Találatok a következő kifejezésre: A terhességet enyhe (90 db)

Milyen tünetei vannak ha enyhe menses vagy barnázás jelentkezik és mégis létrejön a terhesség?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést. Lehet menzeszed terhesség alatt is, de lehet az is, hogy csak beágyazódási vérzésed van. Ennek a tünete lehet enyhe menstruációs görcs, alhasi enyhe fájdalom.

Nem értem a kérdést. Lehet menzeszed terhesség alatt is, de lehet az is, hogy csak beágyazódási vérzésed van. Ennek a tünete lehet enyhe menstruációs görcs, alhasi enyhe fájdalom.

Mi okozhatja a 4. pozitiv terhessegi tesztet, ha a Terhesség szinte ki van zárva! Ciszta okozhat nagyon hasonló tüneteket? ( késes, mellfeszules, hasi enyhe fájdalom)

Gumival vedekezek, mindig ellenorzom, Voltam mar terhes, akkor minden tünet klappolt, éhség, rosszullét, mell fájdalom stb. Most csak a mellfeszules az sem állandó és a hasi kicsit, nem vok éhes és kívánok, konkrétan semmi extrát nem érzek ! Lehet ciszta? V mi van?

Legjobb válasz: Nem minden terhesség egyforma. Lehetett a gumin mikrosérülés is. De persze lehet ciszta is, ezt csak doki fogja neked megmondani. Kíváncsi vagyok mi lesz a végeredmény, majd megírod?

Nem minden terhesség egyforma. Lehetett a gumin mikrosérülés is. De persze lehet ciszta is, ezt csak doki fogja neked megmondani. Kíváncsi vagyok mi lesz a végeredmény, majd megírod?
A terhességet az utolsó menzesz 1. napjától számolják, nem pedig a fogantatástól. Tehát ha neked dec. 12-én jött meg utoljára, akkor a baba valóban 8 hetes és 4 napos. Számolj utána, tényleg ennyi.
A kérdező hozzászólása: mármint ugy ertem, ha dec 13-án estem teherben akkor a menzeszkor 4 napos volt és a vizsgálatkor kb 10 napos volt.létezik hogy a dokim nem vette észre??amugy meg ha jan 5-én fogant akkor meg 5 hetes kéne hogy legyen nem pedig 7 vagy 8?!??
A kérdező hozzászólása: sziasztok! vaginális ultarahanggal vizsgáltak, azt mondták, hogy egy nagyon szépen fejlõdõ egészséges baba, és nagyon szerencses vagyok, hogy semmi panaszom, tünetem nincs!én mondtam hogy el sem hiszem...ja és annyit ha valaki jobban ért itt a dologhoz, hogy a papiromon az van hogy 8hetes4napos vagy 7hetes2anops lehet a baba, ugye ilyen pici korban még nem tudják biztosra meghatározni.Na a nagy kérdés, hogy én a volt barátommal dec 13-án voltam utoljára utana meg 5-én, de en abszolut arra gyanakodtam, a januárira, mert a 13-i után nekem megjött rendesen, és a dokim is megvizsgált de semmit nem látott.Bar akkor ha 13-án estem teherbe még csak egy hetesnek kellett legyen. ha viszont jan 5-én akkor csupán 5 hetesnek kéne legyen.tévedhet 2-3 hetet az ultrahang pluszban???
:) Nahát... :) Kíváncsi vagyok, hogy döntesz.
Ugye, ugye... Semmi sem lehetetlen! Hát, nem tudom, gratuláljak-e? Tudod már, hogy mihez kezdesz? Megtartod?
A kérdező hozzászólása: Sirok is meg nevetek! Egy teljesen egeszseges, szivhanggal rendelkezo babat talaltak! 11mm...:-) nem Tom mi lesz vele???
A kérdező hozzászólása: Órák kérdése és kiderül!
A kérdező hozzászólása: Meg itt ülök a váróban! Mar több mint egy órája! Pedig mikor ideertem csak 3-4 ember volt elõttem.. Mar meloba is beszólt ám h kések! Ide sosem jutok be!
A kérdező hozzászólása: most jövök rá, hogy december 14-én jött meg, de akkor is hogy lehet hogy megjött ha már terhes voltam??? és a dokim dec 22-én hogy nem vette észre a vizsgálaton, ott megnézett meg volt citologia meg minden.akkor már kb 1 hetes 10 napos kellett legyen
Hát gratulálok, eldöntötted a baba sorsát? Csak annyit fûznék hozzá, hogy sokan örülnénk a te diagnózisodnak!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Két oldalú ám a dolog, barátok , ismerõsök szerint annyiból szerencsésebb a dolog h itt Angliában könnyebb egy egyedül álló anyának mert az állam tamOgat és anyagilag 10-szer többért segít mint otthon! Viszont a családom és a barátaim nagy része meg otthon van s így meg lelkileg nehezebb! Valahogy úgyis lesz, s elég erõs vagyok és pozitiv meglatasu, s biztos menni fog és jól alakul!
De jó! :) Szerintem is jól döntöttél. Jó egészséget kívánok neked és a babának!
Örülök a döntésednek, és sok erõt kivánok az élethez!
A kérdező hozzászólása: Igen!!:-) megtartom a babát, s ha kell egyedül felnevelem! Ez Isten ajándéka és mióta jobban átgondoltam, meg utánanéztem dolgoknak, megnyugodtam és nagyon boldog vagyok!!
Szia, kedves kérdezõ! Mi újság veled? Döntöttél már?
Hát mindenesetre a te döntésed te tudod mit tudsz elvállalni, de azért ird meg, hogy döntöttél!
A kérdező hozzászólása: Bocs a hülyeségeket! Megint a telom és utólag vettem észre! Szal a hasam úgy feszül mintha szét ettem volna magam, olyan teltseg érzetem van meg ha nem is eszek! Meg nem Igazán vagyok éhes, csak keveset tudok enni! Meg a másik h megkérdem a dokim h mennyire rizikós a második abortusz, v egyáltalán megtartani a babát, beleszulni a semmibe apa nélkül! Illetve az apja nagyon nem akarja!
A kérdező hozzászólása: Ezen vagyok kiakadva a legjobban! Hogy annyi nõ el házasságban v boldog kapcsolatban, és szeretne mar gyereket, próbálkozik, küszködik h legyen, s Isten nem áldja meg õket! Én meg a hátam közepére sem kívánnek egy gyereket, mert sem normális kapcsolatom és párom, se anyagi hatterem! Annyi szerencsém h meg sem érzem h terhes vok, semmi jele csak h fájógat néha picit a hasam meg feszül mondja szét ettem volna magam! A mai napig meg cigizek is attól sem undorodnom nem úgy mint az elsõnél! Hat holnap beszélek az otthoni dokimmal, megkérdezem mennyire rizikós elvezet nem a második után v egyáltalán megtartani s úgy dontok!
Na és mi volt végülis az uh-on???
A kérdező hozzászólása: Hozza kell tennem, h a gumiban megbízok, kénytelen vok mert gyógyszerre érzékeny vagyok, na meg a nemibetegsegektol is megvéd! Voltak mar problémáin vele rengetegszer, lecsúszott, kiszakadt stb, de mindig feltûnt és tettem az ügy érdekében!meg mar kb 100-szor teherbe kellett volna esnem! Ha és nem 5 hétig ülve a babérjaimon gondoltam egyet és tesztet csináltam, hanem ugyebár tünetek nélkül arra gondolatam h szimplán késik a rengeteg stressztol mint máskor! Ha nem lettem volna mar terhes lehet h máshogy értékelnem a dolgot mert nem tudnám mire kell figyelni, számítani! De így abszolút meghökkenve állok én is és az összes gyerekes barátnõm az eset elott!ma a bábás barátnõm javaslatára a testhomet is megkértem és 36.5 lett! Azt mondta h 36.9-nél kell aggodni, mert mar a kezdeti szakaszban is magasabb a testho
Ha okozhatja is, semmi mástól nem remélhetsz pontos diagnózist, csak az ultrahangtól. Azon a gyerek is látszik, meg az is ha valami rendellenesség van. Én még egy pozitív terhességi teszt után is repülnék a nõgyógyászomhoz, azonnal:D
Úgy értette, hogy a 3. válaszoló. Figyelj... muszáj elmenned orvoshoz, bármennyire is körülményes megoldani. Ha terhes vagy, akkor azért, ha ciszta vagy egyéb egészségügyi probléma, akkor meg azért. 5 hete késik, azért ez nem kevés. Az utolsó menzesz 1. napjától számítják a terhességet, így ha valami véletlen folytán valóban babát vársz, akkor már 9 hetes terhes vagy. Ha nem akarod megtartani, van még 3 heted az abortuszra. Úgyhogy sürget az idõ. Ha mégsem vagy terhes, akkor sem szabad halogatni az orvost, mert valamiért pozitívak a tesztek. Ez nem gyerekjáték! Próbálj meg megnyugodni, és néhány napon belül eljutni dokihoz.
A kérdező hozzászólása: mi az hogy 3. vagy?? amugy nem voltam a párommal, egyáltalán nem éltem szexuális életet.Amikor meg kb 2-szer együtt is voltunk, akkor már a ciklus vége volt, akor a legkisebb a teherbeesés esélye, fõleg gumival!!! (illetve akkor kellett volna megjönnie), de mint emlitettem 5 hete késik.Tavaly volt ilyen egyszer 4, majd 5 hetet késett, ugyanigy dec-jan környékén, de akkor a tesztek negativak voltak.azok egyértelmûen stressz alapon késtek. Most is rengeteget stresszeltem, és elõször arra gyanakodtam.Amugy azt a 2 alkalmat leszámmitva mindig pontosan megjön és rendes menzeszem van, nem fáj, normális hosszúságú stb. nagyon aggodok mert nem akarok gyereket, rádásul a barátom egy õrült és szakitottunk is már.
3. vagyok. Én nemrég vettem tesztet és a tájékoztatóján is írta, h ciszta okozhat pozi tesztet. De ha tényleg nem voltál a barátoddal peteéréskor, akkor valószínûbb a ciszta.
A terhességi tesztek a hCG nevû hormont mutatják ki. Ezt a (pre)embrió termelheti (vagyis terhesség; az mindegy, hogy méhen belüli vagy kívüli) vagy pedig egy hCG termelõ daganat. A cysták nem termelnek hormont! A különféle egyéb tünetek (mellfeszülés, enyhe fájdalom stb.) pedig önmagukban nem specifikusak se terhességre se egyéb nõgyógyászati betegségre.
A kérdező hozzászólása: Egy barátnõmnek volt 2 terhessége amibõl baba is lett és 2 cisztaja is. Õ mondta h tuti az mert az is ugyanolyan tüneteket produkál! Mellfeszules, hasi fájdalom stb! Továbbá nekem dec 12 kezdõdött az utolsó menzim és 23-28-ig volt az ovulaciom! Én akkor szabin voltam a baratomtol távol, semmi szexuális életet nem éltem! Az elsõ alkalmam is jan 4-én volt de gumival, akkor mar meg kellett volna jönnie!aztan mar ott tartok h 5 hete késik és 4 pozitiv tesztem van, de semmi egyéb! Mivel Londonban elek így nehezebb a dolog! Amugy nincsenek komoly tünetek!kisebb alhasi fajas meg néha mell fájdalom! Az elsõ terhességnel 5 hetesen mentem mellulteahangra, mert mar annyira fajták a mellem h sírni tudtam volna, mindig ettem, legalább 8-10 kg szedtem fel 5 hét alatt, nem kívántam a cigit, volt pecsételo vérzés is. Most semmi!!! Meg soha nem is próbáltuk gumi nélkül! Nagyon remelem h kb én vok a 2.szuz Mária, mert ez fizikailag lehetetlen! Ha és akkor 5 hetesen a mellem meg sem vizsgáltak Egybõl ultrahangra mentem. Volt mar szív hang is! Szal nem tom mi van! Segítsetek!
Pozitív tesztet okozhat ciszta, de terhességi tünetek(pl mellfeszülés)nem jellemzõ tünetei, de nem vagyok doki, nem tudok biztosat mondani. Az óvszer se nyújt 100%-os védelmet :S. Minél hamarabb menj el dokihoz és õ nem csak találgat, mint mi.
Azért a terhességet soha nem lehet kizárni! Amennyiben valaki szexuális életet él, a terhesség bármikor esélyes. A gumi sem nyújt 100 %-os védelmet. A ciszta okozta pozitív terhességi teszt pedig nagyon ritka. Szerintem baba van a dologban. Mióta késik a menstruációd?
A kérdező hozzászólása: En már másodjára voltam orvosnál, de itt nem ugy mûködik!korházban is voltam, de ott sem történt semmi! holnap megyek az ultrahangra! amugy én nem akarok gyereket, mert nem lenne apja, illetve nagyon gáz a kapcsolatom a leendõ apával, aki a volt barátom...amugy itt a tesztek alapján már el is könyveltek, hogy az vagyok.Mondtam nekik , h Magyarországon azért vesznek vért, meg van ultrahang, nem csak a pisiteszt...ez egy vicc! meg hogy ciszta gyanu, eszükbe sem jutott.De hogyan lehetnék terhes , ha az elõzõ menzeszem elõtt , közbe és után sem láttam pasit, nem szexeltem egyáltalán!!!!!!lehet hogy a szentlélek megáldott karácsonykor, mert pont akkor volt az ovuláciom(23-28), s leghamarabb is jan5-én voltam a pasimmal(gumival).holnap kiderül remélem!
Honnan tudod ilyen biztosan, hogy dec. 23-28. között volt ovulációd? Lehetett az január elején is akár. A gumi pedig mint írtuk, nem 100 %-os fogamzásgátló módszer. Én szorítok neked, hogy ne baba legyen a dologban, de esélyes sajnos az is.
A kérdező hozzászólása: Bocs ha néha hülyeségeket írok, de a telom mindent átírt!es csak utólag vettem észre! De remelem érthetõ!:-)
A kérdező hozzászólása: Illetve nem ültem, hanem vártam az idõpontra! És semmit nem érzek most sem! A mellfeszules is elmúlt! A gyerekes barátnõm mondjak h az nem szûnik meg, és nekem is az elsõnél csak rosszabb lett azért mentem el meg vizsgáltatni! De ott ki is derült h a mell fájdalmat az 5 hetes baba okozta! Most értetlenül állok az eset elott h legalább 5 hetes kell h legyen( Illetve max annyi lehet mert elõtte 1.5 hónapig nem szexeltem)! Meg a pecsételo vérzés sem jött amikor az elsõ menzesz esedékes lett volna és az 99%-ban jelen van abeagyazodasnal! Az elõznel is akkor ilyedtem meg! Na most úton vagyok az ultrahangra! Aztan nem tom mi lesz! Lehet megtartom, lehet nem! Anyám nagyon örülne neki!
A kérdező hozzászólása: A tények, mert tudom kIsse zavaros a sztori! Az utolsó menzesz rendesen megjött, és minden ok volt közvetlen utána az otthoni dokim is megnézett, és õ PhD szülész nõgyógyász prof, minden rendben volt, ez decemberben volt 20-an vizsgált , 5-én tudtam meg az eredményt! Elõtte min 3 héttel sem éltem szexuális életet és utána sem! Amikor elõször történt gumival, az 4-e volt, nekem kb 12-én kellett volna megjonni! Vártam vártam, mert tavaly ilyenkor decemberben és januárban is 4 és 5 hetet késett a strassztol! Aztan múlt csütörtökön 3-an megcsináltam a tesztet kíváncsiságból poz lett, annyira rácsok laktam h el is mentem dokihoz õ is csinált az is poz. De semmi nem történt mert ez nem a regisztrált orvos volt csak egy olyan rendelõ ahova bárki bemehet! Aztan õ beutalt a háziorvoshoz tegnapra, ezért "ültem" a baberjaimon
Elõzõ vagyok. Most olvasom, hogy tegnap írtad, hogy ma mész ultrahangra. Mindenképpen írd már meg, hogy mi volt, mert már én is kíváncsi vagyok. Szorítok, és még egyszer ne haragudj, nem bántani akarlak, ha úgy jött le, akkor sajnálom. Csak innen mi sem tudunk neked semmi biztosat mondani.
tegnapi 17:27-es válaszoló vagyok Ne haragudj, én nem akartalak megbántani, csak arra a tényre szerettem volna rávilágítani, hogy nem feltétlenül ciklus közepén van peteérés. Az ovuláció kalkulátorok pedig simán tévedhetnek. Én csak azt nem értem, ha már orvos is igazolta a terhességet (te írtad egy hozzászólásodban), és nem akarod megtartani a babát, akkor miért ülsz a babérjaidon? Menj el a dokihoz, mondd, hogy nem akarod megtartani, és ebben az esetben úgy is meg kell vizsgálnia. Akkor biztosan kiderül, hogy terhességrõl van-e szó, vagy sem. De úgy látom, te nem akarod elfogadni azt a lehetõséget, hogy állapotos lehetsz, pedig elõfordulhat. Nem kell hozzá más, csak egy peteérés, ami nem a ciklusod közepén történt, és egy gumi, amin mikrosérülések voltak. Továbbra is lehetséges, hogy ciszta vagy egyéb gond okozza a pozitív teszteket, de ebben nem lehetsz biztos, és mi sem tudjuk megmondani. Ezt csak orvos állapíthatja meg.
Utolsó mensid rendben megjött? mert ha rövidebb volt vagy kevesebb, lehet már akkor baba volt a dologban, nem kizárt az sem. VAn akinek terhesen is vérzése van a mensi számitott idején. Én is csatlakozom az elõttem szólókhoz, menj dokihoz minnél hamarabb, kérj teljes kivizsgálást nõgyógyászatilag, én már az elsõ tesztnél megtettem volna, nem hogy 5 hét után. Nem akarlak bántani, csak tanácsoltam. Ha pedig gumi mellett is tesztelsz az szerintem magától érthetõdik hogy 100%ban te sem bizol meg benne.
Kár veszekedni. Nem zárható ki a terhesség. Az ovuláció nem csak szigorúan a ciklus közepén lehetséges, a gumi pedig cseppet sem biztos módszer. Éltél nemi életet. Ha egyáltalán nem éltél volna, akkor van értelme alternatív magyarázatokat kutatni ebben a pillantban.
A kérdező hozzászólása: honnan gondolom, ezt nem én gondolom ezt egy ovulácio kalkulátoron néztem és a dokim is megnézte a rendelõben!! és még ha 5nap plusz minusszal számulunk sem lehet akkor január elején! az utolsó menzeszem ahogy leirtam dec 12 volt és az azt követõ ovuláció 23-28-ig van!nem jan 4-én, vagy 7-én, mert akkor mr a következõ esedékes! Es a masodik aktus után bár feltûnõen kevés volt a gumiban, de benyultam a hüvelyembe ellenõrizni, és spermaszagnak nyoma sem volt, pedig azt megismerem(12 éve élek szexuális életet, és intenziven, szal azt nem téveszteném el!)amugy semmi más esély nincs, hacsak át nem szivárgott a gumin!
kedves kérdezõ. Lassan megszültél hogy vagytok?

Tapasztaltatok a 24. hét környékén durván napi 2-3-szor rövid ideig tartó mensi szerű enyhe görcsölést? A terhességem teljesen zavartalan, minden a legnagyobb rendben eddig, meg kéne ijednem ettől, vagy ez a terhesség természetes velejárója?

Legjobb válasz: Szia szerintem ne aggódj ha nincs más panaszod,vérzés stb.Nekem is voltak,sõt még most is vannak néha a keményedés mellé.Dokim le rendezett azzal hogy magne b6 és pihi!De azért ha erõsödne menj el dokihoz!Boldog baba várást!29h km.

Szia szerintem ne aggódj ha nincs más panaszod, vérzés stb.Nekem is voltak, sõt még most is vannak néha a keményedés mellé.Dokim le rendezett azzal hogy magne b6 és pihi!De azért ha erõsödne menj el dokihoz!Boldog baba várást!29h km.
Nekem épp az elõbb volt ilyen, 10 percig tartott kb. De észrevettem, hogy nõtt a pocim, tegnap is viszketett, szóval, szerintem a baba növekedése a ludas. :) 26 hetes km

Elég érdekes volt a mostani menszim, kb egy hétig volt, de ebből csak 1 nap volt enyhe vérzéses, kizárható a terhesség?

Els? három nap barnás folyás, egy nap volt vérzéses nagyon kevés, de az is inkább barnás véres, a másik három nap szintén barnázás, a végén teszteltem negíatív lett, akkor kizárhatóm a terhességet, a melleim maradtak kemények. Volt már valaki így és baba volt, ja ami nagyon érdekes volt, nem görcsöltem, de még csak olyan megjön és fájdogál sem volt.

Legjobb válasz: Szia!Hát igen valami hasonló!És hosszabb volt,mint a menzim elõtte,mert az csak 4 napig tartott és kész.Terhesség alatt meg barnázással kezdõdött,aztán rózsaszines, egy kis vérzés,barnázás és kész.Ez ment hol 3 napig egyik hóban,utánna meg 7 napig a köv.hóban.Mindig megrettentem,mert elõtte elvesztettem egy kisbabát,15 hetes voltam vele.Aztán 4 évére lettem terhes újból,vele voltam igy.Most 3 éves a kicsi.

Szia!Hát igen valami hasonló!És hosszabb volt, mint a menzim elõtte, mert az csak 4 napig tartott és kész.Terhesség alatt meg barnázással kezdõdött, aztán rózsaszines, egy kis vérzés, barnázás és kész.Ez ment hol 3 napig egyik hóban, utánna meg 7 napig a köv.hóban.Mindig megrettentem, mert elõtte elvesztettem egy kisbabát, 15 hetes voltam vele.Aztán 4 évére lettem terhes újból, vele voltam igy.Most 3 éves a kicsi.
Szia!Sajnálom, pedig reménykedtem, hogy nem csak velem történnek fura dolgok!Minden jót kivánok!
Én úgy gondolom, hogy ha megjött és a teszt is negatív lett akkor nincs terhesség!
Szia! Nem akarlak hamis illúziókba ringatni; csak azóta jópáran megerõsítették , hogy lehetséges terhesség alatti vérzés is , ami gyengébb , mint a szokásos és kevesebb napig tart. Szerintem egy hét múlva csinálj egy nem túl drága tesztet. Ha az is negatív , akkor sajna télleg nem baba volt; vagy lehet hogy igen , csak "nem sikerült". Mindenesetre Sok sikert! :) ))
fájnak a melleid????
Szia!Szerintem ismételd meg a tesztet PregimaxPlusszal, mert igy voltam én is, mire kiderült már 20 hetes voltam, mert hiába mentem el a dokihoz, nem érezte a terhességet és meg is volt végig!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elõször is köszönöm a válaszotokat. A melleim nem fájnak, de be vannak keményedve, ami nálam csak menszi elött és ideje alatt szokott lenni, vagy mikor peteérésem van esetleg. De most egyik sem valószínû, mivel most múlt el az a menszinek nem nevezhetõ, és nem tartom valószínûnek, hogy érik a petém és azt érzem már. Az utolsó válaszolótól kérdezném, hogy neki is ilyesmi volt, mikor megvolt?
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked! Most teszteltem negatív lett, úgyhogy feladtam majd a következõ honapba reménykedem. Minden jót, jó egészséget kívánok neked, nektek.

Kicsit vizes, krémszerű folyás lehet terhesség jele? A 27. napomon vagyok, 32-33 naposak a ciklusaim. Kicsit feszül a mellem, enyhén és időszakosan görcsöl a hasam alja. Ez terhesség jele, vagy meg fog jönni?

4 hónapja próbálkozunk, ebbe a hónapba minden nap együtt voltunk. Nagyon szeretnénk már babát!

Legjobb válasz: Ez még bármi lehet,remélem sikerül,kicsit légy türelmes,és tesztelj,szorítok!

Ez még bármi lehet, remélem sikerül, kicsit légy türelmes, és tesztelj, szorítok!
A nem várt menzi elõtt 1-2 nappal is tesztelhetsz, de valami érzékenyet használj, mert a 20egység HCG-t kimutató tesztek általában csak a nem várt napján, vagy utána mutatják ki a babát. Ez is egyén függõ!És az sem mindegy, hogy a ciklusod közepén, vagy esetleg kicsit késõbb fogant meg a baba!! Nagyon sok sikert kívánok!!!!!
Nekem a Gabriel a mensi elõtt 2 nappal kimutatta, de a qupidora mondják, hogy a legérzékenyebb.
A kérdező hozzászólása: Mikor tesztelhetek? Vasánap már van esély hogy kimutatja???
Clear Blue-t mondják a legérzékenyebbnek, az nem 20 hanem 50 "egységes"

Holnap (nem) kellene megjönnie, a reggeli hőm 36, 9 enyhén feszül a mellem és hányingerrel küzdök és ami még furcsa hogy fájdogál az aranyerem. Ezek a terhesség jelei?

Legjobb válasz: Igen lehetnek terhesség jelei, az aranyeres dologról nem hallottam. Amúgy egyidõben vagyunk nekem is 36,9 a hõm és fáj a mellem, de hányingerem nincs. Holnap van nekem is NKM. :)))

Igen lehetnek terhesség jelei, az aranyeres dologról nem hallottam. Amúgy egyidõben vagyunk nekem is 36, 9 a hõm és fáj a mellem, de hányingerem nincs. Holnap van nekem is NKM. :) ))

Enyhe mensis érzés végig normális a terhesség alatt?

25 hetes vagyok, de még mindig érzem néha, f?leg éjszakánként.

Legjobb válasz: Én is 25 hetes vagyok és nálam is ugyanez az érzés. A dokimnak többször szóltam õ azt mondta, hogy normális, de nyugodtan szedjek Magne B6-ot. Sõt a héten elkezdõdött, hogy nem igazán tudok sokáig aludni kb 7-ig mert már annyira fáj a derekam. Nem egyformák a terhességek valaki érzékenyebb valakinek fel sem tûnik. De te is szóljál a dokidnak.

Én is 25 hetes vagyok és nálam is ugyanez az érzés. A dokimnak többször szóltam õ azt mondta, hogy normális, de nyugodtan szedjek Magne B6-ot. Sõt a héten elkezdõdött, hogy nem igazán tudok sokáig aludni kb 7-ig mert már annyira fáj a derekam. Nem egyformák a terhességek valaki érzékenyebb valakinek fel sem tûnik. De te is szóljál a dokidnak.
20 hetes vagyok. Ma reggel alhasi görcsre ébredtem, alig birtam kiegyenesedni. Nekem is magne B6-ot mondott a dokim. Ha egyszeri a dolog nem kell aggódni, csak ne állandósodjon. Most néha enyhe szúrkálódást érzek séta közben a bal petefészkemnél. Lehet a stressz az oka, van belõle mostanában.

Normális lehet enyhe, menstruációhoz hasonló görcs a terhesség 12. hetében?

Nem er?s a fájdalom és nem is vérzek, de azért aggaszt a a dolog, eddig nem voltak ilyen gondjaim. Holnap megyek az orvoshoz a 12 hetes uh-ra, de addig is jó lenne hallani néhány tapasztalt kismama véleményét.

Legjobb válasz: Szia!Nekem a terhesség kezdetétõl volt ilyen görcsöm.Néha nem tudtam hová rakni az érzést és paráztam,mi legyen.De a nõdokim azt mondta,hogy addig,míg nem erõs a görcs és nem vérzek,nincs nagy probléma.De azért kérdezd meg a saját dokidat is.Azt mondják,ilyenkor nõ a méh.Vegyél be magne b6-ot és pihenj,ha megteheted.

Szia!Nekem a terhesség kezdetétõl volt ilyen görcsöm.Néha nem tudtam hová rakni az érzést és paráztam, mi legyen.De a nõdokim azt mondta, hogy addig, míg nem erõs a görcs és nem vérzek, nincs nagy probléma.De azért kérdezd meg a saját dokidat is.Azt mondják, ilyenkor nõ a méh.Vegyél be magne b6-ot és pihenj, ha megteheted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, már azt hittem senki sem jár erre ilyen tapasztalattal. Egyébként nem is kifejezetten középen fáj, inkább jobb oldalon és olyan húzó, görcsös a fájdalom. Remélem semmi gond nem lesz, csak szörnyen aggódom, mert már volt egy vetélésem korábban és most mindentõl megrémülök, amit eddig még nem éreztem.
Szia!Nekem három vetélésem volt ezelõtt.Nem mindegyiknél görcsöltem elõtte, de az elsõnél nagyon.Pont vasaltam és olyan erõs menstruációs görcs jött rám, hogy le kellett feküdnöm.Ha nem túl erõs a görcsölés és a legkissebb barnás foltozásod nincs, szerintem ne aggódj a vetélés miatt.Próbálj meg lefeküdni és pihenni az sokat segít ilyenkor.Szorítok neked!!!! 33 hetes kismama

Nyomhatja a gyomromat a méh? Fájhat a gyomrom enyhén görcsösen attól, hogy a méh nyomja? Fájt valakinek terhesség vége felé mik a tapasztalatok 30 hetes km

Legjobb válasz: szia én is 30 hetes vagyok de nekem még nem nyomja a gyomromat,bár nekem eléggé lent van a pocim mert 3.terhességem,lehet a babótól is,viszont nekem volt 1x 2x hogy görcsölt a gyomrom kissé,mert hirtelen ettem...

szia én is 30 hetes vagyok de nekem még nem nyomja a gyomromat, bár nekem eléggé lent van a pocim mert 3.terhességem, lehet a babótól is, viszont nekem volt 1x 2x hogy görcsölt a gyomrom kissé, mert hirtelen ettem...
Nekem igen, de haránfekvéses volt a picur.Elnyomta a gyomrom, azóta sem érzem, ha korog.De semmi más problémám nem lett belõle.(11 éve)
Szia! Én is 30 hetes vagyok, jó nagy már a pocim és nekem szokta nyomni a gyomromat, de attól nem görcsöl, hanem kimondottan nyomást érzek itt fent a gyomromnál. Viszont minden étkezés után fáj a gyomrom, pedig egyszerre csak kis mennyiséget eszek, ami valóban attól lehet, hogy feljebb helyezkedik el már most a gyomor is.
Kedves kérdezõ! 26 hetesen az 1000 gr nem sok! Nekem 28 hetesen volt a becsült súlya 1330 gr, amire azt mondta a genetikus, hogy teljesen normális súly! Amúgy ezek csak becsült súlyok, pontosan nem tudják megmérni a babót.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. Korához képest nagy baba már 26 hetesen több mint 1000g volt.Gondolom
A kérdező hozzászólása: ezért is érezhetem, hogy nyom.
Hát én még csak 21 hetes vagyok, de a gyomorszájam szokott néha görcsölni, meg szúrni.Eddig nem tapasztaltam , nem tudom mitõl lehet?Nem sûrûn, tehát nem vészes.Csak ennél nagyobb bajunk ne legyen!További szép babavárást.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!