Találatok a következő kifejezésre: A terhességem 28 napos volt a (9 db)

ROMED nevű terhességi teszt mennyire megbízható? Mikor végezzem el a tesztet, ha a ciklusom 25 napos, de az utolsó hónapban 28 napos volt?

Legjobb válasz: ha 25 napos akkor mikorra várod? ha 28 napos lenne mikorra várnád? ha még nem telt el 1 hét a nem várt után addig ne tesztelj.

ha 25 napos akkor mikorra várod? ha 28 napos lenne mikorra várnád? ha még nem telt el 1 hét a nem várt után addig ne tesztelj.
A kérdező hozzászólása: 25 napos esetén okt.2.(vasárnap), 28 napos esetén okt.5.(szerda). Fájnak a melleim, tegnap d.u. erõs fémes ízt éreztem. Ez lenne a 4. terhességem, 3 kisfiam van. Mindegyiknél a 11. napon estem teherbe. Ha aszerint számolok, akkor most vagyok a 9. napon.
A Romed terhességi gyorstesztek nekem nagyon beváltak! Megbízható - nagyon hamar, volt h az elmaradt mensi 1.napján kimutatta a terhességet. Ajánlani tudom, és sikeres teherbeesést mindekinek! :)

Ovulteszt 27.28. nap volt + Most a 38. napon teszteltem - terhességit. Korai volt még? Ciklusaim 32, 37, 39, 28 naposak voltak visszafele nézve.

Ez az els? hó hogy babával probálkozunk, és hogy figyelem a szervezetemet. Érdemes szerintetek n?gyógyászt felkeresni?Multkor azt mondta nem gond hogy ennyire össze-vissza jön meg ( nov-ben hagytam abba a fogamzásgátlót )Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha a 28. nap volt a peteérésed,akkor azt leghamarabb 12 napra rá tudod meg,h terhes vagy-e vagy sem. Ennyi dõ alatt ágyazódik be. Szóval szerintem próbálkozz a 40. nap után.Sok sikert!

Ha a 28. nap volt a peteérésed, akkor azt leghamarabb 12 napra rá tudod meg, h terhes vagy-e vagy sem. Ennyi dõ alatt ágyazódik be. Szóval szerintem próbálkozz a 40. nap után.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Akkor várok még 2 napot. Jó lenne nagyon :)
Persze, simán.
A kérdező hozzászólása: feltûnt, hogy az elmúlt 6 hónapban mindíg négy napot késik, és az ötödik napra jött meg!
A terhességgel olyan változásokon megyünk keresztül, hogy nem csoda ha ilyesmi elõfordul.

A terhesség jele lehet? Az utolsó mensim november 18-án volt.28 napos ciklusaim vannak, és a párommal középidőben többször voltunk együtt. A következő mensimnek kedden kellene megjönnie de már napok óta érzem, és barnás folyásom van.

Ilyen korán nem szoktam görcsölni. légyszives adjatok tanácsot, illetve mik a tapasztalataitok ilyen esetben.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 24-25 naposak a ciklusaim,az elmúlt két évben is a leghosszabb 27 nap volt. Nekem nov.15 volt az utolsó mensi,PÉ-kor végig együtt voltunk,babát szeretnénk már nagyon:) Én vasárnap óta érzem a mensi szerû érzést,apró hasszúrkák,hétfõ volt a 24.napom. 26.napon egész este éreztem,na gondoltam mensi lesz belõle. De nem. eddig semmi jele a mensinek:) remélem így is lesz. Szerintem is-is,hogy baba,vagy mensi lesz,és tudom,ezek a napok a leghosszabbak , megvárni a nem várt napját és tesztelni.Én még most sem merek tesztelni,majd csak hétfõn teszem,ha addig nem jön meg,az már a 31 cn.lesz.Kitartást Neked és drukk. Ja a b.nõmnek ez volt az egyetlen tünete a babához,hogy mensiszerû érzése volt a nem várt elõtt már egy héttel,és kevés barnázása,elment dokihoz,kiderült babás,kapott terhességmegtartó gyógyszert,azóta két kisfiú boldog anyukája:)

Szia! Nekem 24-25 naposak a ciklusaim, az elmúlt két évben is a leghosszabb 27 nap volt. Nekem nov.15 volt az utolsó mensi, PÉ-kor végig együtt voltunk, babát szeretnénk már nagyon:) Én vasárnap óta érzem a mensi szerû érzést, apró hasszúrkák, hétfõ volt a 24.napom. 26.napon egész este éreztem, na gondoltam mensi lesz belõle. De nem. eddig semmi jele a mensinek:) remélem így is lesz. Szerintem is-is, hogy baba, vagy mensi lesz, és tudom, ezek a napok a leghosszabbak , megvárni a nem várt napját és tesztelni.Én még most sem merek tesztelni, majd csak hétfõn teszem, ha addig nem jön meg, az már a 31 cn.lesz.Kitartást Neked és drukk. Ja a b.nõmnek ez volt az egyetlen tünete a babához, hogy mensiszerû érzése volt a nem várt elõtt már egy héttel, és kevés barnázása, elment dokihoz, kiderült babás, kapott terhességmegtartó gyógyszert, azóta két kisfiú boldog anyukája:)
nekem a barnázás mindig a mensi jele volt, amikor pozitívat teszteltem akkor nem volt barna sem. Remélem neked csak a beágyazódást jelzi!
Szia!Nekem is a barnázás a mensi jele volt.Amikor pedig terhes lettem egyáltalán nem barnáztam csak görcsölt kicsit a pocim!De drukkolok , hogy neked baba legyen!

Ha nincs semmi terhessegi tunetem (csak pozitiv tesztek es menzesz elmaradas) akkor elhalt a terhesseg? Mult kedden kellett volna megjonnie! 19. Napon volt ovum 28 napos ciklusbol!

dokim szerint megeshet mert nincs semmi tunetem a terhessegre... 2 mmes valamit latott mehen belul, sargatest van... Hetfon tesztelnem kell hogy erosodik-e a csik... Harmadik terhessegembol lenne o a masodik baba... Elso ket alkalommal teszt se kellett mert mindig megvolt a mellfajdalom es hanyinger.Most semmi nincs! 3.an kontroll...

Legjobb válasz: Hát nekem semmi tünetem nem volt úgy a 8-9.hètig, akkor aztán csõstûl jött minden.

Hát nekem semmi tünetem nem volt úgy a 8-9.hètig, akkor aztán csõstûl jött minden.
szerintem nem jelent semmit hogy nincs tüneted!!! lehet késõbb jönnek... de az is lehet semmi nem lesz, és csak élvezni fogod a terhességed :) drukkolok hogy minden okés legyen :)
dehogy jelenti azt. Vannak nõk akiknek az elsõ tünete az amikor elkezd nõni a pocakja. Nem ezen mulik hogy egészságes-e a magzat.
nekem meg NEM volt egyáltalán semmi tünetem (se hányinger, se mellfájdalom, sem fáradtság, sem semmi, csak a teszt... úgy rettegtem minden uh elõtt), a 28. hétben vagyok.
Ma léptem a harmadik trimeszterbe. Az ég világon soha semmilyen terhestünetem nem volt. Nõ a hasam, és nincs mensim, ennyi. Nem is értem az orvos mit gondolt, amikor ezt mondta neked?
A kérdező hozzászólása: hát ez nekem mindenesetre furcsa... Nekem mikor még a tesztek negatívak voltak már úgy fájt a mellem, hogy õrület volt! Olyan hihetetlen, hogy nem feltétlen jár ezzel a terhesség...
Szia. Nekem semmi bajom nem volt a 11 . hétig...aztán utána....arról jobb nem beszélni...addig örülj, amíg így érzed magad!!!
A kérdező hozzászólása: legyen igazad! Igazatok! :) Azért lehet biztosabbnak érezném a dolgot!
#1vagyok. Addig semmi. Minden uh elött aggódtam én is. A dokit is kérdezten hogy nem kellett volna már érezni a tüneteket...mindig azt mondta majd jön az is ne aggódjak. És jött is...Szerencsére már túl vagyok rajta. 15+4 hkm
A kérdező hozzászólása: háát :) Most már egy kicsit bizakodok, hogy akkor rosszat nem jelent :) Csak ijesztõ, hogy tényleg semmi nyûgöm nincs és így tényleg hihetetlen, hogy van ott valami vagy valaki... Na mindegy, a mai délutáni tesztem pozitív és erõsebb pozitív mint a hétfõ délutáni... Holnap egy reggeli teszt és hétfõn is aztán megnézzük, hogy mi van azzal a csíkkal...
Ne izgulj, nekem sem volt a lányommal semmi tünetem, csak a pozitív teszt és a menzesz elmaradása. Se hányinger, se mellfeszülés, se szurkálás, semmi. Remélem, nálad is minden rendben lesz!
Nekem se volt semmilyen tünetem most 1 éves a kisfiam :) Nyugi és jó egészséget nektek!!Ne idegeskedj az nem tesz jót!
A kérdező hozzászólása: Hat akkor most egy kicsit kezdek megnyugodni... :)
A kérdező hozzászólása: Se mellfajdalom se emelyges vagy hanyinger?
Nekem egy deka tünetem nem volt se a lányommal (2 éves), se most (29 hetes)!

November 6-án volt meg a menstruációm, általában 28 napos. A párommal dec. 1-2-3-án voltunk együtt ez nem a középidő, de 4-5-6 körül megkellett volna jönnie és azóta semmi. Mi lehet a bajom? Terhesség vagy valami más?

Legjobb válasz: Lehet terhesség, ha késõbb volt a peteérésed, pont összejöhetett. Mástól is késhet... még pár nap és érdemes tesztelni... drukkolok, bármit is szeretnél!

Lehet terhesség, ha késõbb volt a peteérésed, pont összejöhetett. Mástól is késhet... még pár nap és érdemes tesztelni... drukkolok, bármit is szeretnél!
Igen tesztelj majd kb. 20.-a körül, ha nem jön meg, 13-16 dpo között lehet pozitív kb. a teszt.
Én voltam az elõzõ válaszadó. Rosszul írtam. 13 dpo után már pozitív általában a teszt. De biztosabb a 15 dpo. Ha volt peteérésed , akkor a következõ nap az elsõ dpo-nap. Ha szeretkezés közben vagy egy nappal a szeretkezés elõtt volt peteérés, megvan az esélyed. Legkésõbbi peteérést tekintve a tesztelés 24.-n célszerû.
bármitõl lehet, lehet hogy tényleg terhesség, de az is lehet hogy stresszel mostanába, és attol is kimaradhat, de erre egy teszt meg a doki biztosabb választ adhat.
teljességgel lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: egészen a bugyimra, a hüvelyemnél, ráadásul ciklus közepén voltam, úgy is?
hacsak nem extragyors spermák, akkor 0%

Utoljára október 17. -én volt meg a menstruációm, november 13-ra nem vártam (nem is jött meg) mindig 28 naposak a ciklusaim, 16-án pozitív terhességi tesztem lett. Elvetéltem?

18-án elmentem a nõgyógyászhoz és õ gyanakodva kitapíntotta a várandóságom és beutalt jövõhét hétfõre ultrahangra. A melleim érzékenyek a nem várt napjától (13.) és némi hasi görcs, illetve a vesém tájékán. Tegnap mikor elmentem dolgozni (szakács vagyok) emelnem kellett az 50-70 literes nem üres edényeket persze nem egyedül, volt segítségem de úgy is nehéz, majd rá kb. negyed órával nagyon erõs görcsök jöttek rám, elmentem WC-re és halvány rózsaszínes volt a vizeletem, majd estére besötétedett, mint amikor menstruálok, tegnap óta vérzek.. rettentõen bepánikoltam, hogy most elvetéltem. :'( Közbe ma reggel mentem a háziorvosomhoz a vérvételi/vizeleti eredményemért (más okokból kellett) és abból kiderült, hogy vesekövem van, az érdekelne, hogy ez a vérzés most vetélés vagy a vesekõ közrejátszik? Ultrahangra érdemes elmennem még így is ?? Ha most elvetéltem mikor van esélyem újra babás lenni? Nagyon szeretnénk a párommal már egy csöppséget, 4 hónapja próbálkozunk rendesen és most elõször sikerült. Elnézést a hosszú szöveg miatt, de úgy érzem ezt mind lekellett írnom, Üdv.

Legjobb válasz: Egy jó tanács, ezt ne itt kérdezd meg, mert értelmes válasz itt nem biztos hogy jön. Másrészt.. Egy 1-2 hetes terhességet, amit még a teszt se biztosan mutat ki, hogy az istenbe tapint ki az orvos?

Egy jó tanács, ezt ne itt kérdezd meg, mert értelmes válasz itt nem biztos hogy jön. Másrészt.. Egy 1-2 hetes terhességet, amit még a teszt se biztosan mutat ki, hogy az istenbe tapint ki az orvos?
Ha már egyszer elmentél a háziorvosodhoz nem kérdezted meg tõle, hogy miért vérzel? Vagy miért nem mentél már el a nõgyógyászodhoz?
Nem hiszem, hogy terhes lettél volna, ennyi idõ alatt még nem lehet tapintani, ez rendes vérzés, ami megjött, de azért járj utána.Ja és, ha elvetétél volna, azt hiszed ennyivel megusztad volna?
Azért most azt nem árt tisztázni, hogy a vizeleted volt véres vagy sem?! Nem mindegy...
Szerintem 18-án nem sok mindent látott volna a doki még uh-val sem, annyira korai. Viszont a vérzéssel lehet fel kellett volna hívnod vagy legalább a házidokinak szólni, hogy mi van. Meg nekem nem egyértelmû h most hüvelyi vérzésed van-e vagy vérset pisilsz, nem mindegy...
Én a vetélésre szavazok a pozitív teszt és a görcsök után, fõleg, ha emelgettél. Mondjuk azt jó lenne tudni, hogy véreset pisilsz vagy menstruációra hasonlító vérzésed van. UH-ra mindenképpen el kell menni, mert ha vetélés volt és nem ürült ki a méhed, akkor mûteni kell, különben súlyos problémák léphetnek fel. Ha a vetélés spontán lezajlott, akkor azonnal lehet újra próbálkozni, ha mûteni kell, akkor 3 hónap kihagyás javasolt, de nekem pl. 4 hónap alatt sem áll helyre a menstruációm. Nagyon nagy tanulság, hogy terhesen nem emelgetünk. Igaz, én nem emelgettem, mégis elment.
Ja, és még annyit, hogy ha a terhesség nem is látható, de a méh enyhe megnagyobbodása tapintható. Persze ettõl még simán megjöhet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!