Találatok a következő kifejezésre: A terhességem hetében járok. A gyerek (1 db)

A terhességem 18. hetében járok. A gyerek apjával élek, de a 12. héten bejelentette, hogy érzelmileg külön akar tőlem élni. Neki dolgoztam eddig, ezért anyagilag is függök tőle. Mit tudok tenni?

Azóta van egy szeret?je is, engem az egész rosszul érint, és félek a babát is, de nincs hova mennem. Tud-e valaki olyan segélyr?l, vagy támogatásról, amivel új életet kezdhetnék egyedül? Fontos lenne!!!

Legjobb válasz: Legyél erõs, fõleg a pocakodban lakó kis emberke miatt. Én csak együttérezni tudok veled, és egyetérteni az elõttem válaszolókkal, ha jó védõnõd van, biztos hogy tud segíteni. Nagyon sajnálom, ami veled történt :-(

Legyél erõs, fõleg a pocakodban lakó kis emberke miatt. Én csak együttérezni tudok veled, és egyetérteni az elõttem válaszolókkal, ha jó védõnõd van, biztos hogy tud segíteni. Nagyon sajnálom, ami veled történt :-(
Vannak az ún. anyaotthonok, ha rákeresel a neten, sok mindent megtudhatsz róluk. Oda bizonyos ideig bármelyik anyuka beköltözhet a picinyével, amíg nem alakul úgy az élete...Nagyon sajnálom, hogy így kifogtad a pasit, úgy látszik még éretlen ahhoz, hogy apa legyen. :-(
Szerintem a védõnõd vagy az orvos is tud segíteni, hogy hoa fordulhatsz. VAnnak anyaotthonok, családsegítõ otthonok, ha az önkormányzat nemis segít. Ha nagyobb városban érdeklõdsz, sok segészolgálat van, akár a máltaiak, akár állami, akár magán segélyszervezetek. Járj utána és próbálj új életet kezdeni, és nyugodt maradni, nehogy árts magatoknak. Sajnálom hogy így alaklt, de az életnek menni kell tovább, az érzelmeket nem lehet kierõszakolni. Másnak még így is kelleni fogsz, terhesen, gyerekekekkel, adj esélyt neki!!.-)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az baj ha csak 9-10hetesen jutok először dokihoz?

6

Ugye nincs baj, ha nem fáj minden nap a mellem?

5 hetes múltam, a múlt héten 3 napot fájt a mellem, 2-őt nem, utána megint fájt, ma pedig nem. Ez bajt jelent?

6

Ha nincs fogadott orvosom, es a megyei korhazhoz tartozom, mehetek szulni a Semmelweisbe?

6

Mitől lehet az hogy pár napja néha hányingerem van, sőt alhasi fájdalmak is vannak, mintha megakarna jönni, de még volna időm, valamint ma már a derekam is elkezdett fájni? .

5

Ez jósló, vagy keményedés?

Az alhasamban érzek időközönként fájdalmat. Olyan szorító fájdalom,ami elég erős,ilyenkor nem tudok továbblépni. Vannak napok,mikor többször van,de ha nem jövök-megyek sokat,akkor csak néhányszor fordul elő.
Keményedéskor nem az egész has keményedne? Vagy olyankor melyik részen keményedik?
Köszönöm,24 hkm

2

Mit vegyek fel szulinapra, 4hónapos terhesként?

Október végén hivatalossak vagyunk 30személyes szulinapra ami éterembe lesz tartva.Addigra 4hónapos terhes leszek.Ti mit vennétek fel?Direkt valami kismamás ruhát?

7

Terhesség után ez normális?

Julis 26. an szultem. Agusztus végén megjott a menzeszem 6-7 napig tartott es azota semmi. Tejem van meg egy keves de mar nem szoptatok. Terhes sem vagyok mielot valaki ezt írná ...

6

Más is szenved éjszakai orrdogulástól, orrfolyástól?

Már egy hete alig alszok emiatt, de beteg nem vagyok. Van úgy, hogy egy órán keresztül fújom és nem akar tisztulni. Tiszta hiszti vagyoj emiatt. A párom sem tud aludni. Nappal meg semmi, egyszer sem dugul be az orrom.

9

Kiszakadt az óvszer, terhes lehetek?

3 hete kiszakadt az óvszer, most előszőr történt ilyen velem 4 év alatt! Ha lenne munkánk nem lenne baj mert szerettunk volna kisbabát de En is es a parom is elveszítettük az állásunkat! 23 éves vagyok és sajnos nagyon nehéz munkát találni! Szüleim nagyon szigoruak es biztos jön a kioktatás hogy milyen felelotlen vagyok es hogy fogom felnevelni, pedig mindig vigyaztunk es ilyen sosem törtent! 10 napja késik és a jobb petefészkem rettentöen fáj néha a bal is! Ezen kivül 15 percenkent wc re jarok! Felfazas, terhesseg vagy valami nagyobb baj lehet?

81

Van kedvetek tippelni?

http://kepfeltoltes.hu/view/131013/pocak_www.kepfeltoltes.hu..

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!