Találatok a következő kifejezésre: A terhességi hány nap után (73 db)

SMS-ben TERHES szó a 1799-re
Vegyél elõ egy biológia könyvet, és rájössz majd magadtól is, hogy 2 hétnél elõbb egyik sem mutatja ki. Ne égesd már magad ilyen hülye kérdésekkel! Különben is, ha ennyit sem tudsz a nõi testrõl, minek szexelsz? És hogy a kérdésre is válaszoljak: bármelyik kimutatja 2 hét után, és ha azt mondod a patikusnak, hogy a legolcsóbbat adja, akkor valószínûleg 900-1000 ft-os tesztet ad.
2 hét után bármelyik kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Van olyan ami elöbb kimutatja?
/Meik/ Gratulálok te sem vagy több 16-nál :@
Nincs olyan, mert nincs mit kimutatni. A megtermékenyített petesejt kb. 10 nappal a megtermékenyítés után ágyazódik be a méhbe, akkor kezd el HCG-hormont termelni, amit a teszt kimutat. Tehát ennél korábban - amíg a petesejt csak vándorol - nincs mit kimutatni! A legérzékenyebb tesztek is csak 10-11 nappal a fogantatás után mutatnak ki bármit, de azon a pár napon már igazán semmi nem múlik...

Az lehetséges, hogy fogamzásgátlót szedek, és mellette is késik a menstruációm? Hány nap után jelentkeznek a terhesség első jelei?

Legjobb válasz: ha késik akkor vagy terhes vagy vagy vmi más oka van.kérj 1 idõpontot dokihoz mert csak õ tudja mi van pontosan!terhesség jelei sztem 1-2hónap után de nem vok benne biztos:$

ha késik akkor vagy terhes vagy vagy vmi más oka van.kérj 1 idõpontot dokihoz mert csak õ tudja mi van pontosan!terhesség jelei sztem 1-2hónap után de nem vok benne biztos:$
Nekem tabi mellett max 1 napos késésem volt. Neked mennyi?
A kérdező hozzászólása: hát tegnap kellett vna megjönnie...
Ha nem jön meg a 7 napos szünetben akkor tesztelj és menj dokihoz.
nekem a tabi útmutatójában az van, h pl egyszer kb ki is maradhat a menzi, ha már 2szer egymás után kimarad, akkor lehetsz terhes, de ha rendesen szeded nagyon kicsi az esélye, h terhes vagy!!!

A terhességi teszt hány nap után mutatja ki, hogy terhes vagyok-e?

Legjobb válasz: Beágyazódás után 3 nappal mutatják ki az érzékeny tesztek a terhességet, ez az aktus után kb 14 nap.

Beágyazódás után 3 nappal mutatják ki az érzékeny tesztek a terhességet, ez az aktus után kb 14 nap.

A terhessegi teszt hany nap utan mutaja ki az eredmenyt?

1 het utan megcsinaltam a tesztet es csak 1 csik volt. vajon jol mutatta? vagy az 1 het meg keves?

Legjobb válasz: Miután 1 héttel?Az elmaradt mensi után vagy az aktus után 1 héttel.Nem mind1 ám!De elég fiatal lehetsz ha még ezt se tudod!?Szóval az aktus után leghamarabb 14 nappal lehet tesztelni.De még jobb kivárni hogy meg jön e.Ha nem akkor érdemes tesztelni!

Miután 1 héttel?Az elmaradt mensi után vagy az aktus után 1 héttel.Nem mind1 ám!De elég fiatal lehetsz ha még ezt se tudod!?Szóval az aktus után leghamarabb 14 nappal lehet tesztelni.De még jobb kivárni hogy meg jön e.Ha nem akkor érdemes tesztelni!
A kérdező hozzászólása: az aktus utan 1 hettel. szoval akkor kar volt megcsinalni a tesztet?
Igen kár. Aktus után 14 nappal lehet tesztelni, de a legbiztosabb, ha nem jön meg, és akkor tesztelsz.Így most semmi értelme sem volt, ez még nem valós érték.
2 héttel utána lehet tesztelni, korai volt mindneképp.
Nekem 10-es érzékenységû teszt lett extra halvány együttlét után 11 nappal. 1 hét az nagyon korai volt.
Mi június 15-én voltunk együtt, így én holnap fogok tesztelni:) Mensimet én nem tudom megvárni mert nekem még nem jött meg mióta szoptatom a fiam, aki 13 hòs. Szerintem várd meg, hogy megjöjjön, ha nem jön meg akkor teszteljél. Remélem holnap pozit tesztelek. :) ) Te kedves kérdezõ, egy csíknak vagy kettõnek örülnél?
leghamarabb 14 nappal érdemes de azt is reggeli pisibõl!!! De a legésszerûbb ha az elmaradt menzi megvan akkor csinálod!
A kérdező hozzászólása: nekem meg egy kicsit korai lenne a baba szoval... amugy sok sikert neked :)

A várt menzesz napja után hány nappal érdemes terhességi tesztet csinálni?

Legjobb válasz: Én elõtte csináltam 2 nappal, halvány pozitív lett. Az elsõ terhességemnél vártam a nemvárt után olyan 5 napot.

Én elõtte csináltam 2 nappal, halvány pozitív lett. Az elsõ terhességemnél vártam a nemvárt után olyan 5 napot.
Nemvárt elõtt 2 nappal nagyon halvány pozi lett, majd nemvárt után 3 nappal már szépen látszott :)
szia! a sok csalódás miatt anem várt utáni 4.-napon teszteltem csak pozit

A nőgyógyász hány nappal az aktus után tudja megállapítani a terhességet?

Ha mindenféle vizsgálatot elvégez?

Legjobb válasz: Terhességi gyorsteszttel 72 órával, ultrahanggal 14 nap múlva.

Terhességi gyorsteszttel 72 órával, ultrahanggal 14 nap múlva.

Együttlét után hány nap múlva mutatható ki a terhesség biztosan? Sex után a 18. napon már biztos a teszt? Mert ma sajnos negatív lett.

Legjobb válasz: mikorra nem várod? ahhoz viszonyítva jobban meg lehet mondani mikor tesztelj.

mikorra nem várod? ahhoz viszonyítva jobban meg lehet mondani mikor tesztelj.
Sex utan 18 nappal mar pozitiv kene legyen hacsak nem kesobb fogant meg a baba. Kb 10 nap a beagyazodas es 8 nap alatt eleg hcg-nek kell termelodnie ahoz, hogy a teszt pozitiv legyen. De ez csak abba az esetbe ha biztosan akkor fogant a baba es csak az az egy alkalommal voltatok egyutt. Ha nem jon majd meg a mesid akkor tesztelj par napra ra mert nem biztos, hogy ettol az egyuttlettol leszel babas. Vannak spontan peteeresek is egy ciklusban es barmikor foganhat a baba.

HA mondjuk szeretkezek a barátnőmmel (gumi nélkül) akkor a terhességi teszt már pl másnap kimutathatja hogy terhes vagy hány nap után mutatná ki a teszt?

Legjobb válasz: van olyanis ami 3-4 nap után, de az egy hét a tuti, mire kimutatható mennyiség termelõdik abból a hormonból, amire a tesztek reagálnak. 1 hét (kb)

van olyanis ami 3-4 nap után, de az egy hét a tuti, mire kimutatható mennyiség termelõdik abból a hormonból, amire a tesztek reagálnak. 1 hét (kb)
"van olyanis ami 3-4 nap után" A beágyazódás után 3-4 nappal, nem aktus után... Kérdezõ: Szted?...Akkor még is hogy a fenébe mûködne a sürgõsségi tabletta? Gondolkodj már:DD Egy hét, míg beágyazódik, és a HCG csak utána kezd termelõdni. Aktus után két héttel, reggeli elsõ vizeletbõl érdemes tesztet csinálni. Lehet, hogy van, ami 3 nap után is kimutatja (tehát összesen 10 nap múlva), de akkor is érdemes kivárni a két hetet.
2 héttel aktus után mutatja ki. Am NE szexeljetek gumi nélkül, ha nem akartok babát és nem szed a lány fogamzásgátlót.
elobb be kell hogy agyazodjon, es csak utana kezd el a test hormont termelni, amit kimutat a teszt... 2 het minimum...

A fogamzástól számítva hány nap után tudja kimutatni az orvos által elvégzett teszt a terhességet?

Mert én nem bizom a bolti tesztekben, igy elmentem n?gyógyászhoz, vizeletb?l majd kimutatja. Csak puszta kiváncsiság, hogy hány nap után lehetséhges ez?

Legjobb válasz: A beágyazódás után legkorábban a 3. napon.

A beágyazódás után legkorábban a 3. napon.

A nőgyógyász ultrahanggal hány nap után látja, hogyha terhes vagyok? Az ultrahangon is minimum 10 nap - közösülést követően - mire látszik a terhesség?

Legjobb válasz: Min 3 hét a szex után! Szóval összesen az 5. héten kb..ritkán elõbb is, de vissza szokták rendelni a mamit.

Min 3 hét a szex után! Szóval összesen az 5. héten kb..ritkán elõbb is, de vissza szokták rendelni a mamit.
Szia! Ez így van, a teszt korábban kimutatja, mint ahogy a doki látja. ÜDv.
Így ahogy írod. Sõt: teljesen friss saját tapasztalat 7 hetes terhes vagyok, tegnap voltam a dokimnál elõször, mert nem akartam elsietni a dolgot. Megnézett UH-gal, és közölte, hogy a petezsákot látja, szép, szabályos, de embriótelep nem látszik egyértelmûen. Ma reggelre berendelt hüvelyi uh.-ra - végigsírtam az éjszakát- és csak ott látszott már a 8 mm-es élõ kisbabánk! Szóval szerintem, ha csak nincs nagyon jó UH-ja a dokidnak, ne siesd el, senkinek nem kívánom, amit átéltem. Az 5. héten többnyire csak petezsákot látnak bármilyen spéci UH-gal, azt leghamarabb a hatodik-hetedik héttõl látja, hogy élõ-e az embrió.
A kérdező hozzászólása: Azaz a terhességi teszt hamarabb kimutatja, mint ahogy a nõgyógyász az ultrahangon láthatja??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!