Találatok a következő kifejezésre: A terhességi hány napos terhességet (12 db)

A terhességi tesztek hány napos terhességet mutatnak ki? /One minute-t vettem, de várok hétfőig/

Legjobb válasz: Mindenkinél más. Van, akinél a várható mensi idõpontja elõtt pár nappal már kimutatja, de nekem pl. 6 hetes terhességet mutatott csak ki.

Mindenkinél más. Van, akinél a várható mensi idõpontja elõtt pár nappal már kimutatja, de nekem pl. 6 hetes terhességet mutatott csak ki.
minnél alacsonyabb lh tartalmút veszel, annál érzékenyebb... én úgy hallottam a blueclear a legérzékenyebb... sok sikert :)

Hány napos terhességet mutat ki a teszt? Mennyi nap alatt termékenyül meg a petesejt? 18-és 20 között voltunk együtt Párommal ki mutatható már a terhesség? És 24 -én kellett volna meg jöjjön de nincs semmi vérzésem. Lehetséges a terhesség?

Legjobb válasz: LEgeslegkorábban a nemvárt napján lehet tesztelni (ha nem jön meg). Aki biztosra akar menni, az nemvárt napja után 3-4 nappal tesztel. Reggeli elsõ vizeletbõl. (ekkor a legmagasabb a hcg szintje, ha terhes vki) A megtermékenyülésnél a peteérés számít. Ha peteérés van,akár aznap is megtermékenyülhet, ált. 7-10 napot vándorol a petevezetõben a megtermékenyült petesejt, míg a méhig elér.

LEgeslegkorábban a nemvárt napján lehet tesztelni (ha nem jön meg). Aki biztosra akar menni, az nemvárt napja után 3-4 nappal tesztel. Reggeli elsõ vizeletbõl. (ekkor a legmagasabb a hcg szintje, ha terhes vki) A megtermékenyülésnél a peteérés számít. Ha peteérés van, akár aznap is megtermékenyülhet, ált. 7-10 napot vándorol a petevezetõben a megtermékenyült petesejt, míg a méhig elér.
6-4 nappal mensi ideje elõtt volt ovud?
A kérdező hozzászólása: 10én volt ovulációm
Sziasztok! Azt szeretnem kérdezni hogx május 14én voltam együtt a barátommal és nem védekeztünk de nem ment végbe ez után junius 28án megjött rendesen. De biztonság kedvéért csináltam tesztet. Nem is egyet hanem ötöt és mindnegatív lett. És most25-én kellet volna megjönnie, és késik már 6 napja pedig hétfõn megcsináltam hatodik tesztett és az is negatív lett hálistenek. Csak nem értem és azóta nem is volt nemi együtlétem igaz nem lehetek terhes?

A vaterás ONE STEP terhességi teszt milyen érzékenységű? Hány napos terhességet mutat ki?

10mIU/ml érzékenység?, ez beágyazódás után 3nappal már mutat valamit? Vagyis kb a 11. napon?

Legjobb válasz: Szerintem az a biztos, hogyha megvárod a kimaradt menstruáció legalább elsõ napját. Akkor már valamennyi, még a 10-es tesztek is mutatnak valamit. Így elég kétséges, hogy pozitív lesz, akkor is, ha van baba a dologban.

Szerintem az a biztos, hogyha megvárod a kimaradt menstruáció legalább elsõ napját. Akkor már valamennyi, még a 10-es tesztek is mutatnak valamit. Így elég kétséges, hogy pozitív lesz, akkor is, ha van baba a dologban.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ, köszönöm Neked a választ! Tudom, hogy akkor lenne értelme tesztelni, nem is szoktam ész nélkül tesztelgetni. A 2év alatt mióta babát szeretnénk talán kétszer teszteltem, csak most volt az elsõ inszeminációm és a meddõségibe 11.napon kell mennem tesztelni. Szerettem volna itthon elötte csinálni egy tesztet, hogy ne ott kelljen szembesülnöm vele, hogy nem sikerült. Ezért gondoltam megpróbálnám egy 10-es érzékenységûvel. A Kaáliban is 10-el csinálják. De köszönöm a válaszod.
A kérdező hozzászólása: Második! Arról linkelj, hogy milyen érzékenységû, mert ez volt a kérdésem! A linkedbõl sajnos nem derül ki. Mert nem az volt a kérdésem, hogy mennyire megbizható, hanem az, hogy milyen érzékenységû! A belinkelt kérdések inkább arra adnak választ, hogy mennyire megbizható stb...de köszi
10es erzekenysegu es nekem a 11. dpo-n pozitiv lett. Reggel meg nagyon halvanyan, majd estere sotetebb (tehat ha terhes vagy nem csak a reggelibol mutatja ki) Majd naprol-napra erosebb lett. 8h km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked is a választ! Akkor megpróbálom vele. Bár szerintem nem sikerült, mert teljesen azok a tüneteim, mint mensi elött.:( gratulálok Neked a babához! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked is. Ez a link már jobb, de az elötted válaszoló megadta a kérdésemre a választ, erre voltam kiváncsi. Köszi
Elsõ lennék! Remélem, sikerült! Szurkolok, hogy pozitív legyen a teszt! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon kedves vagy!!! :)

A terhességi teszt hány napos terhességet mutat ki?

Tegnap éjjel együtt voltam a barátommal és észrevettük h elszakadt a gumi ,DE nem ment még el viszont el?váladék érezhet?en volt . Szeretkezés elött kb 10-15 percel Õ már elment egyszer . Mennyi esélye van annak hogy terhes vagyok? vagy az h neki már egyszer volt ejakulációja szex elött annak nincs köze ehhez ?

Legjobb válasz: Nem, a teszt csak a beágyazódás után mutatja ki, ha baba van, ami megtermékenyítés után kb. két hét. Egyszerûbben: csak ha már kimarad a vérzés, akkor mutat valamit a teszt, szóval a 72 órás tabit nem lehet ettõl függõvé tenni. Az, hogy volt elõtte ejakulációja, rontja az esélyeket, hiszen a húgycsöve BIZTOSAN tele volt ondóval, ha nem pisilt a két behatolás között, így a hüvelyedbe is jutott belõlük. Én a helyedben mennék a 72 órás tabiért.

Nem, a teszt csak a beágyazódás után mutatja ki, ha baba van, ami megtermékenyítés után kb. két hét. Egyszerûbben: csak ha már kimarad a vérzés, akkor mutat valamit a teszt, szóval a 72 órás tabit nem lehet ettõl függõvé tenni. Az, hogy volt elõtte ejakulációja, rontja az esélyeket, hiszen a húgycsöve BIZTOSAN tele volt ondóval, ha nem pisilt a két behatolás között, így a hüvelyedbe is jutott belõlük. Én a helyedben mennék a 72 órás tabiért.
Szia! Tesztelni hiába tesztelsz szerdán, a terhességi teszt csak kb. két hét múlva mutatna valós eredményt. Azt, hogy terhes lehetsz e, nem tudom megmondani. Errõl a válaszolók véleménye is megoszlik majd szerintem. Ha rám hallgatsz irány a nõgyógyász és irass 72 órásat! Az a biztos! Sajnos nem lehetsz abban biztos, hogy az hogy elõtte elment, és csak elõváladék volt "véd" téged a teherbeesés ellen.
Szia! Van esély a terhességre, hiszen az elõváladék is tartalmazhat spermát. A terhességi teszt biztosan csak az elmaradt menstruáció után fogja kimutatni a terhességet, addigra pedig a 72 óra bõven letelik. Menj el nõgyógyászhoz, õ felírja neked az esemény utáni tablettát, ezt csakis receptre adják ki a gyógyszertárban. Azt nem fogják megkérdezni hány éves vagy, csak legyen recepted! :) Sok sikert, ne várj sokat a dokival!
Tesztet kapsz bárhol, de a 72 órás tabit csak receptre adják ki. El kell menned nõgyógyászhoz (akár ügyeletre is, lényeg, hogy rögtön fogadjanak), elmondod, hogy kiszakadt a gumi, fog írni receptet a 72 órásról.
A kérdező hozzászólása: De a nõgyógyászhoz nem lehet "csak úgy" elmenni nem ? oda kell idõpont nem ? vagy az SZTK-ban van nõgyógyász ?
Szia! Mondd meg hogy neked nagyon sürgõs, mert történt egy kis baleset! Ha nem is a saját orvosodhoz, de valakihez biztosan elküldenek rögtön vagy még aznap kicsit késõbb!
Igen, a 72 órás tuti hat! Megakadályozza, hogy az esetleges terhesség be tudjon ágyazódni. Azt nem fogjuk tudni megmondani, hogy hány darab lesz benne, van többféle. A lényeg, hogy kövesd az orvos utasításait és a betegtájékoztatót.
Szia! Én úgy tudom 2 db van benne, az ára valóban elég húzós, de inkább most ennyi, mint késõbb egy abortusz, ami sokkal húzósabb. :( A lelki vonatkozásairól már ne is beszéljünk, bár én szerencsére csak más tapasztalatai alapján beszélek! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: és egyébként a 72 órás tuti hogy hat ? szal utána már biztos nem lehet baj ugye? és hány szem van benne ?Ez olyan hogy megveszed van benne egy db 8000 Ft-ért ?

Hány napos terhességet lehet tesztel kimutatni? Ti mikor teszteltetek? Mikor meg kellett volna jönnie a menszinek?

Legjobb válasz: :) szeretnék minél hamarabb..amikor már biztosan kimutatható, ha terhes vagyok...

A kérdező hozzászólása: :) szeretnék minél hamarabb..amikor már biztosan kimutatható, ha terhes vagyok...
A kérdező hozzászólása: Ejha..akor még sokat kell várnom.. De igazad van, jobb akkor, amikor már biztosan kimutatja... csak..ezek a napok, amíg várakozni kell, éveknek tûnnek...:)
Maximálisan meg tudlak benneteket érteni... A végefelé már nem is a napokat, hanem az órákat számoltam a mensi napjáig. Szóval tudom, min mentek keresztül.. De kitartás lányok!!! (A kérdés feltevõjének, és az elõzõ válasz írójának is.) Amúgy tüneteitek vannak? Mert nekem már van néhány. Mindenképpen írjatok, hogy mi lett az eredmény!!!
Az a baj, hogy nem mindenkinél mutatja ki korán a teszt a terhességet! Ezért pl. én minél késõbb szoktam tesztelni, annál biztosabb eredményt kapok. Mert nem szeretnék csalódni, aztán késõbb meg kiderül, hogy mégis terhes vagyok...Akkor inkább akkor tesztelek, amikor már biztosan kimutatja! Én Október 29-30-ra nem várom a mensim. Ha késni fog legalább 1 hetet én csak akkor fogok leghamarabb tesztelni reggeli elsõ vizelettel!
Hát az biztos!!!! Már én is alig bírok magammal. Illetve nem is bírok. Teszteltem már, pedig még nem is kéne megjönnie, de ebbe beleõrül az ember. Valami mintha ott lenne, veszel még egyet, aztán még egyet... Szerintem mensi napján azért már lehet. Legalábbis azt megpróbálom megvárni! :)
Én 21.-ére vártam. Akartam várni a teszteléssel 1 hetet, de már pénteken (22.-én) reggel teszteltem, mert nem bírtam tovább a várakozást. Akkor eléggé halványan, de pozitív lett. Ma újra teszteltem, és most erõteljes 2 csíkom volt. :) :) Drukkolok neked, remélem neked is 2 csíkos lesz! Egyébként többféle teszt van. Van olyan, ami a menstruáció elmaradásának a napján már kimutatja a terhességet. Én ilyen tesztet vettem. (A Rossmannban van sajátmárkás teszt, elég olcsó, és mondom, nekem már most kimutatta.)

Mennyire érzékeny és megbízható a medi-lab teszt? Milyen hamar mutatja ki a terhességet, hány napos késésnél?

Holnap reggel tesztelek vele. Szombaton kellett volna megjönnie, eddig egyszer jött meg 16.dpo-n, az inszemem után. Nem érzek semmi különöset, a cicim fáj, de az máskor is szokott, viszont nem ilyen korán kezd?dik és mensi el?tt kezd elmúlni, illetve nincs a mensis érzés a hasamba, helyette izomláz-szer?t érzek vagy olyat, mint amikor görcsöl a gyomrod az idegességt?l, csak az alhasamba. Bocs, a hosszú írásért, de már 3 éve próbálkozunk és nagyon izgulok, csak egy kis lelkesítésre van szükségem!

Legjobb válasz: Szia! Nekem a nemvárt napján, nem elsõ vizeletbõl már erõs pozitívat mutatott! Én elõtte teszteltem egy másikkal azt hiszem Gabriellel, az is pozi lett, de érdekes, hogy azt elsõ vizeltbõl csináltam, és sokkal halványabb pozit mutatott mint a Medi-Lab nem elsõ vizeletbõl! Szóval engem megnyugtatott, én ajánlanám személy szerint a tesztet, de itt az oldalon sokan mondják, h tévesen mutatott áll pozi eredményt! Szóval nem tudom, engem nem csapott be! Majd írd meg mi lett! Amúgy azt hiszem 25-ös!

Szia! Nekem a nemvárt napján, nem elsõ vizeletbõl már erõs pozitívat mutatott! Én elõtte teszteltem egy másikkal azt hiszem Gabriellel, az is pozi lett, de érdekes, hogy azt elsõ vizeltbõl csináltam, és sokkal halványabb pozit mutatott mint a Medi-Lab nem elsõ vizeletbõl! Szóval engem megnyugtatott, én ajánlanám személy szerint a tesztet, de itt az oldalon sokan mondják, h tévesen mutatott áll pozi eredményt! Szóval nem tudom, engem nem csapott be! Majd írd meg mi lett! Amúgy azt hiszem 25-ös!
A kérdező hozzászólása: Hát, eddig bírtam, már nagyon kellett pisilni és megcsináltam. Pozitív lett, elõször halványnak tûnt, de nem is annyira az! Sajnos egyelõre nem merek örülni, mert a 3 év próbálkozást úgy kezdtem, hogy elsõre összejött, pozitív tesztek után 8 nap késésnél megjött. Most ettõl félek, nehogy ez megismétlõdjön! Fõleg, hogy kevésbé érzem a cicimet! Ahelyett, hogy megnyugodtam volna, csak rosszabb lett! Drukkolj, légy szí!
Én a Medi-labról hallottam eddig legtöbb rosszat. Két barátnõmnek is pozi lett és nem volt baba! Azért szurkolok, de én a helyedben más fajtával tesztelnék!
Engem becsapott a Medi-lab! Az elsõ gyereknél nem mert akkor már 8 hetes voltam, jó erõs csík lett de amikor a második babát terveztük egyzser becsapott. Késett 3-4 napot, teszteltem és halvány pozi lett. Utána csináltam másik tesztel is (két különbözõvel is) és csont negatívak lettek. :O Azóta terhes vagyok de azért rosszul esett. Meg is fogadtam, hogy többet olyat nem veszek.
A kérdező hozzászólása: Sikerült egy kissé megijesztenetek (illetve még jobban), ezért vettem még egy pár tesztet, a clearblue-t megcsináltam most este és tök erõs pozitív lett!!! Egyelõre optimista vagyok és bizakodom, jövõ hét szerdán megyek dokihoz.

Hány napos terhességet mutat ki a vérvétel?

Legjobb válasz: Második hónapja még csak.De 9napja kellett volna jönnie a nem vártnak.Lett két pozitív tesztem.Ma voltam vérvételen.Fél2-kor megtudom az eredményt.Nagyon parázok.

A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen!!!!!
A kérdező hozzászólása: Második hónapja még csak.De 9napja kellett volna jönnie a nem vártnak.Lett két pozitív tesztem.Ma voltam vérvételen.Fél2-kor megtudom az eredményt.Nagyon parázok.
Nekem 5 nap késés után kimutatta a vérvétel, akkor volt 100 feletti a beta-hcg-m, olyan 4 hetes terhes lehettem akkor!:) Azóta már 2 éves a fiam, most gyártjuk a tesót, remélem õ is olyan gyorsan jön mint a bátyus!:) Gratulálok a babához!
Nekem anno 3 nappal nemvárt elõtt nézték vérbõl a terhességet és hát terhes voltam. :)
Akkor azt már ki fogja mutatni a vérvétel, de ha már van két pozi teszted akkor szerintem halkan gratulálhatok.Ott már lakó van :-)))
ha a teszt is kimutatta, akkor a vérvétel is ki fogja. de miért nem uh-n néztek meg?
Hát akkor nagy gratula és minden jót! Utolsó
A kérdező hozzászólása: Mármint a vérvétel is kimutatta:) :) :)
A kérdező hozzászólása: Nem tom miért kellett vérvétel, háziorvos küldött.uht majd 20án a doki szabadságon van!!!!!!DE AZ IS KIMUTATTA!!!!!
Utolsó vagyok, lehet gratulálni?
Én anno 12 éve, épp egy sikertelen szülés után, az elsõ együttlétnél elszakadt a gumi. És mivel nem szabadott teherbeesnem a doki másnapra berendelt vérvételre, ami kimutatta, hogy nem vagyok az. Nem tudom hogy valami specis vérvétel-e lehetett, de akkor az nem is érdekelt.
ezt nem igazán értem..ha + a teszt, akkor minek vesznek vért is? miért nem uh-oznak meg!? De szerintem is így van, ha a teszt pozi, akkor a vérbõl is már tuti pozi..sõõt onnan elõbb az szerintem! én már most gratulálok!
húú..ez engem is érdekelne..bocs az offért, de így legalább megtalálom a kérdést! mi is próbálkozunk! ti mióta?

848-as Béta-HCG szint hány napos terhességnek felel meg, ill. mi az a dpo?

Legjobb válasz: A dpo az ovuláció utáni napok száma, melybõl összesen 14 van, amit a menstruáció követ - innen lehet tényleges biztonsággal kiszámolni a peteérés utólag. A HCG-szintben sajna nem tudok segíteni.

A dpo az ovuláció utáni napok száma, melybõl összesen 14 van, amit a menstruáció követ - innen lehet tényleges biztonsággal kiszámolni a peteérés utólag. A HCG-szintben sajna nem tudok segíteni.
Szia! Hát, szerintem 5-6 hetes terhesség, de talán én saccolom rosszul, ennél biztosan nem több. Bár talán inkább 4-5. A dpo az a tüszõrepedés utáni napok. Tehát a 2. dpo az a tüszõrepedés utáni 2. nap.
DPO = Day Past Ovulation
http://www.pirula.net/diakok/szuleszet/betahcgterhessegalatt.. Az egyes terhességi hetekhez tartozó HCG szint igen tág határok között változhat, ezért önmagában a terhesség korának megállapítására nem alkalmas.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!!!!

Hány napos terhesség után kezdenek növekedni a kiskutyák? És honnan tudhatom hogy télleg terhes-e a kis Bichon Havanese 2 éves kutyám?

A Bichon Havanese szuka kutyámnak már elkezdett kerekebb,keményebb,nagyobb hasa lenni.Már 34 napja elvileg terhes.

Legjobb válasz: Túl van a félidõn a kutyusod,ha vemhes,úgyhogy szerintem ha keményebb a pocija akkor tuti az.Én is most szeretném pároztatni az enyémet"havanese" .Itt van nálam egy szuka kutyus és pároztak,de nem ragadtak össze,úgyhogy most én is tanácstalan vagyok,hogy ez elég-e ahhoz,hogy kiskutyák legyenek.egyébként lehet kapni a gyógyszertárban"relaxin"nevû gyorstesztet az kimutatja!én is olvastam.

Túl van a félidõn a kutyusod, ha vemhes, úgyhogy szerintem ha keményebb a pocija akkor tuti az.Én is most szeretném pároztatni az enyémet"havanese" .Itt van nálam egy szuka kutyus és pároztak, de nem ragadtak össze, úgyhogy most én is tanácstalan vagyok, hogy ez elég-e ahhoz, hogy kiskutyák legyenek.egyébként lehet kapni a gyógyszertárban"relaxin"nevû gyorstesztet az kimutatja!én is olvastam.
nekem tavaaaly születtek kicsik, én akor kezedetm el gyankodni, amikor nagyon-nagyon bujós letta lány kutya, és rengeteget evett, mindegy mit csak ehessen.szélesedetta háta, és a cickoi is beduzzadtak. szülés elött 1-2 nappal, figyeld a cicijeit, ovatosan megnyomhatod, ha jön belöle eyg kis tej, akkor szülni fog 48 orán belül.majd a szopizásnál ha kimegy pisilni az anyakutya a mellbimbóit töröld át langyos vizes ruhával, hoyg akicsit tiszta tejet szivjanak magukba. és még valmai: ha azt szertnéd hoyg sok teje legyen a kutyusodnak, itasss vele rengeteg tejet.ha van házit.én kecsketejet is adtamm neki.ezeket orvostol tudom.
félidõsen már az állatorvos meg tudja mondani.de a 6.hét körül már látszik.szélesedik a háta, a cicijei bedagadnak.mi most tartunk a 8.héten, de már elég intenzíven mocorognak a babók!:-)
Elsõ válaszolótól kérdezném, hogy a relaxin nevû tesztet kiadják recept nélkül is sima gyógyszertárban??
ha kemenyebb nagyobb a hasa, akkor aaz de meg onnan is metudod allapitani ha dagadnak a mellbimboi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsodat =) Nekem már 4-szer összeragadtak. Elõször csak próbálkoztak összeragadni eztán a végén már 4-szer is összeragadtak.
Nagyon sokat segitettetek a válaszaitokkal...Köszönöm a hasznos válaszokat!Várom a további kérdéseket is!

Hány napos vérzéssel jár egy vetélés a kora terhességi szakaszben?

Bocsánat a megfogalmazásért,de ez milyen szín? vér? Darabos,nyálkás,alvadt,vagy krémes? Milyen görcsökkel jár? Enyhe,közepes,vagy er?s? Mikor esik le a h?,ha vetélés áll fent?

Legjobb válasz: Ez a terhesség korától függ. nekem a 6ik héten ment el a babám, nem görcsöltem, élénkpiros színû vér és nagyobb darabok távoztak belõlem,kb 6napig véreztem! Ismerõsömnek a 13ik héten tenyérnyi darabok is távoztak és rendes fájásai voltak!

Ez a terhesség korától függ. nekem a 6ik héten ment el a babám, nem görcsöltem, élénkpiros színû vér és nagyobb darabok távoztak belõlem, kb 6napig véreztem! Ismerõsömnek a 13ik héten tenyérnyi darabok is távoztak és rendes fájásai voltak!
Ahány nõ, annyi féle vetélés. Nekem 2x volt a 7. héten. Az egyiknél enyhén görcsölt elõzõ este a lábam, de konkrét görcseim nem voltak. A másiknál egyáltalán nem volt görcsöm. Mind a kettõt barnázás elõzte meg. Rendes, mensis- jellegû vérzésem volt, egyszer sem volt darabos- legalább is... A másodiknál magát a zsákot láttam távozni. Hõt nem mértem, így nem tudom hogy mikor esik le a hõ...
Nekem 6.het utan nagyon erõs, folyòs sötet nyálkás vérzés volt. Görcsökkel. Jah ésxdarabos is volt. 7napig tartott. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!