Találatok a következő kifejezésre: A terhességi kimutatja (229 db)

Az x-epil terhességi teszt csíkon hol kell megjelenni a terhességet kimutató vonalnak? A kontrol csík alatti vékony részen vagy a a max vonal fölötti vastagabb részen?

Legjobb válasz: én most készülök tesztet venni,ez az x epil mennyire megbizható? az ára is érdekelne.köszi elöre is.

én most készülök tesztet venni, ez az x epil mennyire megbizható? az ára is érdekelne.köszi elöre is.
olvasd el a használati utasítást -.-''
A kérdező hozzászólása: 620 ft volt ha jól emlékszem, a tescoban vettem. Még nem tudom megmondani, hogy mennyire megbízható, holnap reggel csinálok még egyet. Kiderült h az enyém negatív, de holnap reggel újra megismétlem a tesztet. Ha az is negatív akkor szerintem eléggé biztos. A legelsõ terhességemnél az elsõ és a második is kimutatta.Az másfajta volt, azt a dm-ben vettem és olyan 800 ft volt

Azt, hogy van e peteérés és a terhességét kimutatja a vérvétel? Hogy van irva a laboreredményre ez a kettő mi a nevük? Ezt külön kell mondani a háziorvosnak, hogy ezt a kettőt is nézzék vagy eleve szokták mindig?

Legjobb válasz: ezeket a aháziorvos nem irja ki hanem a nögyógyász, endokrinológus vagy meddõségi szakember ir rá ki vizsgálatot. Kell 3. napi vérvétel és kb 21. napi. Ott a progeszteron zsintbõl látják volt-e ovu. A sima labor vizsgálat amit a háziorvos ir ki ott nem néznek hormonokat egyáltalán. Ezt speciális hormon vérvételnél nézik.

ezeket a aháziorvos nem irja ki hanem a nögyógyász, endokrinológus vagy meddõségi szakember ir rá ki vizsgálatot. Kell 3. napi vérvétel és kb 21. napi. Ott a progeszteron zsintbõl látják volt-e ovu. A sima labor vizsgálat amit a háziorvos ir ki ott nem néznek hormonokat egyáltalán. Ezt speciális hormon vérvételnél nézik.
A kérdező hozzászólása: értem, és sima hasi ultrahanggal?
inkább hüvelyivel érdemes nézni, de azt nem elég egyzser. kb 2 naponta szokták vizsgálni. A terhességet egyébként a HCG szintbõl tudják megállapitani. Terhességet uh-pn leghamarabb 5. héttõl lát az orvos (aktus után 3 héttel) A tezst már aktus után 2 héttel kimutatja, ha gyanakodsz rá csinálj tesztet. Ha nincs ovud endokrinológushoz menj ne nõgyógyászhoz mert annak hormonális oka van az pedig rá tartozik.
A kérdező hozzászólása: járok endokrinológushoz 3 havonta, de csak annyit csinál, hogy felirja a Meforalt és viszlát.. :/
Asszem a háziorvos terhességi tesztet tud kérni, de más hormont, pláne peteérésre vonatkozót nem. Az endokrinológust kérd meg hogy írja ki a vérvételt. ha nem hajlandó menj el máshoz.
ha ennyit csinál az endokrinológus, keress mást, de gyorsan! Én így szívtam meg, és vártuk a csodát évekig, mire kiderült, hogy a meforal nálam nem hat, és hiába oké minden, azért csak nincs peteérés. Azóta mercformint szedek. Gondolom, diéta is van mellette. Az eredményeidet nézik, hogy javultak, vagy romlottak? Az endo dokinak amúgy is elsõ körben ki kellene írnia a hormonra vonatkozó vérvételeket (amiket már a többiek is említettek)
A kérdező hozzászólása: Nem néznek semmit, vérvétel sincs semmi. Diétát is meg a sportot is magamtól elkezdtem ahogy igy neten utána olvasgattam, mert arról se mondtak semmit.
Hát keress másikat (szerintem), mert nekem két ilyen "kedves" orvosom volt, nem is estem teherbe. A harmadiknál meg tátottam a számat, hogy milyen vizsgálatok léteznek :) 9 hónapnyi kezelés után terhes lettem egyébként utána (de nekem már a cukrom is rossz volt a kezeletlen inzulintól)

Egy terhességi teszt nagyon drága? hogy tudnék úgy menni orvoshoz menni h anya ne tudja meg? ha a menstruáció 5napja már elmaradt a terhességi teszt már kimutatja ilyenkor már h terhes vagyok e?

Legjobb válasz: A terhességi tesztek úgy 800 ft-tól indulnak. Ha 5 napot késik és volt szexuális kapcsolatod, akkor a teszt már kimutatja a terhességet. Szóval vegyél egyet, és a reggeli vizelettel csináld meg. Nem tudom hány éves vagy, de ha elmúltál 14 akkor anyukádnak nem kell tudnia, ha nõgyógyászhoz mész. Ha fiatalabb vagy, akkor igen, mivel a 14 éven aluliakkal való szexuális együtlétt elviekben tiltott. Elõször csinálj tesztet és ha pozitív, akkor szólj anyukádnak vagy idõsebb nõi rokonnak, segíteni fognak.

A terhességi tesztek úgy 800 ft-tól indulnak. Ha 5 napot késik és volt szexuális kapcsolatod, akkor a teszt már kimutatja a terhességet. Szóval vegyél egyet, és a reggeli vizelettel csináld meg. Nem tudom hány éves vagy, de ha elmúltál 14 akkor anyukádnak nem kell tudnia, ha nõgyógyászhoz mész. Ha fiatalabb vagy, akkor igen, mivel a 14 éven aluliakkal való szexuális együtlétt elviekben tiltott. Elõször csinálj tesztet és ha pozitív, akkor szólj anyukádnak vagy idõsebb nõi rokonnak, segíteni fognak.
Változó az ár.a Gabriel típusú kb 720 ft, de szerintem ha gond van anyukáddal beszéld meg mielõbb!Szerintem már kimutatja, de ha utána se jön meg, tesztelj megint.A beszélgetést ne húzd sokáig!
elmeletileg ha az vagy es rendszeres a ciklusod kimutatja, de ha nem eleg sok a terhessegi hormonod mutathat negativat is.jobb lenne ha anyukaddal beszelnel, de elobb tesztelj, mert ha nincs gaz ne idegesitsd.de jobb lenne ha vedekeznel, es ezt anyuddal kene megbeszelned.
Az általam ismert legolcsóbb teszt a medilab, 550Ft, de nem minden patika ezt árulja.Ha most nem is lennél terhes, én mindenképp beszélgetnék anyukáddal errõl a dologról, mert a félszeg kérdésbõl ítélve talán még korai neked ez az együttlét a pároddal, és lehet, hogy nem vagy tisztában a védekezési formákkal. A te korodban gyereket vállalni oltári felelõsség lenne!
Nem akarlak elkeseríteni, de az orvos azonkívül, hogy meghallgatja a panaszodat mást nem fog tenni veled, bár ezt sem teheti meg a szüleid nélkül. Attól, hogy esetleg még csak 14 éves vagy(lehet, hogy nem)de, ha a fogantatás pillanatában még nem voltál annyi, a gyermek apja nagyon megütheti a bokáját, ha kiderül, hogy õ az apa. A szüleidet is meghúrcolják, mert õk a felelõsek érted. Bármennyire nem tetszik el kell mondanod anyukádnak. Egyébként az orvosnak jelentenie kell, ha így történt, mert akkor nemi erõszaknak minõsül, akkor is ha te is akartad. Ennek a büntetési tétele az apára nézve 5-10 év is lehet. Máskor gondolkozz mielõtt cselekszel.Kívánom, hogy ne legyen baba, de véletlenek csak egyszer vannak.
mit kell riogatni? ha van esze a szexhez akkor tudjon egy-két dolgot a menstruációról is. amugy meg egy jó teszt 3-400 forint egy rossmannba.
Respect! Egy ROMED terhességi tesztcsík 390-tõl van, de egy jó ROMED GYorsteszt kb 790-tõl kapható a gyógyszertában - ahol még gumit is diszkréten adnak mellé, szintén 3-400 Ft körül, ha már nagyon be van az illetõ indulva:P
1: A teszt nem drága, ha jó helyen veszed. A mindennõnek oldalon 300-700 Ft között van az ára és megbízható. 2- Szerintem nem érdemes elhallgatni a dolgokat, késõbb úgy is minden kiderül. 3. A ROMED tesztnek pont ez a lényege, hogy már az 1. napon is kimutathatja a terhességet. Vegyél egyet, ne parázz! CHEERS gumióvszer is elég olcsó ezen a weboldalon!

A terhességi teszt kimutatja a terhességet úgy is, ha már 2 napja használok Canesten kombit?

Állandó szédülés és hányinger miatt muszáj lenne teszet csinálnom, de nem tudom, hogy ez nem befolyásolja e az eredményt.

Legjobb válasz: Igen kimutatja a terhességet! Nyugodtan tesztelj!

Igen kimutatja a terhességet! Nyugodtan tesztelj!

Hüvely ultrahang kimutatja a terhességet 3 hét után?

Menstruálnom kéne 3 hete, de nem jött meg... Félek hogy terhes vagyok (annyira nem hiányozna főleg úgy hogy anyámékkal élek)

Legjobb válasz: Ha már 3 hete késik, azt teszt, ultrahang egyaránt kimutatja. Amúgy meg ha nem védekeztél vagy nem megfelelõen és úgy szexeltél, akkor elképzelhetõ, hogy az vagy. Vegyél egy terhességi tesztet és csináld meg!

Ha már 3 hete késik, azt teszt, ultrahang egyaránt kimutatja. Amúgy meg ha nem védekeztél vagy nem megfelelõen és úgy szexeltél, akkor elképzelhetõ, hogy az vagy. Vegyél egy terhességi tesztet és csináld meg!
Nõgyógyász azt mondta, h 6 hétnél elõbb nem, ezért nem is csinálják meg hamarabb. Azt javasolta, h vegyek tesztet, addig csak az mutatja ki.
A nõgyógyász a 6 hetet arra mondja, hogy az utolsó menstruáció 1. napjához képest 6 hét múlva. Nem pedig az elmaradt menstruációhoz képest 6 hét múlva... Ez azt jelenti, hogy már 1 hete megvizsgált volna minden további nélkül... Ha már 3 hete késik... Mert a 2 hetes késés jelenti a 6 hetet, ha 28 napos ciklusokról beszélünk. (Utolsó menstruáció, azaz a ciklus 1 napja - innentõl 28 nap (=4 hét) - nem érkezik a menstruáció - 2 hét késés, azaz összesen 6 hét.)

Terhességi teszt elvégzése előtt mennyi ideig ne pisiljek? Vagy bármikor, bármilyen vizeletből kimutatja a terhességi teszt?

Legjobb válasz: Ha már késik a mesid akkor bármelyikbõl jó eséllyel kimutathatja. De ez sem törvényszerû mert van akinek csak jóval késöbb mutatja ki. Azért a reggeli a egbiztosabb akkor van a legnagyobb esély rá hogy a korai terhességet is kimutatja.

Ha már késik a mesid akkor bármelyikbõl jó eséllyel kimutathatja. De ez sem törvényszerû mert van akinek csak jóval késöbb mutatja ki. Azért a reggeli a egbiztosabb akkor van a legnagyobb esély rá hogy a korai terhességet is kimutatja.
Ha már régóta késik, akkor napközbeni vizelet is kimutatja. De a legbiztosabb mindig a reggeli elsõ vizelet, akkor a legmagasabb a HCG szint a szervezetben.
Azért érdemes a reggeli elsõbõl csinálni, mert éjjel nem pisilsz, így nagyobb a Hcg-koncentráció. De ha már régebben kellett volna megjönnie, akkor bármikor jó, mert emelkedik a szint.
Meg a teszt érzékenysége sem mindegy.

A hüvelyi uh a nagyobb terhességet is kimutatja? Úgy értem, hogy ha már legalább félidős a terhesség, nem kellene hasi uh-t csinálni? A hüvelyi is kimutatja?

Legjobb válasz: Nálunk (Miskolc, Semmelweis) már a 12 hetes UH is hasi a kórházban. Nekem a nõdokinál a legelsõ UH volt hüvelyi, 8 hetesen. Azóta õ is csak hasit csinál. Elõzõ terhességem alatt viszont csak hasi UH volt.

Nálunk (Miskolc, Semmelweis) már a 12 hetes UH is hasi a kórházban. Nekem a nõdokinál a legelsõ UH volt hüvelyi, 8 hetesen. Azóta õ is csak hasit csinál. Elõzõ terhességem alatt viszont csak hasi UH volt.
A kérdező hozzászólása: Ezt a választ köszönöm, ámbár nem a kérdésemre érkezett. Várom, hátha valaki érti, mit szeretnék :-) nem sértés, kedves Elõzõ, köszönöm a válaszod.
Hogy elõször a kérdésedre válaszoljak: A hüvelyi UH mindent kimutat, amit a hasi US is kimutat. Fordítva ez nem feltétlenül van így. De miért akarsz hüvelyit a hasi helyett? Miért nem jó neked a hasi UH?
Igen, a hüvelyi UH-on is jól látszik a terhesség. Azoknál szokták ezt használni, akik nagyon túlsúlyosak és a hasi UH-on nem jó a kép. (nõdoki mondta nekem)
Igen, kimutatja, de még nem hallottam róla, hogy valakinek ennyire elõrehaladott terhességet nem hasin csináltak volna, de biztos vannak kivételek, vagy indokok, amiért az hüvelyit csinálja az orvos.
1. vagyok. Bocsi. Igen, így utólag már rájöttem... :-)
A kérdező hozzászólása: Hasit szerettem volna, de hüvelyit csinált. Kizárta a terhességet vele. Köszi a válaszokat!!!! :-)
Nekem a 8 és 12 hetes volt hüvelyi a 16 hetes már hasi..de remélem hasi is marad mostmár:)
Egyértelmûen kimutatja, de félidõs terhességet már uh nélkül is simán észre venne.

A terhesség 21. hetében mennyi a hcg szint! 4 vagy 4000 valamennyi? Nemigazán tudom értelmezni a felsorolást, bár szerintem 4000. Ha valaki tud, segítsen nekem. Köszi Bármelyik teszt kimutatja ekkor is a terhességet?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem egy ennyi idõs terhességet már bármelyik teszt bõven kimutatja. Egyébként eddigre már azért a poci is megnõ és a baba mozgása is hetek óta érezhetõ... Tehát nem igen értem, hogy miért kérdezted.

Szia! Szerintem egy ennyi idõs terhességet már bármelyik teszt bõven kimutatja. Egyébként eddigre már azért a poci is megnõ és a baba mozgása is hetek óta érezhetõ... Tehát nem igen értem, hogy miért kérdezted.
Ne tévesszen meg a vesszõ, vagyis a tizedesjel. Az 4000, jól gondoltad. Biztosan kimutatja bármelyik teszt!
4000. De a normál terhességi teszt ekkor már nem igazán alkalmas a terhesség megállapítására. A terhesség elsõ felében a hcg szint rohamosan nõ, szinte napról napra duplázódik, míg a második trimesztertõl fogva a mennyisége szépen csökken, és nagyon nagy szórást mutat. Akár kimutathatatlan is lehet.

A terhességi teszt a terhesség minden szakaszában kimutatja, hogy terhes vagyok e?

Január első, vagy második hetében voltam utoljára szexuális kapcsolatban,.. használtunk gumit, de azóta nem jött meg, vagyis csak egy hónapja volt ilyen kissebb vérzés, de olyan semmis volt 3 napig tartott...most,hogy fekszem a hasam igen kemény ott lent... Kicsit túlsúlyos vagyok, így látni nem lehet,hogy nagyobb e a hasam, csak érzem,hogy kemény... azon kezdek gondolkozni, mivan ha kiszakadt a gumi... És visszagondolva pár hónapja nagyon aluszékony, fáradt voltam, de semmi más... Szerintetek lehet baba? És ha most tesztelek akkor is kijelezné,hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: igen, már kimutatja vegyél egy tesztet

igen, már kimutatja vegyél egy tesztet
Tesztelj. Bár január már igen messze van, már 14 hetes terhes lennél, szerintem már észre vetted volna, de a teszt a biztos.
ha terhes lennél azt már azért kicsit látszana is és a hcg már megállapodott nembiztos hogy mutatna a tesz.

A méhen kívüli terhességet is kimutatja a terhességi teszt?

Legjobb válasz: Szia! Kimutatja , ált. a soknapi vérzéshiány ellenére is halvány pozitív!

Szia! Kimutatja , ált. a soknapi vérzéshiány ellenére is halvány pozitív!
Kimutatja! Saját tapasztalat(sjnos)
mármint errõl lehet nagyrészt felismerni, hogy amikor a hcgnek nagyon magasnak kell már lennie, és sok idõ eltelt a beágyazódástól (pl. 3 hét), akkor még mindig halvány pozitív.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!