Találatok a következő kifejezésre: A terhességi a 2. terhességre (805 db)

Akinek volt már egy abortusza vetélés miatt, annak is nagyobb a pocija a 2. terhességgel? Nem eszem sokat, de nagy a pocim 12 hetesen.

Legjobb válasz: A 2. babával mindenkinek nagyobb a hasa, mert elõzõleg megnyúltak már a szövetek, és most gyorsabban, hamarabb nyúlnak.

A 2. babával mindenkinek nagyobb a hasa, mert elõzõleg megnyúltak már a szövetek, és most gyorsabban, hamarabb nyúlnak.
Nekem 2 vetélésem volt, az egyiket mûtötték, azóta van egy 2 éves kisfiam, és 39hetes vagyok a második babával. Az én hasam az elsõvel is nagy volt mondjuk kisfiam sem volt épp kicsi 4320gr, de akkor más vlt az alakja széltébe és elõre is nõtt a hasam, most kislányt várok mint ahogy a kromoszóma mutatja de sokkal nagyobb a hasam, és csak elõre nõtt szó szerint mint aki lenyelt egy labdát.Pedig azt mondják a kisfiúkkal csúcsos elõrenyúló a has, hát én ezt megcáfoltam:-) Egy 39hetes kismama

Hogy lehet észrevenni a terhességet a 2. babával?

Azok válaszát várom, aki úgy esett teherbe, hogy még szoptatott, és nem volt menzesze. És véletlen sikerült a baba. Ezt hogyan és főképp mikor lehet észrevenni?

Legjobb válasz: vagy a tipikus tünetek, mint pl mellfeszülés, hányinger, fáradékonyság, vagy havonta csinálsz egy tesztet.

vagy a tipikus tünetek, mint pl mellfeszülés, hányinger, fáradékonyság, vagy havonta csinálsz egy tesztet.
Nem pont az én válaszomra vársz, de azért... Nekem már volt menstruációm, de nem túl pontos a szoptatás miatt. Az én 1, 5 éves kisfiam egyik pillanatról a másikra abbahagyta a szopást, közölte "ez nem jó", piszokul fanyalgott. Este újra megpróbálta, ismét fanyalgás, majd nevetett, "ez nem jó"... Csináltam egy tesztet, hát pozitív lett, most számolok, ez december végén volt, a kisfiam, pedig július végén született. Viszont nem véletlenül jött össze, már szerettünk volna kistesót.

8. héten már látszott valakinek a terhesség a 2. babánál?

Nekem már szerintem most látszik, vagy csak a puffadás miatt?

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/120309/8_hetes_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 8. hét a második fiammal...

Nekem is látszott. Most vagyok 14 hetes és akkora a hasam mint az elsõvel majdnem 20 hetesen..
Nekem is latszott, mar 5 hetesen le se tudtam volna tagadni.
Én a 3. babát várom, a 11. hétben vagyok, de még most sem látszik...a 2. babánál se látszott.
10+4 hetes vagyok a masodik babaval.Mar siman latszik, nem tudnam letagadni. 8 hetes voltam mikor a ferjem eszrevette, hogy gombolyodok. Szoval szerintem siman lehet.

A terhesség első 2 hetében vannak tünetek?

Legjobb válasz: A terhességet az utolsó vérzés elsõ napjától számolják, 1,5héttel a vérzés elsõ napja után még érett pete sincs, nemhogy terhesség. A ciklus 14.napja elvileg a PÉ. Vagyis a "terhesség" 2.hete a peteérés, mikor nem jön meg a következõ menzeszed akkor kezdõdnek a tünetek, akkor már 4hetes terhes vagy, ugyan az embrió még csak 2hete van benned, de te 4hetes terhes vagy. 18hetes terhes vagyok a második babámmal némi tapasztalatom van benne, hogy tünetek és egyebek mikor hogyan jönnek. Szóval, ha két hete volt meg utoljára akkor a PÉt érzed, ha már két hete meg kellett volna jönnie, akkor 6hetes vagy, és akkor már jócskán vannak a kevésbé szerencséseknek.

A terhességet az utolsó vérzés elsõ napjától számolják, 1, 5héttel a vérzés elsõ napja után még érett pete sincs, nemhogy terhesség. A ciklus 14.napja elvileg a PÉ. Vagyis a "terhesség" 2.hete a peteérés, mikor nem jön meg a következõ menzeszed akkor kezdõdnek a tünetek, akkor már 4hetes terhes vagy, ugyan az embrió még csak 2hete van benned, de te 4hetes terhes vagy. 18hetes terhes vagyok a második babámmal némi tapasztalatom van benne, hogy tünetek és egyebek mikor hogyan jönnek. Szóval, ha két hete volt meg utoljára akkor a PÉt érzed, ha már két hete meg kellett volna jönnie, akkor 6hetes vagy, és akkor már jócskán vannak a kevésbé szerencséseknek.
1, 1, 5 hét után kezdõdnek a tünetek
No, voltál e dokinál, mit mondott, esetleg csináltál e tesztet. Eredmény? Terhes vagy, vagy jó tanulópénz volt, hogy ne felejsd el az összes bogyót rendesen szedni.
A kérdező hozzászólása: még nem voltam, ma megyek fél 3-ra.De én nem érzem magam terhesnek, bár gondolom ez nem jelent semmit.de azóta jelez a mobilom hogy vegyem be :)
Helyes. Az, hogy nem érzed magad terhesnek, az semmit sem jelent. Ettõl még "vígan" lehetsz. Mindenesetre írd majd meg, mi lett veled.
A kérdező hozzászólása: Doki szabin van :/.de kezdek megnyugodni hogy nincs baj.Többeket megkérdeztem és azt mondták , hogy 1 tabi kihagyása nem veszélyes...meg nem is bennem ment el a barátom és PÉ-m sem volt már akkor.Ugyhogy tényleg eléggé kicsi lehet az esély.de azért holnap veszek 1 tesztet.ja és a mellfeszülõs tünet mikor jelentkezhet?mert ha más tünet nem is de ennek muszály lennie.Vagy nem?
Nem feltétlenül jelentkeznek a tünetek azonnal egyszerre. Ez egyéni, úgy mint a 28napos ciklus, van akinek rövidebb van akinek hosszabb. Második picimmel már írtam most jönnek a tünetek, és mindjárt félidõs leszek. Sõt, ettõl ne kapj szívbajt de a teszt is csak 6hetesen mutatta ki:D bújkált a csajszi. De a fiammal sem volt gond. És nem is mellfeszülés, inkább a bimbók lettek kellemetlenül érzékenyek. DE a tunetek lehetnek pre menzi tünetek is. Milyen tesztet vettél? lily, gabriel? A tesztben is leírják, én is szólok, hiába nega, lehet az mégis pozi lesz, szóval ha egy hét múlva sem semmi, akkor új teszt, de a doki biztosabb. Na reggel azért írd meg mi van veled. Amúgy mennyi idõs vagy? Ha mégis baba akkor mit tennél? biztos ab, mert fiatal vagy, vagy??? Kiváncsi vagyok, ritkán foglalkozok ennyit egy "kisfruskával:) "
A kérdező hozzászólása: 20 vagyok :) holnap veszek tesztet de ha nem mutatja még ki várok még vele.Én elvetetném, szeptembertõl fõsuli+szüleim szívrohamot kapnának.A barátom meg akarná tartani...gondolom titokban nem tudnám elintézni.de tényleg nagyon nagyon kicsi rá az esély...ja! a 6hét az hogy 6hét?normálisan számolva vagy ahogy az orvos számolja?
Te lány, már írtam a hat hét az utolsó vérzés elsõ napjától hat hét. Az a terhességben a normális számolás, ahogy a doki számolja. Nem az aktustól ketyeg a terhesség. Az egyik válaszban írtam, hogy 4hetes terhes vagy, slusz pasz ez ellen nem nagyon harcolhatsz, naptarak.com, terhesnaptár, ott ki is számolhatod magadnak, az utolsó vérzésed elsõ napja alapján. Amúgy majdnem minden válaszod én voltam. Azt hiszem egy nem. Na én 23éves, nappalis, hamarosan két gyermekes anyuka vagyok. És ne gondold, hogy azért vállaltuk mert felvet a pénz. Nem könnyû, én diplomázni két kicsivel fogok. Januártól az újszülöttem is addig jár a suliba amíg a tamár fel nem ment az óralátogatás alól. Elvileg elsejétõl a szülésig dolgozok, megint, ez sokban függ, hogy bírom a terhességet, eddig nagyon jól. Nem azt akarom mondani, hogy ha mégis babás lennél tarsd meg. Mert qvára nehéz. Sokat fel kell adni, sokat kapsz is. Nem egyszerû az biztos. Annyi volt a könnyebbségem, hogy elég régóta dolgoztam jó pénzért, így volt némi hátterem, amúgy halál lenne, 4000ft/hó a pelus ami fogyóeszköz, vannak az egyszeri de nagy kiadások, vannak a kicsik és folymatosak, mellé ugye rezsi, meg ami csak jöhet. _Erre a romra ami az otthonunk rengeteg pénz ment el, de van a miénk és az otthonunk, és még mennyi fog elmenni te jó ég mire teljesen kész lesz... No mindegy. Akarni kell, ha a párod veled marad akkor is ha hárman vagytok, akkor meg pláne. Tényleg csak azon múlik, hogy van e elég vér a pucádban, képes vagy e küzdeni az életbenmaradásért, néha nem éppen etikusan is. Mert ha igen akkor egy kis semmiség egy csöppség is. Ami a szülõket illeti, na õk a kemény dió. Az anyám megsértõdött rám, szerinte elb az életem, mert a gyerek az mostantól nem enged majd semere, valahogy nem akarja elfogadni, hogy én még optimista vagyok, és ezzel nem rontottam el az életem. Az apámék nem osztanak szoroznak, õk örülnek az uninak. Párom szüleié ez a ház(rom:D) kölcsön kaptuk/örökbe az élet eldönti melyik, örülnek az uninak, naponta látogatja az apósom, anyósom vigyáz a kicsire ha nekem dolgom van, és nem vihetem a kicsit. Az én családom a pénzes oldal, nem csak jelenlegi vagyonra, hanem mint Istenre is. Csak az fontos mennyi pénzed van. Ha van ember vagy, ha nincs nem. Kb. A páromék a szegény gazdag oldal, nem élnek sem jól sem rosszul, élhetnének így vagy úgy, õk középen, szeretetben. És mi vagyunk a párommal a közti állapot. Na reggel írd meg mi lett, jó éjt, megyek bebújok a szuszogóim mellé én is aludni.
Azt majd írd le, hogy hogyan hat hét a te számításod szerint? Kb mikorra lennél hat hetes? ezekkel a hetekkel sok katyvasz szokott lenni, mert nehezen értik meg, hogy a még nemterhes két hét is oda tertozik.
A kérdező hozzászólása: Ahogy te számoltad ugy 4 hét 4nap.ahogy én ugy 1hét 4nap.vagy..elkeveredtem.26.-a volt a ciklus 1.-je.jul.16 vagy 18., vagy 21.az Esetleges teherbeesés.szóval a teszt még bizti h nem mutatná?..félek, pedig alig van rá esély.Max hány hetesen lehet még elvetetni?.bocsi ha értetlen vagyok.:) és köszi hogy segítes.:)
Na akkor, ahogy te számolod úgy a magzat korát számolod, hellyel közzel. De nem így kell. Ugyanis nem a magzatnak kell 12hetesnek lennie a terhességmegszakításkor max, hanem a terhességnek. Vagyis még 8heted van elintézni, ha úgy áll a dolog. Nem 11-10hét. Ezt a számolást azért alkalmazzák, mert a menzi elsõ napja a biztos. Az, hogy a PÉ és a megtermékenyítés mikor volt pontosan nagyon nehéz kiszámolni. Még azoknak a nõknek is így számolják a terhességet, akiknek beültetéssel sikerül csak, pedig ott percre pontosan tudni lehet mikor ágyazódott be a zigóta. Naszóval, 4hetes vagy, ha csinálsz tesztet ajánlom a lilit, akkor már kimutatja, ha igen, ha nega és még mindig nem jött meg egy hét után sem, akkor újra, és irány a doki eredménytõl függetlenül, Õ biztosabban tud mondani, esetleg laborra küld(terhesség, ciszta, vagy csak az ideg miatt késik, vagy a gyógyszer miatt) Amúgy meg nyugodj meg, mert ha ideges vagy csak rontasz a helyzeten, mert az idegesség stresz is késlelteti a menzit. Ami az abhoz vezetõ utat illeti. A doki megállapítja a terhességet, majd feltesz egy kérdést:megtarja? Ha igen tovább küld a védõnõhöz, ez mindenhol más, nem részletezem. Ha nem, akkor laborra és a családvédelmishez küld, labor a vércsoport miatt(bármi gixer miatt ha vérre van szükséged, és nem elég bemondani) a családvédelmishez pedig maga az engedély miatt, mert itt egy gyilkosságot kell lepapírozni. Nem szeretik belátni, de a magzatnak 6hetesen már szívverése van, kezecskéje lábacskája, ujjai, kis ufó ugyan de. Naszóval a csvsnek az a dolga, hogy lebeszéljen alternatívákat javasoljon, két beszélgetés alkalmával, az elsõnél felveszi az adatokat, elsorol egy csomó mindent, mik a kockázatai a mûtétnek, mit lehetne tenni, hogy ne, anyaotthon, örökbeadás, esetleg felráz, hogy hopp te mégis megtartod. Aztán hazamész, alszol rá, 72órától 2hét, változó, hogy mikor kell visszamenni, és akkor kell azt mondani, hogy kéred az engedélyt, vagy sem(ha sem, még vissza sem kell menned, csak ha valamelyik segítséget választod), ad egy "beutalót" és egy csekket, a csekket befizeted(40ezer körül mozog, szociális alapon adhat kedvezményt), a beutalóhoz csatolod, kérsz idõpontot a kórházba, begyûjtöd a vércsoport leleted, 2-3napra összepakolsz a kórházi tartózkodásra, és mész amikorra kaptál idõpontot. Kb így fest a dolog. Hogy felétek hogyan alakulnak a dolgok ab ügyben azt a csvs elmondja, elvileg nemszült nõknél két nap a min kórházi tartózkodás, elsõ nap laminária, méhszájtágítás, második nap pedig a mûtét, van ahol egy megfigyelésre éjjel benttartanak, van ahol a mûtét után Xórával haza engednek kisérõvel. de ez is változik, hogy hol hogyan, miként. Na a törpém felkelt, megyek babózni, szép napot, te meg holnap reggel csinálj tesztet, úgy menj el aludni ma, hogy már megvetted:) ne halogasd, mert minnél tovább húzod annál rosszabb, mert esz az ideg.
A kérdező hozzászólása: hu köszi szépen.Az igaz h esz az ideg viszont holnap Olaszországba utazunk 1 hétre.utána tudok csak tesztelni h senki ne vegye észre.Azért nem vettem eddig mert ha még nem mutatta volna ki akkor nega lett volna és megnyugottam volna , pedig lehet h mégis terhes vagyok.de jöv hét után meg már tutira kimutatja.És ha baj van ezek szerint muszáj lesz anyuéknak elmondani.1hét mulva jelentkezem az eredménnyel:) remélhetõleg semmi gondo, de akkor is köszi a tájékoztatást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget mindenkinek.
Egy: 4hetesen a peteszákot már látják, ha hüvelyi UHt csinálnak. Babát még nem. Kettõ: védekezés ide védekezés oda nincs ingyenes ab. akkor van ingyenes terhességmegszakítás ha azt eü okok indokolják. Ez egy kényelmi beavatkozás, fizetni kell érte. Szociális helyzet alapján lehet mérséklést kapni, de ezt nem te döntöd el.
A kérdező hozzászólása: A rosszullét is meg minden?
Igen, a rosszullétek is. Nálam, ugy emlékszem 2 hét után kezdõdtek és tartottak 3 hónapig :-(. Két hetes terhes voltam, tuti!
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
A kérdező hozzászólása: ha terhes vagyok akkor 1, 5 hete.(a tényleges megtermékenyítéstõl számolva.)Fáj a hasam de inkább az idegességtõl.Nagyon nem hiányzik most 1 terhesség.Kihagytam 1 tablettát a menstruáció elött másfél héttel.de akkor már nincs peteérés ha jól értettem.
Na akkor most mikor kéne megjönnie? Nõi ciklus: ciklus elsõ napja a menzi elsõ napja, 14.nap PÉ, 21.nap beágyazódás ha volt megtermékenyülés, 28.nap menzi kezdete ha nem volt beágyazódás. Szóval merre jársz, hányadik napon. A 21.nap elõtt nem igazán van mit érezni. Ekkor már 3hetes terhes vagy. Kedves 3.válaszoló te hogy érezhettél terhességi tüneteket PÉkor? Csoda kismama voltál aki még nem is terhes de már t
mert szerintem ha a menzi napján mentél is orvoshoz akkor is azt írták a leletedre grv:4 nem pedig 2. Amúgy meg ha már rég meg kellett volna jönnie a menzinek kedves kérdezõ, akkor miért nem csinálsz egy tesztet vagy mész el nõgyógyászhoz, aki bizosra mondja, hogy mi bajod.
A kérdező hozzászólása: Szóval 15.-én elfelejtettem a tablettát.A 12 órából kicsúsztam.de pótoltam másnap, aztán szedtem rendesen.Most szombaton kellet volna megjönnie, de nem tartottam szünetet mert kevesebb mint 7 bogyó volt a levélben.16. és 18. voltma együtt a barátommal, de nem ment el belém.köv szerdán viszont igen, de csüt. járt le az 1 hét amikor plusz védekezés kellett volna.szóval Szerdától számítva holnap lennék 1 hete terhes, 16., 18.-tól számolva majdnem 2 hete.és tetsztet készülök venni, csak nem tudom hogy lehet e már.
Nem kislány ez nem így megy, hogy az együtléttõl ketyeg az óra, de linkeltem is, ha jól számoltam te jún27. menziztél utóljára vagyis 4HETES2NAPOS terhes vagy, DE júl11én volt peteérésed, akkor még védett a tabi, azt nem tudom, hogy ha nem szeded a bogót megérik e a petesejt és kilökõdik e, ezért persze van némi sansz rá, vagy 12óra után teljesen elmúlik a védettsége a tabinak, mindenesetre az is fura, hogy tovább szedted, mikor kelett volna az utolsót bevenni? Pénteken? Mert ezért is lehet pre menzi tüneted. Amúgy ha érdekel, mert nem akarsz anyuka lenni akkor látogass meg terhességgel foglalkozó oldalakat, hogy elméletben legyen róla fogalmad mi fán is terem. Amúgy a gyakorlatban: az elsõ babámmal menzi elõtti nap éreztem, hogy valami nem okés, aztán nem jött meg. Addig semmi tünet nem volt, pedig ismerem a testem, a naptármódszert biztonsággal alkalmaztuk, akartuk a babát. Én megúsztam a rosszulléteket, mindent, csak fáradékonyabb lettem, ennyi. 4hetesen egy nagy paca a baba, ennyi volt a kicsi annyi késénél, mint ahol te jársz. Két héttel késõbb 6hetesen már szívverése van. Most 5hétig a teszt sem mutatta ki, tünetem a 20.hétre lett.... Na megyek babát altattni. Te meg reggel csinálj tesztet vagy menj nõdokihoz.
jav 18hetes vagyok:D 2hét és megint látjuk a törpét:D
A kérdező hozzászólása: holnap elmegyek dokihoz.Egyébként ultrahangon látszana már?vagy ha az nem is de az h minden oké?és igaz az hogy ha fogamzásgátló mellett esek teherbe akkor ingyenes az abortusz?
A kérdező hozzászólása: visszatértem.csináltam tesztet is , bár nem éppen reggel.A dobozon az volt h a nap bármely szakában alkalmazható.Negatív lett.de a másikat megcsinálom holnap reggel.Azért mostmár megnyugodtam.

Van e olyan terhességi teszt amely az aktust követően néhány nappal már kimutatja a terhességet? Nem 2 héttel később, hanem néhány nappal.

Legjobb válasz: Nincs. Az aktust követõen 7-12 nap, mire beágyazódik, utána 2-3 nap, mire elég HCG termelõdik, amit már kimutat egy teszt, vagy a vérvétel. Ezért a két hét. Akinél 7 nap alatt beágyazódik, annál 9-10 nappal késõbb egy érzékenyebb teszt már mutatja, de nem lehet tudni, kinél mikor van, ezért ilyenkor lehet még negatív terhesség mellett is. Néhány nappal aktus után gyakorlatilag még nem vagy terhes.

Nincs. Az aktust követõen 7-12 nap, mire beágyazódik, utána 2-3 nap, mire elég HCG termelõdik, amit már kimutat egy teszt, vagy a vérvétel. Ezért a két hét. Akinél 7 nap alatt beágyazódik, annál 9-10 nappal késõbb egy érzékenyebb teszt már mutatja, de nem lehet tudni, kinél mikor van, ezért ilyenkor lehet még negatív terhesség mellett is. Néhány nappal aktus után gyakorlatilag még nem vagy terhes.
Mivel aktus után minimum 2 hét kell, hogy beágyazódjon a megtermékenyített petesejt, így a válasz nem! (és akkor még csak tételezzük föl, hogy pont félidõben volt peteérés, de lehet elõbb és késõbb is)
A Predictor 4 nappal a nem várt elõtt kimutatja.
Nincs. A legtöbb még aktus után 2 héttel sem biztos, hogy kimutatja.
Nincs, mert minden teszt csak akkor tudja kimutatni, ha már beágyazódott, és az pedig kb. 7-10 nappal a fogantatás után történik. Úgyhogy legkorábban a 10. nap körül lehetséges, annál korábban nem.
Ha ennyire parázol, a fenének nem mentél a terhes ambulanciára vagy ügyeletre és írattál fel esemény utáni tablettát? Vagy nem hallottál még róla? Inkább, mint 2 hét gyomorgörcs, ne adj Isten egy abortusz.... Komolyan, ha már így jártál, erre miért nem gondoltál? 36 hetes kismama

A megvastagodott méhnyálkahártya, és 2 hét késés a menstruációban lehet a terhesség jele? (A terhességi teszt negatív.)

2 hete nem jött meg a mensim. A terhességi teszt negatív lett, de sokszor van hányingerem, fáj a hátam, fáradékony vagyok. A n?gyógyász azt mondta meg van vastagodva a méhnyálkahártyám. Ez lehet a terhesség jele???

Legjobb válasz: Szia.A terhességi teszt a nagyon korai terhességet nem mindi´g mutatja meg.Ha a menstruáciod nem jelentkezik,1 hét mu´lva vegyél még 1 tesztet,az lehet,hogy már pozitív lessz. A legbiztosabb,ha el mész orvoshoz.

Szia.A terhességi teszt a nagyon korai terhességet nem mindi´g mutatja meg.Ha a menstruáciod nem jelentkezik, 1 hét mu´lva vegyél még 1 tesztet, az lehet, hogy már pozitív lessz. A legbiztosabb, ha el mész orvoshoz.

Aki a 2. terhességet 5 kg plusszal kezdte az elsõhöz képest mennyit hízott a végére?

Legjobb válasz: Elsõ terhességemet 50kg-val kezdtem, 15kg-t híztam a végére. Második terhességemet 55kg-val kezdtem, 10kg-t híztam a végére. Pedig nem figyeltem oda hogy mikor vagy mennyit egyek.

Elsõ terhességemet 50kg-val kezdtem, 15kg-t híztam a végére. Második terhességemet 55kg-val kezdtem, 10kg-t híztam a végére. Pedig nem figyeltem oda hogy mikor vagy mennyit egyek.
A kérdező hozzászólása: Én is 50 kg kezdtem az elsõt és 15 kg híztam. A másodikat pedig 55 kezdtem. :) Most vagyok 10 hetes.
A kérdező hozzászólása: Azt megkérdezhetem elsõ hogy milyen magas vagy?
165cm vagyok.
Szia! Én az elsõt 50 kg-al kezdtem és 13 híztam, a 2. terhességemet 60 kg-al kezdtem és most tartok 12 kiló +-nál. 31+2 hetes kismama.
Én 65 kg voltam és 15 kilót híztam az elsõ terhességemnél. A másodiknál pedig 75 kilóval kezdtem és 83 kilóval mentem szülni, 8 kilót szedtem fel a szoptatás és sétáltatásnak köszönhetõen pedig mikor a kislányom 4 hónapos lett 68 kiló voltam.
180 cm, 64 kg voltam az elsõ terhességem elõtt, és 84 kg- al zártam. A második terhességem elõtt 69 kg voltam, és szintén 84 kg-al zártam.

Milyen kismama hastartó öv létezik, ami jó? Mi vált be Nektek? 31 hetes vagyok, óriási a hasam, ez már a 2. terhességem, és nagyon húz le a súlya.

Legjobb válasz: http://www.grando.hu/anita-1701-baby-sherpa-terhessegi-tarto.. Nekem ilyen volt az ikrekkel, szintén második terhesség. Jónak bizonyult (kezdõdõ porckorongsérvem van), szerettem nagyon. Az elsõ terhességemnél becsípõdött egy ideg, egy hétig fetrengtem szinte szó szerint, nagyon féltem mi lesz az ikreknél, de elõ sem jött. Szerintem ennek is köszönöhetõ, meg persze jobban próbáltam vigyázni.

http://www.grando.hu/anita-1701-baby-sherpa-terhessegi-tarto.. Nekem ilyen volt az ikrekkel, szintén második terhesség. Jónak bizonyult (kezdõdõ porckorongsérvem van), szerettem nagyon. Az elsõ terhességemnél becsípõdött egy ideg, egy hétig fetrengtem szinte szó szerint, nagyon féltem mi lesz az ikreknél, de elõ sem jött. Szerintem ennek is köszönöhetõ, meg persze jobban próbáltam vigyázni.
Ja még annyit, hogy ebbõl egy mérettel nagyobbat érdemes venni, mint a méreted, nekem kicsit kilátszott a tépõzárja, bár nem volt feltûnõ, de azért szebb ha nem így van.

Aki elő terhesség elején 50 kg körül volt mennyit szedett fel és hány kg volt a 2. terhesség kezdetén?

Legjobb válasz: Szóval 50kg voltam az elsõ terhesség elõtt.21kg-mot híztam,a legtöbb az utolsó trimeszterben jött rám. A másodikat 57kg-mal kezdtem. Mindenki azt mondta,hogy így is vékony vagyok a 167cm-hez. Most a másodikkal 30hetes kismama vagyok és +8kg-nál tartok.

Szóval 50kg voltam az elsõ terhesség elõtt.21kg-mot híztam, a legtöbb az utolsó trimeszterben jött rám. A másodikat 57kg-mal kezdtem. Mindenki azt mondta, hogy így is vékony vagyok a 167cm-hez. Most a másodikkal 30hetes kismama vagyok és +8kg-nál tartok.
50kg voltam az elsõ terhesség elején, még csak 3, 5 hónapja szültem és 51 kg vagyok. 13 kilót szedtem fel terhesség alatt, de nem ragaszkodtak hozzám szerencsére :) Nem vagyok még terhes, de nem hiszem hogy a második babáig meghízok, szóval szerintem ugyanennyivel fogom kezdeni a másodikat is.
Ne tudom, írhatok- e ide, mert én 55 kg voltam az elsõ terhességem elõtt:) Na szóval. Elsõ terhesség végére 79 kg voltam. Másodikat 61 kg-mal kezdtem ( nem fogyóztam a kettõ között!) most, 29. hetesen 75 kg vagyok. Szóval nem aprózom el. Második baba után szeretném, ha 55 kg-ra visszamennék.
Ismerõsöm 52kg-mal lett kismami, elsõ babájával 25kg-ot hízott, pedig alig evett, de kb 2hónap után már ugyanúgy 52kg volt a baba születése után. MÁsodikkal kb 14kg-ot hízott csak- ugyanúgy csinált mindent, mint elõször. 3hónapos a babája és most 50kg. :) )
49kg-al kezdtem az elsõ terhességem, 72kg-al mentem szülni.Annyit ettem, h te jó ég.:) Most 53kg-al kezdtem a terhességet, 28hetes vagyok és 65kg-nál tartok.Majd meglátjuk mi lesz, egyébként nem vagyok egy hízós csak így a terhességek alatt.Elég nagy hasam volt az elsõvel is és most a másodikkal sem aprózom el.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)
58 kg -67 híztam 1 terheségemnél. Szülés után pedig 2 hónap mûlva már vissza is nyertem az alakom.

Normális a viszonylag bőnek tekinthető vérzés a terhesség első 2 hónapja alatt?

7 hetes terhesség alatt,hirtelen történ? vérzés volt,alhasi fájdalom nélkül.Azóta volt vizsgálat,a magzat megvan,és jól van,de pihennie kell a kismamának.

Legjobb válasz: Nem! Általában semmiféle vérzés nem nevezhetõ "normálisnak" a terhesség alatt. A terhesség során max. pecsételõ, barnás vérzés lehet, az is fõként a menstruációs ciklus várható idejében. Azonnal menj orvoshoz!!! Lehet, hogy gyógyszerekre van szükséged, de az is lehet, hogy szigorúan pihenned kell, és ne idegeskedj, ne állj sokat.

Nem! Általában semmiféle vérzés nem nevezhetõ "normálisnak" a terhesség alatt. A terhesség során max. pecsételõ, barnás vérzés lehet, az is fõként a menstruációs ciklus várható idejében. Azonnal menj orvoshoz!!! Lehet, hogy gyógyszerekre van szükséged, de az is lehet, hogy szigorúan pihenned kell, és ne idegeskedj, ne állj sokat.
Most látom, hogy volt orvosnál. Hála Istennek megvan a baba. Lehet oka a vérzésnek a magzat nem megfelelõ beágyazódása, vagy egyfajta hormon hiány - úgy tudom. Nálunk pihenés, és vas tabletta volt a terápia része. Olyan is volt, hogy mindezt egy nagy idegesség, érzelmi trauma váltotta ki. Az elsõ három hónapban fokozottan óvatosnak kell lenni. Nálunk egészséges baba született.
A kérdező hozzászólása: Nagyon aggódom, hogy megmaradjon a baba..amint új információm van, írok. Köszönöm a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!