Találatok a következő kifejezésre: A terhességi a 2. terhességre is (208 db)

Ez kérlek a terhességtõl lehet, ennyire szimpla erre a válasz. :)
Hát sajna erre nincs megoldás a hátfájásra max annyi, hogy ne ülj sokat próbálj meg többet pihenni.Ez sajna csak rosszabb lesz. 28hkm
Kismama torna, naponta 30-40 perc, a lényeg, hogy átmozgassa az izületeket, izmokat, pici súlyokkal (0, 5 kg)a hátizom erõsítése....Nem beteg vagy, de a 2. terhességnél ezt tudod Te is.

Akinek volt már egy abortusza vetélés miatt, annak is nagyobb a pocija a 2. terhességgel? Nem eszem sokat, de nagy a pocim 12 hetesen.

Legjobb válasz: A 2. babával mindenkinek nagyobb a hasa, mert elõzõleg megnyúltak már a szövetek, és most gyorsabban, hamarabb nyúlnak.

A 2. babával mindenkinek nagyobb a hasa, mert elõzõleg megnyúltak már a szövetek, és most gyorsabban, hamarabb nyúlnak.
Nekem 2 vetélésem volt, az egyiket mûtötték, azóta van egy 2 éves kisfiam, és 39hetes vagyok a második babával. Az én hasam az elsõvel is nagy volt mondjuk kisfiam sem volt épp kicsi 4320gr, de akkor más vlt az alakja széltébe és elõre is nõtt a hasam, most kislányt várok mint ahogy a kromoszóma mutatja de sokkal nagyobb a hasam, és csak elõre nõtt szó szerint mint aki lenyelt egy labdát.Pedig azt mondják a kisfiúkkal csúcsos elõrenyúló a has, hát én ezt megcáfoltam:-) Egy 39hetes kismama

Miért nem erősödik a második csik a terhességi teszten? 2 napja is ugyanilyen halvány volt, mint ma .

Legjobb válasz: Nekem mensó elõtt 3 nappal nagyon halvány volt, aztán mensó napján is és majd utána 3 nappal lett erõs! Lehet még nem volt elég hcg a szervezetedben azért halvány. Ne izgulj, tuti erõsödik!!:)

Nekem mensó elõtt 3 nappal nagyon halvány volt, aztán mensó napján is és majd utána 3 nappal lett erõs! Lehet még nem volt elég hcg a szervezetedben azért halvány. Ne izgulj, tuti erõsödik!!:)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak : Igen baba , már lassan az 5. hónapban járok , sokáig volt halvány a tesztem , még amikor meg kellett volna jönnie akkor is. Sok sikert !
Gratulálok:) Elõzõ kérdezõ voltam.
Szia! Én is így vagyok dettó! Ezért már nem is fogok tesztelni, hanem majd a doki 2 hét múlva megmondja. Addig nem élem bele magamat, nehogy csalódjak, persze vigyázok magamra addig is. Elvileg a halvány + is pozitív. De nekem (igaz más teszttel) volt már álpozitív. Remélem baba van! Drukkolok!
Szia! Azért valóban két + teszt az már reméljük nem csap be, de nem hiszem :) ! Mikor csináltad az elsõt? Lehet, hogy még ez is elég korai volt. CSinélj majd 3-4 nap múlva , akkor már erõsebbnek kell lennie !!! Sok sikert, hogy baba legyen!
Szia. Épp ez a dilemmám. Baba lett végülis?

Akinek a 2. terhessége is császármetszéssel végződött, hanyadik héten/napon történt? Meddig vártak az orvosok? (programozott császárra gondolok)

Legjobb válasz: Sógornõmnek az elsõ faros baba miatt volt császár a második meg az elsõ miatt. Kiírt napon akarták császározni (úgy emlékszem) de elfolyt a vize a 39. héten, mire beért a kórházba 4 ujjnyira ki volt tágulva, de nem hagyták megszülni neki a babát, egybõl mûtötték.

Sógornõmnek az elsõ faros baba miatt volt császár a második meg az elsõ miatt. Kiírt napon akarták császározni (úgy emlékszem) de elfolyt a vize a 39. héten, mire beért a kórházba 4 ujjnyira ki volt tágulva, de nem hagyták megszülni neki a babát, egybõl mûtötték.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!
Szia!Nekem mindkettõ gyerkõcöm császáros volt.Az elsõ az nem, de a második progis volt.A betöltött 38-39-ik héten szokták csinálni, de az ok sem mindegy, hogy miért lesz császár.Nekem a elõzõ miadt, és vékony volt a hegem, azt mondta az orvos hogy ne kockáztassunk, én nem bántam!Márc.29-re voltam kiírva és 16-án megcsászározott a doki.A progisnak pont az a lényege hogy ne indúljon meg magától a szülés. De ezt az orvos megfogja mondani, nyugodtan kérdezd meg.Neked miért lesz császár?

Tisztelt Doktor úr! Babát tervezünk férjemmel. Már van egy 2 éves kisfiam, akivel a terhességem alatt és után is, mindig elkaptam valamilyen fertőzést. Az lenne a kérdésem, hogy terhesség alatt folyamatosan lehetne-e használni a vitagyn c készítményt, vag

Tisztelt Doktor úr! Babát tervezünk férjemmel. Már van egy 2 éves kisfiam, akivel a terhességem alatt és után is, mindig elkaptam valamilyen fertőzést. Az lenne a kérdésem, hogy terhesség alatt folyamatosan lehetne-e használni a vitagyn c készítményt, vagy havonta elegendő esetleg 2 dobozzal elhasználni? Köszönöm válaszát! Tisztelettel: A.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A készítmény folyamatos használata helyett inkább a havi rendszerességgel (havonta egy kúra) való alkalmazást tudom ajánlani az Ön számára. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A készítmény folyamatos használata helyett inkább a havi rendszerességgel (havonta egy kúra) való alkalmazást tudom ajánlani az Ön számára. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Babát tervezünk férjemmel. Már van egy 2 éves kisfiam, akivel a terhességem alatt és után is, mindig elkaptam valamilyen fertőzést. Az lenne a kérdésem, hogy terhesség alatt folyamatosan lehetne-e használni a vitagyn c készítményt, vag

Tisztelt Doktor úr! Babát tervezünk férjemmel. Már van egy 2 éves kisfiam, akivel a terhességem alatt és után is, mindig elkaptam valamilyen fertőzést. Az lenne a kérdésem, hogy terhesség alatt folyamatosan lehetne-e használni a vitagyn c készítményt, vagy havonta elegendő esetleg 2 dobozzal elhasználni? Köszönöm válaszát! Tisztelettel: A.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A készítmény folyamatos használata helyett inkább a havi rendszerességgel (havonta egy kúra) való alkalmazást tudom ajánlani az Ön számára. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A készítmény folyamatos használata helyett inkább a havi rendszerességgel (havonta egy kúra) való alkalmazást tudom ajánlani az Ön számára. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A családi adókedvezmény 2. terhesség esetén mikortól vehető igénybe, táppénz és betegszabadág alatt is érvényesül-e, nettóban kb mennyit jelent?

Legjobb válasz: A terhesség 91. napjától veheti igénybe vagy az anya vagy a házastársa (élettárs csak szülés után). Nekem a férjem veszi igénybe, így 10 000 Ft-ot kap. De barátnõm aki szintén terhes, õ saját maga veszi igénybe és 10 000-el több a táppénze.

A terhesség 91. napjától veheti igénybe vagy az anya vagy a házastársa (élettárs csak szülés után). Nekem a férjem veszi igénybe, így 10 000 Ft-ot kap. De barátnõm aki szintén terhes, õ saját maga veszi igénybe és 10 000-el több a táppénze.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Tud vki táppénzkalkulátort ajánlani neten?
http://adozona.hu/Kalkulatorok/Tappenz_Kalkulator_8HR78Q Ha 2 gyerekre veszitek igénybe akkor 20e. Igénybe veheted te is, a párod is, vagy megosztva.
Egész pontosan úgy 10.000 Ft gyermekenként, hogy 2*62500 Ft adókedvezmény. Tehát két gyermekre akkor tudod igénybe venni egymagad teljesen, ha legalább bruttó 125.000 Ft a táppénzed. De meg lehet osztani a szülõk között. Azt nem tudom hogy a terhesség 91. napjától az Apa is igénybe veheti-e vagy csak az Anya, de lehet év közben is (ha jól tudom 1 vagy 2 alkalommal) módosítani az eredeti nyilatkozatot.
Az apa is igénybe veheti a 91. naptól, de csak akkor, ha házasok! elsõ voltam

Lehetek-e terhes, ha több mint 2 hónapja nem jött meg a menzeszem, és 2 terhességi teszt is negatív eredményt mutatott?

Legjobb válasz: Mindenképpen fordulj nõgyógyászhoz, õ tud biztosat mondani.

Mindenképpen fordulj nõgyógyászhoz, õ tud biztosat mondani.
Ezzel kapcsolatban csak annyit, hogy nem biztos, hogy terhesség áll a háttérben. A teszteknek szinte 99%-osan lehet hinni, mindenképp fordulj szakemberhez, és ne halogasd. Persze az is elõfordulhat, hogy nem volt peteérésed, és azért nem menseselsz. Nekem is volt ilyen problémám, hidd el orvosolható. Az agyalapi miriggyel kapcsolatos dolgot mondott nekem az orvos, mert állítólag ezt az szabályozza /agyalpi központ/. Túl ideges és stresszes voltam, de írt rá tablettát és megoldódott, azóta nem volt ilyen panaszom.
igen.Nekem az elsõ 2 várandóságom ugyanolyan volt. Mindenben. Azonos súlyú, nemû gyerekeim születtek.
Eddig a harmadiknál tartok. Mindegyik más volt.
Ez tényleg mindenkinél más és más! Van aki mindegyik babánál rosszul van, vagy csak az elsõnél! Ezt kiszámítani nem lehet!
Az eleje mindnél ugyan olyan volt- vagyis tünet mentes. Késõbb csak a magzatmozgások gyakorisága, erõssége volt más, illetve az elsõ érezhetõ rúgások voltak más héten. Más-más héten indult be a szülés, csak a 3. baba születése elõtt voltak "jelek" a szülés közeledtének, más volt a szülés is, és más-más súllyal születtek. Üdv:3 lányos, 21hkm
részben más a második terhességem, émelygés több, pattanás kevesebb, fáradtság több, derékfájás van, elõzõnél nem volt, falánkabb vagyok és most már 16hetesen sem tudtam éjszaka aludni, lányomnál csak a harmadik trimeszterben kezdõdtek az átvirrasztott éjszakák.DE bele kell kalkulálnom hogy most nem irodai munkát végzek, hanem kergetek és emelgetek egy másfél évest egész nap és azóta idõsebb is lettem, ezek befolyásolhatják a megélését a problémáknak.
Nagynénémnek teljesen ugyanolyan volt mindkét terhessége, így õ fel volt készülve arra, hogy az elsõ fia után, a második is az lesz, de tévedett. Nekem már van egy fiam, most újból állapotos vagyok, de össze sem lehetne hasonlítani a 2 terhességet. Na jó annyi, hogy most is magas lett a vérnyomásom. :(

1.2 hetet kimaradt, a verzesem, es 2 teszt is, terhesseget mutatott. Minden terhes tunetem megvan, most megis nagyon-nagyon erosen menstrualok, a terhes tuneteim tovabbra is megvannak. Mi van ilyenkor?

Legjobb válasz: Azonnal menj dokihoz!! Mióta van meg? Valószínüleg épp mos vetélsz, de nem akarlak riogatni! AZONNAL DOKI!!!

Azonnal menj dokihoz!! Mióta van meg? Valószínüleg épp mos vetélsz, de nem akarlak riogatni! AZONNAL DOKI!!!
doki MOST! sokminden menthetõ, ha idõben mész!
Ez nem mensruáció lesz. Rögtön orvosra van szükséged, egy percet se halogass. Még ma menj el! Szerintem itt csak õ tud segíteni, mi nem.
tesztelj mégegyet!!!!ha az is pozitív irány a doki!!!Ha negatív, akkor sajna nem maradtál babás!!!TESZTELJ MEGINT!!!!! Gondolom az elsõ 2 teszted nem most csináltad...
Irány az ambulancia!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!