Találatok a következő kifejezésre: A terhességi hány nap után mutat (2 db)

A terhességi teszt hány nap után mutat 100%-os terhességet?

Az el?z? terhességemnél 2 hét után volt pozitív /sajno vetélés lett a vége/ Ez most is így lehet?

Legjobb válasz: Most nem fogok túl sokat segíteni, de én az orvosom szerint 8 hetes terhes vagyok, de a teszt még mindig negatív. Tehát ez szerintem attól függ mennyire emelkedik meg a Hcg szinted

Most nem fogok túl sokat segíteni, de én az orvosom szerint 8 hetes terhes vagyok, de a teszt még mindig negatív. Tehát ez szerintem attól függ mennyire emelkedik meg a Hcg szinted
2 hét után már biztosat mutat a teszt, persze lehetnek extrém esetek is.
Az, hogy pozitívat mutat sajnos nem zárja ki a késõbbi vetélést lehetõségét. Remélem ennél e babánál nem lesz ilyen gond!
Szia általában minden teszt három nap után már kimutatja. Ugyanis három nap kell a közösülés után hogy a pete beágyazódjon. Ha van valami elvileg már kimutatja.
Onnan, hogy felkeresed a dokid! A vetélés nem mindig rendezõdik magától!
Menj dokihoz, az megmondja, hogy tényleg terhes voltál-e, vagy vagy-e, mert elõfordulhat jóindulatú vérzés is, nem csak vetéléskor.
A kérdező hozzászólása: reggel voltam dokinál, éppen amíg vártam rá kezdtem el vérezni. Amikor elindultam még nem volt semmi, de elmentem a wc-re, és akkor vettem észre. Tehát mondtam ezt neki, annyit mondott menjek haza, és pihenjek, valószínû spontán vetélésrõl van szó.
Nekem volt spontán vetélésem...1-2 napig csak vérezgettem hébe-hóba aztán "bedurvult" , erõsebb lett és eltartott vagy 7 napig.Erõsebb volt mint egy sima menses. Aztán rá 1 hónapra visszaállt minden.A tesznek még kell egy kis idõ, míg ki nem ürül a hormon, addig mutatni fogja a 2 csíkot. Nagyon sajnálom amúgy:(hány hetes vagy?
Kérlek ne vedd sértõnek, hogy megkérdezem, de honnan tudod, hogy elvetéltél??:-S Én úgy lettem terhes, hogy 5 napig véreztem, igaz nagyon minimálisan, (kb, mint mikor a mensim 5 napja volt) úgyhogy én azt gondoltam, hogy késett és kész, most meg megjött. Rá két hétre iszonyú hányinger tört rám ekkor sem gyanakodtam, már olyan régen (1éve) szerettünk volna babát, hogy nem is gondoltam álmaimban sem, hogy összejött. Azért mentem el a nõgyógyászhoz, mert barnás folyásom lett és féltem, hogy valami gyulladás vagy ilyesmi. Akkor közölte velem a nõgyógyász, hogy gratulál, mert kismama vagyok. Potyogtak a könnyeim, annyira örültem neki!! Szóval ne gondolj mindjárt a legrosszabbra, a nõ test "kifürkészhetetlen"!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!