Találatok a következő kifejezésre: A terhesség vékony (29 db)

Magas, vékony Kismamák, akik legalább 170cm feletti magasak és a terhességet nem kezdték 60 kg-nál többel!? ! Pár kérdés!

Mennyi volt a pontos súlyod és milyen magas vagy?

Legjobb válasz: 174 cm vagyok. 1.babánál 58 kilóval kezdtem, 72 kilóval mentem szülni (14 kiló hízás). Szülés után egy héttel már jó volt rám a terhesség elõtti farmerom. Szülés után 3 hónappal már 52 kiló voltam! (10 hónapig szoptattam) 2.babánál 52-vel lettem terhes, 72-vel szültem (20 kiló hízás), szülés után 3 hónappal szintén már csak 52 kiló voltam, de lejjebb is mentem 50-ig, csak szerencsére vissza tudtam hízni. Itt is 10 hónapig szoptattam. 3.babánál 55 kilóval lettem terhes, most 34 hetes vagyok és 70 kiló (gondolom megint 72-vel megyek szülni). Egy cseppet sem félek attól, hogy marad rajtam cucc, szerintem megint pikkpakk le fogok fogyni és vékony (sovány) leszek megint. 1.babám 3,5 kg 56 cm, vajúdással együtt 7 órás szülés 2.babám 3,8 kg 57 cm, vajúdással együtt 4 órás, mindkettõ jó élmény, 2. gátvédelemmel.

174 cm vagyok. 1.babánál 58 kilóval kezdtem, 72 kilóval mentem szülni (14 kiló hízás). Szülés után egy héttel már jó volt rám a terhesség elõtti farmerom. Szülés után 3 hónappal már 52 kiló voltam! (10 hónapig szoptattam) 2.babánál 52-vel lettem terhes, 72-vel szültem (20 kiló hízás), szülés után 3 hónappal szintén már csak 52 kiló voltam, de lejjebb is mentem 50-ig, csak szerencsére vissza tudtam hízni. Itt is 10 hónapig szoptattam. 3.babánál 55 kilóval lettem terhes, most 34 hetes vagyok és 70 kiló (gondolom megint 72-vel megyek szülni). Egy cseppet sem félek attól, hogy marad rajtam cucc, szerintem megint pikkpakk le fogok fogyni és vékony (sovány) leszek megint. 1.babám 3, 5 kg 56 cm, vajúdással együtt 7 órás szülés 2.babám 3, 8 kg 57 cm, vajúdással együtt 4 órás, mindkettõ jó élmény, 2. gátvédelemmel.
170cm magas vagyok 60 kg val kezdtem 70nel mentem szülni és hazajöttem 60kg val most 170 cm vagyok 68kg val kezdtem majd kiderül mi a vége elsö bab 41 hétre 3540 gramm alig volt pocakom ugy mentem szülni mint akinek volt még 10 hete hátra
Kb. 177cm vagyok. Elsõ terhességet 57kilóval kezdtem és 15kilóval voltam több a végén. 39.héten született a lányom, 2550gramm és 47cm volt. Nem volt nagy hasam, és császáros lettem.Pár hét alatt újra a kezdõ súlyomnál voltam. Második terhességet ugyanúgy 57kilóval kezdtem, de 25kilót híztam a végére. 39+3napra született a baba ismét császárral.2820gramm és 46cm lett. Nemsokára 5 hónapos és 63kg vagyok.
171-172cm körül vagyok, 59kilóval kezdtem a terhességet és 75kilóval zártam. 3700gramm és 57cmrel született a babám 41+1 hétre, sûrgõségi császárral, ezáltal gyors szülésem volt. :) Kb. 115cm volt a haskörfogatom a végére. És a szüléa után nagyon gyorsan rendbejöttem.
183cm, 61-al kezdtem, 71kg-al szültem 4100g-os babát a 39. héten 3, 5 óra alatt, természetesen. 1 hónap után már minden jó volt rám. Képeket látva szembõl hatalmas hasam volt, hátulról alig látszott.
170 cm vagyok és 51kg-val kezdtem a terhességem.42.héten született a fiam, inditották.11órás volt a szülés, abból 5óra a kitolási szakasz, nem voltak tolófájások.32.hétnél kezdtek érdeklõdni az emberek félve, h baba várok, 42.hétre hatalmas hasam lett.4kg és 51cm lett.Ahogy kijöttem a kórházból a hasam tök lapos volt, 1 napig voltam bent és elég 'jól' néztem ki:) .Nem sok ruha megy fel rám a régiekbõl, ugyanis 19kg-t hiztam és abból 9kg maradóban, szoptatok is, de szeretném is ha rajtam maradna.

Nagyon vékony lány vagyok! Jobb napokon 47kg! Szerintetek mikor kezd el majd látszódni a terhesség? Most 4-5 hetes körül vagyok!

Legjobb válasz: Szia ,en 168cm vagyok es 42kilo voltam mikor terhes lettem...3.honaptol keztem hizni ,es a 6. honapba kezdett latszani a hasam ,onnantol csak nott nott...65kilossan mentem szulni.de mondanam h nagy hasam volt, csodalkoztak is h csak ekkorka... a masodik babamnal mar 9hetessen akkora pocim volt mint az elsovel 6 honapossan ...:D akkor keztem a terhesseget 52kiloval.utolso honapba vagyok es hatalmas hasam van 62kilogramm vagyok. amugy ket kislanyom lessz :)

Szia , en 168cm vagyok es 42kilo voltam mikor terhes lettem...3.honaptol keztem hizni , es a 6. honapba kezdett latszani a hasam , onnantol csak nott nott...65kilossan mentem szulni.de mondanam h nagy hasam volt, csodalkoztak is h csak ekkorka... a masodik babamnal mar 9hetessen akkora pocim volt mint az elsovel 6 honapossan ...:D akkor keztem a terhesseget 52kiloval.utolso honapba vagyok es hatalmas hasam van 62kilogramm vagyok. amugy ket kislanyom lessz :)
Oh ez nagyon változó. ismerek olyan vékony lányt aki mint a ház akkora hasa volt, és ismerek olyat aki még 30-ik hét fölött is eltudta volna titkolni. szerintem te már 15-ik hét utántól látni fogod a dudorodást. igazán mindenkinek 20-ik hét után kezd el nöni a hasa igazán.
Én is vékony vagyok, és viszonylag késõn kezdett el látszódni, 18-20 hetsen még csak jóllakottnak néztem ki. A végére sem lett nagy hasam, a szülés elõtti napokban még csak 6 hónap körülinek gondoltak, akik nem tudták a terhességem korát. Csak a súlyból nem lehet tudni, mert egy hozzám hasonló mérettel rendelkezõ ismerõsömnek végig sokkal nagyobb hasa volt, mint nekem.
Szia! Én is 47 kilósan estem teherbe.Pici hasam volt végig. Mikor szülni mentem sem látszott többnek 6 hónaposnál. Amugy olyan 20-22 hetesen kezdett el látszani, hogy alakul valami.De igazán terhes pocim, majd csak a vége felé volt. Kislányom lett 3300 g és 50 cm.
Szia!n Én a 15. hét után kezdtem domborodni, de hanyatt fekve még akkor sem látszott.

Az x-epil terhességi teszt csíkon hol kell megjelenni a terhességet kimutató vonalnak? A kontrol csík alatti vékony részen vagy a a max vonal fölötti vastagabb részen?

Legjobb válasz: én most készülök tesztet venni,ez az x epil mennyire megbizható? az ára is érdekelne.köszi elöre is.

én most készülök tesztet venni, ez az x epil mennyire megbizható? az ára is érdekelne.köszi elöre is.
olvasd el a használati utasítást -.-''
A kérdező hozzászólása: 620 ft volt ha jól emlékszem, a tescoban vettem. Még nem tudom megmondani, hogy mennyire megbízható, holnap reggel csinálok még egyet. Kiderült h az enyém negatív, de holnap reggel újra megismétlem a tesztet. Ha az is negatív akkor szerintem eléggé biztos. A legelsõ terhességemnél az elsõ és a második is kimutatta.Az másfajta volt, azt a dm-ben vettem és olyan 800 ft volt

Igaz ez? A vékony kismamikon előbb észrevenni a terhességet?

És mozgást is el?bb lehet tapasztalni?

Legjobb válasz: 48 kg-mal kezdtem a terhességem,most is csak 61 vagyok. Még a mozgást nem éreztem,de reggel mikor felébredtem,hanyatt fekve éreztem a kis hurkát a hasamban,ahol letapadt.Én 18 hetesen éreztem elõször a mozgást,és már hamar volt pocim,de nem lett valami nagy. 156 cm vagyok,61 kiló...mindenki azt hiszi még csak az 5. hónapban járok. 38 h

48 kg-mal kezdtem a terhességem, most is csak 61 vagyok. Még a mozgást nem éreztem, de reggel mikor felébredtem, hanyatt fekve éreztem a kis hurkát a hasamban, ahol letapadt.Én 18 hetesen éreztem elõször a mozgást, és már hamar volt pocim, de nem lett valami nagy. 156 cm vagyok, 61 kiló...mindenki azt hiszi még csak az 5. hónapban járok. 38 h
Szia! Szerintem nem igaz. Én vékony voltam, a pocakom sem volt nagy, nekem kb. a 20 héten "vették észre", ill. megjegyezték, hgoy felszedtem pár kilót, de jól áll :) A mozgást a 16 héten tapasztaltam elõször. Szülés után 2 héttel, már nem is látszott, hogy terhes voltam. 10 hós kislány anyukája
szia.én 17 hetes vagyok. 160cm, 49kg.mal kezdtem. 52kg vagyok most.hát nem igazán veszik észre rajtam, csak a hasam nött egy picit, de a kivülálloknak nem feltünö.csak én látom, néha meg is ijedek, hogy valami gond van.mozgást még nem észlelek.
48 kg voltam, amikor teherbeestem, most vagyok 50kiló, ez a 19. hetem. A pocakom a 14. héten elég látványosan megnõtt, most már szép gömbölyû, már mindenféle ruhában jól látszik, hogy babát várok. A mozgást a 18. héten éreztem elõször, azóta minden nap bejelentkezik, néha reggel is arra ébredek, hogy ficánkol.
Én magas is vagyok, 177 cm, a terhességem 59 kilóval kezdtem, a hasam úgy igazából csak a 6 hónap körül kezdett el látszani.Most 39 hetes vagyok és sokan azt kérdik a 4 hónapban vagyok?ja és 67 kiló vagyok most. Boldog babavárást és könnyü szülést.
Szia!Én átlagos alkatu vagyok.165cm és 60kg-mal kezdtem a babavárást.A pocakom 25 hetesen kezdett el látszani, addig semmi.30hetes vagyok most és 69kg, de a pocim még nem igazán nagy.
Szia! Hát rajtam nagyon hamar látszott. 162 cm-vel és 50 kg-val kezdtem a terhességet és amikor kb 10 hetesen szóltam a fõnökömnek (azt is azért mert már a kolléganõk is csesztettek hogy szóljak mert ugyis látszik) akkor õ mondta hogy már látta rajtam és várta hogy szóljak. 14 hetesen már éreztem a mozgásokat és mindenki 2 hónappal idõsebbnek gondolt állandóan. Most vagyok 34 hetes 9 kg-ot hiztam de az mind a hasamon van. Napi szinten azt hallgatom hogy hány napom van hátra? Pedig még 6 hetem van:-)
A kérdező hozzászólása: Mármint arra gondolok, hogy a pocakot mikor lehet látni..
Szerintem, ez így konkrétan nem mindenkire igaz. Van vékony ismerõsöm, aki most babás, és rajta a 17. hét környékén kezdett látszani valami kis apró domb a hasa alján, addig semmi, pedig már érezte a babát is. Én átlagos alkat vagyok, rögtön megpuffadt a hasam, meg duzzadtak a melleim, kis golyóbis lettem. A 12. héten már a régi ruháim nem voltak kényelmesek, pedig keveset híztam, de egyszerûen felpuffadtam és szorítottak.

Mit csináljak? 2010. 02-ban született egy gyönyörű kislányom, akit mindennél jobban imádok. Alapból nem voltam vékony, de a terhesség alatt még 50 kg-t szedtem fel. Most kb.70 kg plusz van rajtam. Én úgy gondolom ez az oka mindennek.

Állítólag amiben én vagyok az a szülés utáni depresszió.A probléma, hogy nem tudom merre van a kiút. Ugyanis a párom egyfolytában dolgozik,ezáltal kimozdulni itthonról csak a gyerekkel együtt tudok,120 km-es körzetben nincs senki akire akár 5 percre is rábízhatnám. Non-stop vele vagyok,de olyan szinten,hogy ha a fürd?be kimegyek,már kiabál,mert nem szeret egyedül lenni.Szeretném leadni a plusz kilókat,de nem tudok elmenni kondizni,napi sétákkal az életben nem megy le,fogyózni meg míg szoptatok nem lehet.Ilyenkor szerintetek mit csináljak? Kezdek totál bedilizni és félek, hogy a házasságom is veszélybe kerülhet,mert a férjemhez sem tudok úgy viszonyulni,mint régen, mert totál kivagyok.Kéne egy pici kimozdulás,de hogyan?

Legjobb válasz: 70 kg plusz van rajtad??? biztos, hogy jól írtad? ez életveszélyes! sürgõsen menj el orvoshoz, ennyit leadni csak orvosi, kórházi segítséggel lehet! de biztos, hogy jól írtad? biztos, hogy az mind súlyfelesleg???

70 kg plusz van rajtad??? biztos, hogy jól írtad? ez életveszélyes! sürgõsen menj el orvoshoz, ennyit leadni csak orvosi, kórházi segítséggel lehet! de biztos, hogy jól írtad? biztos, hogy az mind súlyfelesleg???
Ne fogyókúrázz, de egyél ésszerûbben. Például a szoptatáshoz nem szükséges este 6 után enni. Kisebb adagokat egyél, csak arra figyelj, hogy kiegyensúlyozott legyen a táplálkozásod. Mozgásra jó a séta, hiszen az is fogyaszt, de esténként nyugodtan csinálhatsz hasprést, lábemelést, ilyesmi. Lényeg, hogy nem kell kettõ helyett enni, mert a szoptatáshoz 500 plusz kalória kell. Menni fog az, csak szánd rá magad!
Az tényleg nagyon sok, de amíg szoptatsz, én az intenzív tornát nem nagyon javaslom. Hidd el, hogy napi 2 óra séta a babakocsival nagyon sokat segít. Közben el tudod intézni a bevásárlást is. Ha társaság hiányzik hozzá, akkor keress a játszótéren anyukákat, akinek hasonló korú gyereke van, biztos találsz, és úgy könnyebb a sétára is rávenni magadat. Merre laksz?
Azért nincs az 70 szerintem. Nem mindenkinek olyan az alkata, hogy 60-65 kiló neki az ideális (persze azzal biztos vékony, s-m-es méret lennél, de szerintem szükség van ám csinos telt nõcikre is :) ) A 130 kiló valóban sok. Én dietetikust keresnék, mert biztos össze tud állítani egy szoptatás alatt is tartható diétát. Vizsgálatok sem ártanának, hogy nincs e valami hormon probléma, vagy cukor betegség, ami oka lehet a túlsúlynak. Mozgásnak eleinte a sok séta egyenetlen terepen nagyon jót tenne, az esetleges depressziódnak is!
A kérdező hozzászólása: igen jól írtam 130 kg állítólag a normál nekem a 60-65 lenne, ugyhogy az 70 plusz nem írtam el
12:27=12:24
Utolsó vagyok. A többieknek üzenem, hogy nagyon szép és hasznos a torna, de ekkora súlyfelesleggel, nem igazán lehet tornázni. Elõbb egy kicsit fogyni kell az étkezéssel, utána jöhet a torna. Persze a séta jót tesz. Az étkezéseknél az elõzõekben leírt szabályok szoptatás mellett is sokat tudnak segíteni. Nekem is nagy a súlyfeleslegem, de már adok le belõle. Kitartás.
Reggelire egyél valami kis zsírosat, vagy tojást (no nem túl sokat), az beindítja az epét, ami felelõs a zsírok lebontásáért. Amikor eszel, mindent 30x rágj meg, az segíti az emésztést. Könnyen emészthetõ ételeket egyél. Naponta 5x keveset. Lehetõleg mindig ugyanazokban az idõpontokban és kb ugyanannyit. Ez segít a szervezetednek abban, hogy megtanulja, hogy a nap ugyanazon szakaiban mindig kap kb ugyanannyi kalóriát, így elkezdi bontani a tartalékot, mert nem lesz rá szüksége. Ezek mind sokat segítenek. No nem fogsz tõle ripsz ropsz lefogyni, de hízni sem fogsz.
Én már nem szoptatok, de egy dietetikussal összeállíttattam 8 hétre való étrendet. 10kg felesleg volt rajtam, már 6, 5 lement. Most kezdek csak el tornázni, mert egyre könnyebb vagyok és jobban megy. Ez az egyik fontos lépés, szerintem. A másik pedig, hogy gondolkozz pozitívan! Ha szeretnéd a dietetikus elérhetõségét, írj privit!
Torna dvd re lehet otthon is tornázni, és még a baba is élvezni fogja hogy ott tornázol mellette a földön.
A kérdező hozzászólása: 9.kerületben

Az ultra vékony óvszer miben tér el a többitől? Könnyebben szakad, több esély van a terhességre vagy mi?

(nem durex a márkája)

Legjobb válasz: Nyílván könnyebben szakad, de jobban élvezed.. Nemtudom megéri-e..

Nyílván könnyebben szakad, de jobban élvezed.. Nemtudom megéri-e..
Jobban érzel mindent. Szerintem nem szakad. Tapasztalatom alapján jobban bírja.
Nagyobb élvezetet nyújt. És nem szakad könnyebben. Legalábbis a durex biztosan nem... :D (tesztelve...)
Vékonyabb! Problem?
A kérdező hozzászólása: köszi

Miért van azt, hogy valaki meghízik a terhessége során/után és valaki ugyanolyan vékony marad mint volt? Valaki szoptatás alatt fogy, mint az atom, valaki meg hízik.

És aki meghízik nem biztos, hogy azért, mert zabál egész nap, még miel?tt valaki így reagálna.

Legjobb válasz: Hát ha nem zabál,akkor a genetika marad.

Hát ha nem zabál, akkor a genetika marad.
Bizonyára genetika, bár mondjuk nem igazán értem - a terhesség alatt fogytam (pedig nem volt igazán feleslegem), most a szoptatás alatt megint fogyok...lassan annyi lesz a súlyom, mint tinikoromban...Szóval pont nem gondoltam magamról, hogy terhesség után és szopi alatt leszek vékony. Furcsa. Sógornõm meg csak hízott és hízott, pedig nem evett sokat! Sõt, szerintem kevesebbet evett mint én...érdekes dolog.
Hát igen, megmondta az elsõ. Ennek semmi csoda nincsen a hátterében, az egész csupán genetika.
Persze, hogy genetika. Én az elsõvel 22 kg-t híztam, a vékony alakom bálna lett, de egy év alatt nádszálra fogytam vissza, mint anno anyukám.
gondolom vastag.
vastag mindenképp.
vastad mert csak abba tudja magát belefúrni. ha nvékony akkor az nem baba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!
Ha vékony akkor nem volt peteérés, tehát nem tud beágyazódni.
A kérdező hozzászólása: De nekem a 17. napon volt pecsételõ vérzésem és nyákos folyásom is. Biztos hogy nincs peteérés, ha vékony a nyálkahártya?
Hááát...nem biztos.Ezt a kérdést kérlek tedd fel a dokidnak a telefonban.Hidd el nem te leszel az elsõ aki ezt megkérdezi tõle.Hiszen azért van...

Mikor kiderült a terhesség, milyen vastag volt a méhnyálkahártyád? Azok írjanak, akiknek vékony volt, és mégis lett babájuk.

Legjobb válasz: Hát ezt a méhenkívül megtapadó babák sajnos nem olvasták. Ha olvasták volna, tudták volna, hogy nekik nincs esélyük ott megtapadni, és az édesanyjuk petevezetékét szétroncsolni.

Hát ezt a méhenkívül megtapadó babák sajnos nem olvasták. Ha olvasták volna, tudták volna, hogy nekik nincs esélyük ott megtapadni, és az édesanyjuk petevezetékét szétroncsolni.
Min. 7 mm kell hogy legyen ahhoz, hogy meg tudjon tapadni az embrió.
A méhenkívüli terhességeknél sincs meg a 7 mm és mégis megtapad az embrió. Nincs olyan érték, amire egyértelmûen ki lehet jelenteni, hogy ez alatt biztosan nem tud megtapadni az embrió. Hétfõn voltam orvosnál, korán mentem mert még petezsákot sem találtunk, csak puhább és nagyobbacska méhet, 9mm-es méhnyálkahártyával. Ez nem túl vastag, de szerintem baba van, mert a tesztjeim egyre erõsebb pozitívak azóta is. Jövõ héten megyünk kontrollra.
Nekem 8 mm-nél sikerült, ennél több nem is lett soha a ciklusok végén sem, csak amikor tényleg sikerült, akkor a beágyazódás környékén hirtelen 11 mm lett, nagyon gyanús volt (sokszor ultrahangoztak, pont a próbálkozások miatt, hogy ki tudjuk számolni a peteérést stb.)...és itt van az öt hónapos kisfiam!
Kedves elsõ válaszoló! Ha ez így van, akkor én most nem is vagyok terhes?????? Pedig már a hasam is nõtt :) ))) (3 pozi teszt után 4 hetesen elmentem orvoshoz, és közölte hogy 5 mm a méhnyálkahártyám) 15 h km
Nekem 7 mm volt!
"A méhnyálkahártya vastagsága fontos paraméter, általában a visszaültetéskor optimálisan 10 mm körüli vastagságot kell, hogy elérjen. 7 mm alatt jelentõsen csökkennek az esélyek, 5 mm alatt az esélyek minimálisak. A nyálkahártya vastagságát nem mindíg lehet befolyásolni." Ezt bemásoltam a kismamának egy "orvos válaszol" oldalról. De minden szakirodalom a 7-8 mm vastagságot írja minimálisnak. 1. válaszoló
tegnap 19:25 Bocs, de ez egy rendellenesség, és most normál terhességrõl beszélünk. Persze, minden alól van kivétel... sorolhatnánk, de általában ezt mondják, hogy 7-8 mm az ideális, és még ez sem számít vastagnak. Én lombikos vagyok (sokszoros), vissza sem ültetik az embriót, ha nem éri el a 8-9 mm legalább, mert kicsi lenne az esély.
Szia! Ne foglalkozz a nyálkahártya vastagsággal, mert csak feleslegesen aggódsz. Itt is írták már a "szükséges" vastagságot, mert a nagykönyv és a "szakirodalom" azt mondja... De az ÉLET mindig más!!! Nekem is 6 mm-es volt, egy ismerõsömnek pedig 5 mm-es. Érdekes módon mindkettõnknek eddig egészséges a terhessége, nincs semmi bajunk! Fel a fejjel és csak pozitívan! Üdv: 12+3 hkm

Kismama bandázs mérte miatt kérdezem: Mekkora lesz egy vékony/normál testalkatú nő derékbősége a terhesség végére?

ezek a méretek vannak, nem tudom, hogy melyikb?l lenne érdemes bevásárolni:

Legjobb válasz: Szia! 160/53-ról indultam a 38 héten 160/68 voltam nagy hassal. Derékbõségem 107 cm volt! Nekem itt nem volt kényelmes se a bandázs. De minden alkat és genetika kérdése, én csak hasra híztam!

Szia! 160/53-ról indultam a 38 héten 160/68 voltam nagy hassal. Derékbõségem 107 cm volt! Nekem itt nem volt kényelmes se a bandázs. De minden alkat és genetika kérdése, én csak hasra híztam!
A kérdező hozzászólása: elvileg akkor M-es méretekkel kihúzhatom.
Ez olyan sok mindentõl függ. Nekem a végére a kb. 4 db kismama nadrágból csak az egyik jött fel a pocimra, olyan nagy lett. Én semmiképpen nem vennék akkorát, ami pont most jó. Legalább egy számmal nagyobbat.
Szia! 172/58 kezdetben, 87 cm volt köldöknél a hasam. Ma 66kg vagyok 103cm a hasam. 20 hetes
Igen, én M-es méretû voltam az elején és 116-118 cm volt a pocim a végén (41 hétig volt bent a kis drága:)
A kérdező hozzászólása: úgy döntöttem, hogy bevásárolok M-bõl, ami még most picit nagy lesz, de biztos így is hordható. aztán maximum a legvégére veszek még egy mérettel nagyobbat. most vagyok 20 hetes, 85 cm, kilóra se híztam sokat, összesen 2 kg-ot.
Szia! Én kb. a 11 héten vettem bandázst. 160 cm/60 kg voltam akkor. M-es méretet találtam, amit a mai napig nagynak érzek. Nekem nem vált be, a nadrág folyamatosan csúszkált le rólam, de begombolni már nem tudtam - a bandázs meg nem tartotta annyira. 18. héten vettem kismama nadrágot - most meg az csúszkál rólam... Sokat szenvedek az öltözködéssel, a párom meg jókat szórakozik rajtam :) Szóval: szerintem S-es méretet vegyél! A végéig úgysem húzod ki 1 db bandázzsal.
utolsonak van igaza. en is m-et vattem es nagy volt mert nem tartott semmit. igazabol nem is szeretem. de arra jo hogy mar nem sok felso takarja a derekam es akkor a bandazs segitsegevel "megnyujtom". kismamanadraggal en is ugy vagyok hogy meg itt is ott is nagy, de megoldom. amugy az oltozkodes nalunk is kinszenvedes es mar varom hogy a regi ruhaimat hordhassam. :) de en mar az elso 15 hetben 20 kilot szedtem fel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!