Találatok a következő kifejezésre: A terhességet enyhe hasmenés (2 db)

A terhességet jelezheti enyhe hasmenés is?

Még van egy hetem a menstruációig, de olyan püffedt a hasam fáj, a mellem és néha a fejem is. Eddig csak székrekedésr?l hallottam ilyen állapotban.

Legjobb válasz: Persze nagyon szeretnék babát!!! Már 1,5 éve próbálkozunk és már mindenféle vizsgálaton voltunk, de semmit sem találtak (hál'Istennek), mégsem akar jönni a baba. Kicsit sokat dolgozom és mellette másoddiplomámat csinálom...lehet ez a baj. Lehet csak beképzelem a tüneteket. De ráadásul egyfolytában motyorog a hasam...mintha kis lifik lennének. Azt hallottam a bélgázok is normálisak. Remélem tényleg a baba okozza. :)

A kérdező hozzászólása: Persze nagyon szeretnék babát!!! Már 1, 5 éve próbálkozunk és már mindenféle vizsgálaton voltunk, de semmit sem találtak (hál'Istennek), mégsem akar jönni a baba. Kicsit sokat dolgozom és mellette másoddiplomámat csinálom...lehet ez a baj. Lehet csak beképzelem a tüneteket. De ráadásul egyfolytában motyorog a hasam...mintha kis lifik lennének. Azt hallottam a bélgázok is normálisak. Remélem tényleg a baba okozza. :)
En mindig szekrekedessel kuszkodtem, es amiota babas vagyok azota akar naponta 2x is el tudok menni wc-re. Igaz meg az elejen vagyok /12 het/de remelem ez igy is marad, mert ez lenne a normalis. Viszont a mellem annyira fajt mint meg soha, es a hasam is akkora volt mint aki lenyelt egy lufit. Nem irtad mit szeretnel, de drukkolok, h az legyen!!

Terhesség 17. hetében hasmenés, eddig enyhének mondható mennyire ártalmas? Árt a babának? Mit tudnék magamtól szedni rá?

Legjobb válasz: Pont ennyi idõsen nagyon, nagyon ment a hasam 3 vagy 4 napig. Én egy kis konyakot is ittam már a végén mert nagyon rosszul voltam és semmi nem segített. Semmi bajunk nem lett 2 és fél éves a lányom.

Pont ennyi idõsen nagyon, nagyon ment a hasam 3 vagy 4 napig. Én egy kis konyakot is ittam már a végén mert nagyon rosszul voltam és semmi nem segített. Semmi bajunk nem lett 2 és fél éves a lányom.
Széntablettát lehet! Sok folyadék, esetleg próbáld meg a banánt az hasfogó.Barackot, szõlõt kerüld el messzirõl, mert azok hajtanak.Még a sós fõtt krumpli ami segíthet a problémádon.
Nekem az egész terhességemet végigkísérte eddig a hasmenés. Úgy látszik, ez már így marad egészen a végéig. A lényeg a folyadékpótlás, jobban, mintha nem lennél terhes. És semmi baj nem lesz. Én már 34 hetes vagyok, és a kimaradt menszimtõl folyamatosan megy a hasam, ráadásul idõközbe, olyan 7 hetesen elkaptam a családtól egy elég szép bélfertõzést is, nem tudom honnan szedhették össze. Még a sima vizet is 2 percen belül kihánytam, már zsibbadtak a kezeim és lábaim és szédültem, estem össze, mert akárhogy próbáltam pótolni az kihányt folyadékot, azonnal kijött belõlem. Akkor nagyon kétségbeestem, ráadásul akkor még senki nem is tudta, hogy pocakos vagyok. De semmi bajunk nem lett, szerencsére :) Szóval ne parázd túl!!!!
Carbo activatus széntabletta, terhesen is szedheted, 1-2 nap alatt teljesen rendbehoz. Vény nélkül kapható gyógyszertárban.
Mondjuk ha valami baci okozza a hasmenést nem szerencsés széntabit szedni, had tisztuljanak a beleid inkább valami bélfertõtlenítõt szedj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!