Találatok a következő kifejezésre: A terhességet megtermékenyítés után 3 nappal (2 db)

A terhességet a megtermékenyítés után 3 nappal jelzi a teszt?

vagy csak a menses elmaradása után?

Legjobb válasz: A megtermékenyés után még kb. 7-10 napnak kell eltelnie,hogy a megtermékenyített petesejt beágyazódjon a méhfalba.Csak ez után jelzi a teszt,h sikerült-e a babó.Ezért érdemes megvárni a teszteléssel a mensi elmaradását,mert akkorra már valószínûleg van a szervezetedben annyi hcg hormon,amit ki tud mutatni a teszt.Sokszor elõfordulhat ugyanis,hogy a petesejt megtermékenyül ugyan,de nem tud beágyazódni,így nem marad meg. Általában az anya ezt észre se veszi,csak azt,h megjön a mensi.

A megtermékenyés után még kb. 7-10 napnak kell eltelnie, hogy a megtermékenyített petesejt beágyazódjon a méhfalba.Csak ez után jelzi a teszt, h sikerült-e a babó.Ezért érdemes megvárni a teszteléssel a mensi elmaradását, mert akkorra már valószínûleg van a szervezetedben annyi hcg hormon, amit ki tud mutatni a teszt.Sokszor elõfordulhat ugyanis, hogy a petesejt megtermékenyül ugyan, de nem tud beágyazódni, így nem marad meg. Általában az anya ezt észre se veszi, csak azt, h megjön a mensi.
Szia, elõttem szóló nagyon jókat írt, annyival egészítem ki, hogy mensikimaradás után várj egy hetet a teszttel, mert nagyon sok csajnak nega-t mutatott a teszt, mégis babás volt.Sok sikert.Egy öreg róka

A teszten azt irja hogy 3-4 nappal a megtermékenyités után ki mutatja a terhességet. Nekem még egy hét a mensisig ma csináltam T. de negativ. Akkor sajna nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Szia! Az én tesztem 1 héttel írta mensi elõtt és nekem a mensi kimaradása után 1 héttel sem látszott semmi csak 2 hét múlva volt egy halvány csík! Nem mindenkinek egyforma a HCG mennyisége a szervezetben! Úgy,hogy még van remény!

Szia! Az én tesztem 1 héttel írta mensi elõtt és nekem a mensi kimaradása után 1 héttel sem látszott semmi csak 2 hét múlva volt egy halvány csík! Nem mindenkinek egyforma a HCG mennyisége a szervezetben! Úgy, hogy még van remény!
A megtermékenyítés nem egyenlõ az együttlét napjával!! A pete még kiszabadul a tüszõbõl, vándorolni kezd, majd lejut a hasûrbe, onnan majd a petevezetõn át a méhbe, és ott jó esetben beágyazódik. Ez a folyamat 2-3 hét, vagyis túl korán teszteltél!!
Nyugalom..van még egy heted.Megbízható eredmény nagyjából a kimaradt mensi harmadik napjától várható, de van akinek ekkor még nincs elég hcg a szervezetében.Várj legalább két hetet...ha addig nem jön meg tesztelhetsz!De elõtte fölösleges, mert csak magadat idegesíted.
a mensi kimaradasa utan lehet akkora a hcg szint h kimutassa egyeb esetben csak a ver vizsgalat mutathatja ki , varj addig h kimaradjon addig meg van remeny


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!