Találatok a következő kifejezésre: A terhességhez mindenkinél a (15 db)

Milyen terhesség alatt a menstruáció és tudom hogy nem mindenkinél van de akinél volt az milyen volt és meddig tartott?

Legjobb válasz: A terhesség alatt nincs menstruáció, eltekintve az extrém esetektõl! Nem hogy nem mindenkinél van, szinte senkinél nincs!

A terhesség alatt nincs menstruáció, eltekintve az extrém esetektõl! Nem hogy nem mindenkinél van, szinte senkinél nincs!
Normál körülmények között a terhesség és a menstruáció nem összetartozó fogalmak. A terhesség alatt (fõleg az elsõ harmadban) jó pár ok miatt fordulhat elõ több kevesebb vérzés. (pl. hormon probléma, méhszájseb, hematóma stb) A vérzés a barnázástól az élénk pirosig lehet, mennyisége is folttól akár jelentõs mennyiségig változhat. Ez azonban nem menstruáció akkor sem ha rendszeresen jelentkezik illetve akkor sem ha van aki annak gondolja. A terhességben jelentkezõ bármilyen vérzést nem szabad a terhesség természetes velejárójának tekinteni.
Nemhogy nem mindenkinek van, hanem rendkívül ritka és általában vetéléssel fenyeget.

Mindenkinél jelentkeznek a terhesség jelei? Pl 37 körüli hö, folyás, stb. Valaki eshet teherbe anélkül hogy lenne különösebb jele?

Legjobb válasz: Persze, valakinek semmi jel nem utal terhességre. Általában a menstruáció kimaradás jelentkezik majdnem mindenkinél, de valakinél még ez sem.

Persze, valakinek semmi jel nem utal terhességre. Általában a menstruáció kimaradás jelentkezik majdnem mindenkinél, de valakinél még ez sem.
igen miért ne.

A terhesség elején mindenkinél azonos intenzitással jelentkeztek a tünetek?

Normális az,hogy egyik nap émelygés,hányinger,stb. másnap meg mintha elvágták volna,semmi...?A terhesség elején (2-3hetesen)ez normális,vagy azért kellene érezni valamit?A ma reggeli h?m még mindig 37,0 egyébként..

Legjobb válasz: Mindenkinél más.Van aki végig rosszul van aki meg sem érzi hogy terhes.Én az utóbbiakhoz tartoztam, semmit nem éreztem (max.a szagokat jobban)de ha nem nõtt volna a hasam nem is tudtam volna hogy terhes vagyok:) üdv.

Mindenkinél más.Van aki végig rosszul van aki meg sem érzi hogy terhes.Én az utóbbiakhoz tartoztam, semmit nem éreztem (max.a szagokat jobban)de ha nem nõtt volna a hasam nem is tudtam volna hogy terhes vagyok:) üdv.
Ez mindenkinél változó. Az is normális, hogy egyik nap rosszul vagy, másik nap pedig jobban. A hõd is rendben van! 24 hetes kismama
Mindenki máshogy viseli a terhességet, még az is lehet hogy nem ugyan olyan két terhessége 1nõnek. Én teljesen jól voltam, idõnként volt e gy kis émelygés és undorodtam a cigifüsttõl.
Szia. Nekem voltak napok, hogy kicsit émelyegtem, aztán meg semmi. Volt hogy fájt a cicim, aztán napokig nem. Ne aggódj ez normális. Igazán rosszul sem voltam, tehát ez sem törvényszerû. Igaz most bepótolódik az elején elmaradt hányinger. Boldog babavárást! 35 hetes kismama.
Van akinek vannak tünetei, vannak akiknek nincsenek. Nekem pl. semmi tünetem nem volt, és mégis 26 hetes kismama vagyok.
Szia! Természetes, hogy hol van tünet, hol nincsen! Ne aggódj! Ja és szerintem azt a hõmérõt is rakd szépen a szekrénybe! Feleslegesen stresszelheted vele magad! Elég ha nem alszol annyira jól éjjel, máris változik a hõd, és én tudom, hogy azért el kezd gondolkodni az ember, hogy most miért esett, ugye nincs baj?! 14 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a hasznos, megnyugtató válaszokat! Szép napot! :)

Mikor, és mindenkinél jelentkeznek a terhesség első tünetei? (hányinger, erősödő szaglás, érzékeny mellek, kívánatosság)

1 hónapja hogy utoljára szeretkeztünk a volt barátommal. Gyógyszert nem szedtem, gumit nem használtunk de nem ment el bennem. Most félek lehet hogy terhes vagyok mert 1 hete késik, de semmilyen más tünetem nincs (hányinger...). Lehetséges hogy nálam nem jelentkeznek ezek a tünetek, és csak a mensim hagy ki?

Legjobb válasz: Igen, a gyógyszerek miatt is lehet, de már bõven kimutatja a teszt. Szerintem holnap csinálj egyet az a tuti. Nem feltétlenül kell hányingerednek lennie, ill. egyéb tüneteknek, minden terhesség más és más. Tezst, teszt, teszt...

Igen, a gyógyszerek miatt is lehet, de már bõven kimutatja a teszt. Szerintem holnap csinálj egyet az a tuti. Nem feltétlenül kell hányingerednek lennie, ill. egyéb tüneteknek, minden terhesség más és más. Tezst, teszt, teszt...
A gyógyszer megvariálhat igen. A tünetek a második hónapban kezdenek jelentkezni, ha lesznek egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: Két tesztet is csináltam (reggeli vizelettel), és mindkettõ negatív lett. Most mégis mintha émelyegnék. Vagy már csak beképzelem? Az nem lehet hogy mindkét teszt rossz volt.

A terhességhez hozzájárul mindenkinél a mellfeszülés, mellérzékenység? Ha nem fáj akkor nem valószínű a terhesség?

Legjobb válasz: Nem szeritnem nem jarul hozza.Nekem nagyon fajt es meg mindig borzalmasan erzekeny. Viszont a baratnomnek egyaltalan nem fajt,szoval mindenki mas,es nem torvenyszeru,h fajjon.

Nem szeritnem nem jarul hozza.Nekem nagyon fajt es meg mindig borzalmasan erzekeny. Viszont a baratnomnek egyaltalan nem fajt, szoval mindenki mas, es nem torvenyszeru, h fajjon.
Nem!!!Hallottam olyanrol is akinek egyáltalán nem fájt a melle.
Szia!Semmi nem törvényszerû, mint elõttem író is írta.24 éve, mikor én születtem, anyukám 6 hetesen barnázott egy kicsit, rögtön 6 hétre befektették visszatartásra.Én mensiztem az ikrekkel, rám se hederítettek a dokik, még akkor sem amikor kellett volna.A 3.ik babámmal 1 hét mensikimaradás után elkezdtem pecsételni, rám se nézett a dokim.A barátnõm mensizett, most boldog anya. MInden lehet egy terhességnél, de semmit nem muszáj, valaki hány 9 hónapig, valaki meg sem érzi, valaki fekszik, valaki rohangál.Valakinek szétfeszülnek a ciciei, valakinek csak az utolsó hónapokban nõ meg.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Terhesség esetén a mellfájás mindenkinél megvan?

Legjobb válasz: Nem .Ez is csAK EGY Tünet. vagy van vagy nincs.

Nem .Ez is csAK EGY Tünet. vagy van vagy nincs.
nekem még most sem fáj pedig 32 hetes vagyok.semmilyen tünetem nem volt.mindenki szervezete máshogy reagál
Ismerõsömnek most született babája és az egész terhessége tünetek nélkül telt el, csak a pocakja nött semmi más nem volt. Azt hiszem ilyen a könnyû terhesség.

Puffadás mindenkinél jelentkezik a terhesség elején? Mióta érzitek és meddig tart?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ terhességnél egyáltalán nem volt, a másodiknál elejétõl a végéig. Akkor szoktam rá az Espumisanra :(

Nekem az elsõ terhességnél egyáltalán nem volt, a másodiknál elejétõl a végéig. Akkor szoktam rá az Espumisanra :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Espumisan ezek szerint szedhetõ az elejétõl kezdve? Nincs semmilyen negatív hatása az elsõ hetekben?
Nekem is van puffadás, nagyobb a hasam, illetve még nem a baba látszik...nem olyan nagymértékû, tehát annyira nem zavar.Remélem elmúlik....

Aug.8. -án kellene megjönnie és ma, aug 4. -én a hőm. Hónaljban 36, 7 volt! Ez lehet terhesség? Ez a hőmérős módszer mindenkinél müködik?

Legjobb válasz: álltalába müködik,de csak ha a mensi napján nem esik le a hõd eböl még bár mi lehet ,mensi is meg baba is:)

álltalába müködik, de csak ha a mensi napján nem esik le a hõd eböl még bár mi lehet , mensi is meg baba is:)
a hõmérõs módszer sokaknak beválik, de a nyelv alatt kellene mérni. Nem hónaljban! Ha a 36, 7 magasabb az átlag hõdnél, akkor lehet terhesség

Magzatvízvizsgálat mindenkinél van, aki a terhesség végén jár?

Vagy milyen esetekben van szükség rá?

Legjobb válasz: akkor csinálják, ha túlhordod a babát. Azért fontos, hogy megnézzék, tiszta-e a magzatvíz, hogy ha véletlenül a pici belekakilna, nehogy baj legyen, ilyenkor megindítják a szülést haladéktalanul, nehogy fertõzõdjön a baba.

akkor csinálják, ha túlhordod a babát. Azért fontos, hogy megnézzék, tiszta-e a magzatvíz, hogy ha véletlenül a pici belekakilna, nehogy baj legyen, ilyenkor megindítják a szülést haladéktalanul, nehogy fertõzõdjön a baba.
Nem írom le mégegyszer, az 1. vál. tökéletesen megfogalmazta. Van ahol 40+0 és van ahol 40+1-nél végzik el. Eléggé fájdalmas, de nagyon fontos vizsgálat!
Általában a 40. betöltött héten kezdik, és szülésig 2 naponta van. Azért kell, hogy megnézzék, a baba nem kakilt-e bele a vízbe, mert akkor indítani kell, sõt, azonnal császár, mert a baba károsodhat. Elõször nekem is fájt, mert még zárt voltam, de a harmadik-negyedik már nem fájt. Ha nyitva vagy, nem fáj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a felvilágosítást:)

Nem mindenkinél intenzív a terhességi tünet?

A 9. hetet taposom, és a tünetek mintha enyhültek volna. Vhol olvastam, hogy az a jó, ha minél intenzívebbek a terhességi tünetek, ugyanis az arra utal, hogy jobban beindultak a hormonok, kisebb az esély a vetélésre.

Legjobb válasz: szia nekem nem voltak tüneteim,csak nagyon fájt a melle,de az is csak az elején,mert ahogy közeledett a bûvös 12.hét kezdett alábbmaradni a fájdalom,majd ugy 15-16 hét körül ujra nekiállt fájni a mellem és a bimbóm nagyon érzékeny lett,nem türtem még a polot sem,egész nap melltartóba kellett lennem mert az az egy volt amit el tudtam viselni,pedig aztán én nenagyon szeretek állandoan abba lenni.ugyhogy nyugi szerintem,de ha gondolod menj el a dokihoz és ö megnyugtat.

szia nekem nem voltak tüneteim, csak nagyon fájt a melle, de az is csak az elején, mert ahogy közeledett a bûvös 12.hét kezdett alábbmaradni a fájdalom, majd ugy 15-16 hét körül ujra nekiállt fájni a mellem és a bimbóm nagyon érzékeny lett, nem türtem még a polot sem, egész nap melltartóba kellett lennem mert az az egy volt amit el tudtam viselni, pedig aztán én nenagyon szeretek állandoan abba lenni.ugyhogy nyugi szerintem, de ha gondolod menj el a dokihoz és ö megnyugtat.
Mindkét terhességem úgy zajlott, minzótha nem is lettem volna terhes. Semmi tünetem nem volt (persze a kívülrõl is láthatókon kívül). 40 és 41 hétre születtek zavartalan terhesség után a gyerekek. Egyébként meg egészségügyet végeztem, és egyszer sem hallottam ilyesmit. Tehát nyugi, mindenkinél más, nem tudom ki mondta, hogy az a jó, ha erõsek a tünetek, de ez marhaság. A tünetek erõsségge csak attól függ, hogy aszervezeted hogyan reagál a hormonokra, nem azt, hogy mennyi van belõlük.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, csak annyira ideges vagyok a bûvös 12. hét miatt. Már nagyon vártuk a porontyot, és nem szeretnénk elveszíteni....
Szia! Én a 10. hetet taposom. És azon kívül hogy a mellem annyira fáj, hogy még alvásnál is melltartót hordanék és minden pillanatban aludnék, ja és az orrom olyan, mint egy vadász kutyának. Nincs semmi bajom! Nagyon jól érzem magam! Csak az az állandó pisilési inger!
szia! Ezek a terhességi tünetek nem állandó jellegûek. Van , hogy elmúlnak , van hogy újra elõtûnnek. Nagyon sokan írták már, hogy szinte semmi bajuk nem volt terhesség alatt , vagy minimális... és mégis egészséges babát szültek!:) )) Úgyhogy: nyugi!!:) No és itt ez a mellfeszülés, az nem tünet ???:) ))))) 1 kismami
Szia! 4 terhesség közül 3-at szinte észre sem vettem. Nem voltak azok a tipikus terhességi tüneteim, de még a mensim is megjött 2 -3 hónapig..a mellem lett eresebb és esténként el tudtam aludni már este 8-kor is:) ) Nálam ezek a "tipikus tünetek".
Szia.Engem is pont ez a kérdés foglalkoztat.7.heten járok és párszor keltem émelygéssel, hányással.Pár napja szinte semmi a mellfeszülésen kivül.Elmult a fáradság és szinte semmit sem érzek.Bizom az elöttem szolokhoz és a tipikus terhességi tüneteknek nem kell ugy lennijük, ahogy a nagykönyvben megvan irva.Ne izgulj már en sem fogok.Boldog babavárást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!