Találatok a következő kifejezésre: A terhességi azt írja, hogy (26 db)

A teszten azt irja hogy 3-4 nappal a megtermékenyités után ki mutatja a terhességet. Nekem még egy hét a mensisig ma csináltam T. de negativ. Akkor sajna nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Szia! Az én tesztem 1 héttel írta mensi elõtt és nekem a mensi kimaradása után 1 héttel sem látszott semmi csak 2 hét múlva volt egy halvány csík! Nem mindenkinek egyforma a HCG mennyisége a szervezetben! Úgy,hogy még van remény!

Szia! Az én tesztem 1 héttel írta mensi elõtt és nekem a mensi kimaradása után 1 héttel sem látszott semmi csak 2 hét múlva volt egy halvány csík! Nem mindenkinek egyforma a HCG mennyisége a szervezetben! Úgy, hogy még van remény!
A megtermékenyítés nem egyenlõ az együttlét napjával!! A pete még kiszabadul a tüszõbõl, vándorolni kezd, majd lejut a hasûrbe, onnan majd a petevezetõn át a méhbe, és ott jó esetben beágyazódik. Ez a folyamat 2-3 hét, vagyis túl korán teszteltél!!
Nyugalom..van még egy heted.Megbízható eredmény nagyjából a kimaradt mensi harmadik napjától várható, de van akinek ekkor még nincs elég hcg a szervezetében.Várj legalább két hetet...ha addig nem jön meg tesztelhetsz!De elõtte fölösleges, mert csak magadat idegesíted.
a mensi kimaradasa utan lehet akkora a hcg szint h kimutassa egyeb esetben csak a ver vizsgalat mutathatja ki , varj addig h kimaradjon addig meg van remeny

Ennyire butaságot írnak a terhességgel foglalkozó oldalak, hogy az összes oldalon írt súlynál jóval nagyobb a babám?

Akár hol nézem meg az adott hetekre vonatkozó körülbelüli súlyokat, az én babám mindig mindegyiknél 200-400 grammal több. Tudom én hogy ez csak becslés, meg hogy ez egy átlag, meg sok oldal nem is a magyar átlagot veszi, de akkor is... Nem létezik egyetlen olyan oldal sem ami a valósághoz viszonylag köze áll?

Legjobb válasz: Ha tudod, azt hogy ez csak egy becslés, akkor azt is tudod, hogy a babád súlya ténylegesen vagy annyi, vagy nem annyi mint a becslés. Innentõl kezdve számomra elég merész következtetés azt levonni, hogy ezeken az oldalakon biztos hülyeségeket írnak.

Ha tudod, azt hogy ez csak egy becslés, akkor azt is tudod, hogy a babád súlya ténylegesen vagy annyi, vagy nem annyi mint a becslés. Innentõl kezdve számomra elég merész következtetés azt levonni, hogy ezeken az oldalakon biztos hülyeségeket írnak.
De nem tudják pontosan becsülni, mivel a gép a különbözõ méretek alapján becsüli a súlyt, átlagos eredményeket véve alapul! Ha pl. magasabb, mint az átlag, akkor értelemszerûen a súlyát is többre becsüli! Az én babám hosszú baba, az átlagosnál nagyobb buksival, így mindig 4-500-g-al többre becsülték, még a szülés elõtti nap is. Ez csak becslés, nem pontos meghatározás.
A kérdező hozzászólása: Legutóbb például 1x 4D egyszer pedig a saját nõgyógyászom végzett mérést. Korábbi komplikáció miatt, nagyon fontos viszonylag pontosra becsülnünk a babám súlyát - épp ezért a 4D-n is kértem, hogy fektessenek erre hangsúlyt, a dokimat pedig kérnem sem kellett, magától is a lehetõ leg alaposabban végezte a mérést. Ha eyik-másik oldallal egy kb 200grammos eltérés van az még nyilván oké, de azért ahol már közel fél kilónyi eltérés mutatkozik, az furcsa számomra.
szia! sajnos a csont fajsúlya miatt sem lehet pontos az érték csak becslés, hiszen valamelyik babának sûrûbb a csontösszetétele, valamelyiknek gyengébb, ezt a gépek nem érzékelik! õk csak hossz alapján számolnak... ezért van a +-500 gramm átlag eltérés! remélem segítettem ezzel..

Mindenki azt irja, hogy a 4.-5. hét előtt nem mutat az uh semmit. Én 3 hetesen voltam uh-on és látszott a petezsák, akkor több mint 3 hetes a terhesség? Akkor ez most hogy is van?

És mit fog mutatni 5 hetesen ha 3 hetesen már petezsák látszott??Aki volt már így hogy ilyen korán látszott a terhessége kérem írjon mert én már nem is tudom mennyi id?s a baba!!!

Legjobb válasz: A terhesség korát az utolsó menstruáció dátumához számítják, függetlenül attól, hogy ténylegesen mikor történt a fogamzás. Három hetes terhesen még egy hét van a nem vártig, ekkor még nem is tudjuk, hogy terhesek vagyunk. Te sem 3 hetes terhes vagy, hanem kb. 5 hetes.

A terhesség korát az utolsó menstruáció dátumához számítják, függetlenül attól, hogy ténylegesen mikor történt a fogamzás. Három hetes terhesen még egy hét van a nem vártig, ekkor még nem is tudjuk, hogy terhesek vagyunk. Te sem 3 hetes terhes vagy, hanem kb. 5 hetes.
A terhességet mindig az utolsó menszi elsõ napjától számítják, mivel a fogantatás csak egy vélelmezett idõpont elvileg. Ultrahangon, ha nagyon nagy az eltérés a fejlettsége és a becsült kora között, akkor fogják módosítani. Lehet, hogy hamarabb estél teherbe, mint ahogy "papír szerint" kellett volna. Ha van petezsák, akkor az embrió szívdobogását fogják megnézni, hogy beindul-e a 6. hét körül. Ha neked ez korábban fog, az csak jó! Boldog babavárást!
Nekem szeptember 17.én volt(menses szept5.én) a beültetésem, és október 10-én már látszott a petezsák.
A kérdező hozzászólása: MONDTAM AZ ORVOSNAK H MIKOR VOLT AZ UTOLSÓ MENSIM, DE A PETEZSÁK ALAPJÁN AZT MONDTA HOGY 3 HETES A TERHESSÉG
Elvileg nem petezsák mérete alapján kellene a dokinak számolnia, hanem az utolsó menstruáció elsõ napjától. Mindenki így számolja. Nem lehet hogy inkább azt mondta, kb. mikor történhetett a fogantatás? Mert az megint más idõpont. Pont azért számolják a mensi elsõ napjától mert a fogantatás nem mindig akkor van, amikor gondolja az ember. (szóval nem akkor amikor az aktus volt). És ha így számolod, akkor 3 hetesen még nem is lehet biztosan tudni, hogy terhes valaki, mivel akkor még nincs egy elmaradt mensi sem, és a teszt sem mutatja ki, még hcg sem termelõdik a szervezetben, amit ki lehetne mutatni.
A kérdező hozzászólása: Nem, azt mondta hogy 3 hetes a terhesség.Köszönöm a válaszokat, az utolsó mensim óta most vagyok az 5. héten, de mikor dokihoz mentem már volt 3 pozitiv tesztem, pedig még csak 1 napja késett.na asszem elmegyek magánrendelésre mert ez nekem bonyolult!!!!

Más is fél milyen lesz a babája? Kérem irjanak azok akiknek nem volt zökkenö mentes érzelmileg a terhessége. Végül is hogyan végzödött?

28hetes vagyok.végig aggodtam a terhességet,mindenféle félelmem volt már. nehezen is kezdödött 39.3lázzal. majd az idegeimet a cigaretta elvonása is megtépázta,rengeteget aggodtam és még most se hiszem hogy mindent végig tudok csinálni.egyszerüen nem merem elhinni,hogy tényleg megkapom ezt a babát.bár ö már a 2. csak az apja nem akarta.más is fél attol vajon egészséges lesz e ill szép?

Legjobb válasz: én is 40fokos lázzal, betegséggel láttam neki a terhességnek és apa sem akarta a babát. Vitáztunk róla sokat és úgy döntöttem, h elköltözök nem fogom õt hallgatni, nincs szükségem az idegeskedésre. Mondtam, h döntse el mit akar. Néhány hétig anyukáméknál laktam és elkezdtem neki hiányozni a babával együtt és úgy döntött szeretne minket. Vissza költöztem még néhány hétig össze kaptunk néhány apróságon (nem a babával kapcsolatosan) és azóta jól vagyunk. NAGGGYON IMÁDJA a kisfiunkat, szinte szerelmes belé. Mikor szültünk ott volt velem és fogta a kezemet, kedvenc virágommal állított a kórházba, segített otthon nagyon sokmindent az elején. Fõzött, takarított. Megköszönte, hogy megszültem ezt a babát magunknak. :) Biztos szép lesz a babád és egészséges. 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy õ lesz a legszebb baba a világon számodra.

én is 40fokos lázzal, betegséggel láttam neki a terhességnek és apa sem akarta a babát. Vitáztunk róla sokat és úgy döntöttem, h elköltözök nem fogom õt hallgatni, nincs szükségem az idegeskedésre. Mondtam, h döntse el mit akar. Néhány hétig anyukáméknál laktam és elkezdtem neki hiányozni a babával együtt és úgy döntött szeretne minket. Vissza költöztem még néhány hétig össze kaptunk néhány apróságon (nem a babával kapcsolatosan) és azóta jól vagyunk. NAGGGYON IMÁDJA a kisfiunkat, szinte szerelmes belé. Mikor szültünk ott volt velem és fogta a kezemet, kedvenc virágommal állított a kórházba, segített otthon nagyon sokmindent az elején. Fõzött, takarított. Megköszönte, hogy megszültem ezt a babát magunknak. :) Biztos szép lesz a babád és egészséges. 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy õ lesz a legszebb baba a világon számodra.
A cigi elvonás nálam is okozott kellemetlenségeket, egyszer antibiotikumot is kellett szednem, mert valamilyen fertõzést találtak a szervezetemben. De a legrosszabb nem ezek voltak. 3 hós terhes voltam, mikor bejelentettük a leendõ nagyszülõknek, hogy jön a baba (mindkettõnk szüleinél elsõ unoka) Anyukámékkal madarat lehetett volna fogatni, nagyon boldogok voltak. Viszont az anyósék nem örültek egyáltalán, mert nem vagyunk összeházasodva, és azon aggódtak, hogy mit fognak szólni a szomszédok, hogy így jön a baba (falun laknak). Ez nekem annyira rosszul esett, hogy el sem tudom mondani. A mai napig nem tudom felfogni, hogy nem képes valaki örülni az unokájának... Egész terhességem alatt sokszor volt, hogy magam elõtt láttam anyóst, amint kifogásolja a házasság hiányát, és rengeteget sírtam emiatt. Egyébként gyönyörû szép kisfiam született, teljesen egészséges, és nagyon-nagyon imádom!
36 éves vagyok, és annyit riogattak a 35 felett született Down-os babákkal, hogy nehezen tudom kiverni a fejembõl az aggodalmat... Voltam ugyan kombinált teszten, ahol 1:6000 esélyét adták, ami sokkal jobb, mint az életkorom szerinti átlag. Az amniocentézist a vetélés 1-2 %-os kockázata miatt nem vállaltam be, mert nagyon nehezen jött össze a baba, két méhen kívüli terhességem is volt elõtte, és felmerült, mi van, ha nem sikerül többet. Amúgy mindenki mindent rendben lát, szerencsére, de ha megszületett, az a biztos.
Ez egy természetes aggódalom, és gondolatok.Nyilván normális viselkedés, kinek kellene beteg gyerek?Csak megkeseritené az életünket.Minden jót, jó baba várást.
ennyire ne legyetek már ilyenek. tessék mindenkinek összeszedni magát. A mai kismamák nagyon el vannak kényelmesedve. se melo a legtöbb otthon egyedül és jár az agyuk minden hülyeségen. Inkább foglald el magad!!!
Hogy-hogy megkapod?Nem értem ezt a kérdést?Egyébként én is minden nap ezeket az aggodalmakat élem meg.Elõzõ voltam.
Én teljesen kivoltam, hhogy mindenféle ronda dolgok lesznek amikor megszületik a baba. (nem lesz keze vagy lába vagy mittomén), addig paráztam ezen amíg inkább elmentünk 4d ultrahangra, de hálistennek megvolt mindene. Anyuéktól féltem, hogy nem fognak örülni, ezért jó sokáig nem is mertem elmondani. MOst a koraszületéstõl félek..Remélem minden rendben lesz!
Bár az én "babámnak" születése óta elálló fülei vannak(mint az anyjának), nekem (és a családunknak)mégis õ az egyik legszebb a Világon(a másik legszebb a nõvére)!! Ettõl nem kell félni! Hidd el, a Te babád lesz a Világ legszebb gyermeke!:) Ha nem lenne egészséges, akkor az már kiderült volna, szóval NE AGGÓDJ!! Mi, a második terhességnél, amikor egy olyat láttunk a tv-ben, hogy a baba születése után derüllt ki, hogy nem fejlõdött rendesen, akkor a párommal megtárgyaltam, hogy ha valami oknál fogva nem lesz egészséges, akkor sem dobjuk el, szeretetben fogjuk felnevelni... Mert hát, mégis csak a miénk... :) Most a 3. babóval vagyunk 5+4 hetesek, és én inkább a vetéléstõl félek, mert a 2 lány születése közt már volt egy. Boldog babavárást!!:D
Én a cigit a terhességem elõtt négy hónappal letettem, az már nem zavart. Minden vizsgálat után aggódtam, amíg nem kaptam meg az eredményt. Terhességi cukorbetegségem volt...ez miatt voltak dilemmáim. Itt volt ez a fránya H1N1, na az is betett, nem tudtam eldönteni, hogy oltassak vagy ne oltassak-nem oltattam szerencsére. A 36. héttõl attól féltem hogy túl nagy lesz-az uh alapján gondoltam. A betöltött 40.héttõl pedig rettegtem hogy császározni fognak. 40+2 napra szültem természetes úton, gátvédelemmel egy gyönyörû, egészséges, arányos 3340g 56cm, szépséges, imádni való kicsi lányt!!!:) ))) Ne aggódj!! Nem tesz jót!! Minden rendben lesz!!! Jó babavárást, és könnyû szülést, jó egészséget Nektek!!
A kérdező hozzászólása: nem azért aggodok mert nem kötöm le magam.én ezt a 7honapot is kemény utazással töltöttem a tanulmányaim miatt, magas lázzal kezdtem influenza járvány idején, véreztem is, sokat is hiztam, minden aggodalomra alkalmas okot ismerek.a félelmek bennem maradtak.már van egy gyermekem, csak már a korom 33 és ez se tul szerencsés.attol is félek nem e ez okoz bajt hogy ennyire féltem, rettegek hogy nem lesz egészséges.remélem nem .

Terhességi cukorterhelésen 7, 7 lett az ertekem, a dokim azt mondta, hogy diétázzak, 160-180 gr ch-ot ehetek egy nap, 5ször étkezzek. Hogyan kell felosztanom? Mindenhol mast irnak, sok helyen 6 etkezesre van bontva?

Ma tudtam meg es egyeltalan nem ertek hozza.A dokim annyit mondott nezzek utanna a neten.

Legjobb válasz: A 7,7-e nem szokás diétázni, 7,8 .ig jó az érték. na mindegy. Az viszont nem mindegy h 160 vagy 180 g. nekem 180 volt megadva, ott is 5-ször kellett ennem. A reggeli 7 óráig legyen meg, nekem ezt mondták a dietetikusok. Nem kell órára pontosan betartani: reggeli, tízórai, ebéd, uzsona, vacsora. Sõt néha utóvacsora is van. De a 180 g-nál nem volt nekem. A többit megírom privátba, hosszú lenne

A 7, 7-e nem szokás diétázni, 7, 8 .ig jó az érték. na mindegy. Az viszont nem mindegy h 160 vagy 180 g. nekem 180 volt megadva, ott is 5-ször kellett ennem. A reggeli 7 óráig legyen meg, nekem ezt mondták a dietetikusok. Nem kell órára pontosan betartani: reggeli, tízórai, ebéd, uzsona, vacsora. Sõt néha utóvacsora is van. De a 180 g-nál nem volt nekem. A többit megírom privátba, hosszú lenne
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a doki, hogy mivel a határértéken vagyok, ezért nem kell izgulnom, de azért tényleg elküldtett volna szakemberhez. Bár ahogy ìrtàtok valakinek 7, 2re inzulin, akkor a dokimnak is komolyabban kellene vennie, pedig magandoki.
nekem 7.5-re inzulint akart felírni a belgyógyász.... most dokit váltottam, hétfön kiderül, hogy mi lesz.
Ezt olvasd el, ebben minden fontos info benne van. (PCOS-oknak szól az oldal, de ez a cukor diéta) http://jegeskave.hu/cikkek/2010/07/09/inzulinrezisztencia-pc.. Hihetetlen, hogy nem küldtek el normális diétás tanácsadásra. Így nem szabadna senkit magára hagyni egy ilyen diétával. Totál tönkre lehet vágni az egészet néhány fals információval, babásan még veszélyes is lehet:-(((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, mostmár nagyjabol ertem, hogy mi a lenyege, hala nektek:-) Ha meg felmerulne esetleg valami, akkor lehet, hogy irok priviben. Boldog babavarast nektek.
http://www.enportal.hu/taplalektablazat.html illetve én ezt a táblázatot használtam, ebben benne van a CH tábi, meg a kalória is, illetve a glikémiás index is. minél alacsonyabb, annál jobb! sok sikert! remélem tudtam segíteni, nekem már csak két hetem van :)
akkor már nem sok van hátra! próbálj úgy enni, ahogy részletekben leírtam, a gyors meg a lassú a felszívódást jelenti :) ezeket tényleg megtalálod a neten. Az idõpontot elcsúsztathatod korábbra, már én is reggel 7kor kezdem, ez a téli idõszámításom volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors vàlaszokat:-) 27 hetes kismama vagyok
8h reggeli 25g csak lassú 11h tízórai 20g fele gyors, fele lassú 14h ebéd 50g max 10g gyors 17h uzsi 20g csak gyors (gyümik) 20h vacsi 30- 40g max 10g gyors 23h utóvacsi 20g fele gyors, fele lassú nekem így volt beosztva kérd ki a diabetológia segítségét! hány hetes terhes vagy?
Nekem 7, 8 lett az eredményem és nem kellett diétáznom.
Úgy tûnik, hiába van referenciaérték megadva, minden orvos más. Nekem 6, 5 lett és már kerekedett az orvosom szeme, hogy oké, akkor 6 hét múlva 32 hetes terhesen megismételjük a vizsgálatot, addig pedig édességet ne, könnyen felszívódó szénhidrátot ne nagyon és ugyan számolgatni nem kell de nagyon figyeljek :S én már ettõl kiborultam...pedig hol van az 7, 8 Kitartás! 28hkm
A kérdező hozzászólása: Sorry, 7.5re:)
igen jó úgy is, csak ne 3 napig állott pisivel hanem "frissel" :D
A "folyam" elsõ másodpercnyi részét ne ereszd bele az üvegbe, mivel abban nagyon sok baktérium és szennyezõdés lehet, amik épp akkor mosódnak ki a húgyutakból, és befolyásolhatják a teszt eredményét.
Úgy is jó, van néhány vizeletsugaras teszt, amibe már bele is szokták írni, hogy ha gondolod így is csinálhatod, de maximálisan tiszta legyen a pohár amibe felfogod a vizeletet, és valóban ahoyg az elõttem szóló írta az elõ pár mp alatt kifolyt részt ne engedd bele.
Ezért mondják, hogy "középsugaras" vizeletet használj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Azt hiszem kezdhetek vedelni, hogy legyen megfelelõ mennyiség a középsugarashoz..:)
:) na teszteltél?

4.5 hetes a terhességem, az orvos "csak" petezsákot látott, amit nem valahányszor valamennyi-re mért, tehát nem 3x4 mm hanem annyit írt a papírra, hogy az uterusban 2.7 mm petezsák látható. Ez ugye jó?

Legjobb válasz: Igen, jó. A megtermékenyített pete még annyira pici, amikor beágyazódik, hogy szabad szemmel nem látszik. Majd megnõ, ne aggódj. Sok boldogságot a picúrhoz!

Igen, jó. A megtermékenyített pete még annyira pici, amikor beágyazódik, hogy szabad szemmel nem látszik. Majd megnõ, ne aggódj. Sok boldogságot a picúrhoz!
A kérdező hozzászólása: :s ki vagy? :) Ismersz, ugye? Tényleg 3 hát múlva kell visszamenni
Jó.) Godnolom visszahívott kb 3 hét mulva.
szia.igen jo. egyébként szerintem nem ismer az elsõ válaszoló, csak általában így szokottlenni, negem is így hívtak vissza mikor a fiamat vártam.
hopp :) engem

10 hetes terhes vagyok és méhszáj gyulladásom van. Az orvos KLION-D100 hüvelykúpot írt fel, de a betegtájékoztatóban az áll, hogy a terhesség első 3 hónapjában nem használható. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne haragudj hogy kérdezek és nem a kérdésedre válaszolok.... Hogy vetted észre? Orvos vette észre vagy érezted? Én 11 hetes vagyok és 2-3 napja a hüvelyemben néha égõ érzést érzek (biztosan nem gombás fertõzés). Lehet hogy nekem is ez van és ezen a részen is érezhetõ? Köszönöm szépen és mégegyszer bocs hogy nem tanáccsal jelentkezem:)

Ne haragudj hogy kérdezek és nem a kérdésedre válaszolok.... Hogy vetted észre? Orvos vette észre vagy érezted? Én 11 hetes vagyok és 2-3 napja a hüvelyemben néha égõ érzést érzek (biztosan nem gombás fertõzés). Lehet hogy nekem is ez van és ezen a részen is érezhetõ? Köszönöm szépen és mégegyszer bocs hogy nem tanáccsal jelentkezem:)
Én is kaptam annak idején klion kúpot(pontosan nem emlékszem, de a 11-12 hét körül), nyugodtan használd nem lesz semmi bajotok!!
A klion d 100 gombás hüvelyfertõzésre való gyógyszer, hüvelygombád van nem méhszájgyulladásod, nyugodtan használd, nagyon gyakori a gombás fertõzés a terhesség alatt, mind betegtájékoztatójában az van hogy az elsõ trimeszterben nem használható, ez a kötelezõ elõírás. Gyógyszerész, 24 hetes
A kérdező hozzászólása: Helló! Folyásom volt és fájt picit a hasam elmentem nõgyógyászhoz és kenetet vett, egy hét múlva visszamentem és azt mondta nincs gomba csak egy kis baktérium. Majd megvizsgált és ahogy hozzám nyúlt elkezdtem vérezni(de addig egyszer sem véreztem), majd azt mondta méhszáj gyulladásom van és felírta zt a kúpot. Végül azt mondta nyugodjak meg, mert a vérzés nem odabentrõl jön csak a méhszájam vérzik és az is megnyugtató szerinte, hogy nincs gomba. Ha ez a kúp gombára van akkor minek írta fel? üdv., a Kérdezõ
használd nyugodtan, szokták adni várandósságban az elsõ 3 hónapot kötelezõ ráírni, nincs elég kutatási tapasztalat, meg akkor fejlõdnek a kis szervek minden, és így védik le magukat a gyógyszergyártók a nõgyógyász azonban rendszeresen találkozik kismamákkal, szokásos eljárás, hogy gombás fertõzésre ezt adják. de ilyen a méhszájgyulladás is, amire ez hatáásos. gondolom vettek hüvelyváladékot egy üveglapra, amit mikroszkóppal megnéztek, és azon látszik ha méhszájgyulladásod van, mert annak a sejtjei mások.. lényeg, h szokták adni kórházakban, hatni is hat és nyuugodan használd! http://fru.szimpatikus.hu

A terhességi tesztem azt írja, hogy beágyazódás után 3 nappal már biztos eredményt mutat. Azt honnan tudhatnám mikor is történt a beágyazódás?

A legtöbben azt mondták 7-14 nap is lehet a beágyazódás. Nem szeretném megvárni a mensit, tesztelni szeretnék, de mikor? :)

Legjobb válasz: Kismama.hu nagyon jol megmutatja a kalulátor mikor és hogyan történnek ezek a dolgok!

Kismama.hu nagyon jol megmutatja a kalulátor mikor és hogyan történnek ezek a dolgok!
a szakirodalom szerint a beágyazódás az elsõ kimaradt menstruáció elsõ napja körül fejezõdik be. Kénytelen leszel várni..:(
Szerintem is várj mert jobb késõbb tesztelni mert akkor nem ér akkora csalódás ha esetleg nega lesz!
A kérdező hozzászólása: Nagyon lassan telnek a napok sajna, közben várom hátha lesz valami tünetem ami babára utalhatna, de semmi, bár jobb mintha csak képzelném...
Csak nyugodtan!Ne gondolj semmi babás dologra annál rosszabb én tudom milyen nehéz nem rá gondolni mert mi már 3 éve próbálkozunk!De most jutotam el oda hogy nem gondolok rá mert annál rosszabb!Foglald el magad és figyelj másra!Hidd el jobb lesz!!!!
én sem bírtam sorban vettem a tesztetek a mai már a tizedik volt és még csak 3 napja volt egy angyon halvány alig látható pzitiv jelzés de most már erõsebb nekem holnap kellene nem megjönnie de holnap már dokihoz is megyek szorítok

Ha a nődoki azt írja a leletes papíromra, hogy egy hét múlva terhességi teszt javasolt, akkor ő már lát valamit?

Legjobb válasz: Attól függ a ciklusod melyik szakaszában voltál,tehát már késik a mensi?vagy PÉ után vagy és terveziktek a babát?

Elvileg láthatott vmit, csak nem akarta kijelenteni a dolgot. Sztem tesztet is azért 1 hét múlva, mert addigra biztos mutatja mi ujsi.Ha nem bírsz a kiváncsiságoddal akkor vegyél holnap 1 tesztet és holnap után reggel csináld meg, addigra pl a Lilly teszt esélyes hogy mutassa. Szurkolok neked, reméljük + lesz!!!
Attól függ a ciklusod melyik szakaszában voltál, tehát már késik a mensi?vagy PÉ után vagy és terveziktek a babát?
Ja a 2.válaszoló voltam:)
Régebbi a kérdésed, de mi a helyzet?
Késik? A ciklusod hányadik napján tartasz? Esetleg megvastagodott méhnyálkahártyát láthat. Egy hét múlva minden kiderül, most ugyis csak találgathatunk.
Vagyis a tied után a második, szóval az elsõ:) Jaj olyan bonyolult ez az oldal:DDDD ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ... kivárom az egy hetet - bár nagyon nehéz lesz, mert alapból rettenet kiváncsi vagyok, s akkor még babáról is lehet szó :) , de erõt veszek magamon. Jajj, nagyon szeretnénk egy kis pocaklakót!
A kérdező hozzászólása: Lehet rosszul fejeztem ki: sejt valamit?
A kérdező hozzászólása: 8 mm-s a méhnyálkahártyám ... de ez nekem nem mond semmit :(
A kérdező hozzászólása: Tervezzük a babát :) Ma nem kellene megjönnie vagy holnap! ... akkor vehetem jó jelnek?
A kérdező hozzászólása: Szia! Negatív lett a tesztem, de közben meg is jött - majdnem ... két napig tartott, s abból egy napot barna, egyet meg inkább csak mensi szerû próbálkozás volt. Szóval most nem tudom, mi a helyzet. A hõm még mindig fent van, de semmi más. Asszem kérek idõpontot a nõdokitól, hogy mi ez szerinte. Jól esett, hogy érdeklõdtél!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!