Találatok a következő kifejezésre: A terhességet kimondottan a (4 db)

Szia én is így voltam ennyi idõsen és én sima baba testápolóval kentem magam és utána elmúlt. 32 hetes kismama

Van olyan tea, amit kimondottan a terhesség alatt is lehet fogyasztani?

Legjobb válasz: Szerintem bármelyiket, csak ezt is minden mást, mértékkel. Én ugyanazt a teát iszom, mint eddig (Earl Grey), persze van benne koffein, de azért az nem olyan veszedelmes mennyiség. Az orvos nekem azt mondta, hogy nyugodtan teázzak, kávézzak, mert folyton fáradt vagyok. De ha ennyire koffein mentesíteni akarod magad, igyál csipkebogyót, kamillát, vagy gyümölcsteákat (persze nem a filteresre gondolok, hanem olyanra, amiben témyleg gyümölcsdarabok vannak).

Szerintem bármelyiket, csak ezt is minden mást, mértékkel. Én ugyanazt a teát iszom, mint eddig (Earl Grey), persze van benne koffein, de azért az nem olyan veszedelmes mennyiség. Az orvos nekem azt mondta, hogy nyugodtan teázzak, kávézzak, mert folyton fáradt vagyok. De ha ennyire koffein mentesíteni akarod magad, igyál csipkebogyót, kamillát, vagy gyümölcsteákat (persze nem a filteresre gondolok, hanem olyanra, amiben témyleg gyümölcsdarabok vannak).
Igen, pl. a Hipp gyümölcstea.

A terhességet csak kimondottan a reggeli első vizeletből lehet megállapítani?

Legjobb válasz: nem, a terhes teszt a hcg szintet méri. és egy egészséges szervezet hcg szintje nulla. a hcg a benned növekvö sejtektöl növekszik, így a terheség elörehaladtával egyre nagyobb a hcg szint. így a korai terheséget nem biztos hogy kimutatja de egy 2-3 hetest már igen. ha alacsony még a szinted akkor minél töményebb a vizelet annál biztosabban mutatja ki, ezért kell reggel csinálni az elején.

nem, a terhes teszt a hcg szintet méri. és egy egészséges szervezet hcg szintje nulla. a hcg a benned növekvö sejtektöl növekszik, így a terheség elörehaladtával egyre nagyobb a hcg szint. így a korai terheséget nem biztos hogy kimutatja de egy 2-3 hetest már igen. ha alacsony még a szinted akkor minél töményebb a vizelet annál biztosabban mutatja ki, ezért kell reggel csinálni az elején.
nem Csak, de azzal érdemes, mert az a legtöményebb, ill hogyha egy nap 6-7 óráig nem pisilsz, utána. tehát ne pocsékold el a teszteket, várd meg a reggelt.


Van aki egy kimondottan nehezen viselt terhesség után újra belevágott a babaprojektbe?

Azt már sokat olvastam,hogy sok éppen hogy megszült nõ azt mondta többé soha,aztán ahogy halványodott a fájdalom emléke újra tervezgetett.

Legjobb válasz: Nekem az elsõ terhességem volt nehéz és veszélyes, nem értettem, hogy lehet ezt szeretni. A szülés utáni komplikációkba majdnem belehaltam. Egy év kellett, még egyátalán indulat nélkül tudtam beszélni róla. Aztán elkapott a vágy és a férjem örömére belevágtam megint, bízva abban, hogy nem ismétlõdik meg. Nem is, a második terhesség sem volt problémamentes, de össze se lehetett hasonlítani az elsõvel. Szülés is simán ment. Szerencsém volt :-)

Nekem az elsõ terhességem volt nehéz és veszélyes, nem értettem, hogy lehet ezt szeretni. A szülés utáni komplikációkba majdnem belehaltam. Egy év kellett, még egyátalán indulat nélkül tudtam beszélni róla. Aztán elkapott a vágy és a férjem örömére belevágtam megint, bízva abban, hogy nem ismétlõdik meg. Nem is, a második terhesség sem volt problémamentes, de össze se lehetett hasonlítani az elsõvel. Szülés is simán ment. Szerencsém volt :-)
1.5 oras vajudasom volt majusban. Igazabol nem a szules viselt meg barmennyire is fajt, hanem az elso par het mig osszeszoktunk a picivel. Oszinten en mar varom, hogy megint terhes legyek (par ev mulva)
Bocsi elirtam. 1.5 napos vajudas
Nekem nagyon rossz volt az elsõ terhességem, mégis született belõle - igaz korán - egy egészséges édes rosszcsont kislány. A második terhességem sem indult problémamentesen mégis jobban élveztem mint az elsõt a problémák ellenére. Aztán beütött a baj és vége is lett, pillanatok alatt egy nagy vetéléssel... Nagyon nagyon hittem abban hogy a másodikkal nem lesz annyi gond mint az elsõvel, tévedtem. Ennek ellenére nagyon vágyom arra, hogy kisbabám legyen. Nem azt írom hogy terhes, mert a terhességre nem vágyok, de ez a kettõ nem megy egymás nélkül. Remélem, hogy mire teljesen feldolgozom addigra megerõsödik a hitem is kellõképp abban, hogy lesz szép egészséges kisbabám... ugyanis az elsõ terhességembõl tudom, hogy erõs hit nélkül nem megy. Közhely de igaza van Forrest Gump anyukájának: "az élet olyan mint egy doboz bonbon... sohasem tudhatod, hogy milyet kapsz.
Elso terhessegem vegig hanytam. Ha vissafogtam reggel akkor a nap barmely szakaban kitort a vulkan. Sokszor akkoris, ha reggel mar kiraktam a taccsot. Egy kutyaszor, vagy egy adag porkolt es kesz voltam!!! Uvoltve hanytam. Szornyu volt!!! aztan 44 orat vajudtam mindhiaba. Csaszarral szuletett meg a kisfiam. Minden szornyu emlek ellenere ugy ereztem, mindenre kepes vagyok!!!! 3 es fel ev telt el azota. 2 eve probalkozunk ujra...5 napja kesik...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!