Találatok a következő kifejezésre: A terhességi kb. hány (17 db)

Ha egy orvos azt mondja, hogy a terhesség esélye minimális, akkor az a terhesség kb. hány %?

Elnézést a fogalmazásért, sietek!

Legjobb válasz: 0%, csak nem volt õszinte.

0%, csak nem volt õszinte.
et tudni, sokszor az orvosok nem veszik figyelembe hogy késöbbi ovu is lehet és akkor máris nem ott tart még a terhesség.. Ismerek nem egy ilyet, csk jól beparáztatják a kismamát, ismerek oylat akinek 12 hétig bizonygatta az orvos hogy ez bizony nem marad meg mert kisebb, igaz a nõ mondta hogy tudja mikor fogant és ez a 24. nap volt de ez nem érdekelte, azóta már 7 hónapos a gyerek. Eleve egy orvos hogy mondhat iylet hogy ez nem marad meg készüljön fel. Nem azt mondja hogy lehet hogy nem hanem kijelenti hogy ez bizony nem.
Nyilván egyedi minden eset, így kinél "több" az a minimális esély, kinél "kevesebb". Ez nagyban függ attól, hogy mi az ok. Egyébként meg a kolléganõmnek azt mondták, gyógyszeres kezelés nélkül nem eshet teherbe, mert túl magas a prolaktin szintje. Fogamzásgátló mellett terhes maradt.
10-20 % között
Hát az változó mert mindenkinél máshogy. Ha tényleg csak minimális, de van remény rá hogy bekövetkezik akkor olyan 10-20 % körül. Ha azt mondja hogy nehezebb akkor lehet 50% is vagy igen vagy nem. Gyakorlatilag elég sok mindentõl függ amit egy jól képzett professzor sem tudna így megmondani, bár ha kivizsgálna alaposan akkor talán õ tudna valami pontosabbat mondani hogy mi a helyzet, de ezek olyan dolgok amiket még a jó isten sem tud megmondani, mert ilyen is van.
5-10%. Nem hiszi, hogy terhességrõl lenne szó. Még õt is meglepné.

Nálatok az elmaradt menzit követően, kb. hány nappal, héttel jelentkezett a korai terhességet kisérő hányinger, ételundor?

Legjobb válasz: Igazából nem tudom, miért kérdezed, szóval lehet, hogy tök haszontalan választ adok, de nekem pl. egyáltalán nem jelentkezett, teljesen jól voltam mindkét terhességemkor.

Igazából nem tudom, miért kérdezed, szóval lehet, hogy tök haszontalan választ adok, de nekem pl. egyáltalán nem jelentkezett, teljesen jól voltam mindkét terhességemkor.
Na mi lett? :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Továbbra sem jött meg. Már nincs hányingerem, csak "has szurka" idõnként és az a "mindjárt megjön érzés" azaz idõnként görcsöl a hasam. Hétfõn újból tesztelek, mert lehet korai volt. (Persze, csak ha meg nem jön addigra)
Nálam egybõl ahogy nem jött meg már volt egy kis hányinger...3-4 napig tartott, aztán elmúlt....aztán most már minden nap van, jóesetben csak délután kezdõdik és lefekvésig tart :S Volt 2x olyan nap, hogy nem volt hányinger - meg is ijedtem, hogy úristen mi történhetett. Vicces, hogy ha van hányinger az is rossz, ha nincs akkor meg azért aggódik az ember :) Amúgy sógornõmnek nem volt semmi hányingere, barátnõmnek szintén nem... 8 hetes
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Teszteltem, sajna negát. :(
Nekem az elsõ tünetem hogy nem jött meg. A második, hogy elkezdett nõni a pocakom és a harmadik a 16. héten hogy megmozdult a babám :) Semmi émelygés hányinger stb. Általában egyébként a 6-7. héten kezdenek jelentkezni ezek a tünetek, ha jelentkeznek.
Szia! Én a kérdésedre nem tudok válaszolni, mert még nem voltam terhes, DE most én is éppen úgy vagyok, mint te. Holnapra vagy holnaputánra nem várom, és az elmúlt napokban nekem is voltak menzis görcseim, viszont mára elmúltek. Nem tudom, ez mit jelent?
hányinger kb a 7. héttõl kezdõdött nálam és a 12. héten el is múlt. Ételundorom a terhesség alatt változóan volt jelen, de a kivire rá sem bírtam nézni egész végig és most sem :) 8 hetes baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Tegnapra, mára, holnapra várom a menzit. Nekem kb ennyi csúszás szokott lenni a ciklusomban. Tegnap reggeltõl, ma reggelig olyan menzis görcseim voltak, hogy percenként nézegettem, meg jön-e. Ilyen volt már máskor is. Aztán ami fura, hogy ma délelõtt, mintha elvágták volna a görcsöket, nem fáj a hasam, csak émelygek, nem kívánok semmi ételt. Ilyen nem szokott lenni. Ja és a menzi nincs sehol. Ezért vagyok kíváncsi, lehet ez már terhességi tünet, vagy csak véletlen egybeesés.
nekem kimaradt a menszi, vagyis akkor még csak "késett" 3 napra rá teszteltem, pozi volt. akkor voltam 5 hetes, és kb 2-3 hétre jött csak a hányingeres hányós szédülõs émelygõs korszak.
A kérdező hozzászólása: Sajnos néhány nap múlva megjött.... :(

A terhességi tesztekben kb. hány százalékban lehet megbízni?

Legjobb válasz: Rá van van írva h hány %ban biztonságos!!!!!

Rá van van írva h hány %ban biztonságos!!!!!

Akivel nem volt semmi probléma az meddig folytatta a házaséletet terhesség alatt. Kb hány hetes korig? Vagy végig?

Én 27 hetes vagyok, de a múlt héten többször keményedtem és mondtam a férjemnek, hogy mostmár szerintem hanyagoljuk. (amúgy a doki nem mondta, csak a pihenést és a Magne B6-ot javasolta) Aztán szerencsére a magnéziumtól teljesen elmúltak a panaszaim és tegnap mégiscsak összebújtunk. Nem volt semmi gond utána. Szóval gondolom lesz még folytatás.

Legjobb válasz: Végig. Mi, szerncsére ma is sokat szeretkezünk, de a terhességeim alatt naponta "nem bírtam magammal".

Végig. Mi, szerncsére ma is sokat szeretkezünk, de a terhességeim alatt naponta "nem bírtam magammal".
A várandósságaim alatt még aktívabb voltam. Nem kellett tartani a teherbe eséstõl, jól éreztem magam, sõt nagyon csinos voltam- a férjem szerint. Amíg jól esik és nem okoz fájdalmat, addig lehet csinálni!
Végig. Az utolsó héten a párom nem akarta. :) Pedig jó lett volna!
Szia! Nekünk lehetett volna szinte végig, de kb. a 24. héttõl nem bújtunk össze, mert a férjem nem akarta. Azt mondta nem képes rá, mert olyan mintha a babát is .... Elfogadtam a döntését, ha nem hát nem.

Kb hány hetes terhességet mutat ki egy teszt? Melyik a legbiztosabb, mennyi idő után mutatja ki a terhességet?

Legjobb válasz: Nekem mikor nem jött meg,rá 1 hétre teszteltem 3 pozitivat. Akkor már tuti az eredmény.

Nekem mikor nem jött meg, rá 1 hétre teszteltem 3 pozitivat. Akkor már tuti az eredmény.
A vélt fogamzás után kb. két héttel mutathat valamit a teszt, ez nagyjából a nem várt napjaiban van.
A kérdező hozzászólása: akkor lehetek terhes ha a párommal két hete voltam együtt de csak akkor elõször 2honap után mert nem itthon dolgozik...szóval ha én két hete együtt voltam vele és rá 4napra kellett volna megbetegednem de azóta sem az jelenthet terhességet ? a tesztem nagyon de nagyon halvány pozitívat mutat...de nem mindegyik fajta mert több félét is csináltam.lett ilyen is olyan is!
Hány napja késik? Ha nem vagy benne biztos, nyugodtan elmehetsz dokihoz is. Vérvétellel általában biztosat mutatnak ki. Nekem - miután nem jött meg - rá 3 napra csináltunk tesztet. Gabriel nevû tesztet vettünk. Pozitív lett!!!! :) Most vagyok a 37. hétben! :)
Nekem is Gabriel volt, elõször halvány pozitív, majd pár napra rá Clearblue teljesen pozitív.
Ha már picit halványan is látszik, akkor terhes vagy! A csík erõssége semmit nem számít. Bizonyos tesztek azért nem mutatták ki, mert ilyenkor még alacsonyabb a HCG szint a vizeletben, és azok a tesztek csak egy magasabb határ felett "lépnek mûködésbe".
A kérdező hozzászólása: másfél hete késik...soha életemben nem késett még..mindig pontos volt.Nekem is Gabriel nevû mutatta a halvány pozitívot...
Mikor nem jött meg, attól a naptól számítva a 4.-en teszteltem és egyértelmû két csík volt! (Egyszerû Rossmannban vásárolható teszt volt)
SMS-ben TERHES szó a 1799-re
Vegyél elõ egy biológia könyvet, és rájössz majd magadtól is, hogy 2 hétnél elõbb egyik sem mutatja ki. Ne égesd már magad ilyen hülye kérdésekkel! Különben is, ha ennyit sem tudsz a nõi testrõl, minek szexelsz? És hogy a kérdésre is válaszoljak: bármelyik kimutatja 2 hét után, és ha azt mondod a patikusnak, hogy a legolcsóbbat adja, akkor valószínûleg 900-1000 ft-os tesztet ad.
2 hét után bármelyik kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Van olyan ami elöbb kimutatja?
/Meik/ Gratulálok te sem vagy több 16-nál :@
Nincs olyan, mert nincs mit kimutatni. A megtermékenyített petesejt kb. 10 nappal a megtermékenyítés után ágyazódik be a méhbe, akkor kezd el HCG-hormont termelni, amit a teszt kimutat. Tehát ennél korábban - amíg a petesejt csak vándorol - nincs mit kimutatni! A legérzékenyebb tesztek is csak 10-11 nappal a fogantatás után mutatnak ki bármit, de azon a pár napon már igazán semmi nem múlik...

Kinek volt már olyan, hogy a tesztek nem mutatták ki a terhességét? És kb. az hány hetes terhességig?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne?Esetleg Te terhes vagy és a teszt nem mutatta?

Ez engem is érdekelne?Esetleg Te terhes vagy és a teszt nem mutatta?
Nekem elvileg 7 hetes terhesen mutatta ki, de utóbb kiderült, hogy csak 4-5 hetes terhes voltam. Abban a hónapban éppen megzavarodott a ciklusom.
Ez engem is érdekelne. Az "akció" után a 17. napon teszteltem. Negatívot Lilyvel. Akkor az tuti negatív? Kicsi esély van a terhességre, mert a menstruáció elõtt voltunk együtt, ami meg is jött. Viszont vannak "terhes" tüneteim. Ilyenem volt már cisztától és kiváncsi lettem volna most melyik van?
A kérdező hozzászólása: Szerintem akkor nem vagy az!Milyen tüneteid vannak? Nekem semmi csak 2hete nem jönn meg a mensim!
Hasfeszülés (mintha megjönne érzés), hasszurka néha, mellfájdalom (talán egy kicsit duzzadtabbak.), 37 C hõ, néha émelygés.
nekem már kb 2 hetet késett, amikor elkezdtem tesztezni..magas aprolaktinom, így a bromo ellenére sem napra pontos. Az elsõ teszt nagyon halvány lett, a 2. erõsebb, mindenki azt mondta, hogy szerinte negatív, a 3-nál clearblue-t vettem és a kereszt nyilvánvaló volt:) 3 hetes volt a csöppem. SAjnos meghalt 9 hetesen..azóta semmi

Kb. hány hetes lehet a terhesség akkor amikor még csak petezsák látható? Még nem 100%-ban megerőssített a terhesség.

Legjobb válasz: 4-5 hetes lehet, de nekem 6 hetesen csak petezsák volt a 3. babánál.

4-5 hetes lehet, de nekem 6 hetesen csak petezsák volt a 3. babánál.
Szia Nekem 5 hetesen petezsakot latott az orvos.
Valószínü 4-5 hetes. Gratulálok! 24.hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Nektek volt barnás folyásotok a terhesség alatt?? Nekem tegnap is volt egy kicsi, meg ma is, és eléggé megíjedtem. A hasam is olyan furán fáj, már nem olyan szúrkálósan nagyon félek hogy baj lesz. :-((( Nektek volt hasonló??? írjatok köszi
szia! Itt ki tudod számolni a terhességet. http://www.kismama.hu vagy http://www.naptarak.com Üdv: 23 hetes kismami

Próbálkozunk babával és egy pár napja nagyon fáj a bokám és a melleim nagyon kipattogtak. Lehet ez a terhesség jele? A sürü vizelés kb hány óránként jelentkezik?

Voltam már terhes de nem emlékszem hogyan jöttek a tünetek és nekem nem is volt sok

Legjobb válasz: Nem hinném,h ezek terhességi elojelek,de azert drukkolok neked,majd irj mi lett.

Nem hinném, h ezek terhességi elojelek, de azert drukkolok neked, majd irj mi lett.

Kinek viszketett a hasa terhesség alatt? Akinek igen kb. hány hetesen?

Legjobb válasz: Nekem kb. a 28-29. héttõl, de sokszor rettenetesen. Fõleg, ha kicsit is megnyomja vmi (pl. kismama nadrág). Volt,h fenistillel kentem be :). Most körömvirágkrémet használok, eddig nekem ez a legjobb rá, mert így legalább nem száraz a bõröm. Korábban is kentem mindenféle kismama krémmel, olajjal. 33hkm

Nekem kb. a 28-29. héttõl, de sokszor rettenetesen. Fõleg, ha kicsit is megnyomja vmi (pl. kismama nadrág). Volt, h fenistillel kentem be :) . Most körömvirágkrémet használok, eddig nekem ez a legjobb rá, mert így legalább nem száraz a bõröm. Korábban is kentem mindenféle kismama krémmel, olajjal. 33hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ és gratulálok a babához.Nálam az a helyzet, hogy még nagyon picikék vagyunk 6 hetes és viszket a hasam nem az egész csak ott lentebb a méhemnél akkor lehet mástól van? Mert én is úgy hallottam, hogy késõbb jelentkezik ez.
Nekem a 32.hettol kb.en is kentem mindennel de ugy kirepedt h csak na.terhessegi kiutesem is lett ugyh mindenem viszket.:-(
6 hetesen nem hiszem, de végül is Te látod, h nõtt-e már a hasad. Mindenképpen érdemes már naponta többször is kenni a terhesség legelejétõl. Nekem nem repedt ki a bõröm, de szerencsére én nem vagyok hajlamos a csíkokra. Viszont a viszketés ki tud készíteni :(, mintha bolhás lennék :) . Boldog babavárást! (1-es)
a férjem kente esténként testápolóval a hasam az elejétõl fogva biztos nem csak ettõl de egyáltalán nme lettek csíkjaim, nem repedt a hasam. Mondjuk 10 kg-ot híztam csak..szerintem attól viszket hogy nyúlik a bõr.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! !:) Szerintem ez inkább valami allergia lesz mert ma reggel pici apró piros pöttyöket fedeztem fel a hasamon és ma már a kezem is viszket.. mindenkinek boldog babavárást :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!