Találatok a következő kifejezésre: A terhességi kimutatja a terhességet (229 db)

A teszt kimutatja a terhességet akkor is, ha netán valaki fogamzásgátló mellett lesz állapotos, és közben még mindig szedi a tabit?

Legjobb válasz: Igen, kimutatja, mert HCG - a terhességi hormon - akkor is termelõdik, ha fogamzásgátlót szedsz.

Igen, kimutatja, mert HCG - a terhességi hormon - akkor is termelõdik, ha fogamzásgátlót szedsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

13-16. hét 13.300-254. 000 Ilyenkor nem biztos, hogy a Lily kimutatja a terhességet?

Az van rá írva,hogy 25mlU/ml-töl nagyobb értéket mutat ki.

Legjobb válasz: Kimutatja szerintem. Csak az nem világos számomra, hogy ilyen idõs terhesen már minek tesztelni.

Kimutatja szerintem. Csak az nem világos számomra, hogy ilyen idõs terhesen már minek tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Bocs, ez 13 vagy 13000?

Biztos, hogy a teszt kimutatja a terhességet?

Van olyan közetetk aki negatívat tesztelt (nem várt mensi els?, második napján) és mégis babát várt?

Legjobb válasz: Persze,ez könnyen elõfordulhat,mert ha nincs elég hcg a szervezetedben,akkor negatív eredményt ad akkor is,ha babát vársz.Várj pár napot, és ha még mindig nem jön meg,tesztejl újra!

Persze, ez könnyen elõfordulhat, mert ha nincs elég hcg a szervezetedben, akkor negatív eredményt ad akkor is, ha babát vársz.Várj pár napot, és ha még mindig nem jön meg, tesztejl újra!
Nekem a kimaradt mensi utáni 5-dik napon mutatott elõszõr pozítivat a teszt. 18 hetes kismama
hát azt még énsem tudom, hogy babás vagyok e vagy sem de pontosan énis ebben a cipõben járok.nagyon bizakodok, de már tesztelni sem merek.
A mensi napján nekem is negatívat mutatott. Majd egy hét!! múlva mertem tesztelni egyet, és bár halvány volt, ott volt a második csík. Biztos nem volt elég hcg-m. 6 hetes kismami

Terhességi teszt elvégzése előtt mennyi ideig ne pisiljek? Vagy bármikor, bármilyen vizeletből kimutatja a terhességi teszt?

Legjobb válasz: Ha már késik a mesid akkor bármelyikbõl jó eséllyel kimutathatja. De ez sem törvényszerû mert van akinek csak jóval késöbb mutatja ki. Azért a reggeli a egbiztosabb akkor van a legnagyobb esély rá hogy a korai terhességet is kimutatja.

Ha már késik a mesid akkor bármelyikbõl jó eséllyel kimutathatja. De ez sem törvényszerû mert van akinek csak jóval késöbb mutatja ki. Azért a reggeli a egbiztosabb akkor van a legnagyobb esély rá hogy a korai terhességet is kimutatja.
Ha már régóta késik, akkor napközbeni vizelet is kimutatja. De a legbiztosabb mindig a reggeli elsõ vizelet, akkor a legmagasabb a HCG szint a szervezetben.
Azért érdemes a reggeli elsõbõl csinálni, mert éjjel nem pisilsz, így nagyobb a Hcg-koncentráció. De ha már régebben kellett volna megjönnie, akkor bármikor jó, mert emelkedik a szint.
Meg a teszt érzékenysége sem mindegy.

Nőgyógyászati hasi ultrahang kimutatja a terhességet? Olyan 6-7hetesre gondolok. Hétfőn voltam nőgyógyásznál, nem mutatott ki az UH terhességet, egy hónapja késik, és feszül a hólyagom, gyakran járok néha pisilni.

Legjobb válasz: Ha egy hónapja késik, akkor már 8 hetes terhes lennél, ugyanis az utolsó menzesz 1. napjától számolják a terhességet. Ennyi idõs terhességet pedig már kimutat a hasi ultrahang is. De miért nem csinálsz egy terhességi tesztet? Egyébkét a gyakori pisilés és hólyagfeszülés felfázás miatt vagy valamilyen húgyúti fertõzés miatt is lehet, a te esetedben szerintem ez valószínûbb, mint a terhesség.

Ha egy hónapja késik, akkor már 8 hetes terhes lennél, ugyanis az utolsó menzesz 1. napjától számolják a terhességet. Ennyi idõs terhességet pedig már kimutat a hasi ultrahang is. De miért nem csinálsz egy terhességi tesztet? Egyébkét a gyakori pisilés és hólyagfeszülés felfázás miatt vagy valamilyen húgyúti fertõzés miatt is lehet, a te esetedben szerintem ez valószínûbb, mint a terhesség.
A kérdező hozzászólása: éppen ez az, mert terhes nem lehetek, nem volt szexuális kapcsolatom
Hát akkor nem értelek... Ha nem volt szexuális kapcsolatod, miért fordult meg a fejedben a terhesség? Nyilván az úgy lehetetlen. Szerintem csak felfáztál, vagy összeszedtél valami fertõzést. A nõgyógyász nem mondta, hogy mi lehet a késés oka?
Ha nem volt szexuális kapcsolatod, akkor nem értem a kérdést, hogy is lehetnél terhes?! :) Gyanítom én is a felfázást inkább, ha "gyakran jársz néha" pisilni.

Hüvely ultrahang kimutatja a terhességet 3 hét után?

Menstruálnom kéne 3 hete, de nem jött meg... Félek hogy terhes vagyok (annyira nem hiányozna főleg úgy hogy anyámékkal élek)

Legjobb válasz: Ha már 3 hete késik, azt teszt, ultrahang egyaránt kimutatja. Amúgy meg ha nem védekeztél vagy nem megfelelõen és úgy szexeltél, akkor elképzelhetõ, hogy az vagy. Vegyél egy terhességi tesztet és csináld meg!

Ha már 3 hete késik, azt teszt, ultrahang egyaránt kimutatja. Amúgy meg ha nem védekeztél vagy nem megfelelõen és úgy szexeltél, akkor elképzelhetõ, hogy az vagy. Vegyél egy terhességi tesztet és csináld meg!
Nõgyógyász azt mondta, h 6 hétnél elõbb nem, ezért nem is csinálják meg hamarabb. Azt javasolta, h vegyek tesztet, addig csak az mutatja ki.
A nõgyógyász a 6 hetet arra mondja, hogy az utolsó menstruáció 1. napjához képest 6 hét múlva. Nem pedig az elmaradt menstruációhoz képest 6 hét múlva... Ez azt jelenti, hogy már 1 hete megvizsgált volna minden további nélkül... Ha már 3 hete késik... Mert a 2 hetes késés jelenti a 6 hetet, ha 28 napos ciklusokról beszélünk. (Utolsó menstruáció, azaz a ciklus 1 napja - innentõl 28 nap (=4 hét) - nem érkezik a menstruáció - 2 hét késés, azaz összesen 6 hét.)

Van olyan terhességi teszt ami már a lehetséges teherbe esés utáni 5. nap kimutatja a terhességet?

Ha igen melyik az?

Legjobb válasz: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/hcg

Nincs, akkor még be sem ágyazódik a baba és a HCG hormont csak akkor termeli, ha beágyazódott.
az aktustól számitott 7-14 napig tart mig a petesejt beágyazódik, ezután kezd a hcg hormon termelõdni. nem tud egy teszt sem beléd látni hogy megmondja, terhes leszel-e. a tesztekre rá van irva hogy mikortól érdemes õket használni, ez általában a nemvárt napja vagy 1-2 nappal utána. ám ha a peteérés késõi, akkor a teszt még ekkor sem ad pontos eredményt. a másik ami figyelembe vevendõ: a tesztet általában reggeli elsõ vizeletbõl érdemes csinálni, a hcg reggel a leg koncentráltabb a vizeletben, ebbõl tud a teszt eredményt mondani ami közel ál(hat) az igazsághoz. ezen szempontok figyelembe vételével bármelyik terhességi teszt jó :)
Persze, még olyan is van, ami már 5 nappal elõtte!
Talán a vérvétel, de ilyen korán az sem biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

A méhen kívüli terhességet is kimutatja a terhességi teszt?

Legjobb válasz: Szia! Kimutatja , ált. a soknapi vérzéshiány ellenére is halvány pozitív!

Szia! Kimutatja , ált. a soknapi vérzéshiány ellenére is halvány pozitív!
Kimutatja! Saját tapasztalat(sjnos)
mármint errõl lehet nagyrészt felismerni, hogy amikor a hcgnek nagyon magasnak kell már lennie, és sok idõ eltelt a beágyazódástól (pl. 3 hét), akkor még mindig halvány pozitív.
Várd meg, hogy elmarad- e a menzesz. Az a legbiztosabb, mert mindenkinél változó az, hogy mikor van a beágyazódás.
Nem kell megõrülni. Ha két hét múlva várható a vérzésed és 12 napja volt az aktus, akkor teszt nélkül is megmondom neked, hogy nem vagy terhes.
Igaza van az utolsó válaszolónak! Még akkor biztos, hogy nem vagy terhes. Én két héttel a menzesz elõtt még csak a peteérésnél tartottam és akkor bújtam össze a párommal. Rá 14 nappal történt a beágyazódás és 16 nap múlva már egyértelmûen pozitív lett a teszt. Türelmet neked!
Attól még lehet terhes! És aki menses alatt illetve a végén esik teherbe?Nem egy ilyet hallottam már . Lehet ritka, de nem lehet kizárni.Aktus után 14-15 nappal csinálj egy tesztet. De teljesen kizárni a terhességet aktus után 18 nappal lehet...
A kérdező hozzászólása: Az még legalább két hét. Addig megõrülök.

Milyen terhességi tesztet ajánlatok, ami már az elején kimutatja a terhességet?

Legjobb válasz: Nekem a legolcsóbb vaterás Wondfo mutatta ki a peteérés utáni 11. napon. Szerintem ha ott van a baba, bármelyik teszt kimutatja.

Nekem a legolcsóbb vaterás Wondfo mutatta ki a peteérés utáni 11. napon. Szerintem ha ott van a baba, bármelyik teszt kimutatja.
Mindenképpen 10-es érzékenységû tesztet vegyél, 25össel csak a nem várt napján vagy utána tesztelj!
Nekem a wondfo is 25-ös volt. 1. vagyok
X-epil teszt pen de ha nem tudsz várni akkor a 3 napos (beágyazódást követõen) Medi-preg vagy Medi-lab
10. dpo-n nekem már kimutatta nagyon halványan olcsó rossmanos teszt, rá kétnapra a facelle elég erõs volt, a nemvárt napján pedig a Clearblue full pozi volt, ezek mind 25-ösek voltak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!