Találatok a következő kifejezésre: A terhességem hetében járok. A gyerek (1 db)

A terhességem 18. hetében járok. A gyerek apjával élek, de a 12. héten bejelentette, hogy érzelmileg külön akar tőlem élni. Neki dolgoztam eddig, ezért anyagilag is függök tőle. Mit tudok tenni?

Azóta van egy szeret?je is, engem az egész rosszul érint, és félek a babát is, de nincs hova mennem. Tud-e valaki olyan segélyr?l, vagy támogatásról, amivel új életet kezdhetnék egyedül? Fontos lenne!!!

Legjobb válasz: Legyél erõs, fõleg a pocakodban lakó kis emberke miatt. Én csak együttérezni tudok veled, és egyetérteni az elõttem válaszolókkal, ha jó védõnõd van, biztos hogy tud segíteni. Nagyon sajnálom, ami veled történt :-(

Legyél erõs, fõleg a pocakodban lakó kis emberke miatt. Én csak együttérezni tudok veled, és egyetérteni az elõttem válaszolókkal, ha jó védõnõd van, biztos hogy tud segíteni. Nagyon sajnálom, ami veled történt :-(
Vannak az ún. anyaotthonok, ha rákeresel a neten, sok mindent megtudhatsz róluk. Oda bizonyos ideig bármelyik anyuka beköltözhet a picinyével, amíg nem alakul úgy az élete...Nagyon sajnálom, hogy így kifogtad a pasit, úgy látszik még éretlen ahhoz, hogy apa legyen. :-(
Szerintem a védõnõd vagy az orvos is tud segíteni, hogy hoa fordulhatsz. VAnnak anyaotthonok, családsegítõ otthonok, ha az önkormányzat nemis segít. Ha nagyobb városban érdeklõdsz, sok segészolgálat van, akár a máltaiak, akár állami, akár magán segélyszervezetek. Járj utána és próbálj új életet kezdeni, és nyugodt maradni, nehogy árts magatoknak. Sajnálom hogy így alaklt, de az életnek menni kell tovább, az érzelmeket nem lehet kierõszakolni. Másnak még így is kelleni fogsz, terhesen, gyerekekekkel, adj esélyt neki!!.-)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Több helyről kölcsön kapott babaruhát mikor vissza kell adni, hogyan különböztetsz meg?

Kaptam fiu babaruhákat 2 helyről, kölcsönbe.
Mikor majd eljön az ideje, hogy vissza kell adni, honnan fogom tudni mit kitől kaptam? Hogy szokták az ilyet csinálni?

Most még külön vannak téve de használat közben, mosás meg stb, összekeverdik,és nem is hiszem, hogy lesz időm két baba mellett nézegetni melyik kié volt.

Hogy csináljam?

6

Akinek kisfia és kislánya is van, elmondaná miben volt más a két terhessége? Mik voltak a tünetei és mikor?

7

Milyen gyakori a Missed Ab jelenség a terhesség során?

A terhesség 9. hetében járok. Az érdekelne, hogy vannak-e jelei az ilyen jellegű vetélésnek?

4

Van valaki akinek a 12. heti ultrahangon határérték feletti (3 mm) nyaki redőt mértek és el kellett menni Debrecenbe genetikai vizsgálatra?

Egyik helyen ma reggel ennyit írtak a papíromra: NT>3 mm. szonográfus végezte a vizsgálatot.Az orvosom írt egy beutalót a debreceni klinikára, genetikai vizsgálatra. Megnézettem egy másik orvossal is ultrahangon a babát, ott 2,2 mm-t mért, de attól függetlenül azt mondta, holnap lásson Debrecen genetika. rá is írta ezt a papírra. Lehet odamenni időpont nélkül?

2

Honnan tudom, hogy magzatvíz e?

Tudom orvos stb. De tettem be betétet es nem nedves, viszont folyamat olyan érzésem van hogy nedves ott lent.3 napja voltam vizsgálaton akkor minden ok volt.
Mit figyeljek?

5

Januárra kiírt kismamák, hogy vagytok?

Mesèljetek :)

5

Nagyon szerettem volna már babát, most végre összejött, és kicsit megilyedtem ettöl az egésztöl. Ez az ilyedtség elmúlik majd?

10

Terhesség alatt vagy szülés előtt volt rektális vizsgálatod?

Nézik ilyenkor, hogy van-e aranyér, vagy nem fontos?
Számítsak ilyen vizsgálatra valamikor?

2

Járt már más is úgy hogy hüvely kapszula ki csípte a hüvelyét?

15 hetes terhes vagyok és most így jártam és volt egy kis vérzés is de szerencsére ki derült hogy a kapszula okozta a gondot és a babával minden rendben!

3

November közepére kiírt kismamák hogy vagytok? Már nem sok van vissza. :-)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!