Találatok a következő kifejezésre: A terhességem hetében járok. A gyerek (1 db)

A terhességem 18. hetében járok. A gyerek apjával élek, de a 12. héten bejelentette, hogy érzelmileg külön akar tőlem élni. Neki dolgoztam eddig, ezért anyagilag is függök tőle. Mit tudok tenni?

Azóta van egy szeret?je is, engem az egész rosszul érint, és félek a babát is, de nincs hova mennem. Tud-e valaki olyan segélyr?l, vagy támogatásról, amivel új életet kezdhetnék egyedül? Fontos lenne!!!

Legjobb válasz: Legyél erõs, fõleg a pocakodban lakó kis emberke miatt. Én csak együttérezni tudok veled, és egyetérteni az elõttem válaszolókkal, ha jó védõnõd van, biztos hogy tud segíteni. Nagyon sajnálom, ami veled történt :-(

Legyél erõs, fõleg a pocakodban lakó kis emberke miatt. Én csak együttérezni tudok veled, és egyetérteni az elõttem válaszolókkal, ha jó védõnõd van, biztos hogy tud segíteni. Nagyon sajnálom, ami veled történt :-(
Vannak az ún. anyaotthonok, ha rákeresel a neten, sok mindent megtudhatsz róluk. Oda bizonyos ideig bármelyik anyuka beköltözhet a picinyével, amíg nem alakul úgy az élete...Nagyon sajnálom, hogy így kifogtad a pasit, úgy látszik még éretlen ahhoz, hogy apa legyen. :-(
Szerintem a védõnõd vagy az orvos is tud segíteni, hogy hoa fordulhatsz. VAnnak anyaotthonok, családsegítõ otthonok, ha az önkormányzat nemis segít. Ha nagyobb városban érdeklõdsz, sok segészolgálat van, akár a máltaiak, akár állami, akár magán segélyszervezetek. Járj utána és próbálj új életet kezdeni, és nyugodt maradni, nehogy árts magatoknak. Sajnálom hogy így alaklt, de az életnek menni kell tovább, az érzelmeket nem lehet kierõszakolni. Másnak még így is kelleni fogsz, terhesen, gyerekekekkel, adj esélyt neki!!.-)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hétvégéi tippelős? Nem, hét?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Szombat reggeli tippelos! Van kedvetek? Het, nem?

Koszonom!!!! <[link]

10

Barátnőm a barátjával nagyon felelötlenek voltak. A fiu kétszer is elment barátnőmben. Mit csináljon? És esemény utánit javasoltam neki.

10

6+6 hetes terhes vagyok, négy elhalt terhességgel és egy spontán vetéléssel a hátam mögött.6 hetesen elkezdtem vérezni, kaptam rutascorbint, de tegnap piros vér jött. Megmaradhat a baba?

Kaptam 4 hetesen utrogestant,medrolt,clexanet,aspirin protectet.Félek,hogy a vérzés megint a terhességelhalás jele.Annyi bíztat,hogy a testhőm nem esett le, most is 37.3.Ez adhat reményt?Járt valaki így?

15

Akinek császára volt, mennyire fájt utána, milyen volt a felépülés?

20

Mikor és hogyan kérjek időpontot a dokihoz? 11 hetes vagyok

Privát orvoshoz szeretnék járni, de még nem voltam nála. Kedden és csütörtökön rendel, akkor lehet időpontot is kérni. Jövő pénteken leszek 12 hetes. Mikor hívjam fel és mit mondjak neki? Az oké, hogy időpontot szeretnék kérni xy vagyok. De azt is mondjam, hogy 12 hetes leszek pénteken? Mikor kell a genetikaira menni?

4

Volt köztetek olyan akinek kevesebb volt a magzatvíze? Hamarabb szült? Császármetszés eseten hamarabb inditották?

32 hetes vagyok

3

4-én reggel halvány pozit teszteltem, folyamatosan erősödik a csík, de még nem annyira erős, mint a kontroll csík. Meddig kell tesztelni minden nap? Vagy már feleslegesen tesztelgetek? Elhihetem, hogy kisbabát várok? Már 1 éve vártunk Rá!

11

Mire való ez a viselkedés?

Párommal nem terveztük a babát, de mégis úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Összeköltüztünk, jól elvagyunk.

14

Mitől lehet ez?

Este felé szokott elő jönni egy ilyen nyílaló fájó érzés de csak a jobb lábamban. A farcsontomból indul - vagyis úgy érzem - és egész a lábamig végig nyílal, azért kellemetlen mert nem bírom el a súlyom, olyankor kicsit megbicsaklik a lábam. Volt már olyan akinek ilyen gondja volt?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!