Találatok a következő kifejezésre: A terhességi ki (1062 db)

Haematóma mellett kinek maradt meg a terhessége, kinek nem? Fontos

Arányokra vagyok kíváncsi..:(((

Legjobb válasz: Szia! Nekem volt, utrogestan és szigorú fekvés két hétig! Lassan 23 hetes vagyok :) Üdv

Szia! Nekem volt, utrogestan és szigorú fekvés két hétig! Lassan 23 hetes vagyok :) Üdv
Nekem megmaradt hala Istennek. 12 hetesen vereztem be, reszlegesen levalt a mehlepeny, a levalasnal haematoma keletkezett. Kb 4 het mulva mar alig latszott, a lepeny is visszatapadt. Addig kellett csak extran ovatosnak lenni, utana dolgozhattam is. Es a 40. heten szuletett a kisfiam kozel 4 kiloval.
1 barátnõmnek volt, de felszívódott, azaz semmi baj nem lett. Nem tudom, itt megbízható arányokat kapsz-e, szerintem mindenki csak a jó hírt szeretné ilyenkor közölni, hogy ne aggódj....Szerintem ha ellenpéldáról tudnék, én pl nem írtam volna inkább. Minden jót!
Én a 8. héten véreztem be, ikerterhességgel. Kaptam utrogestant, azt szedtem a 12. hétig, amennyire lehetett kíméltem magam és 3 hétig nem szexeltünk. A 12. heti UH-on már nem látszott a hematóma. Onnantól zavartalan terhességem volt, 4 hósak az ikerfiaim.
Szia, Nekem 11 hetesen 2x kellett ügyeletre mennem a hematoma miatt, ami a méhszáj felett helyezkedett el, ma már a 21. hét végén járok és minden a legnagyobb rendben van
Én 2-szer is véreztem, de nagyon és viszonylag sokáig (7 és 12 hetesen). 2x2 hetet voltam a klinikán. Most 17 hós a kisfiunk.
Szia! Nekem is vérzések után derült ki, hogy haematoma-m van :( Akkora volt a bevérzés, mint a petezsák 18mm. Az ürült ki, azért véreztem. KAptam Utrogestan-t, Rutascorbin-t, Mg-ot és feküdni kellett 2 hétig. Ma már 18 hetesek vagyunk. Ha Neked is van haematoma-d akkor szorítok, hogy minden rendben legyen. HA nem a petezsák alatt van, hanem mellette akkor baj nélkül kiürülhet!

Ikresek, hányadik hétben vagytok, mikorra írtak ki titeket, hogy viselitek a terhességet, kihez jártok?

Legjobb válasz: szia! Holnap töltjük a 20. hetet. 2 hete érzem a mocorgást. Az egyik babát jobban érzem mert hátsó és mellsõ fali lepény van. Kétpetéjûek lesznek, és csajok :) Tegnap egyszerre mozdult mindkettõ. Nagyon jó érzés volt. :)Március 13-ra vagyok kiírva, magándokihoz járunk. Amúgy lombikbabák.

szia! Holnap töltjük a 20. hetet. 2 hete érzem a mocorgást. Az egyik babát jobban érzem mert hátsó és mellsõ fali lepény van. Kétpetéjûek lesznek, és csajok :) Tegnap egyszerre mozdult mindkettõ. Nagyon jó érzés volt. :) Március 13-ra vagyok kiírva, magándokihoz járunk. Amúgy lombikbabák.
Elsõ vagyok (aki az összes hozzászólást írta). Igen, vérvétel volt. 5 hetet kellett várni az eredményre. Mthfr gént és ezt a leident is nézték. És a kettõ ér együtt valamit. És kiderült hogy elég komoly trombózis hajlamom van és ez a genetikai dolog sem lett túl jó. T/T kromoszóma jött ki ami azt jelenti hogy a folsavat sem tudja a szervezetem úgy felhasználni ahogy kellene. Ezért a terhesség elején dupla folsavat kellett használnom.
A kérdező hozzászólása: Kedves 9es! Neked verbol allapitottak meg a leident? Mi volt a papirra irva? Mert en nem kaptam rendes valaszt a dokitol.
Hát szurkolok hogy rendben legyen minden kedden! Majd írd meg! Nekem ezen a leiden mutációs dolognál derült ki a trombózishajlam. A beülti napjától kapom az injekciót. Szerintem mi ennek az injekciónak köszönhetjük a babákat.
A kérdező hozzászólása: Mar majdnem egy eve tortent, eakkor, ha jol emlékszem szedtem magnerotot 3x1et, e v7tamint, elevitet, mert abban nincs jod, es a pajzsmirigy alulmukod3s miatt azt nem nagyon lehet szedni. 12. Het vegen hagytam abba az utrogestant, meg szerintem vagy a 18. het korul az aszpirin protektet, nem tudom rutascorbint szedtem e meg, vagy mar azt sem. Ha minden jol megy, most nem nagyon szeretnem abbahagyni az aszpirint, csak tavaly verzett az orrom, es nem mertem tovabb szedni. Utana csak a tejapasztot szedtem. Onszorgalombol megcsinaltattam a leiden mutacios trombofilia vizsgalatot, elvileg jo lett az eredmenyem. Nagyon remelem most minden rendben lesz, bar meg a keddi uh az elso, hogy van e valakina petezsakban.. :)
Értem. És mikor volta a vesztésed akkor milyen gyógyszert, vitaminokat szedtél? Mert én kapom az injekciót, femibiont, és napi 3x1 magnerotot.
A kérdező hozzászólása: Nekem is Pcos-m van, ir csak nagyon gyenge, szedek letroxot is. E miatt kell a lombik.
Sajnálom ami történt. Kicsit azért én is parás vagyok nagyon féltem õket. És mi miatt kell a lombik? Nekem Ir, pco, trombózishajlam. Emiatt napi 0.6-os clexant kell szúrni hogy ne legyen gond.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom az igazi okat a vetelesnek. Annyi volt a papirra irva, h egeszseges magzatok, beverzes a placentan. Es annyit mondtak szules elott, hogy kinyilt a mehszajam, emeltem-e valamit. De nem tudom. Nem tunt fel.
Magán dokihoz járunk. Idáig csak a méhszájat nézte és hogy mekkora méh nagysága. Ultrahangot 2X csinált. És ezen kívül még voltunk 12 és 19. heti genetikai uh-n. Ha megkérdezhetem: mitõl ment el a babád 20 hetesen? És miért kell nálatok a lombik? Milyen gyógyszereket szedsz?
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem is lombik, második terhesség, és még nem láttak csak két petezsákot, de még csak az 5. héten vagyok. Elõzõ sajnos a 20. héten megszakadt. Nagyon félek. Téged hogy vizsgált meg a doki eddig??
A kérdező hozzászólása: Nekem 3 dolgot neztek, es mindegyiknel az volt odairva, hogy vad tipus. Semmi mas. Erre kaptam egy telefonos valaszt, ne aggodjak, az jot jelent. De azota se tudom, hogy mi, csak olvastam, h elvileg talan az a normalis, mert ahol gond van, oda irjak, hogy heterozigotam vagy valami mast. Ezert kerdem, h neked mi volt az eredmeny, mi volt a papirra irva.

Menzi elött hány nappal mutatja ki a 20 25-ös érzékenységű teszt a terhességet? Ki tesztelt menzi elött pozitivat és hány nappal?

Legjobb válasz: Szia, én nemvárt elõtt 2 nappal teszteltem 20-as Gravi Hcg-vel, elsõnek negatívat mutatott (10 perc után) aztán 1 óra múlva ránéztem és egy leheletnyi halványka vonalt mutatott, de mindenki azt mondta hogy ez semmi- negatív, aztán a nemvárt napján teszteltem 10-es Qupidoval, akkor is nagyon halványka vonal volt, de 2 perc után elõjött, és más is látta! Szerintem menzi elõtt nem érdemes tesztelni, mert általában nem tudja még kimutatni! Üdv: 26 hetes kismami

Szia, én nemvárt elõtt 2 nappal teszteltem 20-as Gravi Hcg-vel, elsõnek negatívat mutatott (10 perc után) aztán 1 óra múlva ránéztem és egy leheletnyi halványka vonalt mutatott, de mindenki azt mondta hogy ez semmi- negatív, aztán a nemvárt napján teszteltem 10-es Qupidoval, akkor is nagyon halványka vonal volt, de 2 perc után elõjött, és más is látta! Szerintem menzi elõtt nem érdemes tesztelni, mert általában nem tudja még kimutatni! Üdv: 26 hetes kismami
Ha elõbb volt pé-d akkor elõbb is mutatja ki. Nekem is elõbb volt pé-m, és a 22. napon délután erõs pozitívat teszteltem!
Szia, elsõ vagyok, nekem a 18.napon volt pé-m, és rá 14 napra mutatta ki, tehát a 32.ciklusnapon, de szerintem ez attól is függ hogy hány napos a ciklusod! Szerintem ha nem akarsz csalódni várd meg a menzi napját (tudom hogy nagyon nehéz) de jobb biztosra tudni, mint esetleg fals negatív tesztnél elszomorodni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, és ha a 11 dik napon volt a pé-em akkor sem mutatja ki elõbb, csak a nemvárt után?
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! megkérdezhetem mik voltak a tüneteid?és hõzted meged, és magason maradt a hõd?Köszönöm szépen a válaszodat.
A kérdező hozzászólása: ha 11 napon volt a pé-em és most a 23 napon tartok kimutatná????
Szia! 2. vagyok, én nem hõmérõztem magam, így azt nem tudom, viszont a szagokra már érzékeny voltam akkor ezért csináltam meg a tesztet. Más tünetem nem volt, azóta viszont már minden tünet jelentkezett:(
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 15
akkor a korod az oka, még mindig alakul a hormonháztartásod ;)...ha nincs más tüneted: kellemetlen szagú, fura színû folyás vagy fura hasfájás, esetleg görcsök, akkor ne aggódj, ha van más tüneted, akkor keress fel egy gyereknõgyógyászt ;)

WPW szindróma és a terhesség. Kinek milyen története van?

21 hetes terhes vagyok és 11 éve m?töttek WPW szindróma miatt. Mai napot megfigyelésen töltöttem annyi rohamom volt. Bármi ami ide köthet? irjátok le. Köszönöm.

Legjobb válasz: WPW szindróma az egy szívbetegség. Senkinek nincs ilyenje? De jó nekte:D További boldog babavárást:D

A kérdező hozzászólása: WPW szindróma az egy szívbetegség. Senkinek nincs ilyenje? De jó nekte:D További boldog babavárást:D
Nekem van, ezek szerint a terhességnél elõjöhet? Vagy neked amúgy is gyakran van rohamod? De a mûtét (katéteres abláció, ha arra gondolsz) nem szüntette meg? Ha tudsz kérlek válaszolj, érdekelne. 18L
A kérdező hozzászólása: Bocsi rég jártam az oldalon... Mivel ennél a terhességemnél több volt a "roham" ezért a császár mellett döntött a dokim... nem bántam meg. Ami gondot okozott hogy kaptam gyógyszereket visszatartás miatt és a verpamilt ilyen esetben nem adhatnák.. de elnézték ..na az rendesen kikészitett. De szerencsére nem lett komolyabb gond belõle mert szoltam hogy rosszul vagyok. A mûtétem aránylag jol sikerült de maradtak még gócok és a doki szerint egy korrekcios mûtéttel ez is eltüntethetõ. Sajnos borzalmas volt a mûtét igy nem vállalom a korrekciot mert ami rohamok elõjönnek már viselhetõek. Pár perc és elmulnak. Máh annyi hogy spinális érzéstelenítést kaptam és a szivem miatt eléggé "alacsonyan". Így a lepényleválasztást eléggé megéreztem. De oda se neki... már 15 hós a kis csibészem:D

Üdvözlöm! 33 éves vagyok, a 2. gyermekem 9 hónapos, 6 hónapos koráig szopott és azóta még mindig nem jött meg a mensim. Meddig lehet még várni ill. mi lehet a probléma, van-e valami, amitől megjönne a mensim? Ja persze, a terhesség ki van zárva! Válaszát

Üdvözlöm! 33 éves vagyok, a 2. gyermekem 9 hónapos, 6 hónapos koráig szopott és azóta még mindig nem jött meg a mensim. Meddig lehet még várni ill. mi lehet a probléma, van-e valami, amitől megjönne a mensim? Ja persze, a terhesség ki van zárva! Válaszát előre is megköszönöm. Lívia

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezt így sajnos nem tudom megmondani, javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezt így sajnos nem tudom megmondani, javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm! 33 éves vagyok, a 2. gyermekem 9 hónapos, 6 hónapos koráig szopott és azóta még mindig nem jött meg a mensim. Meddig lehet még várni ill. mi lehet a probléma, van-e valami, amitől megjönne a mensim? Ja persze, a terhesség ki van zárva! Válaszát

Üdvözlöm! 33 éves vagyok, a 2. gyermekem 9 hónapos, 6 hónapos koráig szopott és azóta még mindig nem jött meg a mensim. Meddig lehet még várni ill. mi lehet a probléma, van-e valami, amitől megjönne a mensim? Ja persze, a terhesség ki van zárva! Válaszát előre is megköszönöm. Lívia

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezt így sajnos nem tudom megmondani, javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezt így sajnos nem tudom megmondani, javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
1 hét nem tragédia, az megesik. Annak még nincs nagyon oka.. Semmi komoly! Aggodalomra semmi ok!
Szerintem még ne zárd ki a terhességet.Nekem pl volt, hogy 1 hétig negatív , majd rá pár napra kimutatkozott a második csík is.Ez függ a ciklusod hosszától is.Persze lehet , hogy nem vagy terhes.Sok ok miatt kimaradhat.Ne aggódj!Ha nem jön meg 1hét múlva sem, feltétlen menj el nõgyógyászhoz, vagy csinálj még egy tesztet.Üdv
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:)
A kérdező hozzászólása: ma megjött szóval megnyugodtam :) (bár szerintem most az átlagosnál is jobban görcsölt a hasam, o.fõm mentõt akart hívni mikor meglátott, szóval lehet, hogy valami betegség van a dolog hátterében.:/)

Én 34 hetes vagyok dec 23-ra vagyok kiírvaa 3. babám várom és nagyon nehezen bírom már ti hogy viselitek a terhességet? Ki várja még karácsonyra a babát?

Legjobb válasz: A kolleganõm elsõ babáját várja,dec 28ra van kiírva,de reméli meg lesz karácsonyra.:) Õ még nagyon jól bírja, nagyon fel van dobva,élvez minden pillanatot,még dolgozik-azt mondja nem marad otthon,mert unatkozna,majd ha meglesz a bébi. Kitartás neked!

A kolleganõm elsõ babáját várja, dec 28ra van kiírva, de reméli meg lesz karácsonyra.:) Õ még nagyon jól bírja, nagyon fel van dobva, élvez minden pillanatot, még dolgozik-azt mondja nem marad otthon, mert unatkozna, majd ha meglesz a bébi. Kitartás neked!
Volt osztálytársam december 26.-ra várja!!!
Én dec. 17-re vagyok kiírva, úgyhogy nagyon remélem, hogy a karácsonyt már együtt töltjük otthon! Nekünk elsõ babánk lesz és még nagyon jól bírom, szerencsére eddig elkerültek a kellemetlenségek! De két gyerek mellett elhiszem, hogy nehezen viseled, nem lehet könnyû! De kitartás :)
A kérdező hozzászólása: a 2 fiú már nagy 13 és 11 évesek ennyi év után olyan mintha most várnám az elsõ babám
én is karácsonyra várom, de legkésõbb dec.19-én szülünk:) progis császárral. Nagyon nehéz már, van egy 21 hónapos fiam itthon. Rettenetesen ég a gyomrom, éjszaka fenn voltam, mert azt hittem, összehányom magam:( A fiammal csak este égett a gyomrom, ezzel a kiscsajjal meg egész áldott nap. Már nem nagyon bírok semmit, mikor viszont kedvem volna, nem tudom, nem érzem, hol a határ például cipekedésben. Már várom a végét. Egyébként minden nap pánikolok, hogy még a 38 hetet sem fogom kibírni (a fiam ennyire született), vam egy olyan rossz érzésem, hogy hamarabb fog jönni a kiscsaj.
én a másodikat várom és dec 20-ra vagyok kiírva valamikor elég jól viselem de valamikor nagyon várom már hogy túl legyek rajta fõleg olyankor amikor este szinte nem alszok semmit mert ígyse jó úgyse jó itt fáj ott fáj itt nyom ott nyom meg ilyenek
Én dec 27-re vagyok kiírva, szintén 3. baba. Én jól bírom a terhességet, semmi panaszom egy kis gyomorégést leszámítva. Azért már nagyon várom a szülést, és hogy újra babázzunk... A nagyobbik lányom 4 éves múlt október végén, a kisebbik decemberben lesz 2. És a harmadik is lány :D
Én is két kicsi mellett várom a harmadikat- bár én február közepére. 3 és másfél évesek a fiuk és a harmadik is fiu! :) Nem mondanám könnyûnek, fárasztó, de örülök, hogy így van! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!