Találatok a következő kifejezésre: A terhességi hanyadik héttől nem (8 db)

A terhességi teszt hanyadik héttől nem tévedhet?

Legjobb válasz: Szia! Én már használtam terhességi tesztet! Általában 2-3 napos terhességet is már kimutat! De ha megkérdezed a patikában, ott is tudnak választ adni a kérdésedre! A terhességi teszt több, mint 99%-ban pontos! Ha az árát is szeretnéd tudni kb 900-1000 ft!

Szia! Én már használtam terhességi tesztet! Általában 2-3 napos terhességet is már kimutat! De ha megkérdezed a patikában, ott is tudnak választ adni a kérdésedre! A terhességi teszt több, mint 99%-ban pontos! Ha az árát is szeretnéd tudni kb 900-1000 ft!
Legtöbb fajta a menstruáció elmaradásának napjától nem tévedhet.
igazábol ez sok mindentöl függ!én nem hiszek egyiknek se, mert 4 külömbözö fajtáju teszt lett negativ, mikor már 7 hetes terhes voltam.most van egy gyönyörü 7 éves lányom!az ultrahang, és az orvos ami 99%ra biztos!

Hányadik héttől nem mutatja ki a teszt a terhességet?

Legjobb válasz: Végig kimutatja, csak a 12. héten tetõzik a hcg. és utána a terhesség végéig csökken, de végig kimutatja!

Végig kimutatja, csak a 12. héten tetõzik a hcg. és utána a terhesség végéig csökken, de végig kimutatja!
A mai tesztek már végig kimutatják. Régen tényleg úgy volt, hogy a pocakos kismamáknak már nem mutatta. :)
A kérdező hozzászólása: 16 napja késik a mensim és nem mutatott egy teszt se semmit... a Doki adott gyógyszert h ha nem vagyok terhes akkor meg induljon a mensim v ha terhes vagyok akkor a vetélést akadályozza meg...
Off: 16 napos késésnél már egy Uh-t igazán csinálhatott volna, ha terhes lennél azt már látná.

Hányadik héttől nem késő a terhességi cukorbetegség kezelése? Diétával vagy inzulinnal...

Legjobb válasz: Sosem késõ! A kezeletlen cukorbetegség vetéléshez vezet! A rosszul kezelt, elhanyagolt cukorbajnak rengeteg szövõdménye lehet. Ha veszélyeztetettnek érzed magad ebbõl a szempontból, vagy van valamilyen tüneted, kérd minél hamarabbi kivizsgálásod!

Sosem késõ! A kezeletlen cukorbetegség vetéléshez vezet! A rosszul kezelt, elhanyagolt cukorbajnak rengeteg szövõdménye lehet. Ha veszélyeztetettnek érzed magad ebbõl a szempontból, vagy van valamilyen tüneted, kérd minél hamarabbi kivizsgálásod!
Szerintem ahogy csak tudod kezd el az egészséges, diétás táplálkozást. Nem csak a babára, de Rád is nagyon jó hatással lesz ha csupa könnyû, diétás élelmiszert fogyasztasz. Az egészséges táplálkozás kapcsán van egy nagyon jó kis leírásom, ha adsz mail címet akkor szívesen elküldöm!
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. válaszoló! csak ma tudtam elolvasni a válaszodat. Az e-mail címem: [email protected], el tudnád küldeni az anyagot? Kis füzetet én is kaptam, de minden ilyesmit örömmel veszek. Elõre is köszönöm!

Hanyadik héttől jelentkezik a mellfeszülés tünet? Mert nekem már másfél héttől jelentkezett és addig nagyon fájt de mára már szinte elmúlt. Ez most terhesség vagy nem?

Legjobb válasz: Nekem a mensi elott mar 5 nappal erzekenyek voltak a melleim, es azota is. Viszont altaban mensi elott erzekenyek szoktak lenni, es mensi elott 1 nappal hirtelen elmulik. Ugyhogy keteselyes vagy...

Nekem a mensi elott mar 5 nappal erzekenyek voltak a melleim, es azota is. Viszont altaban mensi elott erzekenyek szoktak lenni, es mensi elott 1 nappal hirtelen elmulik. Ugyhogy keteselyes vagy...
Szia! Nekem akkor kezdett el nagyon fájni és feszülni, amikor a következõ mensinek kellett volna jönni-e. Csak most erõsebben fájt és teljesen más érzés volt! Hozzá sem lehetett érni, mert sikítottam :) ! Nekem is elmúlt egy idõ után!

Hányadik héttől biztos, hogy nem méhen kívüli a terhesség, ha nem csinálnak UH-t?

Angliában vagyok kismama, és ott a 13. hétig nem divat az UH. Most vagyok 6 hetes, ha méhen kívüli lenne, akkor az már kiderült volna, ugye?

Legjobb válasz: Mibõl derült volna ki, ha nem voltál még UH-on? Én nem értem a külföldi hozzáállást. Ha méhen kívüli a terhesség, a 13. hetet sem a baba, sem az anyuka nem éri meg. Ez tök felelõtlen hozzáállás szerintem. Mindenképpen menj el vizsgálatra, hiába nem divat... Az egészségtelen terhesség sem divat igazán és szerintem ebben a kérdésben az a legfontosabb, hogy a baba és az anyuka is jól legyenek. Mondd azt, hogy a tüneteid alapján méhen kívüli terhességre gyanakszol. Akkor csak rád néz valaki a 13. hét elõtt.

Mibõl derült volna ki, ha nem voltál még UH-on? Én nem értem a külföldi hozzáállást. Ha méhen kívüli a terhesség, a 13. hetet sem a baba, sem az anyuka nem éri meg. Ez tök felelõtlen hozzáállás szerintem. Mindenképpen menj el vizsgálatra, hiába nem divat... Az egészségtelen terhesség sem divat igazán és szerintem ebben a kérdésben az a legfontosabb, hogy a baba és az anyuka is jól legyenek. Mondd azt, hogy a tüneteid alapján méhen kívüli terhességre gyanakszol. Akkor csak rád néz valaki a 13. hét elõtt.
A kérdező hozzászólása: Arra gondolok, hogy 6 hetesen, ha méhen kívüli lenne, azt már észrevettem volna, nem? Fájt, szúrt stb. volna. Vagy késõbb derül ki ha méhen kívül tapadt meg?
Én a tünetekre nem adnék pontosan azért, mert én a méhen kívüli terhesség minden tünetét tapasztaltam magamon, miközben szépen méhen belül tapadt meg a babám. Ez a jobbik eset, de ha ilyen van, a fordítottja is elõfordulhat. Ezzel nem riogatni akarlak, hiszen azért - szerintem - még mindig több méhen belüli terhesség alakult ki eddig a világon, vagyis talán kisebb az esélye a méhen kívüliségnek, de nem viccbõl nézik meg viszonylag korán itthon a terhességet az orvosok. Amúgy ha nem vérzel, azaz nincs menstruáció, nagy valószínûséggel méhen belül van. Ha semmiképp sem tudsz UH-ra menni, akkor próbáld megnyugtatni magad (ha nincs vérzés és erõs fájdalom, akkor valószínûleg nincs is baj)!
ismerek pár embert, akiknek volt méhen kívüli terhességük.Õk mind azt mondták, hogy a 8-10.héten derült ki, mikor már panaszt okozott.De ha már panasz van, akkor nagy a baj.
6. héten még nem biztos, hogy észrevennéd. én elmennék UH-ra, gondolom Angilában is el lehet menni egy fizetõsre, mondjuk én úgy tudom, ott is van nulladik, azaz terhesség megállapítás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
A méhen kívüli terhesség nem csak a petevezetõben lehet, bár tény, hogy ott a leggyakoribb. Szerintem az már 13 hetes korra megrepedt volna. De egyébként mondjuk ha a hashártyán tapad meg, akkor akár végig is ki lehet hordani a terhességet. Mondjuk ez azért baomira extrém eset. Egyébként érdekes kérdés ez az UH-zunk vagy ne UH-zunk dolog. Nemrég vizsgáztam radiból, így még elég frissen élnek bennem a könyvben írott dolgok. Ott pl. kifejezetten leírja, hogy az UH sem teljesen veszélytelen, nem lehet kizárni azt, hogy ártalmas egy fiatal embrióra, így a terhesség igazolására nem azt kellene elsõ körben választani. A babamozi meg aztán fõleg nem javallt. Másrészt meg ugye csak kellene egy UH a terhesség elején, hogy hol az embrió...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a választ, voltam UH-n, és minden OK :)

Mennyi idő után NEM mutatja már ki a terhességi teszt a terhességet? Kb. hanyadik héttől?

Legjobb válasz: nos, ez egy igen jó kérdés, mert én bizony hallottam, hogy egy idõ után már nem érdemes terhessgi tesztet csinálni, mert már nem mutatja ki a teszt. Nem tudom, hogy mikortól, de ezt biztosan állítom, hogy olvastam. Azért tudom, mert én késõn vettem ésre, hogy babás vagyok és már nem mertem emiatt tesztet csináltatni.

nos, ez egy igen jó kérdés, mert én bizony hallottam, hogy egy idõ után már nem érdemes terhessgi tesztet csinálni, mert már nem mutatja ki a teszt. Nem tudom, hogy mikortól, de ezt biztosan állítom, hogy olvastam. Azért tudom, mert én késõn vettem ésre, hogy babás vagyok és már nem mertem emiatt tesztet csináltatni.
14. héttõl. Legalábbis nekem ezt mondták nõgyógyászat gyakorlaton:D
Utolsó vagyok. Itt egyébként egy görbe a HCG szint alakulásáról: http://www.fertinet.hu/shop_ordered/8708/pic/images/terhesse.. A terhességi hét az ugye az utolsó menzesz elsõ napjától számolandó. Teszttel kb. a 4. héttõl lehet kimutatni (az ugye az aktus után két héttel van normál ciklus esetén). Ha megnézed a görbét, akkor 4. héten már magasabban van a görbe, mint a terhesség második trimeszterétõl. Szóval a 14-15. hét reális.
A hcg hormon az egész terhesség alatt termelõdik, sõt még szülés után is marad még az anyai vérben 1-2 hétig.
végig kimutatja a teszt a terhességet!..kis ideig még szülés után is lehet pozi a teszt
Ezt én is olvastam, ezért ki is próbáltam. 30+ hetes terhesen is pozitív volt a tesztem.

Hanyadik héttől dudorodott a méheteknél? Amiről még nem tudtátok hogy terhesség, de már picit kiemelkedett?

Legjobb válasz: Amikor valamennyire látszott, akkor már régen tudtam, hogy terhes vagyok. A legkorábban a 4. hónapban kezdett látszani, az elsönél meg már az 5. után.

Amikor valamennyire látszott, akkor már régen tudtam, hogy terhes vagyok. A legkorábban a 4. hónapban kezdett látszani, az elsönél meg már az 5. után.
16. héten kezedett el kidudorodni, de akkor már rég tudtam h babás vagyok.
Amikor még nem tudhatod, hogy terhesség, az az 5-6. hét. Ekkor azonban a méhed még tyúktojásnyi, a gyerek meg maximum babszemnyi. A hasadon ilyenkor még semmi sem látszik, legalább a 4. hónapig. Nekem a 14. héttõl kezdett látszani valamiféle vastagodás, és csak a 20. héttõl volt egyértelmû, hogy babát várok. (elsõ baba)
14. héten már éreztem a rugását. Mintha pillangó csikizte volna a pocim alját. Összetéveszthetetlen kis mozgolódások. A 15. héten már kismamaszoknyát vettem, és egyértelmûen kismamának néztem ki egy gumírozott anyagú nõi felsõbe. De akinek van némi felesleg a pociján, az csak a 20. hét körül érzi.
S egyébként meg ne aggodalmaskodj ilyennek, hanem élvezd a másállapotot.
Anyósom kolléganõjének a menye áprilisra volt kiírva és januárban, azt hiszem 28 hetesen megszületett a kisfia. Azóta is inkubátorban van, de magától lélegzik, és fejlõdik. 900g-mal született, most azt hiszem 1400g.
A 24. terhességi hét után született babák már koraszülöttek, elõtte vetélésrõl beszélünk. De miért aggódsz? van valami probléma? Mostanában annyi ilyen kérdést olvasok, és furcsállom, hogy én, aki hármasikrekkel vagyok terhes, és nagyon valószínû, hogy a 34-36 hétnél tovább nem fogom kihordani õket( és már boldog leszek, ha a 30. hetet átlépjük!), én nem aggódok annyit, mint itt egy csomóan. Pozitívan kell hozzá állni, nem szabad ilyen rossz dolgokra gondolni.
kb a 12 hétig áll fent a vetélés veszélye. Te ezen már túl vagy. Régi definíció szerint a 24-32 hétig beszélünk kora szülésrõl, ilyenkor elég rizikós nem biztos, hogy életben marad. Az új def. szerint kb a 32-36 hét között koraszülött. de inkább súlyra mondják már: vagyis nem terhességi hétre. Hanem kb 500g-2000g-ig korababa. Ma már olyan az orvostudomány, hogy megszületett 500 g-os babát is képesek vagyunk életben tartani. De ez azt jelenti, hogy akár hónapokig inkubátoros kezelésre szorul, szoptatni nem biztos, hogy tudja az anyuka, mert még nincs szopó reflex, de persze a lefejt anyatejet neki adják.
A 12. héttõl szûnik meg, de azért utána is nagyon kell vigyázni. A 36-37. hét körül már nem baj ha megszületik.
A kérdező hozzászólása: akkor mar megnyugodhatok?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!