!!:)
ugyanezt a tesztet használtam, a menstruációmnak vasárnap kellett volna megjönnie, szerdán még negatív, csütörtök reggel viszont abszolut 2 csíkos lett:) azóta eltelt 14 hét.neked is hasonló örömöt kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszi:)

8-dik napon ha csinálok terhességi tesztet akkor már kimutatja? Ugy számoltam h a 8-dik nap van ma multhét pénteken történt az aktus de csütörtöktöl számoltam. LENTT!

Vagy a pénteket is beleszámoljam? Mert pénteken hajnali 1 körül történt. Akkor ez a 9 -dik nap

Legjobb válasz: Felesleges még tesztelned.Türelem.

Felesleges még tesztelned.Türelem.
nem ez még nagyon korai.http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg
Kizárt, hogy bármilyen teszt kimutassa. Csak a beágyazódást követõen, amikor a szervezet elkezdi termelni a HCG hormont, akkor lesz pozi a teszt. 8 nap alatt vagy beágyazódott, vagy nem. Legkorábban a nemvárt mensi napján érdemes tesztelni. Néha már 2-3 nappal korábban kimutathatja a teszt a babót, de legtöbbször csak napokkal késõbb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) jajj anynira izguloook :O:S:D hát igen negativ lett ma csináltam 1-et.De ha 2 hát mulva elmegyek a nögyogyászhoz akkor lennék 3 hete akkor õ már megtudja mondani nem?De vajon milyen vizsgálatot végez el? Hüvelyi UH-t vagy sima Uh-t?Esetleg vérvétel is eg vizelet?
Az, hogy hány hetes leszel, ha leszel, az attól függ, hogy mikor jött meg utoljára.Az, hogy milyen vizsgálatokat végez, attól függ, hogy miért mész hozzá.Ha pozitív teszt miatt, akkor "megnyomkod", ha van kedve, és uh-ja, akkor egy hüvelyi ultrahangot, és ad beutalót laborba. De könyörgöm ne éld bele magad semmibe még, mert így nagyobb a csalódás.
A kérdező hozzászólása: nem éle bele magam de számitásba kell venni ha mégis babás vagyok.Meg tartok a vizsgálatoktol:S azért kérdeztem h mik lehetnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!